|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
17.1.2008 19:57:29   
dajamaja
No, zdejle sem prišla iz službe user posted image  pa preletela ...

Marjetka, mislim, da kar večini propade velika večina jajčk do 5 dne. Pač ni vzpodbude v umetnem okolju taprave. Sigurno, da je od obeh odvisno, sam kaj pa lahk naredijo če je genetsko? Men je Vogler nekaj omeni genetske preiskave, sam pr men je brez veze, ker ni časa za kaj takega. Kaj bi pa sicer lahko naredili? Kaj bi bilo v Pragi drugače? Uzdaj se use i u svoje kljuse! Če sta tko nehumane razmere preživela, ni vrag, da ne bi v tebi zacvetela. Jst pa verjamem vanju! lp Botrca

Mlinčka kokica user posted image user posted image . Kaj bosta fuzbal team imela al kaj? Sem mislila, da si bl za košarko. Dolga klop bo! Čestitke!!

Sayuri, lepo da ti je bolje.

Pija ne bom nč rekla za službo, ker sem jst tud not padla user posted image . Sam nase ne pozab, sej veš, da konja ki dober vleče sam še bol obložjo.

Arneja, zdej si pa že pred samim štartom ogreta, v formi, go, go, go ..

Pikovit, pridna si z rekreacijo. Sej jst sam za vikend naredim dolgo turo, čez teden pa redko da mam čas še za sprehod. Ko bi vsaj bil kaj daljši dan. 

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.1.2008 20:00:45   
DaisyE
Eh arneja, to so moje črne misli... user posted image  Malo mi je bilo hecno, ker mu je po drugem ICSI dal napotnico za genetske. Kot sem rekla, sem spraševala po netu, pa punce nimajo podobnih izkušenj. Polg tega je rekel, da nam itak nič ne pomagajo. No tole mi je bilo pa že malo čudno. Človeka pač ne daš na drage genetske preiskave, če nič ne pomagajo. Potem sem pa brskala in brskala in dejansko gre samo za to, da dajo informacije, ki lahko pomaga pri izbiri načina zdravljenja neplodnosti (kako fino napisano, a ne), če potegneš črto, gre samo za to, da pogledajo, če gre za kako genetsko napako, zaradi katere zarodki propadejo. Pol ti pač samo donorstvo ostane.

Od takrat pač o tem razmišljam. Tale postopek je bil pa spet novo upanje, da mogoče pa tokrat bo boljše. Pa je blo res boljše.

Punce hvala, za vso tolažbo in prijazne besede. Saj sem si kar zoprna, ker tolk težim. Jutri bo boljše. Obljubim.

Mlinčka, tebi pa sploh še nisem virtualno čestitala za jajčke.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miliča ne bom limala, ker ne najdem tako simpatičnih slik kot pikovit in dajamaja, sicer ga boš pa gotovo po TVju gledala.

Moram ti pa povedat še to, da vaju bom zelo pogrešala letos poleti gor v hribih. user posted image user posted image user posted image

Ja arnejči sem pila sok in jedla elevit. Ko smo glih pri soku... a vas tud tale reklama za Bravo spomni na nas? Jaz se vedno tolk narolam. Pol pa dedc še reče: Draga, to delam za otroke! Tist me pa sploh ubije.user posted image user posted image user posted image  Jaz tud!!!! Samo da moji še niso utelešeni. Vedno, ko si sok naredim, se na to spomnim, včasih pa še na glas našmu rečem, če glih po kuhinji opleta.

Če me slučajno zmanjka, bom že kar zdaj zaželela lejli en uspešen UZ (mogoče že stopka padeuser posted image ), pa naši KOSTANJ eno čim manj bolečo punkcijo. Pa hitro javit! Da ne bo kot zadnjič. Boš videla, folikli se bodo pa namnožili. user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 17.1.2008 20:02:19 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.1.2008 20:09:14   
ANIME
no me veseli, da nisem edini zajc za injekcije. Pa saj ko grem kri dat mi sploh ni neki problem. Pri sebi pa neko paniko zganjam. Mah ... naslednjič bo že boljše.

Zanima pa me, kaj me zdaj čaka. Rekel mi je, da do user posted image  se špikam, potem grem takoj naslednji dan na pregled (zjutraj on 5:30) in potem mi bodo pa naprej razložili. Mi lahko katera namigne kaj me čaka (nove injekcije, kdaj naj bi bila po vašem punkcija...? )
Kje sploh dela punkcije in ET (v LJ ali Postojni). Ali je treba isti dan vzet bolniško ali dopust?

Pa a mi lahko še ena razloži. Tukaj berem o nekih kratkih in dolgih postopkih. Pa nimam pojma v kakšnem sem jaz in kakšna je razlika med njima.

Aja pa še to (žal sem malo zmedena ta teden, preveč se mi dogaja): Nisem v Postojni ampak v Dravljah. In začela sem z Diphereline. Sorry ker sem tolk smotana.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.1.2008 20:09:54   
konina
Ja, nekaj bo treba naredit. Nekaj kilc moram spravit stran, da bom potem lepa in okrogla zaradi user posted image  in ne zaradi špehca. Sem pridobila lepih 5 kil gor v zadnjem postopku. Pa že prej je bilo že malo preveč. user posted image  To bo najtežji del. Pa prehrano moram mal izboljšat, mi sladko kar precej diši pa tista bela moka je v skoraj vseh stvareh. Tako da imam tale mesec kar nekaj dela, da se pripravim na svoja dva pingvinčka. Zelenjavni soki mi ravno ne dišijo, ampak se bom tudi v to spustila.

zdravnica pa ni puško vrgla v koruzo, samo ne v, kaj bi še probali, da bi uspelo. Upa, da se bo enkrat prijelo. tako kot jaz! Z nama je vse v redu, nimava pojasnjenega vzroka za neplodnost. Jedla sem klomifen, imela laparo, inseminacije, ivf 2x, pila sem čajčke, bila pri homeopatu... Vse mogoče. Poleg tega pa imam doma čudovito skoraj 6 letno hčerko, ki sva jo naredila popolnoma naravno. Tako, da je še njej čudno, kaj za vraga je krivo, da ne uspe. Sedaj pa mora! Sva se obe strinjali. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.1.2008 20:14:37   
gold fish
pf - baje, da  rečeš os.zdravniku, da greš na morje in si on to zabeleži, pol pa če je v kartoteki ti pa spet nič ne morejo, če je zdravnik seznanjen ....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.1.2008 20:18:33   
Pija76
No punce da se malo od dela odklopim ( še vedno delam user posted image ) grem vas brat in berem in berem in berem....pa kaj moram vse napisat...no pol pa vse pozabim user posted image . Kar sem si zapomnila:
Mlinčka user posted image , ti si za v jato, sam povej a celic je tud 20? Madona to bojo nov zmrzovalnik na GK rabl, a kako fundacijo odpremo? Ti ampak veze imaš na RR, kako ti rata? Počivaj, jaz sem krvavela 1 dan , 2 dan samo izcedek, če boš fajn krvavela pejt nazaj! Poznam primer ko je mogla na laparo ker se ji je kri nabirala v trebuhu to pa ni hec!!! Srečno! Ma pismo ne morem vrjet  - 20????

Arneja danes ni nič boljše, evo še vedno delam...ta teden imam za pop.....še do štacune nisem pršla in niti za sok nima user posted image . Ah sej še jutr pa bo vikend!!
Dajamaja vem to o kojnu, dokler ne krepne a ne? Težki časi so zdele zame, ampak bo boljše kmalu, pol pa poleti bolj uživam user posted image
Abra kako si? Bom jaz eni prjatli v kanadi rekla da naj mal pogleda po netu kaj kej pravjo za tele zarodke obdržat pa bom pol napisala
Pikovit kak si? Joj jaz sploh nimam nič časa tist urejat. Kdaj skočiva na kavo?
Dejzi a si optimizem prvlekla na plano? Sam kaj to vam Reš tolk za kile teži? A mislite da imate res preveč? Ti ampak zakaj gre pa tvoj na genetske? Ja kaj pa tvoj organizem? Joj men je to čist neznano. A da 5 dan pa celice propadejo? A pol če imaš 3 dan ET je možno da ti dajo take celice ( al koker se že imenujejo= da lahko še v tebi propadejo? BRRRRR..me kar zima...
Gold fish teb sem hotla neki odgovort pa ne vem kaj user posted image
Linda jaz sem šla 2 dan suprefackta na službeno pot za 5 al 6 dni in sem to tud povedala tam sestram, in so rekle sam da naj še enkrat pridem da mi pokažejo da ne bom po aut dohtarje iskala, drgač pa ni panike, pejdi pa fajn se imej, pa kako dobro virtuano čokolado nam prinesi.
Evo pupike toliko, tečem delat da bomo kmal lahk šli spat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.1.2008 20:22:25   
Pija76
Konina super da greš po pingvine, no naraven cikel je fajn, da se ne šopaš, sam si pa kar precej prešpikan zaradi krvi, pa na koncu si vsak dan v LJ. Sam men je bilo bistveno boljš kot z stimulacijo.

Anime jaz sem tak zajc za injekcije, da ko dam kri gledam za 180 stopinj stran, ko sem šla pa na sl.pot in sem se mogla sama špikat sem pa skor luknjo v poden v hotelu naredila user posted image . Tko da nisi edina user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.1.2008 20:26:54   
gold fish
Arneja - ni samo meni os. zdravnica tako napisala, tako piše večini punc....., samo ker ne vprašajo, se pač ravnajo po tistem kar piše in mislijo, da morajo biti dobesedno med 4 stenami..... Meni je pač zdravnica rekla, da je bil ta otrok prigaran in da ni šans, da ga #nesem# v stres..... - pol ji bom pa kontriralauser posted image

Je pa logično, če imajo nekatere mirovanje, zaradi samega poteka nosečnosti, da ne morejo vandrati okrog....zato jim pa piše v odločbah mirovanje... to je podobno kot pri tistih, ki so na bolniški zaradi hrbtenice, križa, .....

Nisem še slišala za nobeno, ki je zanosila po IVF/ICSI pa so ji komplicirali..., mogoče #naravnim# nosečkam.... nam ne....... Kaj se že ne trudimo dovolj? ....... 

Tako je moje mnenje, podkrepljeno s strani moje zd.....  

Sigurno je katera, ki misli drugače in če ji paše naj gre delat, ..... kakor kdo....

Zato pa smo si različni..... hvalabogu....

Pozdrav, user posted image

p.s.
pa brez zamere,če je malo bolj #šarf# napisano.....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.1.2008 20:26:57   
arneja
Lara, zdaj je spet ni. Se nekaj skriva user posted image . No, saj počasi se bo verjetno prikradla. Hvala za košek, ga bom kar na rame dala user posted image . Jaz sem izvid dobila na dan, ko bi moral biti ET.

Sulfinija, misliš, da ni preveč vitaminov, če piješ zelenjavne sokce pa še vitamin zraven ješ? Hm, kakšna hitra hoja vsak dan bi pa tudi meni prav prišla.

Dajamaja, se nekaj skušam ogrevati pa M še ni čisto za user posted image .

Dejzi, jaz pa verjamem vate user posted image . Si takšna pozitivka, tako zabavna, da bosta otročička sigurno hotela pri tebi ostati user posted image . Pa zdaj je Čedo najboljše izbral, prej pa morda ni imel srečne roke pri izbiri. Zdaj samo na pivo pozabi pa si čimveč fotostimulacije privošči user posted image . Čakaj, pa sta potem šla po drugem ICSI na genetske preiskave? Oz. naj bi samo tvoj šel, ker praviš, da mu je napotnico dal?? In tokrat je res bilo boljše. In jaz sploh ne dvomim: je bil lep začetek in bo še lepši konec user posted image . Dejzi, pa nisi preveč driskila, če si sokce in tablete jedla? Za reklamo pa ne vem, preveč na netu visim pa TV premalo gledam user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.1.2008 20:27:54   
gloria
Anime bravo za prvo špikico...druga bo že boljš...na koncu boš pa taka majstorca da jih boš pogrešalauser posted image .
Abra jaz sem tud takšniga mišljenja da  nosečnost ni bolezen(sam ko me ko ih ne dobimo in se ful matramo za pikice smo še bolj previdne).Polet sem ostala doma,pazila na vsako zadevo pa nisem mogla uiti ss.Zdej sem se pogovarjala po telefonu z dr.in mu povedala da sem imela test pozitiven.Vprašala sem ga za bolniško,in mi je povedal tko kot polet.Da je brez problema dobim,sam da mi on predlaga da se pogovorim na šihtu če mi lahk mal pogledajo čez prste,ter če sem jaz ok da ne vidi razloga da ne bi delala.Sicer se pa vsaka odloča po svoje.Jaz vem da mene zdej ful matra bit spet doma.Ne vem če se ne bi bolje počutla na šihtu.Sicer probam lahk pol pa vidmo kak se bom počutla(riskirala glih ne bom).

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.1.2008 20:28:50   
konina
Za naraven cikel je pa tut zdravnica rekla, da je boljš. Pa še od IVF sem dost našopana s hormoni, tako, da bo že tisto pomagalo. Je rekla, da je boljš če čim manj šarijo po nas. Sem imela že enkrat pingvine, junija po 1. IVF, pa sta po 4 dneh že odšla. Tudi takrat je bil spontan ciklus. Res je, da je velik UZjev, pa jemanja krvi. Ampak vseeno, je bilo pa počutje boljše kot z menopurjem ali gonalom. No, upam da grem zadnjič.

Lp, Ninauser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
17.1.2008 20:35:59   
lara light
Daisy: reklamauser posted image user posted image user posted image  Draga, to delam za otroke! Tudi mene strže vsakokrat, ker moj sokovnik glih tko razsaja!user posted image user posted image  Super je!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.1.2008 20:37:10   
Sulfinija
Arneja,meni bolj sadni sokovi dišijo kot zelenjavni.Ne ,kombiniram ko prijem sok ne vzamem vitaminov.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.1.2008 20:39:58   
arneja
Anime, jaz skoraj umrem, če mi morajo kri iz žile vzeti user posted image . Iz prsta se malo manj bojim user posted image . Pa sem še vedno živa user posted image . Pa boš videla, da bo jutri 100 % bolje user posted image . A na pregleda pa zdaj Reško že ob pol 6-h naroča? Ko sem jaz tja hodila, nas je pa pol ure dlje puščal spati user posted image . Si pa v dolgem postopku. Če bi bila v kratkem, bi se začela pikati šele 2. dan M. Tako boš pa na drugi dan dobila še ene špikice, pa se boš potem dvojno špikala, ubožica user posted image . Punkcija je pa enkrat od 14. - 16. dne cikla, ET pa potem na 2., 3. ali 5. dan, odvisno od števila celic.

Konina, jaz sem zdaj tudi vsaj bel kruh črtala in bele testenine, ampak sladkarijam se pa še vedno ne morem upreti user posted image . Tako kot sta se z zdravnico strinjali, tokrat mora uspeti user posted image .

Pija, tebe pa res mučijo v službi user posted image . Še jutri, pa si boš oddahnila user posted image . Jaz tudi pri injekcijah glavo za še več kot 180 stopinj stran obrnem user posted image .

Ribica, saj pravim, da imaš ok zdravnico. Naš Reško pa kar ne zastopi, da tudi me prigaramo otroke user posted image . Hočem reči, če v LJ napišejo, da je predlagana bolniška celo nosečnost, bi to moral tudi on napisati. Pa bi se še vedno vsaka od sama odločila ali ostane doma ali ne user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.1.2008 20:45:40   
arneja
Sulfinija, to mi je pa logično, ja, da na dan, ko piješ sokec, vitaminov ne vzameš. Sem jaz verjetno res drisko fasala, ker sem dobila preveč vitaminov naenkrat. Drugače pa meni tudi sadni soki bolj kot zelenjavni dišijo user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.1.2008 20:45:41   
Abra
Nina, sva zelo v podobni situaciji, no ti si precej na boljšem, ker imaš že eno pupo user posted image pri tebi je dokazano, da se da. Če se ti bo dalo mi enkrat napisat kako si jemala dexamethason - dozo in na koliko ur, ti bom zelo hvaležna. V tretje gre rado, kajne?

Arneja, a veš, da pri meni na listu piše samo število celic, sem šla še enkrat pogledat. Najbrž so ble res vse ok.
Reš na psihične bolečine res najbrž ne misli, imamo pa zato osebne zdravnike zato. Rešu ni treba nič vedet user posted image user posted image Me je pa zadnjič že pred ordinacijo spraševal, kako sem, je točno vedel zakaj sem tam ... on je že vedel, kaj me čaka, jaz sem bla pa še vsa optimistična ....
Akcija pa zmer pomaga, če hudič zamuja, a ni to čudno?
Si pa res pridna, ko si tko resno zaštartala s prehrano. Jaz sem se pa danes tolažla s kremšnito, tko ne bojo kile šle nč dol ... po user posted image štartam s telovadbo user posted image

Pija, ti si pa tut reva, bolniška nič ne pomaga, je delo kar počakalo, kaj? Tko res ne veš, al počivat al ne. Na koncu imaš za vse samo manj časa, dela pa čist isto ...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
17.1.2008 20:53:18   
arneja
Abra, nič ni Reško že vnaprej vedel, kako bo. Sigurno upa skupaj z nami do konca user posted image . Akcija še ni čisto pomagala, upam pa, da do jutri zjutraj res bo user posted image . Tako kot si ti enkrat napisala: Zakaj pa seksate? Da M dobim." user posted image . Pa saj sem napisala, da se sladkarijam še vedno ne morem upreti. Sem že eno Frutabelo danes. Pa če bi kje kakšno ornk kremšnito zagledala, se ji tudi sigurno ne bi uprla user posted image . Pa na srečo nobena ni prišla v moj zorni kot user posted image . Hm, štartala sem pa jaz tudi že velikokrat s telovadbo, ampak samo štartala, potem se je pa nehalo user posted image . Zdaj naj bi bilo vsaj čez vikend lepo vreme, tako da na zrak bomo sigurno kaj šle, če že športale ne bomo, ne user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
17.1.2008 21:05:22   
konina
Abra, dexamethason sem jedla od 1. dne M pa do ovulacije (merila sem si b. temperaturo) oz. do punkcije. Jedla sem ga pa zvečer, ker se ti rado vrti po njem ali pa ti je slabo. Imela sem dve tabletki na dan. Jedla sem ga že med klomifenom, pa sedaj v 2. postopku. Tokrat recimo, da je nekaj uspelo, saj se je prijelo. Samo ostalo ni pri meni.

LP, Nina

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.1.2008 21:07:53   
dajamaja
Arneja, upam, da te uslišijo za lepo vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.1.2008 21:10:16   
Abra
Lepo vreme pa jaz tudi že ko komi čakam, ta ljubljanska depresija res že predolgo traja. Se spomnim pred parimi leti, ko v LJ v tem času ni blo sonca več kot dva meseca. Grozljivo, pozimi Ljubljano prav sovražim, komi čakam vikend, da me user posted image pelje na sonček. Upam, da bom že dovolj pri močeh. Proti večeru me kar neki skup vleče. Ne vem, kaj je to. Imam tudi jajčnike še vedno malo na sumu. Prejšnji teden so bli še vedno ful povečani.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.1.2008 21:14:23   
netka34
Ufa, pupe....

Js vas ne morem dohajat!!!
Torej...
vse, ki grejete, božajte trebuščke!!!
vse, ki se špikate...veliko poguma!!!
vsem srečkam...user posted image user posted image user posted image !!!

Nam, ki čakamo pa , da čimprej mine....s čimveč sončka!!!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.1.2008 21:14:38   
Abra
Nina, hvala. Naslednjič pa bo. Jaz tudi tko upam, zdaj se je čisto malo primlo, naslednjič bo pa bolj fejst! Bom imela super atak skoz pri sebi za vsak slučaj user posted image Zdaj ga pol ne boš jedla? Če bom dovolj pogumna, bom jaz naslednjič Rešu tudi kaj takega predlagala, prej moram vseeno še malo shujšat, da bo vidu, da tudi njega upoštevam user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.1.2008 21:22:39   
ANIME
Arneja,  full hvala za odgovor!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.1.2008 21:23:07   
arneja
Abra, jutri še lepo počivaj, čez vikend jo pa kam mahnita. Boš videla, nam bo tale sonček takoj več volje ulil user posted image . Naslednjič se bo pa sigurno fajn primlo user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
17.1.2008 21:30:32   
dajamaja
Hormoni, pikanje, pluski Hormoni, pikanje, pluski
Sicer ne paše na tole temo (sem zato mal zamaskirala user posted image ), ampak a nam lahk pomagate zbirat predloge za pasje ime "C"; za samčka!? 
Hormoni, pikanje, pluski Hormoni, pikanje, pluski

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......