DaisyE
|
Eh arneja, to so moje črne misli... Malo mi je bilo hecno, ker mu je po drugem ICSI dal napotnico za genetske. Kot sem rekla, sem spraševala po netu, pa punce nimajo podobnih izkušenj. Polg tega je rekel, da nam itak nič ne pomagajo. No tole mi je bilo pa že malo čudno. Človeka pač ne daš na drage genetske preiskave, če nič ne pomagajo. Potem sem pa brskala in brskala in dejansko gre samo za to, da dajo informacije, ki lahko pomaga pri izbiri načina zdravljenja neplodnosti (kako fino napisano, a ne), če potegneš črto, gre samo za to, da pogledajo, če gre za kako genetsko napako, zaradi katere zarodki propadejo. Pol ti pač samo donorstvo ostane. Od takrat pač o tem razmišljam. Tale postopek je bil pa spet novo upanje, da mogoče pa tokrat bo boljše. Pa je blo res boljše. Punce hvala, za vso tolažbo in prijazne besede. Saj sem si kar zoprna, ker tolk težim. Jutri bo boljše. Obljubim. Mlinčka, tebi pa sploh še nisem virtualno čestitala za jajčke. Miliča ne bom limala, ker ne najdem tako simpatičnih slik kot pikovit in dajamaja, sicer ga boš pa gotovo po TVju gledala. Moram ti pa povedat še to, da vaju bom zelo pogrešala letos poleti gor v hribih. Ja arnejči sem pila sok in jedla elevit. Ko smo glih pri soku... a vas tud tale reklama za Bravo spomni na nas? Jaz se vedno tolk narolam. Pol pa dedc še reče: Draga, to delam za otroke! Tist me pa sploh ubije. Jaz tud!!!! Samo da moji še niso utelešeni. Vedno, ko si sok naredim, se na to spomnim, včasih pa še na glas našmu rečem, če glih po kuhinji opleta. Če me slučajno zmanjka, bom že kar zdaj zaželela lejli en uspešen UZ (mogoče že stopka pade ), pa naši KOSTANJ eno čim manj bolečo punkcijo. Pa hitro javit! Da ne bo kot zadnjič. Boš videla, folikli se bodo pa namnožili.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 17.1.2008 20:02:19 >