![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:03:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, til.... Mene še vedno tak buča boli, da ne morem razmišljat zraven.... Najboljše, da se poberem v posteljo.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:04:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa glej, da bo za 3000 kakšna udarna novica Ne izzivaj!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:10:02
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:11:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, til.... Mene še vedno tak buča boli, da ne morem razmišljat zraven.... Najboljše, da se poberem v posteljo. Verjetno bo res najboljše ...pa tako noč ti želim ....al pa tako ....baje prežene glavobole....se mi lubi prec ponudi za pomoč, ko imam jaz težave ...sam mi že dvakrat ni pomagalo, pa se ne pustim več nategnt
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:14:59
|
|
|
|
petarda
|
Kje je pa Urša, da se nič ne javi , pa Nej , paštetka , ...ok...za Tincci vem, da svoj portal na noge postavlja ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:17:36
|
|
|
|
*bubi*
|
...sam mi že dvakrat ni pomagalo, pa se ne pustim več nategnt Jaz pa nimam take pomoči doma
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:18:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Hej, petarda.... kaj boste počeli čez vikend? Kaj ko bi se odpravili na en lep izlet?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:19:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, zdaj pa vam res želim lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:22:38
|
|
|
|
petarda
|
Ej tale povezava ni več aktualna
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:25:46
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje je pa Urša, da se nič ne javi , pa Nej , paštetka , ...ok...za Tincci vem, da svoj portal na noge postavlja ... ma niti ne, sploh ne pridem zraven, tole letanje v službo pa 50 min v eno smer dela svoje.. hvala bogu, da je vikend.. staram se drugače je pa moj šel v nočno, hana dons spi pri babici v lj, jaz pa sem mislila gledat petelinji zajtrk... ampak ... sej vas tudi niti ne berem, vedno gremo samo zadnjo stran čez kako ste, babe?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:25:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...sam mi že dvakrat ni pomagalo, pa se ne pustim več nategnt Jaz pa nimam take pomoči doma A sosedov tudi nimaš???? Mislim, je treba kaj naredit, da glava neha bolet Glede na to, da tablet verjetno nimaš, ker že doooolgo nisi bila v lekarni
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:29:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hej, petarda.... kaj boste počeli čez vikend? Kaj ko bi se odpravili na en lep izlet? saj se bomo...na morje ....no, bomo še videli, ker jaz imam v soboto eno fešto, ki je res nebi rada zamudila ....zdaj pa ne vem, kako naj to izvedem, da gremo na morje in jaz v soboto na fešto Gre pa ena sodelavka iz konkurenčne banke v penzijo...sem pa jaz tam delala kot študentka in se mi zdi ful lepo, da se je spomnila tudi mene povabit ....pa bi ful šla, da vidim bivše sodelavke, zvem kako poslovno skrivnost , al pa se mogoče zmenim za novo službo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:30:42
|
|
|
|
petarda
|
kako ste, babe? Hvala za vprašanje, jaz sem super, druge pa vse pomladansko utrujene
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:49:10
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ja, hvala za vprašanje. Jest sem nosečniško utrujena. Spomladansko pa še pride.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:50:51
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ha, ha, ha, Petarda. Spet en žur. Sej te res razumem, k že dolg nisi nikjer bla, a ne?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 21:56:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽELJA2 Ha, ha, ha, Petarda. Spet en žur. Sej te res razumem, k že dolg nisi nikjer bla, a ne? Pa kaj ni grdo ne it, če te nekdo povabi? ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 22:01:13
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ja, absolutno neprimerno in nesramno. Tko, da morje odpade.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.1.2008 22:38:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽELJA2 Ja, absolutno neprimerno in nesramno. Tko, da morje odpade. Lahko je pa recimo enodnevni nedeljski izlet ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.1.2008 6:03:02
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, še vse spite? Jaz že kavico pijem. Grem popoldan komaj delat, ker sem sodelavki menjala, pa imam čas čvekat, ker spat tako ali tako ne morem. Je katera že tu?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.1.2008 7:41:59
|
|
|
|
petarda
|
ker spat tako ali tako ne morem. to bi se pa meni redko lahko zgodilo Evo jaz sem zdaj tukaj in imam 5 minut časa za vse!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.1.2008 7:46:57
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Jutro. Mož odpeljal otroka in sedaj sem frej. Grem pod tuš, pa na zajtrk pri babici. Potem pa pičim v Ljubljano k sodelavki, ki je rodila decembra. Pogledat malo bebo in na čvek. Tko da kava pride na vrsto šele tam. Potem pa še k eni, ki mi bo dala en kup stvari za Žano (plenice, oblekice, ležalnik,...) Zdej ko sem prebrala napisano sem ugotovila, da se nimam kaj pritoževat, me kar malo razvajo. Kaj je sedaj Teni? To rundo ne bo nič? Petarda, ti si samo privošči. Jaz te podpiram.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.1.2008 7:49:09
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ker spat tako ali tako ne morem. to bi se pa meni redko lahko zgodilo Meni pa zdaj že dva dni, drugače nikoli - preveč rada spim. Aja, pa hvala za kavo. Želja, nič še ne vem. še ni, s testom tudi nič, tako, da bo očitno prišla z zamudo, kar se še ni zgodilo nikoli, ampak vse je enkrat prvič. Bom počakala do ponedeljka, pa bom videla kaj bo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.1.2008 9:18:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
...sam mi že dvakrat ni pomagalo, pa se ne pustim več nategnt drugače pa: dobro jutro, al pa dober dan, da ne bo katera mislila, da zabušavam ...danes sem v službi samo do 2., tako da bom končno malo z drobižkoma . Danes moramo it pogledat za pustne kostume... zvečer pa drobižka na počitnice k mojim staršem, jaz pa s sodelavci na žurko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.1.2008 9:43:44
|
|
|
|
petarda
|
jaz pa s sodelavci na žurko še ena, ki rada po žurkah hodi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.1.2008 9:45:26
|
|
|
|
petarda
|
Če jaz prav razumem tele vloge za dohodnine...če je lani imel lubi petardita kot olajšavo za 2006, potem nam letos ni potrebno nič oddajat, če želimo, da ga ima še naprej on ...če pa ga želim imeti letos jaz (za lani)...pol pa moramo oddat ...sem prav razumela?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.