Anonimen
|
Pozdravljene stare in nove (ta frišne) borke in navijačice! Ni mi lahko začet pisat o tem, a bom vseeno probala; probala pa bom biti tudi čim krajša. Na začetku januarja sem bila borka tle, ampak sem se morala preseliti iz določenih razlogov med navijačice, ker sem vedela, da v tem mesecu ne bom zagledala magičnih . Sem pa veselo navijala za vse borke, da bi zagledale te črtici. In ta forum me je vsak dan zelo razveseljeval. Ne vem, kaj bi brez njega, ne vem, kaj bi bilo z mano, če nebi bilo naslednjih: KAHLO, neža7, tany83, _ancica_, sončnica24, jazzz27, LuNa73, ledenka, polaris (če semkatero pozabila se ji opravičujem) . Ene izmed teh, ste že "stare" na tem forumu in moram vam rečt HVALA, ker ste me sprejele medse, čeprav sem bila bolj kot ne "ta frišn". Verjamem, da sem katerim šla v nos (mogoče tudi kateri od zgoraj navedenimi). Prav, saj takšno je življenje. Nisem pa pričakovala, da takoj ko bomo nekatere "ta frišne" spokale kufre in šle od januark, da boste te ta stare borke prišle na plan in se veselile zmage. Sej mogoče smo res skrenile s poti z našim klepetom, sam bi prav tako rade videle, da bi katera od vas prišla in povedala kako se počuti, kako je, čeprav še ni , al je glih sedaj. Bile bi jo vesele in bi sprejele vsak njen nasvet. Tudi sama sem bila sicer že , vendar se je žal v 17T končalo. Ene to zgodbo poznate in jo nebom še enkrat pisala. Vem, da ima vsaka, ki pričakuje težave (ene smo tečne takrat, druge špika, druge joške bolijo...) in tudi vem da vsako telo drugače sprejme in vsaka ima pri tem spet svoje težave, ki bi jih rada vsem povedala. Lepo in prav. Saj jih lahko... Ene pa smo pač take, ki nebi rade smo jamrale, kje nas boli in špikne, tako kot to nekatere počno. Vem, da se nekate borke za trudijo že več mesecev in let... sam to nismo me " ta frišne" krive. In vedite, da tudi me frišne imamo prav tako probleme pri zanositvi in da bi rade čimprej zanosile in rodile zdravega . Vendar ne moremo samo jamrati da nam ne gre in ne gre, saj smo zaradi tega še bolj živče in nervozne in nam gre vse do živega. LP Gantar
|