|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
17.1.2008 12:41:51   
*bubi*
.... da odprem novo stran user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.1.2008 12:44:10   
NinaŠ
Ah, saj mene tudi že ene tri dni buča boli user posted image ... ...pravzaprav se po tisti gripi pred Božičem še niti nisem čisto opomogla in se spravila k sebi. Zvečer tudi jaz večalimanj zaspim kar z drobižkoma... pa sem še vedno totalno utrujena in bi lohk tud sede zaspala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.1.2008 12:53:19   
petarda
Dajmo, dajmo mal energije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi.. user posted image user posted image user posted image  res boš morala nekaj skenslatuser posted image

Nina še zate user posted image user posted image

Petardito je bil že včeraj brez vročine, danes ima pa spet. Sicer malo nad 37 ampak vseenouser posted image ...Zdaj je že cel teden v varstvu pri moji mamici...upam, da bo kmalu ok in da bo šel v vrtec, ker drgač bomo imeli ponolno uvajanjeuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.1.2008 13:01:04   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za petarditoja user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem ob vsem skupaj ful srečna, da je bubi tako zdrav. Niti iz noska mu ne teče že celo večnost. Trkam. Pa priden je tudi, vsaj tako pravijo tisti, ki ga kaj vidijo. Midva pa se ponoči stiskava user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.1.2008 13:29:47   
*bubi*
Letos pa je pust ful hitro. So oblačilca za naše novembrčke že izbrana? user posted image

Midva z bubijem bova imela vikend samo zase in bova šla malo po trgovinah pogledat. Če ni že prepozno. Običajno ta lepše kostume takoj pokupijo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.1.2008 13:32:30   
NinaŠ
Petardito pozdravi se user posted image user posted image  ! Joj zdaj se vam pa res že dolgo vleče tale bolezen user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.1.2008 13:34:10   
NinaŠ
pust ful hitro. So oblačilca za naše novembrčke že izbrana?

ne, oz. moram najprej pomeriti doma, če je od lani še kaj prav user posted image , vsaj za Tino. Anže bo itak izbirčen in bo hotel biti Spiderman ali Ninđa želva ali kaj podobnega (čeprav meni to ni ravno všeč) 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.1.2008 13:37:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petardito pozdravi se user posted image user posted image  ! Joj zdaj se vam pa res že dolgo vleče tale bolezen user posted image

Res se vleče..sam najprej je imel kao slinavko prejšnjo sredo, v petek zdrav kot riba, v ponedeljek kontrola pri P, pobral virus, ponedeljek zvečer vročina, torek kuha, sredo brez vročine, danes minimalna....upam na...petek zdrav kot riba, ponedeljek vrtecuser posted image

Je pa vsaj SKOZ dobre voljeuser posted image user posted image user posted image , skače, poje, pleše, se igra...kot da res nebi bil bolanuser posted image

Pa naših doma se je fuuuul navadil...gre ful rad se mirkatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.1.2008 13:39:25   
petarda

pust ful hitro. So oblačilca za naše novembrčke že izbrana?

ne, oz. moram najprej pomeriti doma, če je od lani še kaj prav user posted image , vsaj za Tino. Anže bo itak izbirčen in bo hotel biti Spiderman ali Ninđa želva ali kaj podobnega (čeprav meni to ni ravno všeč) 

Petardito je bil lani čebelica, podgurkino dete pa kuža....sva se takrat zmenili, da letos zamenjavauser posted image ....bomo videli, če se bo obneslo, če jima bodo kostimčki prav...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.1.2008 13:42:14   
petarda
No, jaz sem ob vsem skupaj ful srečna, da je bubi tako zdrav

res trikrat potrkaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.1.2008 15:10:18   
Teni_
Kaj punce, kam ste pa zdaj vse pobegnile? Jaz pridem čvekat, pa nobene nikjer.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.1.2008 15:33:56   
NinaŠ
O Teni, a si fraj danes user posted image user posted image ? ...jaz sem (še vedno) v službi... ...in imam vsake toliko čsa mal tu gor poškilit user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.1.2008 15:46:06   
NinaŠ
?

kao naredite te obarvane ? "vprašaje" user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.1.2008 15:47:01   
NinaŠ
halooo, zdaj pa sploh niso več obarvani user posted image user posted image user posted image  ...sej bom rajš špegle gor dala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.1.2008 15:56:49   
*bubi*

halooo, zdaj pa sploh niso več obarvani user posted image user posted image user posted image  ...sej bom rajš špegle gor dala user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem že debelo gledala, kaj bi ti sploh rada user posted image

sicer pa - za pomembo vprašanje imaš tega: user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.1.2008 16:06:47   
Teni_
Nisem fraj, sem delala dopoldan. Sem pa v ponedeljek in torek na dopustu, samo kaj, ko čez vikend delam.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.1.2008 16:37:56   
petarda

?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.1.2008 16:40:54   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

? je bil v rumeno-oranžnem kvadratku - čist res, nič ne bašem in nisem imela prividov user posted image  - ampak to samo pri bubi in teni (moji pa ne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.1.2008 17:12:21   
Teni_
user posted image user posted image user posted image  Jaz nisem nič delala z vprašajem. Kaj si ti danes kaj spila?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.1.2008 17:24:20   
NinaŠ
Kaj si ti danes kaj spila?

user posted image user posted image user posted image  par kofetov pa par kozarcev vode user posted image user posted image user posted image   ...očitno moram kaj konkretnejšega v roke vzeti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.1.2008 17:26:59   
Teni_
Aha, pol pa bo to ja.

Jaz pa sem sama s ta malima2. Sem možeka poslala po test za nosečnost.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.1.2008 17:46:48   
NinaŠ
Sem možeka poslala po test za nosečnost.

user posted image user posted image user posted image  držim pesti

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.1.2008 17:52:08   
Teni_
Ma ja, ta user posted image  bi mogla prit že včeraj, danes zjutraj sem delala test, pa je bil negativen, ampak meni še nikoli ni zamujala, razen, ko sem bila noseča. Sem mu naročila dva in bom enega naredila še danes(čeprav dvomim, da bo kaj pokazalo, ampak sem nervozna, enega pa še zjutraj, če danes nič ne pokaže in še ne bo m.

Hvala za pestke.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.1.2008 19:10:19   
*bubi*
Go, teni, go! user posted image

Si pa res nestrpna, dva testa v enem dnevu.... in misliš, da bosta različno pokazala user posted image  user posted image

Držim pesti!

PS: Veš, da sem zdaj v avtu razmišljala, da se nam sigurno s kakim prav posebnim razlogom javljaš, ker sicer te bolj redko beremo med novembrkami user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.1.2008 19:42:42   
ŽELJA2
Čer.

Teni držim pestiuser posted image user posted image user posted image . O, ko bi se vsaj posrečilo.

Jest pa nikol nisem hotla naredit testa takoj prvi dan zamude. Sva zmožem obakrat počakala, da je M zamujala en teden (tko, da sva v bistvu že vedela) potem pa test. Za potrditev lepih sumov. user posted image  Glih zato, ker če bi naredila že prvi dan ne bi vrjela rezultatu, pol pa spet, pa spet,....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?