|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
17.1.2008 21:30:57   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

blu, urška bi verjetno še dražje prišlauser posted image

Ni rečeno. Meni je lani delala dolgo krilo, jakno, korzet, majčko, pas, pa je prišlo okrog 700 eur. Sem rabila za ene par prireditev in mi je  naredila tako, da lahko kombiniram in pride ena kombinacija bolj ¨športno¨ elegantna druga pa čist za protokol. Men je ona super, taka preprosta.

A ti iščeš strogo poročno obleko, ali nekaj, kar boš lahko še kasneje uporabljala? Če je to drugo, je ona idealna.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
17.1.2008 21:33:19   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

da mi jutri slučajno ne bi bilo dolgas, me je zdajle klicala ena teta iz KLM-ja (nizozemske letalske družbe), ki je govorila holandsko angleščino, da je najin let amsterdam-new york jutri skenslan in da letiva:
1.brnik-amsterdam
2.amsterdam-paris
3.paris-new york

dolgčas nama ne bo, ni kajuser posted image user posted image
v amsterdamu morava v roku ene ure še do novih kart pridet, pa potem kuj naprej do parisa, tam bova pa pomoje že kar na pisti menjala avion, saj se nama bo hudo mudilouser posted image user posted image user posted image

ampak prispeva pa v ney york še prej, kot po prvotnem planu...vsaj upamuser posted image user posted image

pisuka, skoda ker nisi mal trenirala vozicek + rolerji. bi vama slo lazje.

drek pek ane. ampak vsaka stvar je za nekaj dobra knede.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
17.1.2008 21:34:13   
Maxica
Altati, če se več ne beremo, lepo se imejta, srečno pot, upam, da na letalu ne bo kakšnega alkaidovcauser posted image , pa da srečno prispeta v Veliko Jabolko. Uživajta sto na uro, pa oglasi se nam kaj, da bomo na tekočem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
17.1.2008 21:35:21   
mis
Še to sem se spomnila...
Za kruhomat: ena je spraševala za recepte. Tudi jaz bi kakšnega, če je kakšen dober nasvet. Do zdaj sem pekla kruh z jogurtom, našla sem recept na kulinarika.net, ta mi edini ni dol padel. Vse ostalo mi je padlo dol. Pa iz Hoferja mi je mami prinesla moke, tiste polnozrnate s semeni, pa mi je tud dol padu. Sicer je dober in okusen, zgleda pa grdo...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
17.1.2008 21:35:59   
altati
Maxi, hvala...saj bo Lina dnevno na blogu refreširala slikice, pa nas boste še videli...a prav?
če le ne bo kakšnega alkaidovca vmesuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
17.1.2008 21:38:48   
Anonimen
čer

jaz še zmeraj kašljam, smrkam..........upam, da tudi jaz nimam kje kakšne angine, grlo me je samo v ponedeljek in torek bolelouser posted image , okus v ustih pa je zaradi konstantnega kašljanja in smrkanja...........zanič!

Tinkara tudi kašlja, smrka, učke ji s Tobrexom zdravim..........

Moj je tudi v bolniški- skratka vsi bolni

Moci- uau, kako lepa obleka, še jaz bi se v taki poročila, pa sem rekla, da bi imela belo........mogoče si pa še premislimuser posted image - kolegica si jo je leta 2005 dala šivat po meri in je zanjo dala nekaj več kot 100.000Sit- izposoja pa ne bi bila dosti cenejša........

Altati- dolgčas vama res NE BO! Tole skakanje in prestopanje je bedno že če si sam, ne pa da imaš še froceka zravenuser posted image

(odgovor članu *blu*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
17.1.2008 21:40:25   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Še to sem se spomnila...
Za kruhomat: ena je spraševala za recepte. Tudi jaz bi kakšnega, če je kakšen dober nasvet. Do zdaj sem pekla kruh z jogurtom, našla sem recept na kulinarika.net, ta mi edini ni dol padel. Vse ostalo mi je padlo dol. Pa iz Hoferja mi je mami prinesla moke, tiste polnozrnate s semeni, pa mi je tud dol padu. Sicer je dober in okusen, zgleda pa grdo...

meni je na dolgem programu vedno vse padlo dol. potem sem pa samo se na kratkem, enournem pekla, je bilo pa dobro.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
17.1.2008 21:40:42   
altati
vse, ki ste mi poslale  na zs svoje nick-e za moj blog, ste dodane med prijatelje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
17.1.2008 21:42:24   
piskot
nc tete, grem jaz se mal domace branje brat, pol pa v mizule.

altatija pejt spat user posted image . pa jaja nam cim prej vrni.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
17.1.2008 21:42:24   
*blu*
Altati, srečno pot še z naše strani! Saj ti si iznajdljiva, ni panike s temi prestopi zate.

Sem se registrirala, pa zs sem ti poslala. Kaj pa sedaj??

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
17.1.2008 22:03:31   
mis
Evo, še dve precej sveži fotki:

naša zelo rada pomaga trebiti solato
user posted image

in zadnje dni precej sama jem
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
17.1.2008 22:05:43   
mis
Altati, sploh ne damo možnosti da ti ne uspe tako kot se šika! Pa poročaj ko prispeš... Srečno pot!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
17.1.2008 22:21:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, če se več ne beremo, lepo se imejta, srečno pot, upam, da na letalu ne bo kakšnega alkaidovcauser posted image , pa da srečno prispeta v Veliko Jabolko. Uživajta sto na uro, pa oglasi se nam kaj, da bomo na tekočem.user posted image

A ti kdaj nisi na ,,tekočem,, user posted image  ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
17.1.2008 22:23:13   
muki1

Se je pa občasno dete začelo v meni premikati, tako čutim ko se vležem zvečer in umirim. Pa ne vsak dan. Občasno. Upam da bo kmalu še kaj več brc. So lušneuser posted image

O kako lepo user posted image . Tudi jaz sem v drugo dosti prej začutila brcike kot v prvo.
Uživaj Mis. Pa user posted image  za ,,samojedko,, Tino user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
17.1.2008 23:21:40   
frrrr
*anč* - brez panike! naš je v skupini od aprila do novembra... pa se čist fajn štekajo. vaš je mesec starejši in bo v skupini, kjer so 2 meseca starejši. poskušaj mu predstavit vrtec kot nekaj dobrega... če boš ti paničarila, otrok to čuti.

Neža, Miha, Zoja, Jaša, Tinkara, Remy in vsi ostali bolančki čimprej se pozdravite!

moci - odlična obleka! in poročiš se samo enkrat. če se boš v tej obleki počutila krasno, si jo privošči, čeprav je ohoho € izposoja.

Maxica - glede krajšega delovnika sva z možem tudi tako naštudirala kot vidva. res, da js nisem tolk s tamaučkom, mu je pa on vedno na razpolago.

altati - srečno pot!

mis - bravo za Tinino samostojno hranjenje in pomoč v kuhinji! user posted image

pri nas stanje: mož bolan, mali zdrav in hodi v vrtec. danes drugič spal v vrtcu. jutri ga bodo poskušali potučkat, ker se je z jokom zbudil in jim je mož pojasnil, da je to tako, kadar ni naspan. včeraj pripšel domov z novo besedo - banda user posted image user posted image jo je cel popoldan ponavljal in zjutraj je bila prva beseda spet banda user posted image mogoče je komu ušlo in jo je pobral, so namreč skupina 10ih fantkov in dveh punčk.

no, lepo spite!
pa lep vikend... verjetno se v ponedeljek ali torek kaj oglasim...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
18.1.2008 7:20:46   
Maxica
Dobro jutro, petek je tuuuuu, juhuhu. Še mal sončka, pa smo na konju.
Altati, si že v Parizu?user posted image
Muki, kako je z Nežo?
In ostali bolančki? Danes se lepo hitro pozdravite, baje bo vikend sončen in lep, tako da morate biti zdravi.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
18.1.2008 7:37:58   
altati
Dan......................
Tuki sem.....dete mi ni dovolilo odhoda.
Ampak ne Jaša.....Tia....
Tia je čist ven padla, pa vročino dobila, pa kašlja....pomoje jo je psiha povozila.....mene pa tud...ker sem domauser posted image user posted image user posted image .
A nisem mogla it, ko sem jo gledala ko je jokala, vmes pa: Mami, ne it...mami, ne it....

In zdaj me pokonci drži samo obljuba moža in Line (ki nas sprejme), da gremo pomladi vsi. Enkrat maja...in ne bo joka, bo sonček, rožice, travca in mi vsi v NY-ku.....
Zdaj se grem pa pod odejo skrit in sama sebi smilit........
mah, samo da so otroci srečni...jaz bom že..........

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
18.1.2008 8:29:58   
Maxica
user posted image user posted image user posted image  Vse je za nekaj dobro, tudi to, Altati, boš videla. Ko boste šli pa vsi skupaj, se boste pa še lepše imeli.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
18.1.2008 8:39:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image user posted image user posted image  Vse je za nekaj dobro, tudi to, Altati, boš videla. Ko boste šli pa vsi skupaj, se boste pa še lepše imeli.user posted image

saj v to me je že Lina poskušala prepričati in recimo, da je res nekaj na temu. Lina pravi da mi ni bilo namenjeno, da je Tia sigurno kaj začutila, kar ne bi bilo dobro....mah, bo že...saj ko bomo šli skupaj bo res še bolje....definitivno!
Mož zdaj že planira, je že čist not padel...me je že 3 x klical....user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
18.1.2008 9:05:41   
mis
Joj Altati, ja, res je vse za nekaj dobro. Na koncu boš videla zakaj je tako bolje. Pa upam da ti bo med nami tudi dobro. Vsaj pol tako kot v NY.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
18.1.2008 9:54:47   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Neža, Miha, Zoja, Jaša, Tinkara, Remy in vsi ostali bolančki čimprej se pozdravite!

se mi zdi, da smo non stop eni in isti na seznamuuser posted image

moci - odlična obleka! in poročiš se samo enkrat. če se boš v tej obleki počutila krasno, si jo privošči, čeprav je ohoho € izposoja.

jap. moci ima še veliko časa in bo še malo potipala. mogoče bi pa ceno spustiliuser posted image

pri nas stanje: mož bolan, mali zdrav in hodi v vrtec. danes drugič spal v vrtcu. jutri ga bodo poskušali potučkat, ker se je z jokom zbudil in jim je mož pojasnil, da je to tako, kadar ni naspan. včeraj pripšel domov z novo besedo - banda user posted image user posted image jo je cel popoldan ponavljal in zjutraj je bila prva beseda spet banda user posted image mogoče je komu ušlo in jo je pobral, so namreč skupina 10ih fantkov in dveh punčk.

no, lepo spite!
pa lep vikend... verjetno se v ponedeljek ali torek kaj oglasim...

user posted image user posted image bandauser posted image
pa hitro ozdravitev mr. frrrr

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
18.1.2008 9:54:48   
moci

Evo, še dve precej sveži fotki:

naša zelo rada pomaga trebiti solato
user posted image

in zadnje dni precej sama jem
user posted image

uh, kakšna pridna puncauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
18.1.2008 9:57:50   
Arabela

Arabela, ti se pa drži. Vidim da me čaka še pestro obdobje. Tukaj smo da se spodbujamo! Evo, držim pesti!

Mis ti pa si že v 17tednu...user posted image user posted image user posted image ... ful leti čas, a ne?! Brcike sem pa tudi jaz prej čutila, ker zdaj veš, kakšne so... je pa ta mali ful bolj aktiven, ker brca ko nor... mala je bila bolj mirna...
Vse dobro ti želim...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
18.1.2008 9:59:31   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Dan......................
Tuki sem.....dete mi ni dovolilo odhoda.
Ampak ne Jaša.....Tia....
Tia je čist ven padla, pa vročino dobila, pa kašlja....pomoje jo je psiha povozila.....mene pa tud...ker sem domauser posted image user posted image user posted image .
A nisem mogla it, ko sem jo gledala ko je jokala, vmes pa: Mami, ne it...mami, ne it....

In zdaj me pokonci drži samo obljuba moža in Line (ki nas sprejme), da gremo pomladi vsi. Enkrat maja...in ne bo joka, bo sonček, rožice, travca in mi vsi v NY-ku.....
Zdaj se grem pa pod odejo skrit in sama sebi smilit........
mah, samo da so otroci srečni...jaz bom že..........

eh, saj je škoda, da gresta ravno zdaj, ko bomo končno dočakali sonceuser posted image

itak vam bo lepše, ko boste šli skupaj, pa še bolje se boš počutila. jaz bi ti z veseljem predlagala, da gremo v cukrarno in utopimo žalost v tortah, pa kaj, ko nisva prida družbauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
18.1.2008 10:02:59   
Arabela
Altati... spomladi bo še lepše, pa vsi boste skupaj... če bi pa zdaj na silo šla, bi se pa samo slabo počutila... drži se...user posted image user posted image user posted image

Mis... a mala pa že sama je...user posted image user posted image user posted image ... kaj pa ostali oktobrčki... naša sicer že drži žlico v roki, ampak v usta pa nič ne pride...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?