|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
18.1.2008 14:28:41   
helenav
ku ku...

zatišje na RR...zatišje na sprehoduuser posted image user posted image user posted image jaz bi malo čvekala....zvečer ko ste vsaj nekatere on line..pa sem jaz že pod dekico v pojstliuser posted image user posted image user posted image ne zdržim dlje....
morda bom jutri on line...ker bom sama doma....

uglavnem komaj čakam sonček, tako da nas bo spet full na kupu.....

Danes sem naredila giro 2 ure, brez se ustaviti in je Klara spala 2 ure.....user posted image , ko sem omagala zadnji klanec v Jagodju pred domom, sem šla na eno kavico in seveda, čim se je voziček ustavil, je odprla očiuser posted image user posted image in kavica je bila spet na eks, ker se je drla kot da bi jo rezali....

Jutri je vikend in se boste z dragimiuser posted image , jaz pa spet sama po Izoliuser posted image ....mogoče pa le katero kje srečam.....

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.1.2008 14:46:44   
melaverde
helenav, mogoče pridem...ma te pokličem !! Moj gre s kolegi v Padovo na sejem motorjev in če se ne ustavi v Ikei (sem mu dala listek), naj niti ne pride domov !! user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
18.1.2008 15:15:04   
helenav
melaverdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
18.1.2008 17:30:23   
austen
jaz tudi sama šetam ob sobotahuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
18.1.2008 17:47:35   
majrim
pridem tudi jaz jutri...user posted image ...sama...user posted image ...zdej pa imamo pevske vajeuser posted image ..ene plešejo,druge pojemo...user posted image ...pa počasi bo treba v kopalnico se pripravit na spanje...pa jestuser posted image ...pol pa upam malo mira, da uživava v dvojeuser posted image
...aja,da se pohvalim,da play gel delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za tiste,ki jih to zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
18.1.2008 17:48:15   
majrim
thaiss...te smem vprašat kolko je bla offerta??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
18.1.2008 18:03:59   
helenav
austen,majrim....jaz okrog 10h...grem od doma..
melaverde...pokliči...

user posted image user posted image user posted image

eko mi je že bolje....zdej ko vem da ne bom sama....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
18.1.2008 18:33:08   
majrim
alora se vidimo helenav..user posted image ..tudi ti prideš mela????
..eko,sem že sama...najprej pospravim ta direndaj,pol pa na kavč,ker ne vem,kdaj sem nazadnje gledala tv v miru...v ponedeljek pa začne moja oddajauser posted image  na canale 5user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
18.1.2008 18:57:29   
helenav
ma kaj Nežika ti že spi????user posted image

pridna....jaz sem mojo sedaj nafilala z rižolinom..je zmazala 80ml....ob 19h gremo kopa kopa...in potem na cico in v ninunanuleuser posted image

Upam, da bo noč kot današnja....12 ur spanja, z enim hranjenjem...ampak itak da ne bo tako, ni vsak dan cepljenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
18.1.2008 19:01:54   
majrim
ja spi...mama pa gre gledat poročilauser posted image ...kaj jo vsak dan kopaš al kajuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
18.1.2008 19:39:42   
Sibil_
Majrim-katera oddaja na Canale 5?Sem čist out iz tv-ja, nič ga ne gledam.In kakšen play-gel?user posted image

Jaz za na sprehod nisem, me kar matra gripa in šmrkam in kašljam da je grdo videt.Uživajte še zame, prav?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
18.1.2008 19:56:05   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
v ponedeljek pa začne moja oddajauser posted image  na canale 5user posted image user posted image user posted image

moja tudiuser posted image user posted image user posted image

sibil vi ste pa še kr bolančki, božciuser posted image !!!! user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
18.1.2008 20:01:50   
majrim
user posted image user posted image user posted image ti pa tvoja gripa....ampak kako ti znese ne it ven??...jaz sem bla včeraj cel dan doma,pa sem bla ko munjenauser posted image  in tamala z manouser posted image ...grande fratello se začne...to pa spremljam vedno...lahko bo zdej kira rekla,da sem nora,ampak to mi je pa guštuser posted image ...pa še dragi se zraven uči italijanščineuser posted image
..play geluser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej ti ime pove vseuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
18.1.2008 20:02:18   
helenav
kaj pa gledate na canale 5? Me mantra firbec,,,mi pa itak preko Siola ne vidimo mediasetuser posted image user posted image

majrim ja kopam vsak dan....ampak samo dvakrat tedensko šamponiram...od začetka smo imeli ta ritual, da ve da gre ninat..sedaj pa kar nadaljujemo...se skupaj zabavamo v kopalnici...e ja ima luksus..ko bo drugi dojenko tega ne bouser posted image user posted image

Eko mož se pakira za vikend paket....user posted image user posted image in verjetno komaj čaka soboto, ko se bo po 5 mesecih končno naspaluser posted image user posted image ..oh balgor njemu.....sem mu rekla, da ga bom klicala, vsakič ko se ponoči zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem žleht

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
18.1.2008 20:03:09   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa sem se nasmejala...se mi je kar zdelo,da se boš tudi ti oglaslauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej se začnejo moji užitkiuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
18.1.2008 20:05:28   
majrim
vsak dan??'...o matr,dobra si...user posted image user posted image ...mi smo to že zdavnaj opustili....pa itak mi je ne znese,ker je prezgodnja tičkauser posted image ...kam pa odhaja dragi??...mi je verjetno ušlo kejuser posted image
...GRANDE FRATELLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
18.1.2008 20:15:38   
helenav
grande fratello  jaz sem bolj uživala ob gledanju " mai dire grande fratello" tam so marsikaj pokazaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ( playgel varjanteuser posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image

se je že zgodilo d aje nismo skopali..ampak smo vseeno bili malo daljši v kopalnici..malo igranja,malo masiranja...itd....da jo še malček zamotimo...sicer bi ona spala že ob 6h...jo pa kopanje ful zmantra in uspava....

Dragi gre na vikend na Susak s prijateljiuser posted image -ribiči...eni bodo lovili, on bo pa rihtal hišico, tako, da poleti, ko bova jaz in Klara dol, bo vse pronto..tv,klima...itduser posted image user posted image komaj čakam poletjeeeeeee

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.1.2008 20:19:15   
Sibil_
Majrim-ni to izgovor, ker sem tudi jaz že vsa nora ker sem doma.Ma itak je vreme škifo in me niti ne vleče pretirano po dežju in vlagi bit-zato pa tolk več luftam doma, da je vedno svež zrak, sploh zdej ki je toplo.user posted image

Aja, grande fratello pa res ne gledam, če bi me že zanimalo potem bi kupila uno kartico ko gledaš online vedno kaj delajo.MA očitno jih dosti gleda, če je že nevemkatera puntata.Kaj so že na netu slike udeležencev?To pa me firbec, ja, če je kakšen dober med njimi...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
18.1.2008 20:24:30   
helenav
NI ŠE NIČ NA NA NETU...SEM RAVNOKAR GLEDALAuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.1.2008 20:29:08   
thaiss
majrim midve smo za v isti koš user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.1.2008 20:31:18   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

NI ŠE NIČ NA NA NETU...SEM RAVNOKAR GLEDALAuser posted image

roka se že trese in ne uboga več..jecljat sem začela....nič, grem jaz možeka pozdravit in user posted image ...........da se slučajno ne spozabi s prijatelji in ga kam ne zaneseuser posted image user posted image user posted image

allora jutriuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.1.2008 20:34:32   
helenav
thaiss kako je bilo danes v vrtcu...upam da brez user posted image ....user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.1.2008 20:51:51   
zrak
eko mi tudi jaz sem tuuuuuu

majrim kako je Neži?? Pikice??

AAJJJAA play gel... lumpa.. drugič kupi še zameuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.1.2008 20:53:15   
thaiss
helena - danes je bil priden, skoraj nič jokcaluser posted image , si je pa prilastil vzgojiteljico, skos hoče bit v naročjuuser posted image  Zajtrk je jedel, samo če ga je pitala, ta moj fantina že ve kje izkoriščat..še malo pa bi imel tudi vzgojitelce v malem prstu.
Aja, pa novo ljubezen ima (tko pravi V), z eno punčko se je včeraj kr slinasto poljubljal user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.1.2008 20:54:27   
thaiss
Ojli aria, koš te faj???
kje je pa mela danes???

IZVIRNO SPOROČILO: zrak
AAJJJAA play gel... lumpa.. drugič kupi še zameuser posted image user posted image

majrim se je spomnila nate, pa ni bla prepričana če ti ga vzame al ne, prisežem!!!!!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.