|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.1.2008 14:04:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ne, ne, ni petek. jaz imam vse splanirano. do petka bo generalno pospravljeno in jaz bom imela novo garderobo za v službo. v petek grem pa na masažouser posted image user posted image

dobri plani, ni kaj...ampak saj bodo počakali, nič batuser posted image  (na konec naslednje porodniške....)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
18.1.2008 14:50:35   
mis
No, saj tole naše hranjenje je še bolj tako, ampak rata včasih jezna, če jo jaz želim hranit. Takrat ji dam še eno žličko, pa ona sama nosi, zraven pa še jaz. Sej če je kakšna taka stvar, ki se prime na žlico je ok. Problem je ko hoče juho jest sama. No, pa tud to ji gre že kar dobro.
Ja, ima pa samo tak slinček na sebi, 1x sem ji dala tistega ki lovi hrano pa je čist ven padla. Pol pa nisem več probala. Nekaj je potem pod mizo, ampak ni sile.

zobki: jaz sem že čisto obupala. Včeraj sem ji kupila kalodont, pa ga pocuza, je okusen, res malo bolj pusti ampak samo dokler je kaj kalodonta. Potem pa konec. Pa spet z roko stran odriva. Mogoče jo res dlesni bolijo ko ji zobki rastejo, pa ne pusti. Ne vem. Grem še po tisti naprstnik danes.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
18.1.2008 14:55:29   
Anonimen
dobro jutro,

mi naspani in spočiti, polni novega elana in energije. Danes imamo lep, sončen dan in pričakujemo okoli deset stopinj.

Altati - tudi mi te imamo radi. Odločitev je bila pravilna - definitivno. In vsak dan se ti bo zdela bolj pravilna. Mi smo vedno veseli dobre družbe, tako da glede tega se ti ni treba bati. In bravo možiček, ki te je spravil v dobro pozitivno voljo.

Kar se tiče hranjena, ni še kakšnega duha o samostojnem prijemu žlice. In meni kar paše, da nimamo vse po tleh, pa še vem koliko je pojedel. Imamo pa obvezno zraven kakšno knjigico, pa gledava in jeva....jah, takle mamo...

Moci - zakaj imaš generalno ?  Mi jo nismo imeli že precej mesecev....Pa bravo za mučenje, ki ni mučenje. Upam, da sta šli z Zojo ven.....to še ni nobena prava vročina...Ko je imel naš vročino, 39 stopinj, in ko smo leteli do zdravnika ( smo šli peš, ker je čisto blizu ), sem imela potem občutek, da mu je zrak ful pasal. Sicer sem ga fino oblekla, pa pokrila voziček s tisto folijo, da mu ni pihalo, ampak se mi zdi da se je kar malo ohladil...ma ne vem....

Sivkamivka - zakaj imaš pa krof za avantar ? So že maškare ?

Vitamine - sem se tudi jaz spraševala, če bi morala dajati kakšne vitamine...samo potem bi imeli pa hiperaktivnega otroka, kar pa tudi ne bi rada doživela. Poleg tega pa tem sirupom nič ne zaupam, ker nč ne vem kaj vse imajo notri...včeraj je bila ena oddaja, kako starši pretiravajo s predoziranjem sirupov, z namenom da če bodo dali kakšno žličko več, da se bodo otroci prej pozdravili...(no meni to ni logično) in so opozarjali da naj starši tega ne delajo, ker naredijo samo škodo....jaz tako pravim, več je manj....sirup sem dala mogoče dvakrat pa še to zvečer, samo za to da je vsaj malo spal, ker mislim da že pomanjkanje spanca škoduje zdravju....ah, no to je moje mnenje, nisem pa neki strokovanjak...

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
18.1.2008 14:57:49   
Anonimen
zdej grem pa v blomingdalesa, ker če res pride ALtati famili, potem pa rabimo malo večjo sedežno....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.1.2008 15:08:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Vitamine - sem se tudi jaz spraševala, če bi morala dajati kakšne vitamine...samo potem bi imeli pa hiperaktivnega otroka, kar pa tudi ne bi rada doživela. Poleg tega pa tem sirupom nič ne zaupam, ker nč ne vem kaj vse imajo notri...včeraj je bila ena oddaja, kako starši pretiravajo s predoziranjem sirupov, z namenom da če bodo dali kakšno žličko več, da se bodo otroci prej pozdravili...(no meni to ni logično) in so opozarjali da naj starši tega ne delajo, ker naredijo samo škodo....jaz tako pravim, več je manj....sirup sem dala mogoče dvakrat pa še to zvečer, samo za to da je vsaj malo spal, ker mislim da že pomanjkanje spanca škoduje zdravju....ah, no to je moje mnenje, nisem pa neki strokovanjak...

in razmišljaš več kot pravilnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
18.1.2008 15:08:34   
altati

zdej grem pa v blomingdalesa, ker če res pride ALtati famili, potem pa rabimo malo večjo sedežno....user posted image user posted image user posted image user posted image

tako da se raztegne, saj veš, zdaj ne bo več trojček, ampak pravo swinganjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 15:18:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
18.1.2008 16:46:25   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Altati... spomladi bo še lepše, pa vsi boste skupaj... če bi pa zdaj na silo šla, bi se pa samo slabo počutila... drži se...user posted image user posted image user posted image

se pridružujem!  bo pa pomladi tolk lepše!

Mis... a mala pa že sama je...user posted image user posted image user posted image ... kaj pa ostali oktobrčki... naša sicer že drži žlico v roki, ampak v usta pa nič ne pride...

bravo tina!  mi tut mormo zdej sami jest. se full trudi,ampak gre useen pol naokroguser posted image .  ne pusti se več hranit in posledično manj pojeuser posted image   zdej je jogurt ... očitno ni preveč lačen,ker ga  po mizi razmazujeuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
18.1.2008 17:34:29   
muki1
Dan.

No, Altati, tebe pa res nisem pričakovala tu user posted image . Nič ne žaluj, odločila si se pravilno, to pa tako ali tako že sama veš. Ravno v takšnih odločitvah se kaže tvoja veličina. Sicer pa, kaj prida ti kot trikratni materi ne bom tupila, lahko ti povem le mojo izkušnjo.
Ko sem bila stara 9 let je morala mama na operacijo krčnih žil v Maribor. Mislim, da je enih 10 dni ni bilo, morda kakšen dan več ali manj....ne vem točno, spomnim se le tega, da sem hodila po svetu z razparanim srčkom. Tako sem jo pogrešala, in take žalosti, kot sem jo jaz takrat čutila, to ni za opisati, res. Tudi jaz sem takrat zbolela in bila čisto povožena.

Je pa to naše starševstvo res eno jebeno razdajanje in žrtvovanje. user posted image

Neža je danes enako kot včeraj. Za nikamor. Vročina še vedno okrog 39, dvakrat je že bruhala, enkrat v avtu, ko sva šli domov. Sva bili pri zdravniku in je rekla, da je virus.

Zdaj šibam, ker me moj bolnik spet želi videti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
18.1.2008 17:49:35   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Evo, pa je spet cela stran piščančja!!!!!!! Le kdo nima rad piščanca razen vegijev!user posted image

Nč grem po malega!!

clody  mojmu tristanu je full ušeč tvoj avatar ... se smeje in govori,da je vou,vou! user posted image njemu je zdej itak use vou,vou ( beri kuža).

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
18.1.2008 18:21:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

trojanski, ja, trojanski

a prideš?

meni so dobri samo ko sem vrh Trojan, in dobim še tople...sem se jih v preteklosti kar prenajedla, saj sem bila doma točno pod Trojanami.In smo se basali z njimi non stop...se mi vidi, sem kot en mali krofuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
18.1.2008 19:06:37   
*anč*
moci   men je full ušeč obleka!!user posted image   jst sm tut taka,da ko se u neki zapičim,mi nič druzga ni všeč. poglej še mal naokrog pa boš vidla,če je ta res prava.  enkrat se poročiš in si zaslužiš bit takrat najlepša!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
18.1.2008 19:09:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

enkrat se poročiš

tole pa ni nujno, nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
18.1.2008 19:35:45   
*anč*
altati  sej vem,no ...   sam moci privoščim eno poroko s človekom ki si ga je izbrala ... in živela sta srečno do konca svojih dni ... 
če pa ne gre pa ne gre,kaj češ, sam punca načrtuje poroko,zato spodbudne misli ne smejo manjkat,ane? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
18.1.2008 20:18:00   
borovnicka
altati - saj sem kar malo žalostnauser posted image , a bo drugič lepše in verjetno manj stresno, ker bo skupinsko. saj so ti že druge rekle, da je tako pač moglo bit in je vsaka stvar za nekaj dobra

kako pa sta jaša in tia zvečer?

nagajivčka TT

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
18.1.2008 20:21:34   
borovnicka
moci - obleka mi je luštna, drugače sem pa imela podobno, naredili pa so mi jo v šk.loki in sem dala za obleko - je marelično rožnate barve in mi je bila kot ulita in plašč iz kašmirja takratnih 100 jurjev

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
18.1.2008 20:26:13   
moci
kje v loki? a delajo korzete?

Neposredna povezava do sporočila: 3092
18.1.2008 20:29:48   
moci

trojanski, ja, trojanski

a prideš?

lačnaaaaa
nikoli ne bom shujšalauser posted image
sicer pa trojanskih ne maram. sem bolj don don fan. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
18.1.2008 20:29:56   
moci

Moci - zakaj imaš generalno ?  Mi jo nismo imeli že precej mesecev....Pa bravo za mučenje, ki ni mučenje. Upam, da sta šli z Zojo ven.....to še ni nobena prava vročina...Ko je imel naš vročino, 39 stopinj, in ko smo leteli do zdravnika ( smo šli peš, ker je čisto blizu ), sem imela potem občutek, da mu je zrak ful pasal. Sicer sem ga fino oblekla, pa pokrila voziček s tisto folijo, da mu ni pihalo, ampak se mi zdi da se je kar malo ohladil...ma ne vem....

generalno bi nujno morala imet, dolgo je že od zadnjeuser posted image
ven sva šli, zaspala je in spala 1,5 ure. samo malo jo še vedno kuha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
18.1.2008 20:31:48   
borovnicka
drugače sem pa še vedno v klubu nemirnih noči

spimo še vedno ne več kot dve urci skupaj tako da se mi že resno meša; ponoči prižiga TV, jamra, se premetava, v glavnem samo leži ne user posted image  tavam kot mesečnik in pokonci me drži samo še čokolada!!!!!

a mi lahko poveste kako naj tjašu preprečim skakanje s tjanove v svojo posteljo in to na glavo. ne pomaga nič, tako da si zadnje čase, če sem sama še na wc ne upam, ker je pohištvo prestavljeno v trenutku, vrata ni problem odpreti,... samo čakam, da to obdobje mineuser posted image . isto dela pri mami v varstvu!
saj ne vem a naj se sekiram a naj ga kar na gimnastiko vpišemuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 3095
18.1.2008 20:33:57   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

altati  sej vem,no ...   sam moci privoščim eno poroko s človekom ki si ga je izbrala ... in živela sta srečno do konca svojih dni ... 
če pa ne gre pa ne gre,kaj češ, sam punca načrtuje poroko,zato spodbudne misli ne smejo manjkat,ane? user posted image

normalno. ne mi zdaj veselja vzetuser posted image

midva se že 10 let gledava. poroka ni ravno en romantičen zdajbovapazavednoskupaj dogodek.
kaj jaz rada besede ustvarjam, kot v nemščini, aneuser posted image
eh, glavno, da bo žur.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
18.1.2008 20:35:33   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

drugače sem pa še vedno v klubu nemirnih noči

spimo še vedno ne več kot dve urci skupaj tako da se mi že resno meša; ponoči prižiga TV, jamra, se premetava, v glavnem samo leži ne user posted image  tavam kot mesečnik in pokonci me drži samo še čokolada!!!!!

a mi lahko poveste kako naj tjašu preprečim skakanje s tjanove v svojo posteljo in to na glavo. ne pomaga nič, tako da si zadnje čase, če sem sama še na wc ne upam, ker je pohištvo prestavljeno v trenutku, vrata ni problem odpreti,... samo čakam, da to obdobje mineuser posted image . isto dela pri mami v varstvu!
saj ne vem a naj se sekiram a naj ga kar na gimnastiko vpišemuser posted image

vau. vi imate pa res akrobate doma.
ko bo lahko na gimnastiko hodil, bo pa doma bolje. tolažba, aneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3097
18.1.2008 20:35:53   
borovnicka

kje v loki? a delajo korzete?

trgovina zanka,

delajo korzete, ker sem ga imela

obleko mi je naredila v 14 dneh, še moji sestri krilo, pa user posted image  skrajšala obleko... smo bli zadovoljni

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
18.1.2008 20:36:43   
borovnicka

trojanski, ja, trojanski

a prideš?

lačnaaaaa
nikoli ne bom shujšalauser posted image
sicer pa trojanskih ne maram. sem bolj don don fan. user posted image

jest tud don don

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
18.1.2008 20:37:42   
moci
hm ...
zdaj sem mejlala urški drofenik, pa da vidim, kaj bo. pa še mal bom okrog pogledala. imam še čas.

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?