|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
18.1.2008 16:17:37   
spelka12
kje je pa naša lupitka? njo tudi pogrešam? luuuuupitkaaaaaaa 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
18.1.2008 16:36:05   
_ancica_
ok, bom se jaz kaj napisala. Sem ena od tistih katere je anonimna ostela v svojem postu. Ja, priznam da nas je malo zaneslo s teme in razumem kako se ostale pocutite (se je tezko vkljucit v pogovor). Jaz osebno sem bila ful navdusena ko sem ugotovila da nisem edina slovenka na tujem (s tem mislim na tani83) in izmenjava izkusenj me je nekako vlila novih moci (saj vem da se slisi smesno). Je pa res, da bi se o tem lahko pogovarjali zasebno oz vsaj ne na tej temi.
Vseno ostajam januarska navijacica in se bom vsake toliko casa oglasila in navijala za vse vas ki se ne pricakujete user posted image sama se bom pa preselila k februarcicam, da se bomo lahko pogovarjale o bolecih prsih, spikanju v jajcnikih ipd user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
18.1.2008 16:44:35   
murkica
No pa da se še enkrat javim in obrazložim svoj post... Da ne bo katera mislila, da sem se razjezila zaradi tega ker je anonimna napisala, da čvekamo o vsem drugem samo o potrebnem ne... mene je predvsem razjezilo dejstvo, da se skriva za anonimno... Jaz sem pač takšen človek, da svari, ki si jih mislim povem, in se ne skrivam... Ne zanikam pa dejstva, da smo malo zašle s teme, ampak slej kot prej se to pri nas čvekah vedno zgodi...user posted image  Saj se še spomnite, enkrat smo imele celo zaklenjeno temo,ko pa so z nami čvekale res stare borke...

Zdej se mi tudi zdi, da so glavne čvekice ušle k nosečkam(user posted image user posted image user posted image ) in so se pač pojavile nove babuške, ki nadaljujejo naše čvekanje izpred mesecev. ...

Jaz se bom pač poskušala čim bolj dražti teme v prihodnje ostalo čvekanje, pa bo pač potrebno opravljati preko ZS. (da ne bom jezila, drugih, ker to je pa res zadnje, da bi se prepirala na forumu, v katerem najdem veliko uteho, podporo in kjer se preprosto spletejo prijateljske vezi)

Sem pa vesela, da vidim toliko starih bork na kupu, še posebaj vse tiste, ki so že srečke nosečke....(tako, d aanonimna tukaj ti moral user posted image  ker ti je to uspelo)

No pa, da še jaz malo pokomentiram čas, ki mi je preostal do M... Zaenkrat nimam nobenih znakov. Razlog je sigurno o tem, da sem se ta mesec popolnoma sprostila in sem si rekla, da bomo doma uživali v user posted image  in ne bom mislila na to ali se je prijelo, ali me kej bolijo joškice, a hodim velikokrat lulat, a mi je kej slabo in ostale neumnosti, ker do sedaj sem še vsak mesec imela vse znake, pa je bil rezultat user posted image . Tako, da pozitivne misli v glavo in sigurno bo rezultat kmalu viden...

Bodite pridne... Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
18.1.2008 16:52:45   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Naredimo seznam najbolj pogrešanihuser posted image , da se nam kaj oglasijo:user posted image

• Maša82
  • Emina83
  • ledenka
  • lunca73
  • jazzz27
  • spelka12
  • Erin
  • Se*
  • ajsika
  • sonček33
  • bumbum
  • lejlo007
  • maty
  • neža7
  • ena nobena
  • lučak25
  • witto

user posted image user posted image user posted image Če sem katero pozabila napisat se globoko opravičujem in jo naj katera dopiše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija, ti si pa faca!!! ker sem glih taprva na seznamu pogrešanih, vam javljam da je z mano vse ok...bliža se 28.1., mene pa tak jajčniki bolijo in me zvija, da me je prav strah da ni spet kaj narobe...prej ste mele debato o tem k vas je anonimna razjezila...jst sem tud zarad tega ne javljam pogosto, ker ne sfolgam spremljat vsa hudih čvek in velikokrat niti ne vem o čem teče beseda...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
18.1.2008 16:56:43   
Erin
murkica, zelo zelo navijam zate da ugledaš user posted image in se nam kmalu pridružiš...

en poljubček samo zate, da boš vedela da nisem pozabila nate
user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
18.1.2008 16:58:18   
Erin
mašiiiiiiiiii - še zate user posted image in user posted image ...sedaj pa šibam kuhat, da se mi kaj ne zasmodi...bo pikica jeznauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
18.1.2008 17:02:55   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

mašiiiiiiiiii - še zate user posted image in user posted image ...sedaj pa šibam kuhat, da se mi kaj ne zasmodi...bo pikica jeznauser posted image

joj Erin kak si ti fajn!!!!! hvala, hvala!!!

Tany83, zakaj se pa tak hitro pustiš sprovocirat? dej se hitro nazaj na seznam!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
18.1.2008 17:04:14   
_ancica_
murkica...imas prav, tudi sama se bom bolj drzala teme, ker nocem razjezit nobenega, se manj pa se kregati. Ta forum je res super, sem nasla ogromno odgovorov na moja vprasanja (se vprasati mi ni blo treba, odgovori tu kar cakajo name user posted image user posted image ). Jaz sem sicer ze dobila user posted image ta mesec, ampak se mi zdi da bo O kmalu, ker ze par dni cutim spikanje v jajcnikih, tako da upam da bo februar roza user posted image Glede znakov pa, jst mislim da je vse psiha (razen ce res nisi nosecka), meni se dogaja vsak mesec isto...imam nesteto znakov (vsak mesec kaj novega) in sem bila do sedaj vsakic prepricana da to je to, a se je na koncu vedno prikazala coprnica. Tako da od zdaj naprej se ne bom nic vec ozirala na znake...kar bo in kadar bo pa bo user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
18.1.2008 17:08:28   
_ancica_
tany83...dej prid nazaj no!!!! Sej nisi edina ki je cvekala (smo ti ostale pomagale) user posted image dej se nazaj na seznam. Jst sm tuki da bom navijala zate user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
18.1.2008 17:54:07   
lučka 25
Ojla punce!

Vidim, da je kar pestro. ali čvekajo prave čvekice in jm ne sledijm user posted image , ali pa je "štala". Punce, ne se jezit, morate priznati, da anonimna nihotela končati in prekiniti vašega NE čakanja user posted image in pričakovanja user posted image user posted image , ampak vas je res težko slediti user posted image , ker ste take klepetulje user posted image . nihče vas ne podi, tudi anonimna gotovo s svojim postom ni nameravala storiti tega, kar so nekatere narobe razumele. Tako da, tany83 ti se kar lepo vrni in še klepetaj z nami.

maša, kako si kaj. Jaz že komaj čakam 28.1., ker me zanima lai je stop inekcija prav delovala in pripomogla k user posted image user posted image  user posted image user posted image

kahlo, vidim da pikica postaja pika,.... prav kmalu bo pravi user posted image .

januarske borke, naj vam uspe doseči cilj - user posted image user posted image
februarske borke - se beremo še kaj na sosednji temi.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
18.1.2008 17:59:04   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
maša, kako si kaj. Jaz že komaj čakam 28.1., ker me zanima lai je stop inekcija prav delovala in pripomogla k user posted image user posted image  user posted image user posted image

Lučka, sej veš da boš med prvimi zvedla...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
18.1.2008 18:04:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka, sej veš da boš med prvimi zvedla...user posted image

Vem, vem. user posted image  Je moj telefon že rdeč in ne več črn, ker ga imam skoz pri sebi za tako pomembne novice, kot je user posted image user posted image .

Kako pa kaj nečakinja in nečak. Je vse v redu?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
18.1.2008 18:07:31   
sonček33
Maša - javljam se. Vidim, da sem na seznamčku.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
18.1.2008 18:08:27   
Neža7
Spelka12 in oktavija.....O jaz vedno mislim na vas user posted image  in tudi vas pogrešam. Malo se borim s slabost user posted image  in pravzaprav zaradi tega sem trenutno na forum, ker mi možek kuha za jutri in mi dišave ful smrdijo, da mi je možek rekel, da naj kar grem ven iz kuhinje, ko kuha user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
18.1.2008 18:11:43   
Fargesia
Sonček, pridna si da se javljaš! Oktavija te je dala na seznam.

Lučka, naša dva paglavca sta ful fajn in gresta drug teden že z mamico v sobo, pol pa kmalu domov. to bo še pestro!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
18.1.2008 18:20:27   
lučka 25
Neža7, kot vidim ti še vedno povzroča težave user posted image  Naj to hitro mine in boš tako lahko še bolje uživala v rasti tvoje (vajine) pikice.

maša, to je pa lepo. Samo, da je vse o.k. in bo v hiši kmlu pestro. user posted image

Jaz pa zdaj letim, ker sem zmenjena s sošolkami s faksa, da obujamo malo spomine kako je bilo kaj pred 8, 9 leti (a že tako stara sem?!? user posted image ). Mejte se user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
18.1.2008 18:28:47   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

murkica, zelo zelo navijam zate da ugledaš user posted image in se nam kmalu pridružiš...

en poljubček samo zate, da boš vedela da nisem pozabila nate
user posted image

Erin hvala...

Res si carica... Vidim, da pikica pridno raste...  Komaj čakam, da bom spet srečka nosečka( seveda da bo tokrat vse v redu), da ti bom lahko sporočila, kako tudi moja pikica raste...

Punce bodite pridne, jaz šibam pospravljat, pol pa moram delat. Groza, petek zvečer jaz pa delamuser posted image

PAPA

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
18.1.2008 18:47:01   
trinity22
čer ...

oooooooo, vidim da se je danes tuki fuuullll dogajalouser posted image

no z anonimno se glih čist ne strinjam, samo sem pa vseeno vesela, da ji je uspelo stare čveke, borke, srečke nosečke in navijačice spet nazaj priklicat. Tako je tukaj spet bolj domače.

tany83, ancica in sončnica24, ve pa še kar naprej klepetajte in poročajte in navijajate,  ne se pustit odgnatuser posted image

res sem vesla, da ste se ostale tudi oglasile, še posebej stiskam pesti zate maša82 da se ti tokrat res posrečiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda pa tudi za vse ostale NE čakajoče, ki nas je še kar nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o moji user posted image do danes še ni duha ne sluha imam povečane prsi, do sedaj so me bolele ob strani samo se mi zdi da ni več tako hudo .... pa v jajčnikih me nonstop špika, ne vem ... bomo vidli kaj bo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.1.2008 19:28:58   
Fargesia
trinity!!!! FUL TI HVALA!!!! o, ko bi le enkrat bilo...sem glih včeraj z borkami s sosednjega foruma govorila, da ne vem kako bom reagirala ko bom enkrat zagledala čisto prvi plus...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.1.2008 20:05:01   
stunfek
lep dober večer soborke...

no, saj ne bomo več dolgo soborke v januarju, ker mi moja ljuba BT očitno nakazuje, da se bom kaj  kmalu preselila k februarčicam. zaradi tega sem danes zelo potrta, pa še utrujena sem od celega tedna in morda še to malo botruje vsemu.

vidim, da je bilo na temi burno, odkar je anonimna malo udarila po mizi. morda se ne strinjam čisto s tonom, ki si ga uporabila, ker sem osebno bolj diplomatske sorte absolutno pa se strinjam, da je  tema za kratek čas postala prav nekaj drugega kot smo jo bile vajene. Le redke klepetuljice (nič slabega mišljeno) so vedela za kaj gre, ker so bile dovolj prisotne, da so čveku sledile - in zato se marsiaktera ni več oglasila. morda zdaj prvič razumem zakaj se moderatorji včasih ujezijo - res je tema zašla s prave poti. ampak očitno je anonimna vklopila GARMIN user posted image  in zdi se mi, da smo spet v starih tirih.

Nobena ne bi smela nič zamerit, ker res ni bilo nič hudo mišljenega. Naši zamejski slovenki jaz ZELO razumem, saj vem kako je bilo meni, ko sem živela v indiji...še dobro, da nisem vedela za obstoj forumov, ker bi skoz na netu bingljala user posted image . Punce, ful sta faci in vem kako težko je včasih bit sam v tujini...

Ej, punce kadar sem tako žalostna si tolk želim, da bi vam čimvečjim ratalo. Vsaki privoščim iz dna srca in iz dna te glupe bolečine ob razočaranju, ker vem, da bom tudi jaz enkrat na vrsti. Vse bomo. Samo upam, da kmalu...še dobro da je petek....vse mi je dol padlo. utrujena sem.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
18.1.2008 20:16:46   
trinity22
Štunfekuser posted image user posted image user posted image user posted image ti se kr malo odpoči in jutri bo že bolje ...

maša tudi jaz sem že razmišljala kako bo, ko mi bo uspelo zagledati user posted image , pomojem kr ne bom mogla verjet user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
18.1.2008 20:44:08   
LuNa73
No pa dans res kvakamo na kup, babe žabe user posted image user posted image user posted image ...vidim, da je vsem lepo in da uživate....

maši moja, jst nisem pozabila na tebe, da ne boš mislila... se dostikrat spomnim na tebe in tvoje foliklčkeuser posted image

trinity, kje hudiča pa se ti potikaš????

stunfek user posted image user posted image user posted image

oktavija, kaj pa je bilo za nagrado za tistega, ki nas je na kup zbezljal user posted image . Si anonimna res zasluži en velik velik objem in brzinski dve črtici user posted image .

hudiča, a vete, da me zanima, katera anonimna si zasluži nagrado..upam, da se mi javi na ZS user posted image

zdej grem pa še na borbo moje koklešpiklešpokle pogledat pa pozdravit...
Lepo se imejte...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.1.2008 21:03:18   
Anonimen
Pozdravljene stare in nove (ta frišne) borke in navijačice!
Ni mi lahko začet pisat o tem, a bom vseeno probala; probala pa bom biti tudi čim krajša.
Na začetku januarja sem bila borka tle, ampak sem se morala preseliti iz določenih razlogov med navijačice, ker sem vedela, da v tem mesecu ne bom zagledala magičnih user posted image user posted image . Sem pa veselo navijala za vse borke, da bi zagledale te črtici. In ta forum me je vsak dan zelo razveseljeval. Ne vem, kaj bi brez njega, ne vem, kaj bi bilo z mano, če nebi bilo naslednjih: KAHLO, neža7, tany83, _ancica_, sončnica24, jazzz27, LuNa73, ledenka, polaris (če semkatero pozabila se ji opravičujem) . Ene izmed teh, ste že "stare" na tem forumu in moram vam rečt HVALA, ker ste me sprejele medse, čeprav sem bila bolj kot ne "ta frišn". user posted image
Verjamem, da sem katerim šla v nos (mogoče tudi kateri od zgoraj navedenimi). Prav, saj takšno je življenje. Nisem pa pričakovala, da takoj ko bomo nekatere "ta frišne" spokale kufre in šle od januark, da boste te ta stare borke prišle na plan in se veselile zmage. Sej mogoče smo res skrenile s poti z našim klepetom, sam bi prav tako rade videle, da bi katera od vas prišla in povedala kako se počuti, kako je, čeprav še ni user posted image , al je glih sedaj. Bile bi jo vesele in bi sprejele vsak njen nasvet. Tudi sama sem bila sicer že user posted image , vendar se je žal v 17T končalo. Ene to zgodbo poznate in jo nebom še enkrat pisala. Vem, da ima vsaka, ki pričakuje user posted image  težave (ene smo tečne takrat, druge špika, druge joške bolijo...) in tudi vem da vsako telo drugače sprejme user posted image  in vsaka ima pri tem spet svoje težave, ki bi jih rada vsem povedala. Lepo in prav. Saj jih lahko... Ene pa smo pač take, ki nebi rade smo jamrale, kje nas boli in špikne, tako kot to nekatere počno.
Vem, da se nekate borke za user posted image  trudijo že več mesecev in let... sam to nismo me " ta frišne" krive. In vedite, da tudi me frišne imamo prav tako probleme pri zanositvi in da bi rade čimprej zanosile in rodile zdravega user posted image . Vendar ne moremo samo jamrati da nam ne gre in ne gre, saj smo zaradi tega še bolj živče in nervozne in nam gre vse do živega.

LP

Gantar

Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.1.2008 21:22:28   
tany83
Pozdravljene!!!

Sem se odlocila, da nekako odgovorim na vse napisano danes... in seveda pedstavim svoje stalisce...

najprej naj se opravicim, ker smo vas "stare" borke mi mlade, nove borke pregnale s foruma... se opravicujem... vedite, da to ni bil moj namen, ko sem se prijavila na ta forum...  najbolj se pa opravicujem tebi Erin, ki si sama ze postala srecka user posted image  in si to temo odprla....

ljudje smo si razlicni in glede na to, da je forum javen se tukaj pojavljamo taki in drugacni...

ker sem sama razlicna od vas.. me niste sprejele medse... Zakaj??? ker sama ne zelim vsak dan govoriti o raznih znakih ipd.. ker si potem dajem lazna upanja in je razocaranje ob prihodu user posted image  se vecje... vem, da se ne borim dolgo (le od septembra) in se nekatere ze tudi vec let, vendar imam enko zeljo po user posted image  kot ve... res je tudi to, da ne zivim v slovenji in mogoce sem tudi zato izsla s teme... iskala sem toplo slovensko besedo, prijatelje... zal je bila sreca kratkotrajna....
vendar mi ni zal, da sem spoznala mnogo ljudi tukaj na RR-ju, ki so me sprejeli, spodbujali, mi pomagali...

sedaj pa prepuscam prostor vam "starim" borkam, ne bom vam vec kradla prostora tukaj...

vendar zavedajte se nekaj forum je javen in ce ste ze take fejst punce, ki se mate tko grozno rade (vi zabe babe), bi mogle tudi nove borke medse sprejet...

lepo se imejte in veselo klepetanje vam zelim v krogu starih prijateljev!

tany83

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.1.2008 21:27:36   
pacug
oktavija kje s celja si
sem nova in se tudi borim da bi doblauser posted image .se že mučim 1,5 leto in bom še naprej vstrajala.tudi jst bi bla na vaši lestvici.grem drug teden na laporo pa histero.držte pesti

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?