zokica
|
Lep pozdrav!!! Danes sem imela pregled in sem zelo razočarana nad ginekologinjo!!!!! Naredila mi je UZ, seveda mi ni nič povedala, če je vse v redu, izmerila mi je razdaljo med sramno kostjo in maternico pa je rekla da je 30 cm, zraven je nekaj jamrala, zdaj pa ne vem, če je to v redu razdalja ali ne. Čeprav sem jo prosila, niti slikice nisem dobila Moj srček pa je komaj čakal, da mu pokažem slikico, da bi videl najinega mišeka . V torek imam ICT, takrat pa še bom imela OGTT, ker imam baje ˝preveč˝ plodovnice. Ne vem, no. V torek bom zvedla kdaj imam spet pregled in naslednjič bom izrecno zahtevala, naj mi vse pove, ker se tako ne grem več. Večina vse veste, koliko je težak in velik, jaz pa nič. Včeraj je bil moj srček pri frizerju, pa je najina frizerka rekla, da ona tudi pričakuje in da njej pa ista ginekologinja vse pove.halo!? Očitno je to odvisno od simpatičnosti!!! Vedno, ko imam pregled, dobim tak občutek, kot da je nekaj narobe in mi noče povedati, ampak jaz sem mojemu srčku rekla, da če bo kaj narobe, da se naj ginekologinja pripravi, ker tako se ne grem več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, da od vas ni nobena iz moje okolice, ne? Ginekologinjo imam v G. Radgoni. Če bi jo katera poznala, bi vedela o čem govorim. Vem, ko je moja sestra zanosila z prvim, naredila je 2 testa, oba sta pokazala pozitivno in ko je šla k G, ji je ta rekla, da na UZ in na krvi ni nič in ji dala napotnico za slikanje glave, ker baje z njo nekaj ni v redu. Mojo sestro pa je to ful in je šla v lekarno po test in ga tam naredila in ko je G pokazala da je pozitiven je še samo rekla, da hoče imeti kartoteko, ker k njej ne bo več hodila. No, lepo se imejte, moje razpoloženje je danes na , skupaj z vremenom. UŽIVAJTE!!!
|