|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
18.1.2008 21:38:48   
pacug
gantar .sem nova in bi se rada menla z vami
kako dodate svojo slikco in kraj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
18.1.2008 21:38:54   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak ste me res nasmejale s svojo prikupno otroškostjo in vesela sem, da se v vas še skriva kanček otroškosti....
Itak pa, kot ste opazile nismo danes kaj prida načvekale in nobena ni bila niti malo nesramna...
Poudarjam pa... da ni nobeni potrebno zapuščat foruma in da se striktno teme res ne moreš držati... zato, da ne bi preveč smetile teme namenjene namenu, smo se spravile na drug forum kjer čvekamo o svemu i svašta... in pa na ZS-je!
Je pa res da tudi napisano včasih zveni čisto drugače, kot pa da bi človek povedal....
Itak pa... ene odhajajo, nove prihajajo, da zapraznejo praznino, ki je nastala ob odhodu starih....user posted image  In tako je v življenju....
In gantar, navijat je treba... drgač se bo roza val spremenil v modregauser posted image ... pa treba je delat šc šc šccccccccc.... na to ste en mal pozable user posted image
Me babe žabe pa smo evo sam mal na kupček prletele, da vidimo, kaj se dogaja... kot prave stare babe žabeuser posted image .... tak da, tany, ti kr lepo nazaj med borke pa...gremo naši novim zmagam naproti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
18.1.2008 21:58:23   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: pacug

oktavija kje s celja si
sem nova in se tudi borim da bi doblauser posted image .se že mučim 1,5 leto in bom še naprej vstrajala.tudi jst bi bla na vaši lestvici.grem drug teden na laporo pa histero.držte pesti

Ja tudi jaz sem celjanka!
Dobrodošla med nami!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
18.1.2008 22:01:41   
trinity22
ojla LuNa, to si dobro napisala user posted image user posted image user posted image

Veš jaz sem ves čas tu ------nekje...

Samo tebe ni nič videt user posted image

Je pa res, da napišem sam kak post drgač sem pa zdaj bolj brala ..Kako si kaj ti???

Tany, Gantar ne bežat no, saj vaju nihče ne podi, dajta no, gremo se dalje borit in navijat pa druga drugo spodbujatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
18.1.2008 22:13:28   
pacug
ja super.ti si že pravi ekspert za to vse daj mi povej kaj je laporo pa histero huda
namreč drug teden mam

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
18.1.2008 22:21:53   
pacug
zaniam me a ti si že user posted image al še ne.po kolkem času si pa dobilauser posted image ko si mela laporo pa histero

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
18.1.2008 22:30:28   
oktavija
Pacug a imaš histero in laparo v Celju?
Kateri je tvoj zdravnik?
Moje izkužnje so iz celjske bolnišnice fenomenalne, osebje in zdravniki prva liga!!!user posted image  Naj te ne bo strah ker so res full dobri!
Ko boš šla not se najej, ker boš potem naslednjih 30 ur stradala, prvi dan veliko piješ čaja, dobiš odvajalne tabletke in večerjaš slano vodouser posted image . Drugi dan te brijejo, pol se greš tuširat in nato čakaš v svoji sobi, da te odpeljejo v operacijsko sobo... Po operaciji je malo huje sploh prve dve uri ko si na intenzivni negi in si čist izčrpan... Čez tri ure pa se že sprehodiš sama do WC in tuša če ti dovolijo...user posted image  Tretji dan greš domov če ni posebnih komplikacij...
Skratka ob tako vrhunski oskrbi najboljših medicinskih sester na svetu ti je vsaka bolečina lažja, saj so vedno ob tebi in te pazijo kot malega otroka...

Nič ne skrbi in veliko poguma!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
19.1.2008 8:27:45   
Teni_
Mene lahko obarvate v modro - se je le prikazala.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
19.1.2008 8:34:18   
oktavija
Jutro deklata!
Ste lepo spančakle?
Evo danes jaz kuham kavico in čajuser posted image in malo piškotkov za zravenuser posted image
No imela sem čas pečt ker sem spala samo 4 ure, najprej sem dolgo v jutro pospravljala neke papirje potem pa me je ob 5 zjutraj zbudil moj mož ker je imel nesrečo (z avtom je zletel s cestev jarek), dve uri je čakal na AMZS da so ga izvlekli iz jarka. Hvala bogu, da možu ni nič in da bo prišel živ in zdrav domov. On sicer pravi da je tudi avto OK in da lahko pride z njim domov.... no sej to sploh ni pomembno sam da je on uredu. Groza!!! Lepo sa nam je začelo leto! Težava za težavo! Upam da se tukaj zakjučijo težave in nastopi lepše obdobje.
No toliko od mene!

Rada vas imam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
19.1.2008 8:35:09   
murkica
Teni RR- žal mi je da je prišla... Sedaj pa le pogumno v nov mesec in želim ti, da te ne bo več obiskala...

Tany83- Ti pa se nehaj jeziti in nebodi žalostna... Pridi nazaj, da bomo čvekale stare in nove bčekice skupaj...

Jaz pa vam vsem pošiljam user posted image , da vas M ne bo več obiskala, seveda iz razloga, da ste user posted image .

Jaz sem danes v službi in sem tako utrujena, da bom kar zlezla pod računalnik. Ja ta izraz rana ura zlata ura, meni ni čisto nič po godu. user posted image

No upam, da se bo katera oglasila, da bomo malo čvekale, (vsake toliko zavile tudi iz temeuser posted image ), da mi ne bo dolgčas....

Oktavija- No to pa je res smola, me pa veseli, da je dragi v redu. Poškodbe na avtu pa bo že mehanik popravil. Boš videla, sedaj bosta z dragim zagledala user posted image  in vse težave bodo pozabljene. user posted image
Pa hvala za kavico in piškotke...

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
19.1.2008 8:39:31   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Mene lahko obarvate v modro - se je le prikazala.

user posted image TENI žal mi je, bo pa v Februarju user posted image ! Do takrat pa za tolažbouser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
19.1.2008 8:42:21   
Teni_
Hvala vama. Za februar se niti ne bom vpisala, ker niti ne vem, kdaj bi se zdaj naj naslednjič prikazala. Ali spet na 31 dni ali manj. Tako, da bom takrat samo javila ali je ali ne.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
19.1.2008 8:47:40   
spps
dobro jutro januarke!
kako se počutite?
murkica,da se ne boš preveč zmatrala v službiuser posted image
oktavija,saj veš kako pravijo: slab začetek,dober konec...user posted image user posted image user posted image
vsem,ki pa ne pričakujete user posted image ,pa da čimprej ugledateuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
19.1.2008 8:49:26   
oktavija
Murkica - nič ne skrbi bomo me ob tebi in te pridno zbujale da ne zležeš pod računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
19.1.2008 8:55:27   
spps
teniuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednjo rundo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
19.1.2008 9:06:40   
murkica

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

30.12. - Kahlo (po srcu januarkauser posted image )
xx.01. - sunny24 - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.01. - witto - srečka nosečka
user posted image   user posted image
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28 user posted image user posted image  
v nove boje
xx.01. - netko34 user posted image   user posted image   v nove boje
xx.01. - _ancica_  user posted image user posted image v nove boje
01.01. - jazzz27 user posted image user posted image v nove boje
01.01. - naja2  user posted image   user posted image   v nove boje
01.01. - Reny19 user posted image   user posted image  v nove boje
01.01. - mapa
01.01. - orhideje user posted image user posted image  v nove boje
03.01.-  Lorencia user posted image  user posted image  v nove boje
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika user posted image user posted image v nove boje
04.01. - jakoLUlana - srečka nosečka user posted image   user posted image
04.01. - freja user posted image user posted image v nove boje
05.01. - Monikap user posted image user posted image v nove boje
05.01. - amy81 -  srečka nosečka user posted image  user posted image
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25 user posted image user posted image  v nove boje
05.01. - Anonimen
06.01. - Hator  user posted image   user posted image  v nove boje
07.01. - Andromeda user posted image  user posted image  v nove boje
07.01. - zarja28 - srečka nosečka user posted image  user posted image  
07.01. - Tiki55 user posted image user posted image v nove boje
07.01. - postira
08.01. - metir  user posted image  user posted image  v nove boje
08.01. - ETAN - srečka nosečka user posted image  user posted image
09.01. - Uršula83
09.01. - naja22 - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.01. - EnaNobena user posted image user posted image  v nove boje
10.01. - byanca user posted image  user posted image  
v nove boje
10.01. - sonček33 user posted image user posted image v nove boje
10.01. - nf user posted image  user posted image  v nove boje
11.01. - majčica30 - srečka nosečka user posted image  user posted image
11.01. - *TaMiKaaaa* user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - maska user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - METULJ1 user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - ZalaTMuser posted image  user posted image v nove boje
12.01. - Majch user posted image     v nove boje
12.01. - Snežinka7 user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - Soncnica user posted image  user posted image  - srečka nosečka
13.01. - medika 13 user posted image  user posted image  v nove boje
14.01. - Arual user posted image user posted image  v nove boje
15.01. - lidija_21user posted image user posted image v nove boje
15.01. - pin user posted image   user posted image  v nove boje
15.01. - biki
16.01. - Teni RR user posted image   user posted image  v nove boje
16.01. - LepDan
16.01. - anchy82 - srečka nosečka user posted image user posted image
17.01. - *Pikyca* user posted image  user posted image  v nove boje
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
17.01. - afnica mala user posted image  user posted image v nove boje
18.01. - trinty22
18.01. - matt user posted image   user posted image  v nove boje
19.01. - Čarli08
20.01. - Muca83 user posted image  user posted image  v nove boje
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
21.01. - Sončnica24 user posted image user posted image v nove boje
21.01. - Anonimen user posted image
22.01. - pikicaa
22.01. - *chance*
22.01. - pikapoka2
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
25.01. - anci banci
25.01. - RENY19
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - freja
27.01. - vita79
28.01. - Veki_222
28.01. - maša82
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • vita80
  • naja***     
  • HEL36   
  • MATEJCK 
  • Antika 
  • Lupita 
  • _ancica_ 
  • spps
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

22%    - HEL36
23%    - Sandra74, LuNa73 
23,5% - stunfek
26%    - Erin, nicnic
27%    - oktavija

28%    - EnaNobena
30%    - murkica
35%    - Lupita

Ja če pa res fullll delamuser posted image .... No ja, če ne drugega ful berem RR. To je pač sobotno delo, melo bolj na izi.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
19.1.2008 9:13:26   
witto
Dobro jutro,punce. Po dolgem času se javljam,da vam povem. 9.1.sem naredila test doma, bil je rahlo pozitiven. V roku 4 ur, sem ga ponovila pri ginekologinji, tam je bil tudi pozitiven.Prvo vprašanje,ki sem ji ga postavila, je bilo"kaj lahko iz tega sklepam?" ona mi pa odgovori" iz tega lahko sklepate, da je nosečnost prisotna" Nato me je poslala v laboratorij, da sem dala kri, in se z doktorico zmenila, da se slišiva zvečer, da mi javi rezultate. OK. pokličem zvečer, ampak rezultatov še ni,pa se dogovoriva, da se slišiva v petek 11.1.zjutraj. v primeru, da bi bil hormon v krvi nizek, bova test ponovila, drugače pa bo 22.1 uz. zmenjeno. V četrtek, mi ni dalo miru, pa pokličem prijatelico, ki dela v bolnici, če se lahko pozanima o mojih izvidih, in mi javi, da je krvni test negativen, in naj nebi bila noseča! Še isti dan ponovim test, res da druge znamke, in mi pokaže negativno. Ok, sem si rekla, nisem noseča, gremo dalje. Testi so se pač zmotili,se pač zgodi. V petek po službi sem šla v bolnico, da mi pač povedo  kaj je z izvidi. Pa pridem gor, in mi sestra reče:" doktorica vam sporoča, da je hormon v krvi zelo nizek, in da pridete normalno 22.1. na ultrazvok. " ko sem pa jo vprašala, da kaj naj naredim z klomifenom, katerga pijem oz. sem ga pila le 3 tablete, je odgovorila. "le to, vam lahko povem drugo, vam nesmem povedat. Grem domov, javim novico dragemu, in sreča se v trenutku razblini. Zvečer me pokliče prijatalica, in mi pove, da je res krvni test najbolj zanesljiv, ampak, da je vseglih nekaj čudnega ne tem. Ker če ti zdravnica zatrdi, da sem noseča, potem je nekaj natem, pa še 2 testa, da bi selahko zmotila................? Ampak dobro, sem si rekla, pač pri meni se je to zgodilo, če nisem zdaj noseča, bom pa sigurno enkrat v prihodnosti. Potem so se pa začeli dogajat stvari.V nedeljo sem za celo 1 uro, zaspala za v službo, v ponedeljek sem spala do 10, delala sem pop. kar mi sploh ni v navadi, vsako jutro, me boli glava, ko to mine, nastopi slabost, katera traja nekje do 16.30. potem pa se mi začne nenormalno spat. To sem prav začela opažat, ker se to konstantno ponavla. Ampak to je psiha, si rečem. Joške, so se povečale, in to tako, da je tudi moj dragi opazil, pa trebušček je povečan, pa spet si rečem, ok sem se pač malo zredila. Vetrovi me mučijo, da je joj, zaprta sem postala, kar zame ni značilno,od učeraj naprej mi je pa muka si zobe prat, ker se mi želodec dviga. Nevem, in nevem kaj se z mano dogaja. Nisem si upala več pisat na rr, ker sem se bala, da bom izpadla za lažnivko, ki zavaja z lažno nosečnostjo. Pa sem se danes odločila, da svojo zgodbo vseglih povem tudi vam, nevem morda mi bo malček lažje................

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
19.1.2008 9:21:12   
spps
witto,vrjamem da te nobena ne bi imela za lažnivko,včasih se naše telo poigra z nami.user posted image user posted image .a potem imaš 22.tega uz ?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
19.1.2008 9:25:34   
witto
Ja uz. imam 22.1. v torek. 21.1. pa po mojem izračunu, naj bi nastopila o. me pa ponavadi vsaj ene 3 dni prej zbada okoli jajčnikov, zadaj pa me že od prejšnjega tedna, rahlo zbada. Bojim se,da ta mesec o nebo, ker sem klomifen pila le 1 dan in pol

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
19.1.2008 9:41:41   
stunfek
dobro jutro punce!

Moja prokleta user posted image  blesava me je obiskala. user posted image user posted image user posted image
Potem pa še moj izjavi...seveda tudi razočaran..."jaz sploh ne verjamem, da boš še kdaj zanosila...zdaj pa je že več kot leto dni odar se trudiva" Saj vem, da ni nič slabega mislil, pač v trenutku razočaranja vrgel ven ampak tega mi pa res ni bilo treba slišat.

Grem v nov krog klomifena in upam na boljše čase...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
19.1.2008 9:42:12   
Athina
witto user posted image user posted image user posted image
Res čudno vse skupaj ... Boš videla v torek, kako in kaj ... si pa predstavljam, da se ti bo vleklo ko hudič ...
Držim pesti, da bo vse okej!
P.S.: Tale januar je res bolj žalosten ... dejmo rozike!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
19.1.2008 9:46:38   
murkica
Ne razumem, tudi pri zdravnici ti je test pokazal pozitivno, pa kao nisi noseča?
Kaj pa če dejansko ni bilo dovolj hormona? A si šla prehitro delati test?
No jaz upam, da te bo UZ presenetil in se bo slišalo bitje srca... 

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
19.1.2008 9:47:52   
spps
stunfekuser posted image user posted image user posted image user posted image .se razume da je razočaranje tk pri enem ko pri drugem.tist dan ko pride user posted image  je najhujše.a si že bila pri G?a ti je rekel da boš imela kakšne težava z zanositvijo?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
19.1.2008 9:49:28   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

dobro jutro punce!

Moja prokleta user posted image  blesava me je obiskala. user posted image user posted image user posted image
Potem pa še moj izjavi...seveda tudi razočaran..."jaz sploh ne verjamem, da boš še kdaj zanosila...zdaj pa je že več kot leto dni odar se trudiva" Saj vem, da ni nič slabega mislil, pač v trenutku razočaranja vrgel ven ampak tega mi pa res ni bilo treba slišat.

Grem v nov krog klomifena in upam na boljše čase...

Ne bodi žalostna...user posted image
Jaz verjamem, da bo tudi tebe zopet obiskala sreča in boš pastala mamica še enemu sončku. Pač sedaj še ni čas, iz takšnih ali drugačnih razlogov. Kušni dragega in mu povej, da boš še enkrat mamica, samo naj počaka in bo videl....user posted image  

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
19.1.2008 9:49:52   
witto
morda res ni bilo dovolj hormona, in se bo lahko zdaj v torek kaj videlo, nevem......... ne bom si metala pesek v oči. Če ni zdaj, bo pa drugič. Nemorem si pa zamislit, da bi bilo res.....

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?