|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
17.1.2008 18:47:36   
_ancica_
hehe...jst tud zadnje case zgledam kot da bi bla noseca, pa nisem user posted image me je vcera ena vprasala ce sem noseca...mene je skor pobral. Je res da sem mela puhovko na sebi, ampak vseeno user posted image

ja vceraj sva vidla se dva stanovanja, zdaj se morva pa odlocit katerega hoceva...bo kar tezko.

zdaj pa grem perilo oprat...lepo se  mejte drage moje.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
17.1.2008 18:48:22   
tany83
Ti soncnica pa same dobrote jes... mmmm... jaz si pa kosilo zdej delam...

ne bom prevec pucala, ne skrbiuser posted image user posted image user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 3927
17.1.2008 18:49:05   
sončnica24
No dobro da ne boš, ker potem ti bo jutri dolg časuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
17.1.2008 18:51:46   
tany83
Mas prav ves... saj zato bom pa mal za jutri pustilauser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3929
17.1.2008 19:04:37   
Anonimen
Klepetulje user posted image  user posted image  user posted image , upam da ste danes v redu. No, jst sem.... user posted image  Ne vem. Bom jutri povedala če sem ok.
Lepo to, da pridno klepetate, ker tako mi vsaj ni dolgčas user posted image  user posted image  user posted image

_ancica_... Lahko da si že povedala, sam nisem pa vsega prebrala, kako je bilo včeraj. Sta našla z možekom kakšno super stanovanje?

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
17.1.2008 19:10:20   
Anonimen
user posted image user posted image  _ancica_zdej sem opazla, da je prav na tej strani nekaj, kar si napisala glede stanovanj user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
17.1.2008 19:12:07   
_ancica_
user posted image si ze odprla mail???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
17.1.2008 19:13:26   
Anonimen
Ja,sm ti poslala ZS... ful fajn... HVALA!

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
17.1.2008 19:18:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

ni za kej user posted image je blo bolj na hitro tole, ker sem danes tok zaposlena s pospravljanjem in pranjem cunj hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
17.1.2008 19:22:27   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

ni za kej user posted image je blo bolj na hitro tole, ker sem danes tok zaposlena s pospravljanjem in pranjem cunj hehe

Aha ti pa si potem nisi nič za jutri pustila.user posted image user posted image Boš jutri uživala

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
17.1.2008 19:24:16   
_ancica_
ja bom jutri uzivala user posted image danes sem se pa odlocila it v akcijo! Ampak brez skrbi, se bo tudi za jutri se kaj naslo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.1.2008 19:27:41   
tany83
no jaz sem se najedla sedaj, zdaj grem pa v akcijo in veselo popspravljat...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.1.2008 19:32:50   
_ancica_
jst se bom tud za kratek cas poslovila...bodte pridne!!! user posted image user posted image se tipkamo kasneje!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.1.2008 19:56:21   
sončnica24
Kako ste vse priden user posted image , ste prav za pohvalit, kje pa se ostale čvekice skrivate?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.1.2008 20:06:36   
sončnica24
Ja nič no me je moj dragi klical bo za kakšno uro doma potem pa še šibama na večerjo tako da grem jaz zdaj pot tuš, pa se še jutri kaj slišimo, upam da bom mela čas, če pa ne pa v ponedeljek 100%.

Pridne bodite lepo klepetajte pa uživajte s svojimi dragimi.

Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.1.2008 20:08:07   
oktavija
Čer!
Tudi jaz sem prišla malo počvekat in pokukat če je kaj novega?

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.1.2008 20:10:53   
oktavija
No krasno jaz se priklopim pa ravno bse pobegneteuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nič pol se grem pa tudi jaz še malo pocartlat svojemuuser posted image ...
Se beremo in tipkamo jutri!

Lepe sanje vam želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.1.2008 20:11:07   
Anonimen
ojla oktavija, kako si kaj? ti pa imaš del v službi, k te ni nič slišat. upam, da si zdrava in vesela user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.1.2008 20:37:07   
trinity22
halo pupike, vidim da pridno čvekate user posted image user posted image user posted image

jaz imam pa eno vprašanje, pa ne bi nove teme odpirala iskat pa tud nimam časa, pa saj vem, da mi boste odgovorile, ker ste sam e fajne na tem forumu in rade pomagateuser posted image

kdaj po O mora prit M, jaz mislim, da sem nekje zasledila od 14 - 16 dni, pa me naj katera popravi če ni tako?

Pa še tole naj vam zaupam, danes sem sanjala da sem delala test in je bil tak daje imel tam ko se more druga črtica pokazat okenček v obliki srčka Saj en tamk menda celo je, sam jaz ga še nikol nisem uporabljalauser posted image ) in noter se je pokazala zelo močna rdeča črtica, ki je napovedala user posted image . Se kr nisem hotla zbudit tak je bilo lepouser posted image .

Navijam za vse nas, dajmo, dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.1.2008 20:51:10   
_ancica_
trinity22...ja jst sm tud prebrala nekje da naj bi M nastopila tam okol 14 dneva po O. A ti ze zamuja??? Ce ti, upam  da ti je ratal!! user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.1.2008 21:01:06   
trinity22
_ancica_ ne zaenkrat jo še čakam imela sem predviden datum 18. 1. ker pa sem imela O šele 7. oz. 8. pol pa mislim da jo NE čakam tam 24. No vsaj takrat nekje bom delala test.

Zate pa navijam v februarju, boš vidla da bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.1.2008 21:11:25   
tany83
Jaz sem spet mal tle... trenutno jem cokoladno tortico, ki mi jo je moj dragi prnesu user posted image ...

ja trinity meni se tud zdi, da naj bi O nastopila 14 dni pred predvideno menstruacijo... nekako tko je to... ceprav a ves je fuul odvisno, nekateri jo imajo takoj po user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.1.2008 21:18:39   
_ancica_
meni se je zgodilo isto prejsnji mesec...mi je zamujala 6 dni, potem sem pogruntala da je bila O pozna. Tako da ce ves da si imela O sele 7. oz 8. je pomoje najbolje pocakat do okoli 23 oz 24. kot si sama napisala.

Jaz pa tudi ze par dni cutim rahlo spikanje in se mi zdi da je sluz tudi prisotna, tako da je mozno da bo O kmalu tu!!! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.1.2008 21:20:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Jaz sem spet mal tle... trenutno jem cokoladno tortico, ki mi jo je moj dragi prnesu user posted image ...

ja trinity meni se tud zdi, da naj bi O nastopila 14 dni pred predvideno menstruacijo... nekako tko je to... ceprav a ves je fuul odvisno, nekateri jo imajo takoj po user posted image ....

mmmm...cokoladna tortica!!! user posted image men je moj tud zadnjic prinesel en kup cookie-jev in cokoladic...pa jih ni vec user posted image   Imam pa nutello user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.1.2008 21:26:26   
tany83
Jaz mam vedno cokolado v hladliniku, ker sem zasvojena s sladkim... ker pa moj user posted image  ve, da sem mahnjena na sladko, mi je zdaj prnesu eno cokoladno eno sadno tortico user posted image ... je sam to prnesu mimo in sibal nazaj delatuser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?