|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
14.1.2008 20:18:02   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
14.1.2008 20:56:40   
*bubi*
Dober večer!

Sem samo na brzino prečekirala, če ste bile danes kaj pridne. Meni se user posted image , jutri je konferenca, mislim, da to pove vse.

Aja, pa vpišem se v klub (skoraj) odrezanih prstov na salamoreznici user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
14.1.2008 21:00:19   
petarda
Zakaj mi na strani Čvekamo o naših otrocih...pokaže 3704 odgovorov novembrk, čeprav jih je v resnici samo 3702?

user posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
14.1.2008 21:02:07   
petarda
Meni se , jutri je konferenca, mislim, da to pove vse.

....saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image ....

..a učitelji imate tudi paniko pred konferenco? Sem mislila, da jo to imajo samo učenciuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
15.1.2008 6:47:45   
*bubi*
Dobro jutro!

..a učitelji imate tudi paniko pred konferenco? Sem mislila, da jo to imajo samo učenci

Mi imamo tudi nadrejene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
15.1.2008 7:55:16   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Nič nisem dobre volje danesuser posted image ...mam ful slabo vest, ker sem dala petardita v varstvo k mamici, ker mi je ponoči zakuhaluser posted image ...potem je bilo že boljše in sedaj upam, da bo vse OKuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
15.1.2008 8:03:31   
ŽELJA2
Dobro jutro.

Za Petardita user posted image .

No, jest se vam pofočkam kar med zajtrkom. Potem pa letim. Danes imam ful enih opravkov. Grem nabavit vse kar rabimo za našo Žano, pogledat za superge, pa na pošto morm nest en kupček denarja (položnice). Pol pa še v službo oz. na eno poslovno kosilo (koristno s prijetnim) kljub porodniški. Ampak tako prijetno kosilo, tko da se nič ne pritožujem.user posted image

Želim vam lep dan.

Gremo novim zmagam na proti.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
15.1.2008 8:28:00   
NinaŠ
Dobro jutro!

Petardito, pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image je že v želodcu user posted image , zdaj pa premišljujem, da bi šla za kako urco nazaj pod kovter user posted image user posted image ...sicer imamo stanovanje v razsulu, vendar se mi nekako ne ljubi lotit pospravljanja user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
15.1.2008 8:30:18   
NinaŠ
Še najljubši opravili moje hčere:
user posted image

user posted image user posted image v eni roki vozek z dojenčkom, v drugi pa telefon user posted image ...user posted image me malo spominja na "stare" čase user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
15.1.2008 8:37:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image

user posted image user posted image v eni roki vozek z dojenčkom, v drugi pa telefon user posted image ...user posted image me malo spominja na "stare" čase user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dobra je user posted image user posted image user posted image ...kaj pa ti? Maš dopust?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
15.1.2008 8:37:37   
NinaŠ
Spanje v tavelki postelji user posted image :

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
15.1.2008 8:39:53   
NinaŠ
...kaj pa ti? Maš dopust?

ne, službo popoldne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
15.1.2008 8:54:51   
petarda

Spanje v tavelki postelji user posted image :

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
15.1.2008 9:03:32   
NinaŠ
Nov fotoaparat pa... ...user posted image s fotkami slikanimi s flešom še vedno nisem zadovoljna user posted image , čeprav res včasih pozabim spremeniti način (center, face prioriti, auto, manual) ob fotografiranju posameznih "objektov" - ozadje je ponavadi pretemno, čeprav bi npr. želela, da se vidi cel prostor - ok, ampak to se vse da popraviti na PCju user posted image , tako da dobim popolno fotko. Je pa ful dober za slikanje portretov ... za kar ga itak večalimanj uporabljam user posted image . Zunaj oz. v "popolnih" svetlobnih pogojih, ga pa sploh še nisem sprobala user posted image , user posted image očitno že dolgo nisem bila v naravi user posted image . Filmčki so pa krasni user posted image , kljub nepopolnim svetlobnim pogojem.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
15.1.2008 12:01:18   
nincy
Dan user posted image

Za Petardita user posted image  user posted image  user posted image
Jaz imam tudi vedno slabo vest, ker imam L v varstvu pri mojih dveh. Ampak drugače ne gre. Privat varstva si ne morem privoščit, upam le da dobiva v septembru vrtec...user posted image  in da vsaj malo razbremenim starše.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
15.1.2008 12:06:27   
nincy

user posted image  user posted image

Kot da bi gledala L... user posted image  Ko dobi telefon v roko, začne tako nakladat, da kar z rokam maha. Zadnjič ne vem kako ji je uspel z mojim telefonom slikat in potem še sliko poslat...na sliki pa pralni stroj user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
15.1.2008 12:09:55   
petarda
Zadnjič ne vem kako ji je uspel z mojim telefonom slikat in potem še sliko poslat...na sliki pa pralni stroj

Po možnosti gor polno cunjuser posted image user posted image user posted image ...je hotla svetu pokazat kakšna gospodinja si user posted image user posted image user posted image

Saj petardito je tudi zadnjič Adi en sms poslaluser posted image user posted image user posted image ...sam je bil prazen...pa sem videla šele čez par dni, ko sem šla sms-je brisatuser posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
15.1.2008 12:32:49   
nincy
Po možnosti gor polno cunjuser posted image user posted image user posted image ...je hotla svetu pokazat kakšna gospodinja si user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Na srečo sem cunje ravno ven pobrala. Sva pa z mami dogovorjene da prat da ona, jaz pa obesim in likam. In me že čakata dva kupa cot... grem veselo na delo.  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
15.1.2008 13:18:14   
NinaŠ
Zadnjič ne vem kako ji je uspel z mojim telefonom slikat in potem še sliko poslat

joj, ne govori, Tina tudi skoz MMSe in SMSe pošilja user posted image , da ne rečem kolikokrat koga kliče user posted image ... ...imam v imeniku mojo mami pod "aaa", Edija pod "aab", brata pod "aac" user posted image user posted image user posted image  da vsaj najprej njih maltretira user posted image  - sicer ji je uspelo tudi že nižje dol klicat, samo zaenkrat to še ni prepogosto. Mi gre ful na jetra, ko ne morem tipk na telefonu zaklenit user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
15.1.2008 14:00:43   
*bubi*
Mi gre ful na jetra, ko ne morem tipk na telefonu zaklenit

na mojem prejšnjem tudi ni šlo in sem ful na to gledala, ko sem novega kupovala. Sicer pa moj telefon ni bubijeva igračka user posted image  Se ful držim tega. Sicer ga kdaj pritegne, ampak na splošno se mu da dopovedat, da taka stvarca pač ni za njegove rokice.

Evo, jaz imam še malo pavze, potem pa do večera user posted image  Bo pa zato jutri toliko lepši dan, ko sem popoldan frajuser posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
15.1.2008 15:22:21   
ada2
Saj petardito je tudi zadnjič Adi en sms poslaluser posted image user posted image user posted image ...sam je bil prazen...

ja, jaz sem pa mislila, da si ga posnela ko poje Poslušajte vsi ljudje..., pa potem kar prazno poslalauser posted image , no pol sem pa le pomislila, da je imel Petardito prstke vmesuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.1.2008 21:30:48   
nincy
Smo padle čist na dno strani, pa nas moram mal dvignit, drgač se še najdle ne bomo user posted image

A vse gledate zdravnika, da nobene ni user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
15.1.2008 21:36:10   
ŽELJA2
In kje ste vse?user posted image

Evo, moj dan je bil prov naporen. Sem skoraj vse nabavila. Razen superg, ker mi nobene niso bile všeč.user posted image  Grem stavt, da ko bo konec razprodaj bom pa po redni ceni takoj kakšne lepe najdla.user posted image

Aja, ŽELJA ima rok 07.02.2008.
Torba za v porodnišnico pripravljena.user posted image  Zdej grem pa komot rodit.
No, ne še zdele, ker grem spat.user posted image

Noč.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
15.1.2008 21:37:12   
nincy
No prov, bom pa tokrat...

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
15.1.2008 21:37:18   
ada2
jaz sem, ampak samo za kakih 10 minut, pol grem pa spatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?