Anonimen
|
dobro jutro, mi naspani in spočiti, polni novega elana in energije. Danes imamo lep, sončen dan in pričakujemo okoli deset stopinj. Altati - tudi mi te imamo radi. Odločitev je bila pravilna - definitivno. In vsak dan se ti bo zdela bolj pravilna. Mi smo vedno veseli dobre družbe, tako da glede tega se ti ni treba bati. In bravo možiček, ki te je spravil v dobro pozitivno voljo. Kar se tiče hranjena, ni še kakšnega duha o samostojnem prijemu žlice. In meni kar paše, da nimamo vse po tleh, pa še vem koliko je pojedel. Imamo pa obvezno zraven kakšno knjigico, pa gledava in jeva....jah, takle mamo... Moci - zakaj imaš generalno ? Mi jo nismo imeli že precej mesecev....Pa bravo za mučenje, ki ni mučenje. Upam, da sta šli z Zojo ven.....to še ni nobena prava vročina...Ko je imel naš vročino, 39 stopinj, in ko smo leteli do zdravnika ( smo šli peš, ker je čisto blizu ), sem imela potem občutek, da mu je zrak ful pasal. Sicer sem ga fino oblekla, pa pokrila voziček s tisto folijo, da mu ni pihalo, ampak se mi zdi da se je kar malo ohladil...ma ne vem.... Sivkamivka - zakaj imaš pa krof za avantar ? So že maškare ? Vitamine - sem se tudi jaz spraševala, če bi morala dajati kakšne vitamine...samo potem bi imeli pa hiperaktivnega otroka, kar pa tudi ne bi rada doživela. Poleg tega pa tem sirupom nič ne zaupam, ker nč ne vem kaj vse imajo notri...včeraj je bila ena oddaja, kako starši pretiravajo s predoziranjem sirupov, z namenom da če bodo dali kakšno žličko več, da se bodo otroci prej pozdravili...(no meni to ni logično) in so opozarjali da naj starši tega ne delajo, ker naredijo samo škodo....jaz tako pravim, več je manj....sirup sem dala mogoče dvakrat pa še to zvečer, samo za to da je vsaj malo spal, ker mislim da že pomanjkanje spanca škoduje zdravju....ah, no to je moje mnenje, nisem pa neki strokovanjak...
|