|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
18.1.2008 12:32:09   
naja22
IZVIRNO SPOROČILO: VITA79

zivjo, punce. Tudi jaz se pridruzujem vsem januarkam,
user posted image ne pričakujem 27.01. Vprasanje za tiste, ki ste ze zanosile,
ali je imela katera probleme z bolečinami v trebuscku, kot nekaksna
kepa, spremljajo jo vetrovi in bolečine v krizu in kdaj so se zacele
pojavljati tovrstne tezave?

Opisuješ znake,  ki so značilne za user posted image . Jaz sem že ena iz med njih, samo da nisem čutila kepe v trebuščku, ampak me je špikal in sem imela občutek, da bom dobila menstruacijo. Ti znaki so se zaenkrat prenehali pojavljat.

Otroci so ogledalo. Če jih obdaja ljubezen, jo odsevajo. Če ljubezni ni, nimajo kaj odsevati.

(odgovor članu VITA79)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
18.1.2008 12:34:40   
KAHLO
jaz pa pogrešam tud našo ledenko, pa lunco73, pa jazzziko......user posted image le kje so žabice našeuser posted image

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
18.1.2008 12:34:53   
naja22
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

drgače pa UZ bo na prvem pregledu 31.1user posted image , upam da bo vse na svojem mestu in da bo srček veselo razbijal, slabosti so take rahle (ampak zarad mene lahko pridejo tud une ta hude, sam da bo vse o.k), delam pa normalno k po tekočem trakuuser posted image

Kateri nosečniški znaki se ti še pojavljajo? Mene sam aml prsi bolijo, ampak ne preveč. upam, da ni to kak slab t+znak.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
18.1.2008 12:38:21   
naja22

se strinjam s murkico in nelkyuser posted image

Anonimna ne stresat svojih frustracij puncam, k so na koncu seznama in se jim itak že mesec vleče v nedogled. Mislim da je vredu da se pogovarjajo včasih tudi o stvareh ki niso neposredno povezane z nosečniškimi znaki, ker iz tega smo iz mesec v mesec delale doktorate, in na koncu je itak vse odvisno a pride user posted image a ne pride, da bi pa cel dan samo prebirala, kje katero zvija, kdaj jo zvije, kdaj jo v joški špikne, kdaj je ne, pa špekulacije a sem noseča ali ne.....je pa,  če mene vprašaš prav utrujajoče, borke se morajo oz. morate sprostiti in user posted image , da se pokaže user posted image , in se lahko potem ob določenih datumih skupaj veselimo ali pa user posted image .....

Je pa res zanimivo, da se zmeraj najbl razburjajo in nas najbl oštevajo take k se skrivajo za anonimnostjo.......jaz takšnih oseb ne razumem!!!!  Pa saj si verjetno na seznamu januark in si vpisala nickuser posted image , če si persona pa stoj za svojimi besedami

Murkica.....pa ostale, da slučajno ne bi pobegnile.....saj zato smo tu da si krajšamo oz. si krajšate čas do dneva d, si stojimo v oporo in drug drugo opogumljamo!!

Se popolnoma strinjam z vami.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
18.1.2008 12:50:57   
KAHLO
naja22....občasna rahla slabost, pa tud mene bradavičke skelijo, bog nedaj da se jih kja preveč dotikam, najhuje je pod tušom, pa napenjanje, pa občasno špikanje tam spodaj........to je to...pa eš to ni tako hudo...in tud srčno upam da je vse o.K....

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
18.1.2008 12:56:55   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Jest pa čestitam anonimni za izrečeno, ker je zarad nje spet na sceno priletela oktavija pa KAHLO se je oglasila (oktavija mal sem te pa res že pogrešalauser posted image )pa ostale stare borke, čeprav še vedno pogrešam npr. erin, Se*, ajsiko, lunco, sončka33, bumbum, lejlo007, mašo82, naty, nežo7,  . Moram priznat, da tudi mene ni več tolk tukaj, ker ne sledim več in tud vprašanj ali nasvetov (takih kot so bili v dobrih starih časih 6 mesecev nazajuser posted image ) ne zasledim.
Pa ne se kuj jezat na mene. Vam dam prav da klepetate samo nostalgija me daje.
Vseeno navijam naprej - januarke go girls user posted image user posted image user posted image

Joj Spelka12 kak lepo te je spet videt in se popolnoma strinjam s tabo!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo tudi jaz upam da je bilo vse samo lažni alarm!Držim pesti da bo vse uredu! Za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalip pošiljam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 18.1.2008 12:57:48 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
18.1.2008 12:59:01   
Anonimen
No ja... mene nobena ne pogreša... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No punce kaj je z današnjimi rozikami? Navijam, da jih bo čimveč! user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
18.1.2008 13:02:00   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

No ja... mene nobena ne pogreša... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No punce kaj je z današnjimi rozikami? Navijam, da jih bo čimveč! user posted image

Pa seveda pogrešamo tudi tebe!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
18.1.2008 13:05:14   
KAHLO
enanobena........tebe tud pogrešamo, sam tebe pr februarkah zasledim, me pa izredno žuli da te pri septembrkah niuser posted image no boš pa v sosednji sobi oktobrkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija....a misliš da so te naše stare borke vrgle puško v koruzo, ali so pa tako vneto pr deluuser posted image , same skrbi so s to zanositvijo in donositvijo...........oh jej jej...kaj nas še čakauser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
18.1.2008 13:11:03   
oktavija
Naredimo seznam najbolj pogrešanihuser posted image , da se nam kaj oglasijo:user posted image

• Maša82
  • Emina83
  • ledenka
  • lunca73
  • jazzz27
  • spelka12
  • Erin
  • Se*
  • ajsika
  • sonček33
  • bumbum
  • lejlo007
  • maty
  • neža7
  • ena nobena
  • lučak25
  • witto

user posted image user posted image user posted image Če sem katero pozabila napisat se globoko opravičujem in jo naj katera dopiše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
18.1.2008 13:11:35   
Anonimen
Waaaaa, pa me le pogrešate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo, sej ti boš rodila 14 dni čez rok, jaz pa 14 dni prej, pa bova glih tko cimre. user posted image Sem vse preračunala, da se bo dobro izšlo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
18.1.2008 13:45:48   
Anonimen
Punce!
Sedaj pa se vam pri januarkah res še zadnjič javim. Sej imate prav punce. Tale forum M ne pričakujem januarja! Je res za borke in ne za navijačke kot sem jst. Nekoč bom tud jst prišla med borke, mogoče mi bo ratalo. Sam kaj ko pa vas ne bo med borkami. No, mogoče bo katera spet hotela bit borka. Upam, da bova takrat na isti čakalni. user posted image  za vse vas še zadnjič user posted image  user posted image  user posted image  . Upam da bo v januarju še čim več rozik in čimanj tistih, ki bi dočakale user posted image . Tiste, ki pa ste že user posted image , pa vam želim čim manj user posted image  in srečnih ter zdravih še ostalih 8 mesecev al kolk jih je še ostala. user posted image

Uživajte!

Gantar

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
18.1.2008 13:53:39   
tany83
Pozdravljene!!!

najprej vas pozdravim in posiljam user posted image  za vse tiste, ki vas je obiskala user posted image ...

ker vem, da je izjava anonimne letela vec ali manj name, se odmikam s foruma, ker nocem da temo zaprejo in dajem prostor starim borkam.... veliko srecam pri user posted image ... vsem vam iz srca zelim, da cim prej ugledate user posted image , tudi tebi anonimna....

lep pozdrav...

tany...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
18.1.2008 14:18:52   
Muca83
No punce, jaz se kar odjavljam od januarskih bork in grem med februarske. Presneta tečka rdečka se spet nekaj vsiljuje in ne da miru. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
18.1.2008 14:24:51   
Anonimen
user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

30.12. - Kahlo (po srcu januarkauser posted image )
xx.01. - sunny24 - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.01. - witto - srečka nosečka
user posted image   user posted image
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28 user posted image user posted image  
v nove boje
xx.01. - netko34 user posted image   user posted image   v nove boje
xx.01. - _ancica_  user posted image user posted image v nove boje
01.01. - jazzz27 user posted image user posted image v nove boje
01.01. - naja2  user posted image   user posted image   v nove boje
01.01. - Reny19 user posted image   user posted image  v nove boje
01.01. - mapa
01.01. - orhideje user posted image user posted image  v nove boje
03.01.-  Lorencia user posted image  user posted image  v nove boje
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika user posted image user posted image v nove boje
04.01. - jakoLUlana - srečka nosečka user posted image   user posted image
04.01. - freja user posted image user posted image v nove boje
05.01. - Monikap user posted image user posted image v nove boje
05.01. - amy81 -  srečka nosečka user posted image  user posted image
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25 user posted image user posted image  v nove boje
05.01. - Anonimen
06.01. - Hator  user posted image   user posted image  v nove boje
07.01. - Andromeda user posted image  user posted image  v nove boje
07.01. - zarja28 - srečka nosečka user posted image  user posted image  
07.01. - Tiki55 user posted image user posted image v nove boje
07.01. - postira
08.01. - metir  user posted image  user posted image  v nove boje
08.01. - ETAN - srečka nosečka user posted image  user posted image
09.01. - Uršula83
09.01. - naja22 - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.01. - EnaNobena user posted image user posted image  v nove boje
10.01. - byanca user posted image  user posted image  
v nove boje
10.01. - sonček33 user posted image user posted image v nove boje
10.01. - nf user posted image  user posted image  v nove boje
11.01. - majčica30 - srečka nosečka user posted image  user posted image
11.01. - *TaMiKaaaa* user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - maska user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - METULJ1 user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - ZalaTMuser posted image  user posted image v nove boje
12.01. - Majch user posted image     v nove boje
12.01. - Snežinka7 user posted image  user posted image  v nove boje
12.01. - Soncnica user posted image  user posted image  - srečka nosečka
13.01. - medika 13 user posted image  user posted image  v nove boje
14.01. - Arual user posted image user posted image  v nove boje
15.01. - lidija_21user posted image user posted image v nove boje
15.01. - pin user posted image   user posted image  v nove boje
15.01. - biki
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
16.01. - anchy82 - srečka nosečka user posted image user posted image
17.01. - *Pikyca* user posted image  user posted image  v nove boje
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
17.01. - afnica mala user posted image  user posted image v nove boje
18.01. - trinty22
18.01. - matt user posted image   user posted image  v nove boje
19.01. - Čarli08
20.01. - Muca83 user posted image  user posted image  v nove boje
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
21.01. - Sončnica24
21.01. - Anonimen user posted image
22.01. - pikicaa
22.01. - *chance*
22.01. - pikapoka2
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
25.01. - anci banci
25.01. - RENY19
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - tany83
27.01. - freja
27.01. - vita79
28.01. - Veki_222
28.01. - maša82
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • vita80
  • naja***     
  • HEL36   
  • MATEJCK 
  • Antika 
  • Lupita 
  • _ancica_ 
  • spps
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

22%    - HEL36
23%    - Sandra74, LuNa73 
23,5% - stunfek
26%    - Erin, nicnic
27%    - oktavija

28%    - EnaNobena
30%    - murkica
35%    - gantar, Lupita

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
18.1.2008 14:25:24   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Pozdravljene!!!

najprej vas pozdravim in posiljam user posted image  za vse tiste, ki vas je obiskala user posted image ...

ker vem, da je izjava anonimne letela vec ali manj name, se odmikam s foruma, ker nocem da temo zaprejo in dajem prostor starim borkam.... veliko srecam pri user posted image ... vsem vam iz srca zelim, da cim prej ugledate user posted image , tudi tebi anonimna....

lep pozdrav...

tany...

Tanyuser posted image , ker potem to tudi name leti pa še na katero, pa zaradi tega ne bom odšla od tukaj. Saj ti si še januarska borka in se kar lepo javljal, da vidimo kdaj ti bo uspelo.

Anonimna s tabo sedelno strinjam, samo potem prosim napiši kdo si ne se skrivat pod anonimnostjo.

Za vse ki še čakate upam da uspe jaz pa bom zdaj pač še malce navijala za vas user posted image user posted image , ker je user posted image že prišla samo je čisto bogauser posted image , mogoče se postavlja v ozadje pa mi februarja uspe

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
18.1.2008 14:27:48   
LuNa73
Evo, da se še jaz oglasim.. čist pod svojim nickom, ker bom za tem kar bom sedaj napisala, tudi stala z vsem svojim stasom in glasom user posted image !

Jaz sem pa anonimno, razumela čist lepo... je pač povedala kar misli... res vas ni za sledit... in meni, ker kronično primanjkuje časa in nimam časa brat vse te klobase, ki jo uspete napisat, se pač ne vključujem zraven, ker ne vem kaj naj povem... vendar pa vseeno potešim svojo potrebo po klepetanju na drugi temi z mojimi babuškamiuser posted image

Ampak nekej pa je res... anonimna ni nikjer omenila niti ene krivke z imenom, pa se vas je kr nekej javilo, da zapuščate forum... Dajte no punce... a se daste tako hitro odgnat s svojega peskovnika... jah, najboljše je bit užaljen....in vržit lopatko po tleh in zapustit peskovnik user posted image  ter prijatelje s katerimi ste si imele pa še do pred par minutkami toliko za povedat...
Se pa strinjam, da je debatirati samo o nepričakovanju nemogoče, ker se lahko človeku sfuzla.... ampak je pa res, da ima vse svoje meje in da ste jo drage moje klepetuljice, malo prešle... user posted image  Itak pa, ne pustite se motit... če moderatorke ne moti, tudi nas ne sme.... Ampak svoje mnenje pa lahko pove vsak user posted image

Gantar, tudi jaz sem samo navijačica in to že 4 mesece in mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi ne klepetala z mojimi virtualnimi prijateljicami naprej.... Zatorej, sploh ne vem, kje je vzrok tvojega umika...

No punce, pridno čvekajte naprej in vsake toliko časa se pa le spomnite, da ste na temi Ne pričakujem user posted image ... user posted image ... in želim vam, da res kar se da najhitreje do tega nepričakovanja user posted image  pride.... user posted image
aha, punce še sam to... sej nekatere stvari se lahko tud prek ZS-ja zmenite... gre skor tak hit, kot pr postih user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
18.1.2008 14:29:42   
LuNa73

jaz pa pogrešam tud našo ledenko, pa lunco73, pa jazzziko......user posted image le kje so žabice našeuser posted image

Žabice prkvakale... user posted image user posted image user posted image ... oz. počas kvakajo ena za drugo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
18.1.2008 14:40:49   
Erin
Sem prebrala da sem med pogrešanimiuser posted image user posted image user posted image

Lepo to... samo tudi jaz se preprosto ne znam več vklopit med vas saj  ste kar precej zašle s teme in se je veliko starih znank porazgubilo... po pravici povedano vas več kot pol sploh ne poznamuser posted image pa sem šele en mesec na nosečniškem forumčkuuser posted image
by d mem tud jaz vas pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim da vas grda rdečka ne bi več obiskala in bi se na vaš testek narisal + user posted image user posted image user posted image

Pa pridne bodite....sedaj pa hitro user posted image user posted image user posted image ...od zraka še nobena ni zanosilauser posted image user posted image user posted image tud Mariji ne verjamemuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
18.1.2008 15:06:50   
sončnica24

xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
v nove boje
01.01. - mapa
05.01. - MONIKQ
05.01. - Anonimen
07.01. - postira
09.01. - Uršula83
v nove boje
15.01. - biki
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
18.01. - trinty22
19.01. - Čarli08
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
21.01. - Sončnica24 user posted image user posted image v nove boje
22.01. - pikicaa
22.01. - *chance*
22.01. - pikapoka2
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
25.01. - anci banci
25.01. - RENY19
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - tany83
27.01. - freja
27.01. - vita79
28.01. - Veki_222
28.01. - maša82
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83 

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • vita80
  • naja***     
  • HEL36   
  • MATEJCK 
  • Antika 
  • Lupita 
  • _ancica_ 
  • spps
             user posted image

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Na koncu mame bomo vse,

user posted image  

22%    - HEL36
23,5% - stunfek
26%    - Erin, nicnic
27%    - oktavija

28%    - EnaNobena
30%    - murkica
35%    - gantar, Lupita

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
18.1.2008 15:12:08   
ledenka
sem tule user posted image  lepo videt, da sem pogrešana user posted image  žal imam toliko dela, da vam ne sledim, se pa skor vsak dan javim in dam podporo user posted image   pa tema je res malce zašla, ampak ok, ni prvič.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
18.1.2008 15:39:32   
spelka12
No evo, stare navijačice na pohodu. user posted image user posted image user posted image
Nobena se nima kam za umikat, tukaj smo navijačice IN borke. Ene brez drugih ne moremo. Vse takoj nazaj na to stran in klepetajte naprej. Samo kakšen nosečniški znak al pa boleče joške in take stvari, pa ne pozabimo na dobre stvari pri delanju otrok ne pozabite (npr.hopacupanjeuser posted image ) omente in bo tema spet taprava.
pa ful lepo je bit pogrešan. Lada vas mam babe žabe moje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
18.1.2008 15:45:20   
oktavija
No takole nas razpiše in na kup zbere eno nedožno sporočilce, ki ga napiše ena od naših bork, user posted image user posted image user posted image user posted image za katero se mi zdi da je dosegla svoj cilj, saj kakor sem jo jaz razumela nas je tudi ona kr pogrešala...user posted image user posted image user posted image user posted image

No kakorkoli drage moje virtualne prijateljice prav lepo vas je bilo videt danes tako veliko na čveku...

Želim vam prekrasen vikend obsijan s soncem in dobro voljo!

Rada vas imam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
18.1.2008 15:48:54   
ledenka
hja, me zanima, katera je bla tista anonimnica user posted image  

pa pustmo to! glavno, da se mamo rade in se mamo fajn user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
18.1.2008 15:51:27   
tany83

xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
v nove boje
01.01. - mapa
05.01. - MONIKQ
05.01. - Anonimen
07.01. - postira
09.01. - Uršula83
v nove boje
15.01. - biki
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
18.01. - trinty22
19.01. - Čarli08
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
21.01. - Sončnica24 user posted image user posted image v nove boje
22.01. - pikicaa
22.01. - *chance*
22.01. - pikapoka2
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
25.01. - anci banci
25.01. - RENY19
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - freja
27.01. - vita79
28.01. - Veki_222
28.01. - maša82
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83 

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • vita80
  • naja***     
  • HEL36   
  • MATEJCK 
  • Antika 
  • Lupita 
  • _ancica_ 
  • spps
             user posted image

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Na koncu mame bomo vse,

user posted image  

22%    - HEL36
23,5% - stunfek
26%    - Erin, nicnic
27%    - oktavija

28%    - EnaNobena
30%    - murkica
35%    - Lupita

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?