|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
17.1.2008 20:39:15   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pismo, pa kako to ljudje zivijo, 380 eur placeuser posted image toliko mi za samo za osnovne racune damo na mesec. tu mach. 

Ja, res je noro tole.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
17.1.2008 20:41:10   
Lu
Ojla čveke!

Tudi jaz se malo ohlajam potem pa za knjige, čeprev me ma, da bi šla kar spat.

Altati lepo se imejta. Kdaj jutri pa štartata? Sem pa dobila kar solzne učke, ko sem brala tvoj blog. Zadnji postuser posted image Saj bo. Sej zakaj pa še Tie ne vzameš?

*Lina in komaj čakaš?user posted image

moci res lepa obleka. In kot je rekla Maxica, vsaj pri meni je tako, ko vidim tisto pravo, potem itak še en kup prešnofam, ampak se vedno vrnem nazaj. sem mal čudna, ne user posted image

Pri nas sta noska tudi prehlajena user posted image Upam, da ne bo šlo naprej.

*anč* to bo fajn ko boš zraven z malim. Samo ne predolgo, preveč dniuser posted image Midva sva imela tudi kar počasno uvajanje pa je bilo kar hudo. Pri Maji je bilo dosti lažje, ne vem.

Vam pa nisem povedala kako mali ponavlja za Majo. U, ja. A pri ostalih , ki imate 2, 3 je tudi tako? KAr naredi ona, takoj še on.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
17.1.2008 20:42:51   
altati

pismo, pa kako to ljudje zivijo, 380 eur placeuser posted image toliko mi za samo za osnovne racune damo na mesec. tu mach. 

pri nas tudi za vse položnice to ne bi bilo dovolj (jih otroci kar nekaj pridelajo....)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
17.1.2008 20:50:05   
muki1
večer

Moci, psaša....upam, da nam hitro mine.......

Neža je koma user posted image . Komaj ji zbijemo vročino, spet jo dobi. Na 4 ure ji šopamo zdravila, svečke, Calpol, obhladke na noge..... pa bruhala je.... čisto in totalno sranje spet.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.1.2008 20:51:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Altati lepo se imejta. Kdaj jutri pa štartata? Sem pa dobila kar solzne učke, ko sem brala tvoj blog. Zadnji postuser posted image Saj bo. Sej zakaj pa še Tie ne vzameš?

Tia ima šolo, dieto, terapije.....Pa še z obema skupaj ne bi upala sama na pot.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.1.2008 20:52:41   
Maxica

maxica kaj pa je zdaj s tvojim delovnikom?

Mah, zdaj sem nekak padla v ta delovni ritem, pa z možem sva preračunala, da je glede na družinski proračun bolje, da gre on, ki ima s.p. koristit to pravico za en čas, jaz jo še vedno lahko kadarkoli potem. Dolgoročneje bo pa zaenkrat tako bolje. Saj zdaj mi niti ni več tolk panike, pridem kar skulirana domov. Ne rečem, da ne bi bilo bolje delat sam šest ur, sam bo že.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.1.2008 20:54:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

večer

Moci, psaša....upam, da nam hitro mine.......

Neža je koma user posted image . Komaj ji zbijemo vročino, spet jo dobi. Na 4 ure ji šopamo zdravila, svečke, Calpol, obhladke na noge..... pa bruhala je.... čisto in totalno sranje spet.

Saj bo jutri bolje, boš videla. Ponavadi je pri teh virozah najhujši prvi dan, pol gre pa sam še na bolje. A Iva se pa drži?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.1.2008 20:54:39   
muki1
Moci....obleka je fantastična. Ampak jaz sem bolj take sorte, da bi mi bilo vrlo žao dati toliko denarja za en večer. Recite mi krejzi, lahko tudi škrt....ampak jaz bi to takoj preračunala v dneve, kam lahko gremo za ta denar.

Mislim, lepo je, če imaš i ovce i novce. Ampak 600 eur za obleko no way, res.

Pa mi je totalno lepa, čak fantastična.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.1.2008 20:56:25   
muki1
Altati, če je pa Jaša zdaj okej pa torej jutri mrdneta čez lužo user posted image . Naj vama hitro mine. Let mislim user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.1.2008 21:02:34   
piskot
o muki jajca, a vi tudi!? pa ne ze spet no. upam da vam tale bioresonanca cim prej prime.

altati ... moj komentar ... boli me ***. u bistvu me danes res nekaj jajcniki bolijo ... no ja, vseeno mi je, res, naj vsak pocne kar hoce. eni s(m)o pac drugacni. se bom registrirala tam kot piskot, ce mi bo uspel.... kje hudica pa imate tam rubriko za goste?

blu menda bo v niznah megla, visje in na primorskem pa sonce.

maxica samo da ti je kul user posted image . jaz sem se tudi sprijaznila s tem, da je treba sihtat, pa zdaj kar gre. sploh se ko spremljam revice, ki morajo se eno uro ali vec na dan v avtu prezivet.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.1.2008 21:05:22   
piskot
moci ejo, moz pravi da naj ti svojo porocno obleko posodim. ti jo dam za 5 eur, je bila nova 40 user posted image . ampak je pa benetton user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.1.2008 21:06:56   
Lu
Muki vi imate pa res štalo. Tole z vročino mi je pa zelo jasno. Smo imeli enkrat probleme z Tianom. sem bila čist out. Čimprej se pozdravite in držim pesti, da ne pride na Ivo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.1.2008 21:07:37   
Lu
Piskot a moz tudi RR-ja user posted image user posted image Helow mozuser posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.1.2008 21:11:21   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Piskot a moz tudi RR-ja user posted image user posted image Helow mozuser posted image user posted image

moz ima zlomljeno nogo, sicer igra golf na svoji masini, ampak mu je kot kaze ze toooooliko dolgcas, da ga dejansko zanima kaj se gremo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.1.2008 21:13:31   
moci

moci ejo, moz pravi da naj ti svojo porocno obleko posodim. ti jo dam za 5 eur, je bila nova 40 user posted image . ampak je pa benetton user posted image user posted image user posted image

če zrihtaš, da jaz pašem v tvojo poročno obleko, ti dam 100 eur zanjo. user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.1.2008 21:13:36   
moci
muki in clody, jaz se ne morem navadit vajinih avatarjev. ne pašeta vama, nouser posted image

lina, moj trebuh je not zbasan. itak bi morali obleko predelat.

gaya, sem gledala studio vesna, pa ni nič dobrega na netu. mogoče bom šla pa pogledat. kje to sploh jeuser posted image jaz ne bi bele
zakaj si pa sitna??

sivkamivka, težka bo s sponzorji. mogoče bi se s kom zmenila, da imam potem napis na kriluuser posted image

lucika, madonca, ti pa si požrtvovalna. pa nisem vedela, da obstajajo firme, kjer se lahko v pisarnah kadiuser posted image

blu, urška bi verjetno še dražje prišlauser posted image

piškot, tudi tvoje mnenje je cenjeno in upoštevano. samo jaz bi bla lepa, pa ne bom, če me ne bo steznik držal, da se bom dušilauser posted image

muki, mi bi morali mal na mraz, ane. tele bolezni so adijo pamet, no.
glede obleke se pa strinjam. sem tudi jaz razmišljala, da sem malo nora, če bom dala toliko denarja za par ur. pa po mojem mi bo še grozno vroče v njej.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.1.2008 21:16:03   
moci
altati, jaz bom držala pesti, da letita in uživata sto na uro. to bosta itak, se bo lina pomatrala. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.1.2008 21:17:06   
mis
Čer!

Končno našla čas.

altati, upam da srečno odpotujeta...

moci, noro lepa obleka, jaz bi pomoje kar dala tok je res tako kot pravi Maxica to tista prava. Ko sem jaz zagledala svojo obleko, sem še hodila okrog, ampak nobena ni bila tako dobra. Sem šla po tisto nazajuser posted image

bolančki, hitro viruse stran. jaz za našo trkam, da je zdrava, upam da jo kaj kasneje ne vrže. Zaenkrat smo bili razen tiste slinavke ok.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
17.1.2008 21:17:29   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya, sem gledala studio vesna, pa ni nič dobrega na netu. mogoče bom šla pa pogledat. kje to sploh jeuser posted image jaz ne bi bele
zakaj si pa sitna??

Za studio Vesna vprašaj Kranjčanke, je pa na primskovem, jst ti bom virtualno težko razložila. Nimajo samo bele. Maš pa tud ZS, k sem ti mal več napisalauser posted image . Tečna sem pa, kaj pa vem, pomoje zato, da semuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
17.1.2008 21:19:19   
mis

Men tud ni jasno. Pismo, ugotavljam da sem razvajena ker si lahko vse to privoščim... kar imam...user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
17.1.2008 21:27:51   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Men tud ni jasno. Pismo, ugotavljam da sem razvajena ker si lahko vse to privoščim... kar imam...user posted image

lahko dodam samo se to, da upam da mi nikoli ne bo treba vedet.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
17.1.2008 21:28:09   
mis
Jaz sem malo bolje kot včerj, špika me nič več, zgleda da so bili živci zaradi magistrske. Pa sem rekla da me je škoda za tako živciranjeuser posted image  Počutim se ne čisto ok, to dokazuje tudi herpes na ustnici, ki sem ga sicer uspešno zatrla, je pa znak da nekaj ni. No, vsaj dete je zdravo, jaz bom pa tudi kmalu čist ok.

Se je pa občasno dete začelo v meni premikati, tako čutim ko se vležem zvečer in umirim. Pa ne vsak dan. Občasno. Upam da bo kmalu še kaj več brc. So lušneuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
17.1.2008 21:29:13   
mis
Arabela, ti se pa drži. Vidim da me čaka še pestro obdobje. Tukaj smo da se spodbujamo! Evo, držim pesti!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.1.2008 21:30:49   
altati
da mi jutri slučajno ne bi bilo dolgas, me je zdajle klicala ena teta iz KLM-ja (nizozemske letalske družbe), ki je govorila holandsko angleščino, da je najin let amsterdam-new york jutri skenslan in da letiva:
1.brnik-amsterdam
2.amsterdam-paris
3.paris-new york

dolgčas nama ne bo, ni kajuser posted image user posted image
v amsterdamu morava v roku ene ure še do novih kart pridet, pa potem kuj naprej do parisa, tam bova pa pomoje že kar na pisti menjala avion, saj se nama bo hudo mudilouser posted image user posted image user posted image

ampak prispeva pa v ney york še prej, kot po prvotnem planu...vsaj upamuser posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.1.2008 21:30:54   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

če zrihtaš, da jaz pašem v tvojo poročno obleko, ti dam 100 eur zanjo. user posted image user posted image

yap, po mojem tale moj wamp tud ne gre vec tja noter user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?