|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
17.1.2008 13:28:09   
zokica
Lep pozdrav!!!
Danes sem imela pregled in sem zelo razočarana nad ginekologinjo!!!!!user posted image
Naredila mi je UZ, seveda mi ni nič povedala, če je vse v redu, izmerila mi je razdaljo med sramno kostjo in maternico pa je rekla da je 30 cm, zraven je nekaj jamrala, zdaj pa ne vem, če je to v redu razdalja ali ne.
Čeprav sem jo prosila, niti slikice nisem dobilauser posted image
Moj srček pa je komaj čakal, da mu pokažem slikico, da bi videl najinega mišekauser posted image .
V torek imam ICT, takrat pa še bom imela OGTT, ker imam baje ˝preveč˝ plodovnice.
Ne vem, no. V torek bom zvedla kdaj imam spet pregled in naslednjič bom izrecno zahtevala, naj mi vse pove, ker se tako ne grem več. Večina vse veste, koliko je user posted image  težak in velik, jaz pa nič.
Včeraj je bil moj srček pri frizerju, pa je najina frizerka rekla, da ona tudi pričakuje in da njej pa ista ginekologinja vse pove.halo!?
Očitno je to odvisno od simpatičnosti!!!
Vedno, ko imam pregled, dobim tak občutek, kot da je nekaj narobe in mi noče povedati, ampak jaz sem mojemu srčku rekla, da če bo kaj narobe, da se naj ginekologinja pripravi, ker tako se ne grem več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim, da od vas ni nobena iz moje okolice, ne? Ginekologinjo imam v G. Radgoni. Če bi jo katera poznala, bi vedela o čem govorim.
Vem, ko je moja sestra zanosila z prvim, naredila je 2 testa, oba sta pokazala pozitivno in ko je šla k G, ji je ta rekla, da na UZ in na krvi ni nič in ji dala napotnico za slikanje glave, ker baje z njo nekaj ni v redu. Mojo sestro pa je to ful user posted image user posted image  in je šla v lekarno po test in ga tam naredila in ko je G pokazala da je pozitiven je še samo rekla, da hoče imeti kartoteko, ker k njej ne bo več hodila.
No, lepo se imejte, moje razpoloženje je danes na user posted image , skupaj z vremenom.
UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
17.1.2008 13:40:01   
Majček28
Dan user posted image ,
danes je pa tudi vaše pisanje bolj tako kot je vreme user posted image . Velik vas poroča o krčih in o bolečinah, pa o bolnicah......joj me kar srh spreleti, ko berem take poste. Upam, da se vsem vse kmalu uredi in da bomo spet samo o lepih stvareh pisale.

Drugače pa je za mano podobna noč kot za večino- tudi sama sem bila kot ena vrtavka, pa povštri gor pa povštri dol pa ni variante, da najdem tak položaj, ki bi mi ugajal. Mislim, da smo zdaj vse bolj občutljive na vreme in se nam je ponoči to na spanu poznalo user posted image  Upam, da kmal mine in da bo sonček kmalu na nami user posted image

Še en teden do našega srečanja, jupi, se že veselimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
17.1.2008 13:40:37   
malamalinca
Živjo,
no, saj se bom kar sama okregala za moje nejavljanje, ampak nekako se mi ne da na Internet, če nisem v službi, ker moram iti v drug štuk po polžastih stopnicah,...
Vsekakor, evo me opet, moji krčki so zbledeli, tudi lepo sem zaprta in z naslednjim tednom odhajam nazaj v akcijo na delovno mesto. od tam bo tudi več duha in sluha o meni.
Želim vsem mirno nosečnost še naprej
papa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
17.1.2008 13:47:23   
tosja
Pozdravljene!

Vidim, da pridno klepetate...torej bo dež...user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila na kapučinu user posted image pa na klepetku z babico in njeno 6-mesečno vnučko user posted image user posted image
Se kr topim...mala je pravi cukr, pridna, lepa.... user posted image

Zdaj pa grem mal pomaranč stisnit, pa vas preberem! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
17.1.2008 13:52:08   
Majček28
jaz vam pa tole moram napisat, ker me je tko v dobro voljo spravil:
sem ravnokar dobila SMS, da je moja prijateljica danes zjutraj rodila in to user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je prišel en sonček na tak deževen dan user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
17.1.2008 13:53:10   
Ketrin
Zokica pomiri se! Meni se sanja ne koliko je velik in težak user posted image ! To mi je povedala samo na morfologiji. Meni nazadnje sploh ni naredila UZ, kaj šele slikce.... Pa mislim, da tudi druge ne vedo čisto vsega o svojem dojenčku... Če bi bilo kaj narobe bi ti po moje že rekla.... Seveda je s tvojim dojenčkom vse ok, zato pa ne bit jezna!

Te čist razumem, ampak res se ne razburjat! Počakaj, da pride lubi cel lep od frizerja in se malo pocrklajta! user posted image user posted image

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
17.1.2008 13:59:38   
Ketrin
Zokica, oprosti, nisem vidla, da je bil lubi že včeraj pri frizerju....user posted image  Tole s crklanjem pa vseeno velja! user posted image
Majček, bravo za tvojo prijateljico! Še en user posted image  na svetu!!! user posted image user posted image
Malamalinca, super!!! user posted image user posted image  Potem to pomeni, da se v četrtek vidimo, a ne!? user posted image user posted image

No, jaz sem tokrat resnično poslala svojo diplomo mentorici! In sem se mal zlagala user posted image user posted image  in napisala, da imam PDP 4.4.08! Da bo prej pogledala..... user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
17.1.2008 14:26:00   
katka28
Kreme: tudi jaz se redno mazem z Justovo materino dusico. Sem sicer najprej tasco vprasala( je farmacevt) in je rekla, da kreme ne morejo skodovati.
Ginekologinja: Tudi jaz ne vem ne teze ne velikosti vazno mi je, da mi rece, da je vse o.k. Slikico sem nazadnje dobila na nuhalni svetlini tako, da se ne sekiraj. Kot so ti ze punce povedala, ce bi bilo kaj narobe bi sigurno izvedela.
Ketrin: kaj pa ves mogoce te pa bebika res preseneti predcasno....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
17.1.2008 14:28:49   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Ketrin: kaj pa ves mogoce te pa bebika res preseneti predcasno....

user posted image user posted image user posted image  bi mi čist pasalo! user posted image  Ta datum imam malo na sumu, da bo moj! user posted image user posted image  Pa še NiLe in Srečka sta se prijavile, tko da bomo skupaj.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
17.1.2008 14:44:34   
tosja
 user posted image pikica030407user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo vse tako, kot mora bit!

user posted image Jo@n - user posted image diabetes ni tak bav bav. Sem tud sama bila čist pripravljena na dieto. Pa je 100g bil ok. diabetolog pravi, da je vse vredu. Moja G pa še vedno vztraja naj pazim pri prehrani user posted image user posted image

user posted image scorpiogirl  - lep voziček sta izbrala user posted image

user posted image Roberta69 - kako lepo je brat, da si tako zadovoljna s 3D - slikca je krasna! user posted image Čestitke za fantiča!!!

user posted image Ketrin - pridna si, ni kaj! user posted image Lepo, da ti je user posted image dal tak polet pri pisanju diplome. Pa glede prestavljenega PDP se ne sekiraj user posted image
Saj user posted image tud prehitevajo... user posted image

user posted image barby78
- dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čuvaj sebe in zakladek user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image katka28 - ti verjamem, da se jeziš na zdravstvo in sistem, ki je user posted image Sama sem bila sicer pri diabetologu samo enkrat - po100g testu. Naročena ob 13.00, prišla ob 12.55 šla takoj k sestri, pol sem počakal 5 min in je prišel pome zdravnik. Same pohvale!!! user posted image
Bila sem v UKC Mb

user posted image lepa posadka
- super, da greš na bolniško, da boš lahko mal počivala, se crkljala... user posted image

user posted image resnično srečna - izbrali ste lep voziček! user posted image

user posted image darja33 - user posted image user posted image user posted image za 3D in seveda za punčko!

user posted image SpeliG - še ena punčka!!! user posted image Pa še pozdravila je mamo in očka!user posted image
     Bodo naši fantiči imeli neveste...user posted image user posted image user posted image

user posted image sinskaT
- se popolnoma strinjam s teboj: Zdravje je naše nejvečje bogastvo! Le zakaj se tega zavemo, ko ga izgubimo???

user posted image tasyo - previjalna je že sestavljena user posted image Čakamo še slikce! user posted image

user posted image sasy20 - tudi sama sem bila nespeča in sem še občasno - ko je polna luna user posted image Res ni fajn, sam sreča, da lahko zjutraj spiš...user posted image

user posted image Tanja555 - stopi do G... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image simvir - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sinka...Tudi tebe user posted image brca pod rebra - jaz ne morem rečt, da brca, sam zvečer se tako fino upre v rebra, da mi sapo jemlje...običajno takrat, ko bi pogledala TV  user posted image
Ja, ni kaj - že zdaj je falot!!! user posted image user posted image user posted image
Glede plenic se strinjam s teboj. Pa tudi s sasy, ki pravi, da pač preizkusiš več in ugotoviš katere odgovarjajo user posted image
Verjetno, da ne bi kupovale plenic, ki bi user posted image naredile izpuščaj...pol pa hodile k pediatru in mazale in mazale... Pač menjaš plenice!
Je pa res, da ali bo otrok dobil alergijo oz. bo občutljiv na kateri material ne vemo naprej. Pa se lahk zgodi, da so to najdražje, al pa najcenejše plenice.

user posted image zokica - verjamem, da ni fajn, če G sam kima z glavo... Drugič se pripravi in sprašuj - pa ni res, da ti ne bi odgovorila!
Drugač sem pa tud jaz zelo zadovoljna z mojo G, sam to da mi do sedaj še ni pogledala MV, pa ji štejem za en velik minus! user posted image

user posted image Majček28 - verjetno je tud vreme krivo, da slabše spiš...Sicer pa se moramo navadit, da se bodo naše spalne navade do aprila samo še poslabšale. Nič kaj lepa napoved...a resnična! user posted image

user posted image malamalinca - A se nazaj v službo odpravljaš? Res boš potem bolj vidna in slišna...sam pazi na user posted image

Sem že tolk naklofala...Za vse tiste, ki kupujete vzmetnice (140-70cm) sem danes videla v Rutarju znižane na 30 EUR - prevleka je bombažna, snemljiva, pralna na 60 stopinjah C.

Se še kaj spomnim...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
17.1.2008 14:50:58   
tosja
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room

Sem hotla dat stvari, ki smo jih včeraj kupili, pa ne znam... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
17.1.2008 14:55:47   
maja24-2

Po dooooooooooooolgem času se vam javljam. Buši pridno raste kile letijo gor da je kaj, naš user posted image  pridno razgraja v bušiju sem pa že kr mal naveličana na vsake toliko časa smo šli zadnjič v šoping za 2 uri pa sem mela pol cel dan pokvarjen ker sta me križ in glava tako bolela da je bol za znoret.
No drugače pa sem bla jaz včeri tud ful razočarana nad pregledom, izvid vode je bil slab že ko ga je sestra vidla je komentirala skratka v vodi sladkor 3 + mnogo bakterij in kg so šle v 1 mesecu gor za 5 kg , pa je G pogledala nič komentirala tud na cuker test me ni dala poslušala je srček komentirala ja kam se ti pa tok mudi, niti mi ni bušija zmerla, niti ne potipala lega kaj šele da bi mi dala papirje za urejat porodniško je rekla se vidva čez 4 t če bo pa kaj se pa slišva no in takrat bom že v 32 t  pa par dni kaj šele da bi UZ nardila oz. ga napovedala za naslednjič skratka sem bla šokirana.
Mislm halo zakaj pa potem dajemo vodo ..... če tud pol k kej pokaće nič ne odreagirajo.user posted image
Edino bolniško mi je dala za podalšat do porodniške to je pa tud vse.
No počasi pa tud mi že dajemo stvari na kupček sicer me čaka še nekaj dela da naredim posteljnino za košek, jutri dobiva lupinico, cotke imam že pripravljene samo še oprati bo treba, baby phone smo tud že kupili...
Tako drugače pa vsew postarem.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
17.1.2008 15:04:04   
Krista28
Sandrin, ne skrbi. To špikanje v kolkih je kar pogosto. Tudi mene, da grem zvečer po štirih v posteljo....kriza....baje se ta predel širi in je normalno, pa počivat.....

Tudi jaz sem se spravla pisat diplomsko......ste pa zelo hitre pri pisanju. Kolk časa pa vzame od dispozicije do zagovora oz. oddaje?

Jaz sem zdaj 3 dni doma, potem bom pa vidla kako pa kaj, imam v sredo pregled. Bi mi kar pasal mal doma bit, sam finance bodo pa v podnu. Jaz cunjic nič ne kupuje, ker jih imam že od ta večjega, pa vozičke tud. Sva zadnje čase za servise avtomobilov in registracije tolk zdajala, da sva broke...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
17.1.2008 15:11:10   
Roberta69
"Karakteristike" otročičkov: a kje obstaja kak link, o utripu, S/F-ju in podobnem oz. piše v kakšni knjigi?

Danes sem imela pregled, ki je trajal 5 minut!?!?! Je bila G brez sestre, pa še tko zoprna kot vreme user posted image . Berem, da vam vsem nekaj merijo  in delajo takšne in drugačne preglede, meni vaginalnega še niti enkrat ni naredila user posted image Sanja se mi ne, kaj so ICT-ji, OGTT-ji... Mu srček bije samo 133 kar se mi zdi ful malo (sicer G ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe).

simivir, sočustvujem s tvojim user posted image . Žganje oz. zamrznitev z dušikom  res svinjsko boli! Meni so pred leti požgali eno bradavico na podplatu in se spomnim, da sem si potem (bolelo me je še pol dneva) hotela odžagati nogo in da sem pojedla par pomirjeval (najbolj neznosna bolečina v življenju), pa tablet nikoli ne jem! Res je bil bogec.

Plenice: baje da mora res vsaka mamica sprobat, kaj nejnemu user posted image najbolj ustreza. Mene najbolj boli, da je vse tako hudičevo plastično in da bo revček cel dan zavit v "celofan" user posted image . Za bombažne pa nisem iz več razlogov... Jaz ga nameravam čim večkrat dati na penasto podlago na tla, jo pokrit z nepremočljivo podlogo in dati čez še kakšno bombažno krpico za boljši občutek in pustit rito na prostem (vsaj za par ur na dan - tut to je nekaj). Pri tej stvari pa jaz ne bi in ne bom šparala, sam kaj ko ga ni denarja, da bi kupil ful dobre plenice user posted image Sploh pa ne drži, da so dražje tudi boljše. Ravno glede Pampersk mi je recimo ena rekla, da ji v določenem obdobju sploh niso odgovarjale, v drugem pa zelo. Bomo videli...

sinskaT, upam, da bo z očijem vse kul - za vzpodbudo: moja mami je bila ne dolgo nazaj operirana, pa je že vsa vesela in sijoča (človek sploh ne bi verjel, da je imela tako resno operacijo), izvide pa še čakamo, samo valda morajo bit OK. Naj na tvojega očija in mojo mami popazijo user posted image user posted image user posted image . In res JE ZDRAVJE VSE!

Ketrin, ker niste jezikoslovci lektura po moje ne igra večje vloge (še na Filozofski jih v diplomskih kar mrgoli user posted image ), tko da se sploh ne sekiraj.

Mazila & tablete: jaz sem ful proti vsem tabletam in sem po moje ta zadnjo pojedla pred 10 leti (glih zaradi bradavice). Se mi zdi, da se eni kar navadijo in potem za vsako malenkost (zdravniki pa tut mal pretiravajo z raznimi antibiotiki za "navaden" prehlad) brez problema goltajo takšne in drugačne tabletke, ki se jih dobi v lekarnah. V glavnem jaz sicer skoraj nikoli nisem bolna, če pa že, pa počakam, da se opravi po naravni poti. Glede krem so pa na nek način problematična le eterična olja, čeprav mi ni več čist jasno kdaj in zakaj (na Ringaraji je en fajn članek o tem http://www.ringaraja.net/nosecnost-v-disecem-objemu.html).

Zaenkrat je ta malenkost user posted image   vse

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
17.1.2008 15:11:25   
tosja
Majči ne sekiraj se... user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti naši G so včasih prave uganke...user posted image
Sam, da Lan pridno brca, da je Lara pridna, da ste zdravi...user posted image
Ti kr pridno urejaj vse za princa in se ne pusti... user posted image

Vidim Roberta, da si tud ti imela en pregled na hitrco...user posted image
Verjetno so to že priprave na štrajk user posted image Jaz sem celo 07.02. naročena, ko bi naj štrajkali - bom verjetn kr izvisela... user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
17.1.2008 15:16:46   
Ketrin
Krista, čist odvisno od faksa od posameznika kolk traja...Tolk kot si prden! user posted image  Pri meni že dobro leto traja, ampak sem sama zabušavala.... Tko da ti kar pridno na delo, črka za črko pa bo! user posted image  Je pa res super, če si lahko par dni doma, se skoncentrirat in takrat narest maksimum....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
17.1.2008 15:21:40   
zokica
Ura res nikamor ne gre, takšen dolgčas je, pa še tašča mi je prišla pravit, da gremo v soboto v šumo podirat. No, jaz bom samo bolj gledala in pripravla malico, ker res ne mislim nič reskirat, pa niti moj srček mi ne bo dovolil, da bi kaj delala, se pa veselim, da bom malo na svežem zraku, da se malo preluftam.
Ima katera od vas tudi probleme z bolečinami v zobeh in ušesu. Mene skoraj vsak večer bolijo zobje na levi strani, pa zobar pravi da je vse v redu, zdaj pa še me je začelo boleti uho in sploh ne morem spati na levem boku (pa mi tak najbolj paše) ker me potem po času začne boleti cela leva polovica obraza.
Zdaj je že malo bolje, ker sem si včeraj kupila kapljice za uho.
No, saj bo bolje, ko bo najin mišek na svetu, takrat bodo vse bolečine pozabljene!user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
17.1.2008 15:24:51   
Ketrin
Ja, dons so izgleda vsi mal tečni! Na vreme! Pa ne se tko obremenjevat punce, no! Saj bo! Sigurno bi vam G. povedali, če je kaj narobe, ne bi vas pustili v (bog ne daj) bolezni, al ne vem čemu.... Mal smo pa tudi me že vse nestrpne.... Saj smo že obdelale, da več kot toliko UZ ti itak ne pripada....pa se mi zdi, da smo kar malo razvajene.... Če so rekli da je ok potem nič bat...Bejbiji rastejo, brez skrbi!!! Lepo se crklajte z user posted image  in user posted image  in user posted image  in user posted image , pa bo ta grd dan hitro za nami..... Punce ne dajte se!!! user posted image

Tosja kaj lepega pa ste nabavili v Ikei? Ravno predno si poslala link, sem mal bluzila po njihovi strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
17.1.2008 15:27:21   
Majček28
a ste opazile, da so vse naše user posted image , ki so danes imele pregled nezadovoljne s samim pregledom in razočarane nad G? Jaz vam pravim, to bo 100% vreme!!!!.....a ni fajn izgovor user posted image

Tosja, tud sama imam 7.2. pregled in upam, glede na to, da je privat, da ne bo komplicirau. Se bom pa preventivno pripravla (tud na podlagi danes prebranega ) in mu bom kar mal 'težila' z vprašanji. Konec koncev gre za mojo user posted image  in jaz sem ga izbrala za G pa ga lahko tud zamenjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
17.1.2008 15:31:34   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tosja kaj lepega pa ste nabavili v Ikei?

Tašča je dala ojre...pa sem jih morala v promet spravit... user posted image user posted image user posted image
zaveso, bombažno odejico, brisačo s kapuco, posteljnino,banico (pri nas sem gledala v BC za 20 EUR, naša je stala 6 user posted image ),
pa vse kar potrebuješ za karniso, sam štango sem odložla, pa pozabla user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 17.1.2008 15:38:04 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
17.1.2008 15:34:04   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Tosja, tud sama imam 7.2. pregled in upam, glede na to, da je privat, da ne bo komplicirau. Se bom pa preventivno pripravla (tud na podlagi danes prebranega ) in mu bom kar mal 'težila' z vprašanji. Konec koncev gre za mojo user posted image  in jaz sem ga izbrala za G pa ga lahko tud zamenjam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tako se govori!!! Se moramo še zravn navadit (v kolikor smo premalo borbene), da bomo svoje mladičke znale branit...user posted image

Jaz imam izdelan plan - če me 07.02. NE vzame, bom 14.02. čakala tud do konca.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
17.1.2008 15:43:07   
Ketrin
O Zokica, imaš nov avtar! Iiiiii! user posted image
Tosja, super nakup! Bravo!!! Sploh za taščine evrčke!!! user posted image user posted image

Majček, jaz tudi pravim da je vreme...... Dons so res vsi neki čudni, tečni, depresivni.... Še malo pa bo jutri! user posted image

Tosja, a ni 30.1 štrajk? Za 7.2 jaz nisem nič slišala....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
17.1.2008 15:52:43   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image ,
hvala vsem za user posted image  za moj cukr test, samo kot kaže ni nič pomagalo user posted image , saj so mi ugotovili gestacijski diabetes, ali po domače nosečniško sladkorno. Tisto cukrano tekočino se je kar dalo spiti, sem zlila noter še sok ene limone in dobila nekoliko močnejšo limonado... Od vsega je bilo najbolj neprijetno trpeti kanilo v roki, ter lakoto in pomanjkanje jutranjega user posted image , ampak se je dalo preživet. Oborožila sem se tudi z literaturo za brat, potem pa sem na polikliniki srečala prijazno marčico, in sva klepetali in klepetai vse 3 ure med pregledom, pa še potem na predavanju o zdravi prehrani, saj sva na testu pogrnili obe user posted image .

Drugače pa jaz pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra, če ne drugega, bom bolj pazila pri hrani in pojedla več sadja in zelenjave, pa kile ne bodo šle tako gor, kot bi šle sicer... user posted image  Tudi z malim user posted image  bo vse ok.

Izvide in navodila za uporabo (dieta in nadaljni pregled) dobim v parih dneh po pošti, tako da so v Lj (poliklinika) kar ažurni.

Kolikor nas berem, sem prva user posted image  z nosečniško sladkorno??? Ali pa sem kakšno sotrpinko spregledala?

Lepo se imejte, pobožajte bušije, pa se vidimo in načvekamo prihodnji teden.

Lp 
Joan

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
17.1.2008 15:56:54   
Roberta69
Jaz imam pa iz Ikee ogledane tiste regale s plastičnimi "škatlami" - se mi zdi ful fajn zadeva (se otrok lepo "kar sam od sebe" nauči, da ko vse prevrne ven iz tistega še lepo pospravi nazaj. Pa tist moder viseč stol (na linku od Tosje) je fenomenalen; čeprav ga zdaj nimamo kam dat (in zaradi varnosti je par let morda tako bolje), ga mislim nabavit, ker mi je carski (sam barva ne štima user posted image ). Aja, baje da bodo poleti na Rudniku sezidali Ikeo user posted image user posted image user posted image . Jaz upam. da nama bo čez ene tri tedne končno uspelo skočit do Avstrije in Italije in res že kaj nabavit. Do kdaj so pa popusti? Drugač pa jaz mislim, da tok malo stvari rabimo, da če bi bila že kriza, lahko v parih urah nabaviš vse (sam najbrž mal več dinarčkov odšteješ in je tvoj user posted image v pinki sobi user posted image ).

Jaz sem pa tok lena, kar neki sanjam in po netu bluzim, dela imam pa čez glavo user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
17.1.2008 16:03:18   
zokica
Vse že pridno zapravljate, midva bova še malo počakala, da vidiva kaj bova vse dobila (od sestre in kolegice) in bova potem nabavila samo manjkajoče, sicer pa se tak ne bom mogla upreti da ne bi kaj kupila.
Moram pa se pohvaliti, da sem dobila prve cotike ( v soboto sem imela 23. roj. dan ) in sta mi tašča in tast kupila 2 pajacka, en kompletek, 2 bodija in 3 pare zoknov.user posted image user posted image user posted image
Sem bila ful presenečena in so mi kar solze prišle na planuser posted image
Na voziček še čakava, ne bova ga kupila, ker mi je teta zrihtala skoraj novega od partnerjeve hčerke.
Vsak prišparan evro nekaj šteje, ko pa je bolniška tako majhnauser posted image
Moram vam povedati, kako me je brat nasmejal. Zadnjič sem pač našim povedala, na kakšen način mi je pač G povedala, da bo fantek. Jaz sem jo vprašala, kaj bo in ona mi je odgovorila, da je JAKEC, jaz pa aja? kaj pa je to?user posted image ona pa meni: ˝ja kakšno ime pa je JAKEC?˝
ja, moško. In ker moj brat ni dobro poslušal, je mislil, da bo našemu user posted image  ime Jaka in to že povedal babici, dedku, skratka vsem že, ki jih pozna.
Jaz pa njemu, saj nisem rekla, da mu bo ime Jaka, ampak bo najverjetneje RENE, moja velika želja, saj mi je to ime zares lepo. Moj srček še sicer malo cvika, ampak mislim, da bo popustil.user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?