|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
19.1.2008 9:51:47   
murkica
witto- Jaz vsekakor držim pesti, da bi bila vestička o user posted image  resnična in da se ti bo 22. polepšalo življenje, ko boš slišala bitje srčka....

Če pa pride M, pa tudi ne bodo žalostna, sem prepričana, da bo uspelo naslednjič. Samo pozitivno razmišljaj in bo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
19.1.2008 9:54:24   
medika 13
witto user posted image sporoči kaj boš izvedela na UZ

stunfek user posted image draga moja prosim obriši te user posted image in nazaj user posted image na obraz .... verjamem, da si žalostna in razočarana ... pa saj veš upanje umre zadnje .... sicer pa sta tudi vidva z dragim v tem letu poizkušanja že ugledala user posted image pa ni vrag, da ga nebi še enkrat ... držim pestke, da se to zgodi že v februarju .... greva skupaj v novi boj ... boš videla tudi medve bova kmalu user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
19.1.2008 9:54:49   
witto
Murkica, hvala ti. Sej vem, sem že potolažila.  če pa v torek nič ne pokaže, user posted image  ne pričakujem 6.2.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
19.1.2008 10:14:58   
Čarli08
Drage moje, jaz sem še vedno na trnih, danes je dan D. Za enkrat še nobenih znakov ... mogoče ji pa iudem vsaj za danes .... še je upanje !!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
19.1.2008 10:36:22   
lučka 25
witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam, da boš v torek izvedela kaj lepega in konkretnega, da bo za tebe konec te mučne zmede in ti bo le naklonjena sreča in vesela novica. Bom držala pesti. Srečno.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
19.1.2008 10:38:30   
witto
Hvala Lučkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
19.1.2008 10:42:38   
trinity22
štunfek user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate bo enkrat posijalo sonce samo ne obupat

witto - tvoje stanje je res mal čudno in nič kaj zavidanja vredno, držim pesti da bo 22. 1. vs OK, skoz ko sem tole brala pa mi je rojilo eno po glavi kaj če bi pa še sedaj naredila en test - tisti ki so bol poceni sedaj bi sigurno že pokazal, ne vem sammo moje razmišljnaje - držim pesti zate.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
19.1.2008 10:46:12   
witto
sem tudi sama razmišljala, da bi ga delala, ampak, tokrat bom pa vztrajala do torka. Takrat bom pa videla kaj je, sem pa sama pri sebi razčistila, da verjetno ni nič, in da me le psiha heca

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
19.1.2008 12:05:22   
LuNa73
Punce, zdaj bo pa mogoče bolj jasno, zakaj decembra ni bilo miklavža, da bi prinesel dve črtice. user posted image  Pa verjetno se je podobno godilo z božičkom in dedkom mrazom.

user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
19.1.2008 12:14:20   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
19.1.2008 13:21:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Naredimo seznam najbolj pogrešanihuser posted image , da se nam kaj oglasijo:user posted image

• Maša82
  • Emina83
  • ledenka
  • lunca73
  • jazzz27
  • spelka12
  • Erin
  • Se*
  • ajsika
  • sonček33
  • bumbum
  • lejlo007
  • maty
  • neža7
  • ena nobena
  • lučak25
  • witto

user posted image user posted image user posted image Če sem katero pozabila napisat se globoko opravičujem in jo naj katera dopiše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, tu so se mi pa kar solzice vlile. (ziher so hormoni...)

Oktavija - I miss ya 2 user posted image user posted image user posted image  Pa vse ostale borke. Le jaz sem že fosil. Seznamčki niso več zame, potem pa niti ne sledim več kaj se dogaja. Ugotavljam pa, da slab mesec nisem na Nepričakujemo in  poznam pa le še peščico user posted image . Še en dokaz mojega fosilstva. user posted image  

Ti Lunca - baba žaba user posted image  -  Ma ni nič takega, da bi se lahko kdorkoli užalil user posted image  NIce & easy si izrazila svoje menje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
19.1.2008 13:22:59   
Fargesia
jst pa ne morem pogledat...odpira, pa ne odpre...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
19.1.2008 13:25:37   
Fargesia
Se*!!!! kje si bila tako dolgo?!!! še malo, pa se poročiš!!! uf, kje se pa bosta poročila?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
19.1.2008 13:26:02   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

jst pa ne morem pogledat...odpira, pa ne odpre...user posted image

hja maši... rečeš sezame otvori se.... pa mogoče bo, kaj iz odprtja... user posted image user posted image user posted image  Sem zdejle preverla, pa men odpre takoj user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
19.1.2008 13:35:38   
Serendipity

Se*!!!! kje si bila tako dolgo?!!! še malo, pa se poročiš!!! uf, kje se pa bosta poročila?

maaašikaa!  user posted image user posted image user posted image user posted image  Kk si? Poroka -jap, še čist malo. Bova kar v našem domačem kraju, v bližnji prijetni gostilnici mela mega fešto - žurla in požrtija! user posted image  

Po poroki, pa na poročno noč bova pa naredila pikico. Ali pa dve. user posted image   

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
19.1.2008 14:12:32   
Fargesia
Se*, kr dve naenkrat!!!koliko mata pa ljudi povabljenih?

Luna, ja noče se sezame otvoriti!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
19.1.2008 14:25:36   
Serendipity

Se*, kr dve naenkrat!!!koliko mata pa ljudi povabljenih?

Tam nekje 90. user posted image  

Jaz tudi mislim, da bi kar dve naenkrat, potem pa še kasneje eno, pa je plan končan. user posted image  user posted image  user posted image  (No, če bi pa v drugo tudi dve ratali, pa tudi ni katastrofe)

Sem vedno sanjarila o več kot dveh otročkih. Pa ti? Oz ostale?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.1.2008 15:04:34   
andre3a
Pozdrav vsem user posted image  in čuvajte se. Pri nas se je v četrtek 26 dan pokazalauser posted image  tako da ni nič in danes sem že začela s klomifenu.Upam da bo v drugo kaj bolje.
user posted image user posted image user posted image  za vse ki še čakate!

ANDREJA

Neposredna povezava do sporočila: 4093
19.1.2008 15:05:38   
Fargesia
jst bi mela 3. pa moj tud...sam kaj ko pa že prvega delamo tako dolgo časa...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4094
19.1.2008 18:04:14   
lučka 25
Ojla punce!

andre3a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva pa si želiva 2, pa se tudi že na prvem delava celo večnost. Samo se ne dava. user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
19.1.2008 18:32:26   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Midva pa si želiva 2, pa se tudi že na prvem delava celo večnost. Samo se ne dava. user posted image  

Sej je skor pr vsem tak, da je prvič najtežje... pol pa ko že mal več znaš in uporabiš izkušnje, pol pa kr samo steče.... user posted image
Hecam se... sej vem, da je tole prav neprijetna zadeva, ko si nekaj želo želiš, pa se takšni in drugačni dejavniki, na katere nimaš vpliva, ki onemogočajo popolno srečo... Ampak veš, saj bo... nekaterim gredo te stvari kot po maslu, drugi pa na svojo srečo morajo počakati malo dlje...Žal user posted image . Edino, obupat pa se ne sme.... je treba vse možne variante sprobat!!! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
19.1.2008 18:37:37   
nelky
Oj, punce! Sm fuuuul vesela. Danes je test pokazal user posted image .

Sej sem bla kr prepričana, ker se počutim čist podobno kot pri prvi nosečnosti, tko dobre volje, pa malo omotična, občasno mi je slabo,...  a moj dragi je zares verjel šele testu, pol sem bla pa še jaz presenečena, da je res.

Upam, da bo tud vam kmal pokazalo isto.

Nelky

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
19.1.2008 18:42:46   
trinity22
ojla,

Se* kje pa si se ti skrivala?  Lepo te je brat...

LuNa maš prav po prvem gre lažje je že več prakseuser posted image user posted image user posted image  zato pa dajmo že hiter te prve naštimat, a ne?

Jaz sem pa začela neki flekat, tk da bo pomojem M predčasno tu... Pol pa začnem s Klomifenom.

januarčice, ki ste še na seznamu in je Ne pričakujete, držim pesti in navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
19.1.2008 19:01:56   
murkica
Nely- najprej tebi vse čestitke in želim ti mirnih 9m in da bo čim manj user posted image  ter seveda, da bo otročiček zdrav.

Drugače pa sem ful vesela, da vidim stare borke čvekati... No kar tako naprej, res sem vesela, da ste še tukaj( sicer bi vas raje videvala na forumu nosečnost)  in da vidim, da vam gre dobro. Zdej ko je prisotno toliko pozitivne energije, bo pa sigurno še +....user posted image user posted image user posted image

Jaz sem po jutranjem delu prišla domov ob dveh, potem pa me je dragi pričakal s kosilcem, na koncu je skočil še po tortice in ko sem se pošteno nabasala, sem pa še zaspala za dve urciuser posted image ..

Sicer mi je žal, da sem zamudila lepo soboto, ampak bom zato jutri bolj izkoristila dan... Bova z dragim šla na en zelo dolg sprehod, da mal pokuriva, kar sva danes pojedlauser posted image

Bodite pridne...

Jaz si grem skuhat eno kavico, da malo pridem k sebi.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
19.1.2008 19:06:33   
trinity22
nelky iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo da se seznam barva roza in se malo dviguje % v januarju

dajmo punce, modre barve je zmanjkalo

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?