witto
|
Dobro jutro,punce. Po dolgem času se javljam,da vam povem. 9.1.sem naredila test doma, bil je rahlo pozitiven. V roku 4 ur, sem ga ponovila pri ginekologinji, tam je bil tudi pozitiven.Prvo vprašanje,ki sem ji ga postavila, je bilo"kaj lahko iz tega sklepam?" ona mi pa odgovori" iz tega lahko sklepate, da je nosečnost prisotna" Nato me je poslala v laboratorij, da sem dala kri, in se z doktorico zmenila, da se slišiva zvečer, da mi javi rezultate. OK. pokličem zvečer, ampak rezultatov še ni,pa se dogovoriva, da se slišiva v petek 11.1.zjutraj. v primeru, da bi bil hormon v krvi nizek, bova test ponovila, drugače pa bo 22.1 uz. zmenjeno. V četrtek, mi ni dalo miru, pa pokličem prijatelico, ki dela v bolnici, če se lahko pozanima o mojih izvidih, in mi javi, da je krvni test negativen, in naj nebi bila noseča! Še isti dan ponovim test, res da druge znamke, in mi pokaže negativno. Ok, sem si rekla, nisem noseča, gremo dalje. Testi so se pač zmotili,se pač zgodi. V petek po službi sem šla v bolnico, da mi pač povedo kaj je z izvidi. Pa pridem gor, in mi sestra reče:" doktorica vam sporoča, da je hormon v krvi zelo nizek, in da pridete normalno 22.1. na ultrazvok. " ko sem pa jo vprašala, da kaj naj naredim z klomifenom, katerga pijem oz. sem ga pila le 3 tablete, je odgovorila. "le to, vam lahko povem drugo, vam nesmem povedat. Grem domov, javim novico dragemu, in sreča se v trenutku razblini. Zvečer me pokliče prijatalica, in mi pove, da je res krvni test najbolj zanesljiv, ampak, da je vseglih nekaj čudnega ne tem. Ker če ti zdravnica zatrdi, da sem noseča, potem je nekaj natem, pa še 2 testa, da bi selahko zmotila................? Ampak dobro, sem si rekla, pač pri meni se je to zgodilo, če nisem zdaj noseča, bom pa sigurno enkrat v prihodnosti. Potem so se pa začeli dogajat stvari.V nedeljo sem za celo 1 uro, zaspala za v službo, v ponedeljek sem spala do 10, delala sem pop. kar mi sploh ni v navadi, vsako jutro, me boli glava, ko to mine, nastopi slabost, katera traja nekje do 16.30. potem pa se mi začne nenormalno spat. To sem prav začela opažat, ker se to konstantno ponavla. Ampak to je psiha, si rečem. Joške, so se povečale, in to tako, da je tudi moj dragi opazil, pa trebušček je povečan, pa spet si rečem, ok sem se pač malo zredila. Vetrovi me mučijo, da je joj, zaprta sem postala, kar zame ni značilno,od učeraj naprej mi je pa muka si zobe prat, ker se mi želodec dviga. Nevem, in nevem kaj se z mano dogaja. Nisem si upala več pisat na rr, ker sem se bala, da bom izpadla za lažnivko, ki zavaja z lažno nosečnostjo. Pa sem se danes odločila, da svojo zgodbo vseglih povem tudi vam, nevem morda mi bo malček lažje................
|