|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
16.1.2008 22:35:23   
melaverde
ma D pravi, da ima še od hčerke neke zajčke ali medvedka ampak jaz hočem to videt, da ni velikost za 4 leta ?!

jaz bi kako čebelico, levčka, metuljčki, mucke...mogoče bi bil Nody lahek za opremit ?! user posted image
mora bit fulll izrazit kostum ker zame (Vala mislim) barvanje po faci odpade...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.1.2008 22:37:15   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
mora bit fulll izrazit kostum ker zame (Vala mislim) barvanje po faci odpade...

pri nas tudi!!!!

bom poiskala eno spletno stran, sem jo že včeraj pregledala, ima polno idej!

evo sem našla:
http://www.amazon.com/s/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=165796011&keywords=costume&rh=n%3A165796011%2Ck%3Acostume&page=1

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.1.2008 22:44:15   
melaverde
ke dobro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zrak, ta je kot po naročilu za vas (frajerji se plazijo!! )

http://www.amazon.com/Unique-Infant-Baby-Snail-Costume/dp/B000J31QIS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1200519574&sr=1-4

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.1.2008 23:42:33   
Žana04
Oj,

kdo drugi ob tej uri kot jazuser posted image  Moji spijo, vključno z možem. Revček, danes je bil doma in se je spotil. Žena je hujša od šefa user posted image .
Tudi mi iščemo kostum za Julijo, pa nič pametnega. Letos je prav mižeria v trgovinah (vsaj za dojenčke).user posted image  Bomo videli...
Grem vodoravno. Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.1.2008 8:02:56   
helenav
jutrooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša noč katastrofalna..jedla je dvakrat, vmes pa pbudnice...in čebljanje in jokanje in duda ena duda druga....guncanje....jamranje....user posted image
Pa še kagarello sem dobila, ker sem živčna zaradi današnjega cepljenja, ker ne vem če bom zmogla izustit, da želim menjat!!user posted image
Pa še vreme je škifooo.

Pridne ..vse boste šeme.....jaz letos ne bom...Klara je še premičkena, da bi razumela in še tako, se me boji, že če z brisačo na glavi pridem k njej, kaj še če se oblečem....bomo drugo leto šli vsi v kompletu..Mi je pa včeraj A  kupila v Šparu čebelico za Klaro...user posted image user posted image

grem pit user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.1.2008 8:20:25   
dskubin
Pa še kagarello sem dobila, ker sem živčna zaradi današnjega cepljenja, ker ne vem če bom zmogla izustit, da želim menjat!

Ti ni treba nič rečt. Najprej si moraš zrihtat drugo P (pokliči, da te sigurno vzamejo) in pol greš samo k sestri po karton (oz. lahko pošlješ tvojga al pa samo kličeš in oni pošljejo k novi izbrani P). Ne komplicirat, razlagat, se izmotavat, k nima smisla si zaradi tega živce jest.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.1.2008 10:31:22   
helenav
se morem takoj pohvalit..da smo danes rešli brez joka..user posted image user posted image user posted image no jokala je po cepljenju, pa tudi zato, ker je bila zaspana....sedaj pančka...user posted image

v dveh tednih se je zredila za 400guser posted image user posted image user posted image user posted image bravo milkshake..tako, da ima 5460...in naslednje cepljenje bo v Kopru pri dr Rončevičuser posted image user posted image user posted image . Sprejela je super....
dskubin ni bilo glih tako enostavno, ker je tudi moja zdravnica že od rojstva, pa pozna celo mojo družino in moževo in nisme hotela nobene zamere....ampak je rešeno...user posted image user posted image

uhhh....grem sedaj v miru eno kavico popit ko je vse to za mano..upam, da ne bo nobenih reakcij...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.1.2008 13:14:40   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ma sem si kupila dve majčki v intimissimi eno poletno eno za zdaj in dve v motivi in to tako na hitro, da sem bila prej ven kot not... uffaa

Še dobro, da si kupovala na hitrco, ker če ne bi našla še kaj. Jaz ko kupujem na hitro z user posted image  me dela nervozno in ne kupim nič...

Čestitaj tvoji mami v mojem imenu in lepo praznujte...

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Helenav.. ne se obremenjevat s temi količinami koliko ml??? Jaz sploh ne vem koliko mu dam in tega pri GH nisem nikoli gledala in tudi tehtala ga nisem, da bi videla koliko je pojedel... pa zamenjaj ker tisti rižolino ima že čez kapo... in tako kot je mela napisala vse samo pretlači..

Ja, ko otroci jejo se ne obremenjuješ s koliko in kaj, ampak, ko imaš takšne, ki skoraj nič ne dajo v sebe pa se obremenjuješ...

Pa tudi to, da samo z vilico pretlači ne velja za vse. Z Nastio ni bilo problemov, zmiksanega ni marala tako, da sem ji komot samo pretlačila, čeprav sem imela probleme, ker ni dosti jedla. Pri Tarin pa ni problema z hrano, je dosti, ampak, če ni premiksano pljuva ven. Že pri jogurtu, če ima kakšen mikrobski košček sadja not ne bo jedla... tako da otroci so si različni...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.1.2008 13:29:56   
asso
Glede kostumov.

Zdi se mi, da se skoraj več splača kupit kot šivat. Jaz dosti šivam, pustnih kostimov s sestro smo že ogromno, ampak za moji dve pa kupim. No, enega metuljčka sem dobila, za Nastio pa sem lani za 20€ raje kupila, kot se spravila šivati. Kupila sem pa ji v Famili mucko (je v albumu) in je za ta denar res super.
Letos mi je izjavila, da hoče bit čarovnica, mi pa: "Kaj nisi že ena velika čarovnica"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da jo še sprašujem kaj bi, da ji v Udinah kupim.

Za mičkine imajo lepo v Udinah skupino od medvedka Pu. Bi kupila za Tarin, ampak imam metuljčka doma še od Nastie.

Evo lansko muco:
user posted image

in predlanski metuljček
user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.1.2008 13:59:01   
memole
Pozdravljene!

Kako ste?

Mi bolj slabo!
Laro sem šla prej iskat v vrtec ker je bruhala!
Pa drisko ima prav tekoče tekoče!
Upam da ni kaka viroza na pohodu!

Upam da so vaši otročki zdravi če ne pa čimprejšnje okrevanje!

Jaz moji ne bom šivala kostumov ker ne znam šivatuser posted image !
Meni in moji sestri je moja mama šivala in vse smo dali stran!user posted image

Joj to vreme upam da bo jutri lepše in čez vikend!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.1.2008 14:39:50   
majrim
pa da se še jaz oglasim na hitro....sem jo dala spat,ampak ni pravauser posted image ...nekam preveč je tega joka od včeraj zvečer...pa še vedno je vsa v pikah in lišajih,tako da smo zmenjene jutri za k zdravniku,če ne bo razlike,,,mi pa ni glih jasno,zakaj bi to dobila če bi jaz kej takega jedlauser posted image ...do sedaj je blo vse ok...pa mislite,da je možno,da je od cepljenja??user posted image
...pustuser posted image ...sej bo kmalu tuuser posted image ...boooooooo....
..zakaj vas tolko moti to vreme?'...meni je kar fajn,sem prej ob 12 vsaj odspala eno urco z mojo predragouser posted image
..zjutraj je dragi spekel rogljiče,zdej pa sem jaz ugotovila,da nimam kakava za marmorni user posted image ...bo treba jutri v trgovino...pa grem naredit mineštro za jutri..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.1.2008 16:22:13   
austen
ojlauser posted image samona hitro...je katera že gledalapustne kostume za ta male v Sparu? Na reklami so user posted image prav simpatični

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.1.2008 16:30:53   
nektarina
Ja tudi mene to zanima? Pa v  Famili je bila katera. To smotano vreme me je že 4 dan blokiralo domauser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
17.1.2008 19:08:55   
melaverde
ejla,

končno našla čas za prit gor, smo ene driske danes...tudi jaz komaj čakam sonce, mi vsaj baterije napolni !!

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Pa tudi to, da samo z vilico pretlači ne velja za vse. Z Nastio ni bilo problemov, zmiksanega ni marala tako, da sem ji komot samo pretlačila, čeprav sem imela probleme, ker ni dosti jedla. Pri Tarin pa ni problema z hrano, je dosti, ampak, če ni premiksano pljuva ven. Že pri jogurtu, če ima kakšen mikrobski košček sadja not ne bo jedla... tako da otroci so si različni...

asso, ma misliš da ni to stvar navade ??? Pustimo stat, da meni kar mi rečejo vzamem skoraj za sveto in pol to delam...ker Val mi je tudi na začetku pljuval ven, ma prvi mesec govorim in sedaj mu je čisto vseeno user posted image

je bila katera pogledat za kostum v Ajatutaji???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
17.1.2008 19:39:55   
melaverde
sem prejela vabilo na delavnico z naslovom Montessori pedagogika, vzgoja po meri otroka...

mi zna katera povedat kaj več o tem ????

Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.1.2008 20:13:57   
zrak
Zopet me je vrglo ven.. uffa.

Majrim .. še vedno so pikice.?? Si mogoče kaj takega jedla ali pa ona… ali mehčalec, prašek..?? Jaz sem pa zadnjič jedla domače (naše) klobase in je dobil drisko in pikice po obrazu, ampak naslednji dan je bilo vse ok.. čez en teden sem probala ponovno in zopet so prišle pikice..

Helenav.. jaz ti še vedno priporočam hrano samo z vilico pretlačit.. mi smo samo 1x uporabili palični mešalnik.. potem pa priporočilu smo začeli uporabljati samo vilico in se je obrestovalo.. nič ne pljuva ven in tudi če je velik košček uporabi dlesni za prežvečit.. Dlesni morajo služit svojemu namenu..Se popolnoma strinjam z Melo..otroci se hitro navadijo na komot in to znajo izkoristit..Pa itak je tvoja Klara priden jedec, tako da samo naprej..
 user posted image user posted image  helena v , da si zbrala moč in rekla za karton.

Neposredna povezava do sporočila: 2341
17.1.2008 20:16:37   
zrak
thaiss kako je šlo danes??

Thaiss, Mela , Majrim.. danes smo rešli vse ok. vse je na svojem mestu.. ampak da bi vidle kaj je delal na mizi za UZ.. uboga ženska mu ga prvo sploh ni mogla naredit.. pa na levo, pa na desno, pa na trebuh, pa je vleku žice, pa tisto napravo za UZ.. na koncu mu je naredila UZ preko hrbta user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
17.1.2008 20:28:34   
helenav
zrak--kaj sta pa imela vidva'? UZ?česa?
Glede hrane, pa imaš prav....jaz ji tudi vse z vilčko pretlačim, pravijo da, če se navadijona preveč zmiksano zna bit kažin....

Naša danes je ful spala....očitno na njo cepljenje deluje pomirjevalno....bem boljše tako...

Danes mi je moj kupil za Klaro pižamico v Hoferju št62/68..ma je fullll velika...prej mi deluje ena 74....kaj imajo vedno tako velike stvari?

grem jaz na kavč.....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
17.1.2008 21:35:32   
melaverde
helenav, ja Hoffer ima vedno velike številke !! sej se boš navadla ker so cunje super !!!!! Val nosi še vedno 68 !!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
17.1.2008 21:43:31   
thaiss
Evo me!!!....sej ne da me kdo pogrešauser posted image user posted image

GH- jaz sem se zaj***** ker sem mu hrano pasirala, ko dobi pretlačeno oz v kosih se kr davi!! Samo je furbo, dej mu panin, pa bo ugruznu in prežvečuuser posted image

Vrtec- danes smo ga peljali že ob 8h, da je jedel zajtrk v kompaniji. Pojedel je bolj malo (kornflakes z mlekom), ker ga je greblo po grlu (razlaga vzgojitelce), ampak mi vemo da ga ni nič greblo, odgovor je zgoraj!!!
Jutri ponovimo zajtrk v vrtcu, ob 10h pa pridejo odrešenikiuser posted image user posted image

zrak super da je vse na mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

helena  če imaš račun lahko neseš zamenjat pižamo, ima pa hofer kr velike številke!
Pa super da ste tako rešle pri P!!!

mela dej kaj več povej o tej Montessori vzgoji!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2345
17.1.2008 21:50:53   
nektarina
Ja Helenav, v Hoferju so velike številke. Tudi moj ki je XXL  mu gre še vedno prav bodi 68. Sem pa kupila vse  74-80, ma pižamice so mojim skoraj OK. No malček ostaja na stopalih ampak za dolgo ne bodo. Žabice zgledajo tudi OK.
Punce  kako daste meso jest vašim user posted image . Jaz sem ga danes  zmiksala, ker zadnjič sem narezala na drobno  pa  so se davili. Kaj kupite kakšen poseben riž, da ima manjša zrna. 

Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.1.2008 22:17:51   
thaiss
nektarina jaz mu meso na drobno narežem, riž pa kuham malo več kot za nas.

a vam je všeč??
user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
17.1.2008 22:19:31   
melaverde
thaiss, ma kaj naj ti povem, prvič slišim ?! je pa teoretičen del in praktičen - kako jo prenest v domače okolje ?!

nektarina, jaz sem ga za prvič naredila na olju in ga tudi zmiksala...ma mu ni fino user posted image  Riž kupujem navaden in ga ful prekuham...zadnjič sem mu dala namesto riža piro ki je baje ful zdrava...

Vprašanje: majica na črte oranžno-bela in mi je prebarvalo na bele črte...pozna katera kak recept kako razbarvat nazaj ?????
mi gre na jok ker je to že drugi prebarvan stroj ta teden user posted image user posted image  za prvega sem mislila da sem falila ker majčke nisem prej oprala na roke, ta drugi me je
razpuser posted image  in smo ugotovili da je šel termostat, daš na 30 in kuha ?!? user posted image  ma moj Val ne bo nosil roza majč....user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.1.2008 22:22:15   
thaiss
ojojoj za majčko, pa nimam pojma... edino če probaš dat uni akjapakolori(user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.1.2008 22:25:54   
melaverde
thaiss, kaj to boš sešila ????????? si stručko ti a ... user posted image

jaz user posted image ki nisem imela več prostora za suho prebarvano perilo...vsa okna imam na stežaj odprta in poslušam Platano ki imajo vaje ....

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.