Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 17.1.2008 21:31:33
|
|
|
|
konina
|
Ne, sedaj ga ne bom. Ni nič rekla. Nekako sem razumela, da tajnša jajčno lupinico, da pride lažje do oploditve, potem pa do vgnezditve. Tako, da sedaj ne rabim, ker so tile pingvinčki že obdelani z dexamethasonom. Tudi jaz čakam na sonček. Pri nas je sam dež, pa oblaki, pa megla... Blek, se mi sploh ne gre nič ven. LP, Nina
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 17.1.2008 21:41:26
|
|
|
|
arneja
|
Dajamaja: Cort, Cuker, Cezar ?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 17.1.2008 21:41:42
|
|
|
|
Abra
|
Arneja, saj sem psihično že kar boljš, sonček bo pa samo še zboljšal Dajamaja, imate novga kužka? Si ga pri Nini nabavla? Ime mora bit na na C? Pa malo več moraš o kužku povedat, kake pasme je? Nina, zdaj štekam, zakaj naj bi bil dexamethason dober ... sem mislila, da imunski sistem prelisiči in zarodek raje sprejme. Imam še velik časa za vse naštudirat Ah, zdaj mi pa baterija na laptopu crkuje, se beremo spet jutri. Kaj lepga sanjajte.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 17.1.2008 22:01:46
|
|
|
|
DaisyE
|
Dajamaja, tolk si zakamuflirala, da sem komaj prepoznala vprašanje... Par slovenskih: Cene, Cvetko,... Aja, pa Columbo bi lahko bil, tega jaz tud rada gledam. Samo ni slovensko. Unadva sta mi pa oba simpatična. Predstavljaj si rotvajlerja, ki mu je Cvetko ime... Al pa bernardinca... Lahko noč pupe, dajčimajč, ti pa fajn zrihtaj zjutraj.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 17.1.2008 22:32:03
|
|
|
|
dajamaja
|
Nimamo ga še, je pa naročen, psička že breja in takrat bo nekaj takega , lahko pa izbiramo ime na C ... V polni velikosti pa bo precej velika mrcina, sicer prijazna. Zaenkrat vodi Cai. Cort je meni všeč. Pa Cvetko je bil že tudi v ožjem izboru. Dejmo še mal sprostit misli in natrest idej. Lahk tud jutr , bom zvečer preverla domišljijo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 6:46:22
|
|
|
|
tassi1
|
DAJAMAJA-imena na C-CACI,CENA,Cici,CUKERČEK,CAPO,... LP vsem ,ki se trudite za svojga
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 8:18:10
|
|
|
|
arneja
|
Punce, tečka je prišla, Arneja je malo pojokcala, ker je že upala, da bo vseeno nanjo pozabila. Moram malo pesniti, ker bom šla okoli Prešerna spet v postopek . Je akcija očitno pomagala . Si pa tako želim, da M ne bi bilo, da mi jo je uspelo zavleči kar na 33. dan . Klicala v Dravlje in dobila datum: 11. februarm, ko bo padla prva špikica Dipherelina. Zdaj sem pa kar malo boljše volje. In spet računala in računala, in bo punkcija verjetno na zadnji dan februarja ali prve dni marca. Če bo šlo vse po sreči, bom za 8. marec končno imela dve pikici. No, da ne bom prepožrtna, vsaj eno lepo naj nam tokrat uspe pridelati . Zdaj pa na branje.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 8:38:10
|
|
|
|
mismis
|
Dajamaja na tem strani imaš cca 2000 različnih pasjih imen, sigurno boš našla kaj tudi za svojega psička. Kakšne pasme pa je? http://www.petrix.com/dognames/c.html
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 8:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje, mal da se vam javim, da me ne boste pozabile. Najprej Sayuri , bravo da slabosti več ni. Jadrnica, čestitam za pingvinčke. Bruhaš? Že? No, si vsaj na dobri poti. Abra, sem vesela, da ti je že bolje. Arneja, ne jokcat. Ti si naslednja Vsaki posebej na RR-u pa želim lep vikend.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 8:57:40
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Ja Arneja v torek bom dobila materinsko knjižico. Komaj že čakam. Upam samo, da bo s pikecom vse vredu, pa da še nuhalna lepo mine, pol pa bo že. Saj kar še ni konec, ko zanosiš punce. Je kar isti dril še naprej, normalno, da si vesel, ampak so tudi kake druge skrbi prisotne. Jaz tudi mislim Abra in Gloria, da nosečnost ni bolezensko stanje, se popolnoma strinjam z vama. Tak, da kak bodo rekli, če delat delat, če doma biti, pa doma biti.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 9:04:11
|
|
|
|
arneja
|
Dakec, kot je Vili Resnik pel: Naj bogovi slišijo ... , jaz pa dodajam: ... tvoje besede o moji nosečnosti . Pf, itak, da bo s pikecom vse v redu. Pa materinska knjižica, uau . Ja, vemo, da se skrbi ne končajo, ko zanosiš. Imam občutek, se takrat prave skrbi šele začnejo. Zdaj grem pa tiste poste o napotkih brati, pa upam, da se bom čimvečih tudi držala .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 9:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Na seznam prepovedanih substanc dodajam še natren, umetna sladila, orbit zvečilni in bonboni, oz vse sladkarije z umetnimi sladili, ter dietne pijače (npr diet cocacola).
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 9:22:50
|
|
|
|
arneja
|
Uf, Orbitke pa jaz kar žvečim .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 9:46:06
|
|
|
|
GITA14
|
konina veselim se, da gremo spet skupaj v boj, kdaj jo pa kej pričakuješ oz. ne pričakuješ? jaz jo ne pričakujem okoli 8 februarja.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 11:51:06
|
|
|
|
Abra
|
Dan! Danes niste pa nič pretirano zgovorne. Arneja, če je mogla prit, je boljš, da čimprej. Pismo, kako se je tebi to hitro odvilo. Zdaj greš po špike pred tretjo kajne? Se mi zdi, da je tko malo časa minilo, odkar si se začela špikat. Bo kmalu zjutraj spet zanimivo branje. Tvoji otroci bojo pa umetniki, ko bojo kmalu po kulturnem dnevu ratali fejst šparajta Dakec, kako bi sirčka pozable, je dober za celice pf veš, da je s vse uredu, če je bil že na prvem uz nadpovprečen
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:16:49
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Jest tuki... Arneja - tko mi je žal! Pa sem bila prepričana da ti je tokrat ratalo, ampak ne žri se preveč - v tretje gre rado (omenjalo se je nekaj, da bo tole tvoj tretji poskus). Mogoče pa enostavno še nisi bila telesno čist pripravljena. Zdaj imamo celo spisek, kaj se sme in kaj ne, in si lahko naš prvi poskusni zajec, kako dovoljene in prepovedane substance vplivajo. jaz sem sproducirala 6 celic in mam v ponedeljek prenos. Je ata reku, da je 6 več kot dovolj prejšnjič je pa za 10 jamral... No rej končno je res - sej rabim samo dva fajterja. Pa Aspirin mi je priporoču. Bolel je pa k svi.... Ampak zdej je mimo. Zdaj moram pa grozdje basat - sem prebrala - no sej to mam pa zlo rada. Tko Dejzica, da me ne boš spet kregala, da se ne javim dost hitro. kako se pa kej ti spočutiš danes?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:37:38
|
|
|
|
spelka12
|
Q: a je od 13 - 15 velikost foliklov dobra a je še premalo, 2 dni pred zadnjo špiko?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:39:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Kostanj zelo si pridna. Pridna, ker si sproducirala 6 celic, pridna, ker si preživela punkcijo in pridna, ker si se tako hitro javila. Pa saj 6 celic je kul. Ampak z arnejo sta se pa vidve čisto pomiksale. Arneja misli, da je to tvoj prvi postopek in je presenečena, da imaš 3 Menopurje, ti pa, da je arneja v tretjem. Arneja gre zdaj v drugega, tako da sta nekje na kupu. Kako sem? Niha razpoloženje. Se z našim hecama, da se Toni zdaj z zadnjimi močmi proti maternični steni vleče. Vidiš Mlinčka, včeraj sem mu v hecu Toni rekla, zdaj se ga je pa kar prijelo. Bila sem pri osebnem zdravniku, pa me je ful napeljeval, da bi mi še bolniške dal. Sem mu kar rekla, da ne, ker se mi bo drugače zmešalo. Je bil ta teden kar dovolj. Pol sva pa še eno o kilcah dol vrgla, pa je reku, da tule ni druge, kakor manj jest in gibat se. Za gibanje je sploh navijal. Še enkrat čestitke Kostanj. V ponedeljek ET? Bom iz šihta špegala. Zdaj pa še Lejlo počakamo in dajomajo, pol smo pa kompletni. Dajamaja kopljem po netu, ampak Cvetko zmaga. Saj bi mu pasalo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:42:48
|
|
|
|
pikovit
|
Dan, dons pa res niste ful zgovorne.Kaj vam pa je ?Men se skoz neki dogaja.Al skačem okol za poroko in iščem stvari.Groza.Pa še ena me je zamorila z Jezerškom,kao da ni ok.Pa iščem dobro torto in šiviljo. Zadnje cajte imam pomisleke ali bi šla v postopek al kaj.En glasek mi pravi da ne na drugi strani pa moja glava da ja.No zdej pa ne vem kaj naj naredim.Ma kr neki. Pija ja veš da greva lako kadar hočeš na kavo.Lahko se nama katera pridruži. Dejzi .Kako si kaj?A počivaš? Mlinčka ti KOKLJA ti .Si jih pa pridelala Po mojem je tale Milič pripomogel k temu.Ti jih bom še limala,da boš še noseča .Če ti rata,pol ma pa res Milič kaj na tem Bom mela cel flet poloman z Miličem Dajamaja kak si kaj?A si vidla da sem dobila ingver ? Bom pa marca na tvojmu koncu.Grem v Celje.Bo sejem poroka,pa bom šla mal ferbcat.Kako pa kaj tvoje stanje?A za si se že odločila kakšno ime mu boš dala? Abrica a že študiraš novo literaturo?Ti se en naš Einštein Arnejči a bo akcija? Dakec tudi tebi želim lepvikend.Pejte mal na sneg.Kranjska Gora?Opcija? Gita in Konina dejmo,dejmo navijamo! Sayuri upam da se ti je ta saga z bruhanjem končala
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:43:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Q: a je od 13 - 15 velikost foliklov dobra a je še premalo, 2 dni pred zadnjo špiko? Jaz mislim, da je kar ok. Sicer pa, če ne bodo dost veliki, ti bodo pač še dve špiki dali, pa bo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:46:11
|
|
|
|
DaisyE
|
Dobro jutro pikovitek. Kako ti je pa všeč ingver? A obleko maš že zbrano? Pojdi v miru jest k Jezeršku, pa če ti bo ok, ga pa izberi. Itak ne morš vedet kako bo, dokler ne bo poroka mimo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:50:12
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Se z našim hecama, da se Toni zdaj z zadnjimi močmi proti maternični steni vleče. Vidiš Mlinčka, včeraj sem mu v hecu Toni rekla, zdaj se ga je pa kar prijelo. Ti, kaj pa če bi bil un ta drugi sroti Mivč? Sta taka ubijalska naveza, da ma da kej rata.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:50:49
|
|
|
|
pikovit
|
Ma ja sej vem,da ne bo vsem vse ok.Pa sej veš da pri teh zadevah hočeš imeti vse najboljše.Ma klinc gleda ostale ,glavno da se bom jaz imela ok.Itak vsem ne bo všeč. Kako kaj Dejzi?Pejt mal ven na sprehod.Da prekrvaviš maternico,se bodo hitro prijeli .Joj kolk navijam zate D. se sploh ne zavedaš.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 12:57:44
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka ti KOKLJA ti .Si jih pa pridelala Po mojem je tale Milič pripomogel k temu.Ti jih bom še limala,da boš še noseča .Če ti rata,pol ma pa res Milič kaj na tem Bom mela cel flet poloman z Miličem Ti, vprašanje res, če ni mel on kej zraven . Po drugi strani je pa res, da bi mogla po tej logiki jaz do zdaj met že kopico otrok, saj ga čekiram že dolga leta. Še celo več - sva nekoč tud že kakšno na hitr rekla. Da ne govorim, da sem se ga celo parkrat dotaknila . Pa nič od otrok . Edin, če je problem v tem, da takrat še nisem sexala, sploh .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:02:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Mivč Daj nehi Mlinčka, ker me bo pobralo od smeha. Samo pol je Mivč tisti, ki malo bolj miga al kako? Morula Toni in morula Mivč. Nič, zdaj je, kar je. Menda ma itak samo Toni šanse, da da kaj od sebe. Ti samo če je Toni, pol moram pa kak pir spit. Pikovit, zdaj sem se pa jaz spomnila, kje je Jezeršek. To je pa ful spedenano. Smo bli enkrat tam, pa je blo fajn za jest. Hkrati so meli pa še eno poroko, pa so jim zelo lepo zrihtali. Ambient je super. V jeseni si rekla, da bo, a ne? Kolk procentna pa si za postopek? Kaj pa bodoči mož meni? Nič ne počivam, sem bla na razprodajah. Samo Toniju ni blo preveč všeč, me je kar križ začel bolet. (Valjda, če se pa že cel teden po kavču valam)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......