|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
17.1.2008 16:46:01   
*anč*
oj!

jst sm bla u vrtcu na sestanku in spoznala obe tristanovi vzgojiteljici, ena mi je bla full ušeč,druga pa tut ni slaba,sam ma mal kadilski glas pa mal bolj grobo zveni.  sta mi rekle,da naj se mal pripravim,ker jok bo user posted image .  uvajajo pa full postopoma,tko da bova zdej kr neki časa tam prebila.  aja,u skupini bo pa s starejšimiuser posted image , februar do julij,ker so očitno manjše skupine nafilane. upam,da ne bo preveč tepen. joj,upam,da sm se prou odločla ...

lačna sm ko volk ... kosilo se že peče,kuha ... puran na naravno,kuhana zelenjava in pečen krompir ... komi že čakam in cedim sline po tipkovnici user posted image .

moci,psaša in altati
  upam,da bojo user posted image čimprej ok!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
17.1.2008 17:32:43   
Clody
anč meni se zdi še boljš da bo s starejšimi. Bolj je hudič če more bit starejši z mlajšimi.

Jest bom pa Nejca u pon. tud kr cel dan pustila, ker je res začel že povezovat kosilo z mojim prihodom.
Pa si tud roko odrežem, če jim rata. user posted image   Moci, ti maš sam še eno ne??

Tako pri nas se počasi pripravljamo za kopanje. Odkar je spet v vrtcu se je vse prestavlo in ob 19:00 ali še prej že trdno smrči. Smo pa že nahodni, normalno!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
17.1.2008 18:35:39   
moci
na, pa imamo še vročinouser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
17.1.2008 18:43:23   
moci
nisem vam povedala, kako je bilo včeraj med šmensi oblekamiuser posted image najprej sem se norca delala in se počutila kot torta, potem sem se pa kar v eno zapičila in kar odločila. no, za pultom mi pa pove, da izposoja stane 600 eur. user posted image drugače so okrog 300, 400user posted image
no, zdaj bo pa treba eno drugo najti. in po mojem bom imela res poročno obleko, ker teli stezniki čarajo. si moram enga za doma nabavit

evo jo:
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
17.1.2008 18:55:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

nisem vam povedala, kako je bilo včeraj med šmensi oblekamiuser posted image najprej sem se norca delala in se počutila kot torta, potem sem se pa kar v eno zapičila in kar odločila. no, za pultom mi pa pove, da izposoja stane 600 eur. user posted image drugače so okrog 300, 400user posted image
no, zdaj bo pa treba eno drugo najti. in po mojem bom imela res poročno obleko, ker teli stezniki čarajo. si moram enga za doma nabavit

evo jo:
user posted image

krasna obleka, čeprav so meni bile všečne šampanjec bele........sicer pa moj trebuh ne bi imel placa tamle notri zlest....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
17.1.2008 18:56:00   
Clody

evo jo:
user posted image

Moci, prekrasna. A tale je 600 euro - glb!!!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
17.1.2008 18:59:35   
gaya

evo jo:
user posted image

moci prekrasna obleka, najboljš, da poskušaš kako cenejšo različico te obleke, po možnosti letnik 2007, pa bo kuj cenejuser posted image , k predvidevam da je ta 2008user posted image . Studio Vesna v Kranju kombinira krila in steznike user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
17.1.2008 18:59:52   
altati
moci -  čudovita je, resuser posted image user posted image user posted image ...jaz bi rekla, da je vredna 600 eur-ov

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
17.1.2008 19:02:41   
gaya

pa dober večer.

Danes sem sitna ko šus in vas bom sam brala, pa upam, da boste zabavneuser posted image .
Bolančkom pa želim čimhitrejše okrevanje

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 19:05:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
17.1.2008 19:11:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, kaj rajzefibra?

preberi na bloguuser posted image , sem opisala kaj dogajauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
17.1.2008 19:24:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati, kaj rajzefibra?

a veš, da bi jaz pa tudi tole rada prebrala....bi me vaša ekselenca poturila med prijatlje, medtem ko drgnem, čistim, sesam.....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
17.1.2008 19:45:07   
Maxica

moci -  čudovita je, resuser posted image user posted image user posted image ...jaz bi rekla, da je vredna 600 eur-ov

Točno to sem hotela napisati. Če se ti zdi ta obleka THE ONE, je vredna vsakega evrčka. Ker zdaj boš še naprej iskala in imela v glavi to obleko,  pa ti nobena ne bo všeč. Ker samo ena obleka je tista PRAVA. Saj bosta dobila kakšen denar od svatov, kajne? Privošči si, če je prav, se boš itak samo enkrat poročila.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
17.1.2008 19:48:20   
lucika
atati jaz bi tudi, pa se mi zdaj sploh ne da razmišljat, kak se pride med tvoje prijatelje:)

mene je skuhalo prvi dan službe, se spomnite... pa je bilo keri dan slabo, pa slabše, pa mal bolše...sem dobila v nedeljo totalno rdeče oko. pa še vedno me ne spusti, ko pridem kam, kjer so kadili (v naši kavbojski firmi lahko v parih pisarnah), me duši, da komaj diham. se grem pokazat danes zdravnici, ker samo danes dela popoldne...se hočem naročit, me sploh ne vzamejo. pa sem šla vseeno, naj mi pljuča posluša. posluša....nič. eh, virozica bo, saj razhajajo. in potem mi pokuka še v grlo, in jo skoraj kap. vse zagnojeno, gnojna angina. aja, mene pa sploh ne boli grlo. ma me, sam čist dol, na koncu vrata.
evo, in sem dobbila antibiotike za 10 dni; upam, da se v službi zavedajo, kako se žrtvujem, ko delam tam na smrt bolna!

no, to je to; mali še vedno zdrav, ati tudi, jaz pa že 2 tedna trosim bacile okoli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
17.1.2008 19:58:57   
*blu*

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Altati, kako vama kaže? Je kaj bolje z Jašem?

zaenkrat kaže ok, da se le ponoči kaj ne spremeni....drži pesti!

Držim, držim pesti.

Jaz bi tudi tvoj blog brala user posted image .

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
17.1.2008 20:17:01   
*blu*

evo jo:
user posted image

Res je dobra! V taki bi se pa tudi jaz poročila user posted image .
Drugač ima Urška Drofenik tud lepe steznike, pa še vse skupi ti lahko tako naredi, da še kasneje lahko uporabljaš.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.1.2008 20:22:12   
piskot
altati kaj zdaj to, na blogu poves, tukaj pa ne. a zdaj moramo pa vse tja tvoj blog brat? aja, moj moz je dal komentar: ja pac, trebuh je slikala.

moci, psasa get vel sun. aja lucika ti se tudi pocajtaj.

moci glede porocne obleke, sem jaz cist kontra mnenja. tale je res taka za princeske. ampak ... mah nc, ne bom ti uzitkov kvarila. jaz pac nisem tip zenske, ki je od malih nog sanjala kako se bo v beli obleki porocila s princem na belem konju. tako da mene ne upostevat.

lina menda da komaj cakas cedevito user posted image . baj d vej, hvala za povabilo, ampak mi bomo pocakali da gora pride nazaj v kranj user posted image .

maxica kaj pa je zdaj s tvojim delovnikom?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
17.1.2008 20:24:38   
piskot
gaya, blu, upam da vaju samo vreme daje. v nedeljo v hribe po sonce!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
17.1.2008 20:32:31   
piskot
pismo, pa kako to ljudje zivijo, 380 eur placeuser posted image toliko mi za samo za osnovne racune damo na mesec. tu mach. 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
17.1.2008 20:33:39   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

gaya, blu, upam da vaju samo vreme daje. v nedeljo v hribe po sonce!

Ja mene definitivno samo vreme, luna je že mimo.

A je napovedano sonce????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
17.1.2008 20:36:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

altati, kaj rajzefibra?

a veš, da bi jaz pa tudi tole rada prebrala....bi me vaša ekselenca poturila med prijatlje, medtem ko drgnem, čistim, sesam.....

kako si pa registrirana na ednevniku?
kakšen nick?
enak kot tu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
17.1.2008 20:36:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Točno to sem hotela napisati. Če se ti zdi ta obleka THE ONE, je vredna vsakega evrčka. Ker zdaj boš še naprej iskala in imela v glavi to obleko,  pa ti nobena ne bo všeč. Ker samo ena obleka je tista PRAVA. Saj bosta dobila kakšen denar od svatov, kajne? Privošči si, če je prav, se boš itak samo enkrat poročila.

se samo podpišem še pod Maxico!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
17.1.2008 20:37:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

atati jaz bi tudi, pa se mi zdaj sploh ne da razmišljat, kak se pride med tvoje prijatelje:)

registriraš se na ednevnik.si

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.1.2008 20:38:19   
altati

Altati, kako vama kaže? Je kaj bolje z Jašem?

zaenkrat kaže ok, da se le ponoči kaj ne spremeni....drži pesti!

Držim, držim pesti.

Jaz bi tudi tvoj blog brala user posted image .

registrirajte se prosim na ednevnik.si in mi na zs sporočite nick-e, da vas dodam med prijatelje. Prosim!

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.1.2008 20:39:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati kaj zdaj to, na blogu poves, tukaj pa ne. a zdaj moramo pa vse tja tvoj blog brat? aja, moj moz je dal komentar: ja pac, trebuh je slikala.

mene pa tvoj komentar zanimauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?