simvir
|
Čao punce moje! Danes sem na dopustu, sva imela s sinom pregled pri dermatologu, ker ima po telesu kar nekaj virusnih bradavic. Ko so mu jih strgali dol (prej so ga za eno uro namazali s kremo) je bošček ful , ker smo gam morali fino držati. No saj na to me je že sestra prej opozorila, tako da sem bila pripravljena. Ampak potem so mu pa na dlani še z dušikom žgali - to ga je pa res ful bolelo, meni je bilo pa tudi grozno ko je res od bolečine . Saj potem se je hitro pomiril in tudi boli ga ne in zdaj samo upam da bo vse to kaj pomagalo in da nam ne bo potrebno še kdaj hodit . Tako da, tako kot je že sinska ( za očita) napisala, zdravje je res zakon. Pri otrocih pa sploh, jaz bi zdaj raje videla da bi se vse name preneslo, ampak ni kaj, dokler so take stvari, bolezni je še ok, samo da ni kaj hujšega. Drugače pa vidim, da imamo že vse kakšne nosečniške težave. Meni ful trebuh otrdeva, pa občasno me zaboli, sploh če sem pri gibanju prehitra. Sem pa skoraj 100%, da se je dva dni nazaj obrnil na glavo , ker sedaj me ves čas brca pod rebra ( prej me je pa vsepovsod, najhuje je bilo takrat ko me je brcal v mehur). Plenice mi uporabljamo Pamperske, jih pa ponavadi kupim v Leclercu, ko so v akciji (dvojna pakiranja...). Občasno sem za čez dan kupavala tudi DM-ove, pa so bile tudi kar ok, samo so boljdebele in se "pokupčkajo" ko so mokre. Ene dvakrat sem kupila tudi original nemške, pa ni nevem kakšne razlike, morda same plenice malce manj "smrdijo". Vsaka bo za svojega otroka poiskala najbolj primerne, je pa pri meni tako da niti s plenicami niti s hrano (glede kvalitete) pri otroku ne varčujem in tudi v bodoče ne bom. Ker se mi zdi, da tisto kar ima ves čas na ritki in tisto kar poje(sploh v prvem letu), naj bo kvalitetno. Saj s tem ne mislim reči da so pa Pamperske najkvalitetnejše, nekateri pišejo da sploh niso, ampak nisem pa nekako za te Šparove, Merkatorjeve... (pač cenovno nižje) variante. Mogoče je pa to samo moj precodek. Vse to je seveda samo moje mnenje, ve se boste odločile vsaka zase in tako je tudi prav. Ketrin ti kar pošlji diplomo, ti bo že mentorica povedala, če kaj ne bo ok, ona tudi največ ve o tvoji temi. Pa vsem za preglede, Nile ti pa dobro opravi 3D. Zdaj sem pa toliko napisala, da si moram privoščiti krajši počitek, dokler mali še spi .
|