|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
17.1.2008 14:43:33   
kati kati
user posted image user posted image user posted image user posted image za Katjo....moja soimenjakinjauser posted image user posted image user posted image lepo ime...............srečno!

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
17.1.2008 14:58:11   
koala
Dan snosečke!

Kako? Pri meni nič novega, juti imam CTG, pa me zanima kaj bo pokazal, po moje nič, saj mi trebuh manj otrdeva kot še nekaj tednov nazaj, pa špikanja v nožnici tudi skorajda ni več, tako da še po moje ne bo nič, vsaj ne hitro.

klepetka, hitro se porihtaj, bi rekla da mastitis ni fajn stvar.

muzika, naj se mali Jakob čiprej navadi na nočno spančkanje.

mala pikica, kako pa je Gašper?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
17.1.2008 15:28:32   
mml
majra četitke za Katjo user posted image user posted image user posted image

katrin upam, da se ti bolečine malo umirijo, samo zaradi tega ti sigurno ne bodo šli delat CR user posted image

klepetka držim pesti ,da AB začnejo hitro delovati in da Lana pridno pije, da si ti ni treba preveč iztiskati mleka user posted image

klaja user posted image  za 4user posted image

vaney in golobček še malo pa bosta imeli svoji štručki v naročju user posted image

Pri meni je danes kar eno zatišje po včerajšnjem divjanju in norenju v trebuhu, no bo pa jutri spet bolj živahno user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
17.1.2008 15:57:58   
Tinča1
Lep pozdrav še iz slinastega MB.

Mene tudi špika v nožnici kot da bi me nekdo z nožem zarezal, pa dol tišči. Takrat me kar strah postane, kaj šele bo, ker me že to kar boli. Ko pa se stvar preneha, pa se mi nos kar povesi, čes nič še ne bo. Tako, da sama ne vem kaj bi radauser posted image .

Klaja, ti mogpče res ne misliš čakat do drugega tedna, ampak Hana pa mogoče ima ta namen, isto kot moj Daniel.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
17.1.2008 15:59:11   
Tinča1
Puri in Majra, čestitke user posted image user posted image user posted image  za hčerkici.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 17:13:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
17.1.2008 17:50:29   
vaney
nalin, lepo da si se nam oglasila. si ene izmed nas malo prehitela po desni, kajuser posted image  no, glavno, da ste zdravi, zdaj pa se lepo cartajteuser posted image

golobček, zdaj sva pa midve na vrsti, katera bo šla prva. imam občutek, da kar ti. jaz imam jutri pregled, mogoče bomo šli pa že jutri...bomo videli. kdaj imaš že ti naslednji pregled? mene danes tako user posted image  križ muči oz. bolj zgornji del medenice. po moje so to kar priprave na pravo dogajanjeuser posted image  in se mi medenične kosti širijo oz. kaj pa vem, jaz kar nekaj sklepam...
no, če greš prva (ali pa katera druga pred nama), ti želim kratek in čimmanj boleč porod ter zdravo bebicouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
17.1.2008 18:02:11   
klaja
Tinča1 ne me hecat, res več ne zdržim! A veš kje je še naslednji teden!?user posted image Se mi zdi, da boma kar Koalo in Butaro počakali.

Ste za akcijo, da gremo vse skupaj rodit!?user posted image

Vaney boš še kar malo počakala, še imamo ostale prednost, te ne spustimo naprej!

Nalin RR lepo da si se oglasila, pa ko boš imela čas nam napiši porodno zgodbo!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
17.1.2008 18:07:04   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Tinča1 ne me hecat, res več ne zdržim! A veš kje je še naslednji teden!?user posted image Se mi zdi, da boma kar Koalo in Butaro počakali.

Haha, klaja user posted image Jaz vas berem - malo površno, priznam - pišem pa skoraj ne, ker se tukaj na RR zame vse prehitro dogaja user posted image Zraven mojega 2,5 letnika enostavno ne znese...
Sem pa še v enem kosu, pa tudi že komaj čakam, da pride moj čas. Debela kot slončica, utrujena, pa naveličana.........jap, rada bi že šla rodit user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
17.1.2008 18:12:26   
limma
Najprej vam spročam veselo novico -

PIBA je včeraj zvečer s CR rodila Klaro, 3300g, 48 cm user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke mamici, očiju in sestrici Lei.
Obe se dobro počutita, Klara je prava lepotička s črnimi gostimi laski in se že doji pri mamici user posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
17.1.2008 18:20:54   
klaja
Piba čestitke za Klaro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No torej Butara, se vidimo v porodnišnici!user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
17.1.2008 18:45:27   
limma
Puri, čestitke tebi, očiju in bratcem! user posted image  user posted image  user posted image  Pa ste jo le dočakali, Tio! user posted image

Bom jutri prebrala za nazaj, danes samo še to - s Pibo sva bili včeraj popoldan skupaj v P, njo je G poslal na CR, ker so se ji že začeli popadki, mene pa na dodatne preiskave, ker je naše dete bolj majhno in je hotel izključiti možnost zastoja rasti .. tako sva se videli že zjutraj pri G in potem ležali na sosednjih posteljah. Piba je bila prav uboga, ko je s popadki čakala na CR, ker so bile vse operacijskle sobe zasedene in tako do zadnjega ni vedela, ali bo imela Klara RD 16. ali 17.1. Se je pa odločila za spinalno blokado in pravi, da je super!

Meni so ugotovili, da je pretok skozi popkovnične žile dober, posteljica in plodovnica primerni, MV zaprt, še nič zmehčan, glavica visoko in po mnenju babic bi dete počakalo na februar user posted image , po mnenju zdr. pa ne bomo čakali prav dolgo čez PDPuser posted image Včeraj sem imela štiri CTGje in UZ, danes "samo" dva (ocena 10) in sem naprosila, da so me spustili domov user posted image  , čeprav mi je včeraj dežurni zdr., "obljubil", da bom lahko šla. Je rekel, da "če ni zrelo", otroka ni preveč za priganjat, ker se zna zgodit, da se ob umetnih popadkih ne odpiraš, otrok se ne spušča, porod zna trajati zelo dolgo,... alfabeta, ali je bilo pri tebi prvič tako? se boš zaradi tega odločila za EA? to so babice tudi meni posredno namignile, čeprav načeloma mislim rodit brez.. zdaj pa ne vem user posted image user posted image no, današnja zdr. bi me pa kar obdržala in poslala rodit user posted image

Jaz imam že ves čas občutek, da bo user posted image  sledila mamici (12 dni čez PDP) in da bomo fajn čez rok, ampak očitno bo drug teden dan D. Tia tudi ni velikanka, ker je tudi Puri drobna, zato - če se ji ne bo slabo godilo- jaz ne bi hitela... po moje sem edina nosečka, ko se ji sploh ne mudi rodit user posted image  Na to, če ti po PDP hočejo prej sprožiti porod, pa najbrž nimaš vpliva? mml, kaj misliš? si bila pri Manci, ko so ti sprožili, že kaj odprta? si dobila svoje popadke, je bil potem poroda zato počasnejši? oprosti, ker te morim in hvala za odg. ze vnaprej.

Polno glavo imam scenarijev in zmedenih misli... tudi zato, ker celo noč nismo spali.. do 23h smo dihale s Pibo in potem držale pesti, ob 24h sta bili še dve hospitalizirani, od tega en SS in čiščenje user posted image  čisto sem na tleh user posted image

Se beremo jutri!

< Sporočilo je popravil limma -- 17.1.2008 18:52:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3637
17.1.2008 18:57:35   
katee
limma: sedaj res ni pravi čas, da se obremenjuješ s takšnimi stvarmi, res. Lepo se sprosti in probaj uživati v zadnjih dneh. Saj vem, da je težko, ampak probaj biti čim bolj sproščena.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
17.1.2008 19:22:50   
mml
Oj, smo se potepali pri sosedih, ki imajo mulčka 5 M mlajšega od Mance in pričakujejo naslednjega dojenčka letos junija. Je bilo prav super, mulčka sta se pridno igrala, "ta stari" smo pa sedeli in čvekali, sem že pozabila, da se to da user posted image , zdaj pa Manca gleda Majo, oči je šel na telovadbo, jaz sem pa tukaj user posted image

limma pri Manci je bilo tako...na nedeljo sem iemal PDP, v petek pregled, CTG suepr reaktiven, popadkov nič, "odprta" 1 prst (po domače nič), MV skrajšan, v ponedeljek povsem enako, v sredo tudi, G naredila še UZ, kejr je bilo zadosti plodovnice, Manca je veselo rogovilila, meni se tudi ni mudilo rodit, tako da smo veselo čakali, v petek stanje enako, no potem v ponedeljek sme pa zjutraj dobilo vaginaleto prostaglandinov, še vedno odprta 1 prst, mogoče malo zmehčan MV. Kakšnega učina po prostaglandinih ni bilo, tako da sem okrog 18. dobila še eno vaginaleto, ob 21. so se potem začeli popadki, ob polnoči so me z oddelka poslali v porodno sobo, po prirpavah so mi predrli mehur, odprta sem bila 4 cm, to je bilo nekje ob 1. Sem računala, da nekje do zjutraj bo vse končano, če bo šlo vse tako kto mora iti, priklopili so me na umeten popadke, ker so bili moji prekratki...no ob 3.30 nekej sem bila odprta 10 cm, smo počakali še par popadkov in malo pred 4. sem že imela Manco na trebuhu...skratka nič hujšega in dolgotrajnejšega. Tako da jaz nimam slabih spominov na sprožen porod, čeprav bi si pa želela, da bi bilo tokrat lahko doma s svojimi popadki...ampak če ne bo šlo, pa ne bo šlo...Tako da kar se tega tiče nikar ne skrbi user posted image . Jaz imam pregled v ponedeljek in se mi zdi, da bo sedaj poleg CTG delala tudi vaginalni pregled, me prav zanima, če se kaj dogaja...

alfabeta ti tudi nikar prehudo ne skrbi ,saj imaš še cel teden časa, da se kaj spremeni in MV dozori user posted image

nalin dobrodošla doma user posted image

piba iskrene česttiek ob rojstvu Klare user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
17.1.2008 19:31:31   
Sunny Morning
Jaz sploh ne morem sledit zato samo čestitke vsem novim mamicam.user posted image user posted image user posted image

Vse tiste, ki boste šle vmes rodit pa vam želim čim lepši in lažji porod, ter zdrave user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
17.1.2008 19:59:23   
mala pikica
koala naš Gašper je suer. Pravi zlati sonček je, lepo se hrani in spi, vmes pa na veliko gleda. S posteljico so še edino probemi, predvsem čez dan ni variante, da bi tam spal. Drugače pa je res fajn. Hvala, da si se spomnila nanj user posted image

mml, vaney, golobček, butara, klaja, ketrin24, tinča, limma, koala,... upam, da nisem katere pozabila... naj vam čimprej minejo še ti dnevi, pa čimmanj težav medtem user posted image Mamice vas že z veseljem pričakujemo user posted image

piba čestitke za Klaro user posted image user posted image user posted image Tako lepo ime ste izbrali user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 17.1.2008 20:08:51 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
17.1.2008 20:11:33   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 

10.1.
user posted image   pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image   žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana
  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image
user posted image pupika27, user posted image , Ptuj, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image       

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

02.01. amna (PDP 20.1.)
ALI
3120 g, 52 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

04.01. tinci babinci (PDP 2.1.)
VID
3800 g, 52 cm

user posted image

04.01. ursalara (PDP 7.1.)
LARA
3375 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

07.01. ina83 (PDP 20.1.)
TEVŽ

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

08.01. binči (PDP 7.1.)
PUNČKA
4200 g, 57 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

user posted image

09.01. teja27 (PDP 3.1.)
RENEE
3660 g, 51 cm

user posted image

10.01. artikl (PDP 12.1)
LINA
3350 g, 51 cm

user posted image

10.01. bekica1 (PDP 10.1)
ALLINA
3620 g, 51 cm

user posted image

11.01. muzika (PDP 17.1.)
JAKOB
3440 g, 51.5 cm

user posted image

11.01. ursulina (PDP 9.1.)
LENART
3350 g, 52 cm

user posted image

11.01. katrin RR (PDP 15.1.)
ANŽE
2790 g, 47 cm

user posted image

12.01. nussy (PDP 11.1.)
MONIA
3590 g, 52 cm

user posted image

13.01. ulla78 (PDP 23.1.)
NIKA
3255 g, 50 cm

user posted image

13.01. majra (PDP 3.1.)
KATJA
3520 g, 52 cm

user posted image

14.01. urssyy (PDP 18.1.)
VIVIEN
3590 g, 50 cm

user posted image

14.01. nalin RR (PDP 20.1.)
JONAS
3450 g, 53 cm

user posted image

14.01. lunca1 (PDP 7.1.)
LUKA
3850 g, 53 cm

user posted image

14.01. unika (PDP 12.1)
PUNČKA
4770 g, 56 cm

user posted image

16.01. puri (PDP 30.1)
TIA
2765 g, 50 cm

user posted image

16.01. piba (27.1.)
KLARA
3300 g, 48 cm

majra in piba čestitke user posted image user posted image user posted image

Januarčic je zdaj samo še 42!
Imamo pa zato že 45 mamic, 22 user posted image in 25 user posted image  user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3642
17.1.2008 21:30:40   
Golobček
Lep večer vsem tistim ki ste še domauser posted image !

Jaz sem pred 3 urami mislila da bom mogla it ker je blo že neznosno ampak se je stanje umirilo.

Jutri imam pregled pri g, imam tudi UZ in vaginalni pregled če sem že slučajno kaj odprta.
Upam da se čimprej začne.
če se vam jutri nič ne javim potem veste da sem ostala v bolnici, drugače pa tak pridem nazaj.

PIBA čestitke še pd mene !

Lep večer in mirno noč

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 3643
17.1.2008 21:36:27   
sani1
Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image

Nalin in ursulina vidve pa pozdravljeni zopet med nami!!!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
18.1.2008 7:29:40   
Alfabeta
Jutro!

Se vidi, da Lunce1 ni tukaj. Je ona zjutraj štartala dan.

No, pri nas nič novega, itak. Še vedno 2v1 in verjetno bo še nekaj časa tako. Me user posted image  že sedaj nič ne uboga, kaj še bo?user posted image

Sem pa malo boljše volje kot včeraj.
Mml, saj vem, da imam čas, ampak... Veš včasih optimizem ni najboljša izbira.
Limma, ne meni niso sprožili v P. Jaz sem se tako zelo prestrašila navsezgodaj zjutraj, da mi je del vode odtekel in ko sem prišla v P, nisem bila popolnoma nič odprta, brez popadkov in 4 dni čez rok. Obdržali so me notri, potem mi je ponoči pa še ostala voda odtekla in do juta, kot že rečeno, mi je uspelo priti na 1 cm. Vau. Potem je šlo pa poočččaaasssi, ampak ves čas s svojimi popadki, ob 15 uri sem pa rodila.
Kako je ko ti sprožijo pa ne vem.

Al itak ni noben ostal notri, so vsi še ven prišliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem novopečenim mamicam in čimveč cartanja ter mirnih noči.  

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
18.1.2008 7:48:26   
barbas
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image  novim mamicam
Blagor vam punce ko imate take preglede pri g. da vsaj veste pri čem ste. Meni je prejšnji teden pogledala samo če se je trebuh kaj spustil in ker se ni je rekla, da se vidimo na rok, 23.1.user posted image      Do roka ne bom imela nobenega pregleda, da bi vedela ali se mi izplača odštevat dneve, ali že imam kakšne popadke, ali ...
Ampak jaz še kar odštevam
Še 5 DNIuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
18.1.2008 7:51:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: barbas

Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image  novim mamicam
Blagor vam punce ko imate take preglede pri g. da vsaj veste pri čem ste. Meni je prejšnji teden pogledala samo če se je trebuh kaj spustil in ker se ni je rekla, da se vidimo na rok, 23.1.user posted image      Do roka ne bom imela nobenega pregleda, da bi vedela ali se mi izplača odštevat dneve, ali že imam kakšne popadke, ali ...
Ampak jaz še kar odštevam
Še 5 DNIuser posted image

Barbas, ne prehitevaj!user posted image  Sem še jaz pred tabo. Edino če so ti PDP iz 25. prestavili na 23., ker pri Mali Pikici si vodena pod 25.1user posted image

Drugače pa na koncu načeloma pogledajo samo na zadnjem pregledu pred PDP, razen če pojambraš. Mene namreč ful dol tišči in kosti me bolijo in me je zato včeraj pogledala (PDP 23.1), drugače me ne bi..

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
18.1.2008 7:56:41   
barbas
Ja so mi prestavil PDP na 23. 1. sem mislila,da sem že popravljena pa vidim, da sem tudi še vedno 23 starauser posted image   no mam že 24user posted image
Glede na dogajanje pa bo verjetno res šele 25.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
18.1.2008 7:59:55   
barbas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Drugače pa na koncu načeloma pogledajo samo na zadnjem pregledu pred PDP, razen če pojambraš.

Mogoče pa premal jamram user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.1.2008 8:01:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: barbas

Ja so mi prestavil PDP na 23. 1. sem mislila,da sem že popravljena pa vidim, da sem tudi še vedno 23 starauser posted image   no mam že 24user posted image
Glede na dogajanje pa bo verjetno res šele 25.user posted image

No, potem imava pa PDP na isti dan. user posted image  bova videli, če bova tudi rodili na isti danuser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!