|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
17.1.2008 21:03:04   
*bubi*
Aja, til.... user posted image

Mene še vedno tak buča boli, da ne morem razmišljat zraven.... Najboljše, da se poberem v posteljo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.1.2008 21:04:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, pa glej, da bo za 3000 kakšna udarna novica

user posted image

Ne izzivaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.1.2008 21:10:02   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.1.2008 21:11:49   
petarda

Aja, til.... user posted image

Mene še vedno tak buča boli, da ne morem razmišljat zraven.... Najboljše, da se poberem v posteljo.

Verjetno bo res najboljšeuser posted image ...pa tako user posted image  noč ti želimuser posted image ....al pa tako user posted image user posted image user posted image ....baje prežene glavobole....se mi lubi prec ponudi za pomoč, ko imam jaz težave user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam mi že dvakrat ni pomagalo, pa se ne pustim več nategntuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.1.2008 21:14:59   
petarda
Kje je pa Urša, da se nič ne javiuser posted image , pa Nejuser posted image , paštetkauser posted image ,

...ok...za Tincci vem, da svoj portal na noge postavljauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.1.2008 21:17:36   
*bubi*
...sam mi že dvakrat ni pomagalo, pa se ne pustim več nategnt

Jaz pa nimam take pomoči doma user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.1.2008 21:18:33   
*bubi*
Hej, petarda.... kaj boste počeli čez vikend? Kaj ko bi se odpravili na en lep izlet? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.1.2008 21:19:22   
*bubi*
Nič, zdaj pa vam res želim lahko noč! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.1.2008 21:22:38   
petarda
Ej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tale  povezava ni več aktualna user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.1.2008 21:25:46   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kje je pa Urša, da se nič ne javiuser posted image , pa Nejuser posted image , paštetkauser posted image ,

...ok...za Tincci vem, da svoj portal na noge postavljauser posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image ma niti ne, sploh ne pridem zraven, tole letanje v službo pa 50 min v eno smer dela svoje.. hvala bogu, da je vikend.. staram seuser posted image drugače je pa moj šel v nočno, hana dons spi pri babici v lj, jaz pa sem mislila gledat petelinji zajtrk... ampak ... user posted image sej vas tudi niti ne berem, vedno gremo samo zadnjo stran čezuser posted image kako ste, babe?user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.1.2008 21:25:52   
petarda

Jaz pa nimam take pomoči doma user posted image user posted image user posted image  

A sosedov tudi nimaš???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, je treba kaj naredit, da glava neha bolet user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da tablet verjetno nimaš, ker že doooolgo nisi bila v lekarni user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.1.2008 21:29:04   
petarda

Hej, petarda.... kaj boste počeli čez vikend? Kaj ko bi se odpravili na en lep izlet? user posted image

saj se bomo...na morje user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, bomo še videli, ker jaz imam v soboto eno fešto, ki je res nebi rada zamudilauser posted image ....zdaj pa ne vem, kako naj to izvedem, da gremo na morje in jaz v soboto na feštouser posted image  Gre pa ena sodelavka iz konkurenčne bankeuser posted image  v penzijo...sem pa jaz tam delala kot študentka in se mi zdi ful lepo, da se je spomnila tudi mene povabit user posted image ....pa bi ful šla, da vidim bivše sodelavke, zvem kako poslovno skrivnostuser posted image , al pa se mogoče zmenim za novo službouser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.1.2008 21:30:42   
petarda
kako ste, babe?

Hvala za vprašanje, jaz sem super, druge pa vse pomladansko utrujene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.1.2008 21:49:10   
ŽELJA2
Ja, hvala za vprašanje. Jest sem nosečniško utrujena. user posted image Spomladansko pa še pride. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.1.2008 21:50:51   
ŽELJA2
user posted image user posted image user posted image  Ha, ha, ha, Petarda. Spet en žur. Sej te res razumem, k že dolg nisi nikjer bla, a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
17.1.2008 21:56:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ŽELJA2

user posted image user posted image user posted image  Ha, ha, ha, Petarda. Spet en žur. Sej te res razumem, k že dolg nisi nikjer bla, a ne?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kaj ni grdo ne it, če te nekdo povabi? user posted image ...

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
17.1.2008 22:01:13   
ŽELJA2
Ja, absolutno neprimerno in nesramno. user posted image user posted image
Tko, da morje odpade.user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
17.1.2008 22:38:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ŽELJA2

Ja, absolutno neprimerno in nesramno. user posted image user posted image
Tko, da morje odpade.user posted image user posted image

Lahko je pa recimo enodnevni nedeljski izletuser posted image  user posted image ....

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.1.2008 6:03:02   
Teni_
Jutro, še vse spite? Jaz že kavico pijem. Grem popoldan komaj delat, ker sem sodelavki menjala, pa imam čas čvekat, ker spat tako ali tako ne morem. Je katera že tu?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
18.1.2008 7:41:59   
petarda
ker spat tako ali tako ne morem.

user posted image user posted image user posted image  to bi se pa meni redko lahko zgodilouser posted image

Evo jaz sem zdaj tukaj in imam 5 minut časauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
18.1.2008 7:46:57   
ŽELJA2
Jutro.

Mož odpeljal otroka in sedaj sem frej. Grem pod tuš, pa na zajtrk pri babici. Potem pa pičim v Ljubljano k sodelavki, ki je rodila decembra. Pogledat malo bebo in na čvek. Tko da kava  pride na vrsto šele tam.user posted image  Potem pa še k eni, ki mi bo dala en kup stvari za Žano (plenice, oblekice, ležalnik,...)
Zdej ko sem prebrala napisano sem ugotovila, da se nimam kaj pritoževat, me kar malo razvajo.user posted image

Kaj je sedaj Teni? To rundo ne bo nič?user posted image user posted image

Petarda, ti si samo privošči. Jaz te podpiram.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
18.1.2008 7:49:09   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ker spat tako ali tako ne morem.

user posted image user posted image user posted image  to bi se pa meni redko lahko zgodilouser posted image

Meni pa zdaj že dva dni, drugače nikoli - preveč rada spim.

Aja, pa hvala za kavo.

Želja, nič še ne vem. user posted image  še ni, s testom tudi nič, tako, da bo očitno prišla z zamudo, kar se še ni zgodilo nikoli, ampak vse je enkrat prvič. Bom počakala do ponedeljka, pa bom videla kaj bo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
18.1.2008 9:18:40   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

drugače pa: dobro jutro, al pa dober dan, da ne bo katera mislila, da zabušavam user posted image  ...danes sem v službi samo do 2., tako da bom končno malo z drobižkoma user posted image . Danes moramo it pogledat za pustne kostume... zvečer pa drobižka na počitnice k mojim staršem, jaz pa s sodelavci na žurko user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
18.1.2008 9:43:44   
petarda
jaz pa s sodelavci na žurko

še ena, ki rada po žurkah hodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
18.1.2008 9:45:26   
petarda
Če jaz prav razumem tele vloge za dohodnine...če je lani imel lubi petardita kot olajšavo za 2006, potem nam letos ni potrebno nič oddajat, če želimo, da ga ima še naprej on user posted image ...če pa ga želim imeti letos jaz (za lani)...pol pa moramo oddatuser posted image ...sem prav razumela? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.