|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.1.2008 10:03:25   
moci
midva sva zvečer izvedla mučenje bolnika. 2x fiziološko v nos, pa s pumpico ven, pa savna v kopalnici, pa materina dušica na prsi, pa sirup za kašelj in operil v nos. drla se je kot nora, dala sem ji še svečko potem pa spat in vlažilec k postelji. je spala do pol 3h, potem sem ji dala še 1 svečko, čeprav nisva točno vedela, koliko vročine ima, ker se je zvijala kot jeguljauser posted image
zdaj pa leta po stanovanju in vriskauser posted image user posted image
vročine nima, kašlja še malo in nos še vedno pušča.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
18.1.2008 10:05:22   
moci
zoja tudi sama je, čeprav je včasih več pod mizo kot v trebuščku. ampak v vrtcu pa vsi zelo lepo jedo. mislim, da je lažje tudi zaradi višine mize. se mi zdi, da so stolčki prenizki (naši, doma). 

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
18.1.2008 10:27:22   
moci
pri nas imamo pa po novem živosrebrne termometre za enkratno uporabouser posted image
včeraj sem ga kupila, pozabila na kavču in zdajle lovila zojo, ko je z njim laufala po stanovanjuuser posted image itak, da je šel papa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 10:31:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
18.1.2008 10:34:13   
moci
to sem vprašala, pa ni nič vedela. je rekla, da mogoče, ko zaloge poidejo ne bo več možno novih dobit

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.1.2008 10:35:19   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

moci, carpe the last diem at home!

noooo. jaz nič ne vem o the lastuser posted image
samo upam, da bomo v ponedeljek zdravi, ker res ne bi rada prvi dan klicala, da sem na bolniški user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 10:49:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.1.2008 10:53:00   
moci
ne, ne, ni petek. jaz imam vse splanirano. do petka bo generalno pospravljeno in jaz bom imela novo garderobo za v službo. v petek grem pa na masažouser posted image user posted image

vedno načrti splavajo po vodi

Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.1.2008 11:03:48   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Evo, še dve precej sveži fotki:

naša zelo rada pomaga trebiti solato
user posted image

in zadnje dni precej sama jem
user posted image

Res je že cela gospodična!
Pa samo tale slinček ji daš? Jest mu dam tistga da hrano lovi, pa še sarvete okol po kolenih in še kje!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 11:03:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.1.2008 11:06:15   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Dan......................
Tuki sem.....dete mi ni dovolilo odhoda.
Ampak ne Jaša.....Tia....
Tia je čist ven padla, pa vročino dobila, pa kašlja....pomoje jo je psiha povozila.....mene pa tud...ker sem domauser posted image user posted image user posted image .
A nisem mogla it, ko sem jo gledala ko je jokala, vmes pa: Mami, ne it...mami, ne it....

In zdaj me pokonci drži samo obljuba moža in Line (ki nas sprejme), da gremo pomladi vsi. Enkrat maja...in ne bo joka, bo sonček, rožice, travca in mi vsi v NY-ku.....
Zdaj se grem pa pod odejo skrit in sama sebi smilit........
mah, samo da so otroci srečni...jaz bom že..........

NImaš kej altati. Če bi šla na silo, bi skoz na Tio misla in ne bi čist nič uživala. Spomlad bo še lepši vreme pa še vsi skupej boste.
A Tia je pa jokala, da ne bi bla sama? Rečka!! Zdej jo lepo pocajtej pol pa naprej!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.1.2008 11:07:57   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Altati... spomladi bo še lepše, pa vsi boste skupaj... če bi pa zdaj na silo šla, bi se pa samo slabo počutila... drži se...user posted image user posted image user posted image

Mis... a mala pa že sama je...user posted image user posted image user posted image ... kaj pa ostali oktobrčki... naša sicer že drži žlico v roki, ampak v usta pa nič ne pride...

Sam je že kar nekaj mesecev, je pa res da odkar je v vrtcu pa obvlada žlice, vilce, kozarce. Ti ji kar dajaj žlico, bo že ko bo pripravljena, sej  mi tud še ne hodimo  čist  samostojno.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.1.2008 11:11:55   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ne, ne, ni petek. jaz imam vse splanirano. do petka bo generalno pospravljeno in jaz bom imela novo garderobo za v službo. v petek grem pa na masažouser posted image user posted image

vedno načrti splavajo po vodi

Moci, to sm pa zgleda zgrešila. Glede tvoje službe!! Kje, kaj, zakaj!! Nč nevem!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.1.2008 11:12:49   
Clody

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image user posted image user posted image  Vse je za nekaj dobro, tudi to, Altati, boš videla. Ko boste šli pa vsi skupaj, se boste pa še lepše imeli.user posted image

saj v to me je že Lina poskušala prepričati in recimo, da je res nekaj na temu. Lina pravi da mi ni bilo namenjeno, da je Tia sigurno kaj začutila, kar ne bi bilo dobro....mah, bo že...saj ko bomo šli skupaj bo res še bolje....definitivno!
Mož zdaj že planira, je že čist not padel...me je že 3 x klical....user posted image

Res maš zlatga moža!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.1.2008 11:16:49   
Clody
Takole, jest  sem se naflancala, da mam kar suho grlo. Sem zjutraj oddala Nejca in šla k eni prijatlci ki je na porodniški. Flancale ko utrgane do zdle. Desc bi me dal z gat če bi vedu. Ampak je tkoooo pasal.

Frrrr kaj se pritožuješ čez avatarje? user posted image user posted image   Sej se trudim prpotap slikco malega, pa zgleda da ne bo šlo. Očitno je resolucija prevelka in mi ne rata slikce pomanjšat oz mi jo vrže tako kockasto, nikakvo.  tTale piščans je men ful smešn ker me spominja name kako brezglavo šibam okoli!user posted image user posted image

Muki, a ti si doma pri Neži??

Bolančki pozdravite se, nam se tudi počas kaže nahod, bomo vidli kako bo naprej.

A dajete ve kake vitamine??

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.1.2008 11:17:51   
Clody
Evo, pa je spet cela stran piščančja!!!!!!! Le kdo nima rad piščanca razen vegijev!user posted image

Nč grem po malega!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.1.2008 11:18:23   
moci
no, kaj mislite?
zoja ima 37,2 'vročine'. naj jo peljem z vozičkom, da lepo zaspi in bo verjetno dolgo spala ali naj bova notri in ne bo spala, ker ne zaspi pa konec. user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.1.2008 11:20:28   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

aha. ampak danes so pa pri nas odpeljali smeti, kot jih ob petkih ob ponavadi. a so se zmotiliuser posted image

saj greš lahko še jutri v šoping user posted image , zaradi pospravljanja se pa ne sekiraj preveč, saj bo čez dva dni vse enako. pri nas je bomba treščila, bo treba poklicati koga na pomoč. posebej ko sonček notri posveti, takrat ni za gledati, je res svinjsko

normalno. takoj zahtevaj, da ti vrnejo smeti.

eh, jutri bodo šli vsi v šoping. jaz sem pa vsa čudna, zabasana, glava me boli. ni mi do šopinga.

jah, jaz nisem praznila omar od nosečnosti daljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.1.2008 13:04:18   
Clody

no, kaj mislite?
zoja ima 37,2 'vročine'. naj jo peljem z vozičkom, da lepo zaspi in bo verjetno dolgo spala ali naj bova notri in ne bo spala, ker ne zaspi pa konec. user posted image

Upam, da si šla ven!!!!
A Zoja še vedno zaspi samo v vozčku? Kaj pa če se zraven uležeš?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 13:22:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
18.1.2008 13:43:38   
psaša
Mali je spal od 18-9, kakšen luksuz. Midva z user posted image  sva šla pa spat ob 20. Tko, da sem se full naspala. Sem bila pa tudi jaz včeraj čist boga, brez energije, pa jedla tudi nisem nič, malega sem komaj dvignila, pol zvečer sem imela še malo vročine. Danes sem pa OK.
Upam, da se danes driska umiri, ker včeraj je bila katastrofa, ne vem kolikokrat sem ga celega preoblekla, ker je šlo vse mimo. Pa kot zanalašč ni hotel skoraj nič piti. Danes je vsaj bolje s pitjem. Je pa ene dva dni nazaj prišel ven 6 zobek, zdaj mu pa leze ven spodnja dvojka. Je dlesen že bela in upam, da ne bo spet vročina.

moci full lepa obleka, sam mal preveč eurčkov

Pa vsi bolani se čim hitreje pozdravite

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3071
18.1.2008 14:00:13   
altati

Dan......................
Tuki sem.....dete mi ni dovolilo odhoda.
Ampak ne Jaša.....Tia....
Tia je čist ven padla, pa vročino dobila, pa kašlja....pomoje jo je psiha povozila.....mene pa tud...ker sem domauser posted image user posted image user posted image .
A nisem mogla it, ko sem jo gledala ko je jokala, vmes pa: Mami, ne it...mami, ne it....

In zdaj me pokonci drži samo obljuba moža in Line (ki nas sprejme), da gremo pomladi vsi. Enkrat maja...in ne bo joka, bo sonček, rožice, travca in mi vsi v NY-ku.....
Zdaj se grem pa pod odejo skrit in sama sebi smilit........
mah, samo da so otroci srečni...jaz bom že..........

eh, saj je škoda, da gresta ravno zdaj, ko bomo končno dočakali sonceuser posted image

itak vam bo lepše, ko boste šli skupaj, pa še bolje se boš počutila. jaz bi ti z veseljem predlagala, da gremo v cukrarno in utopimo žalost v tortah, pa kaj, ko nisva prida družbauser posted image

no stvar je taka:
Deček danes ful kašlja, Tia kuha vročino, tako da ugotavljam, da je bila odločitev pravilna....
Ej, drugi teden se lahko utapljava v torticah, al ti že delaš????
Z veseljem vaju vzameva za družbouser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
18.1.2008 14:01:04   
altati

Altati... spomladi bo še lepše, pa vsi boste skupaj... če bi pa zdaj na silo šla, bi se pa samo slabo počutila... drži se...user posted image user posted image user posted image  

hvala tebi, Mis in vsem ostali za tolažile besede....
Zlate ste punce moje drage user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama Altatija ma vas rada, še bolj kot papauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
18.1.2008 14:01:56   
altati

Mis... a mala pa že sama je...user posted image user posted image user posted image ... kaj pa ostali oktobrčki... naša sicer že drži žlico v roki, ampak v usta pa nič ne pride...

naš je vse sam (z žlico ali vilico) že kar kakšna dva meseca.
Hraniti ga ne smemo, čist ven padeuser posted image user posted image  od same jezeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
18.1.2008 14:03:39   
altati
sivkamivka, a je trojanski???????????

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?