|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
14.1.2008 21:27:13   
PBJ
Ja, Bobika, kaj zdaj vaju mora že otrok priganjatuser posted image user posted image ...
Jure me tudi večkrat sprašuje, če je kakšen dojenček v trebuhu, ker bi on imel še sestrico Elo....user posted image

T, a ti imaš podobne "blemčke" kot mi; parcel koliko hočeš, ampak nobena še ni zazidljiva. Čakamo na novi plan, ki naj bi bil že lani razgrnjenuser posted image

Naš Jure je čez dan suh in to že celih 14 dniuser posted image user posted image user posted image  - ma ful sem srečna, vsaj nekaj plenic manj... (A smo med zadnjimi???)
Čveka itak preveč, user posted image  (kje so tisti časi, ko še ni ugovarjaluser posted image ). Ko je treba igrače pospraviti, ga noge bolijo; ko je treba spat, ga trebušček boli, ali pa je še lačen, ker še ta dan nič ni jedel... Preživljamo fazo ZAKAJ in KJE - mož pride cel izčrpan z njim iz mesta, ker vprašanj ni koncauser posted image

NAša Ana pa pridno raste, se že obrača na trebuh, se nekaj premika okoli svoje osi.
Evo jo:

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.1.2008 21:33:47   
Anonimen
Preživljamo fazo ZAKAJ in KJE 

Tudi mi.....user posted image

Mičica ima kar samogovor.

"Kje je očka? V Splitu. Kaj dela? Pometa." user posted image user posted image .
Čist v originalu je pa sesal.

Full velika je že Ana user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.1.2008 22:54:46   
bobek05
P., Ana je ful podobna Juretu... Prosim pošlji še kakšno slikico na mail.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
15.1.2008 10:56:20   
Eca
Spet jaz...

No, naš Mark je pa zadnji glede plenic. Še vedno v plenicah in nič ne kaže da se rešimo te nadloge. No, smo se pa rešili dude že pred 2 mesecemauser posted image user posted image user posted image user posted image . vsaj nekaj a ne? Glede govora pa naš prav vse črke lepo govori - kot odrasli. Da je iz Maribora in da mu je všeč (podobno kot pri vas Bobkova). Skratka zelo lepo govori. Enkrat smo imeli v delu (slovenske) reke in mesta in sedaj pove za kraj, ki ga pozna tudi reko, ki tam tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Trudi se tudi nekaj šteti vendar števila poimenuje kakor se spomni in ne v pravem vrstnem redu. Pa od kar je imel zvin noge loči leva roka, leva noga, desna roka, desna noga.  Je prav zanimiv. Govori vse v stavkih in vsi pravijo, da je govorno zelo dober in se čudijo, da ima komaj 2,5 leti pa tako lepo govori. Pa dogo časa je bilo meni ime Pelena (sem kolegicam to povedala, pa jim je bilo tako všeč, da so rekle, zakaj si ne spremenim imenauser posted image ), no sedaj sem to kar sem, ata pa je že od začetka bil to kar je, čeprav je njegovo ime težje izgovorljivo kot moje. Tude tete, strice babice in dedke vse poimenuje po imenu. smo ga navadili, da vedno ko koga kliče, mora zraven povedati ime. Npr. babica Nina ali dedi Štefan ali teta Branka......tako da nikoli ni dileme o kom govori.

Tak, sem morala še našega malo pohvalit.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
15.1.2008 12:25:04   
lonapo
No  mislim, da smo mi zadnji glede plenic in dude. V kahlo se je samo enkrat polulal, drugače pa kar ovinek naredi okrog nje; če ga pustim brez plenice gre v kakšen kot lužico narest, tako da sploh ne vem kaj naj še naredim. Duda je pa obvezna oprema za spanje.

Glede govora: zelo lepo govori, razumljivo, v glavnem ni nič tiho, pa kletvice tud obvladamouser posted image .

Spat hodi ob 22ih, ga ni boga da bi ga spravili prej, zjutraj spi pa samo do sedmih.

<Najbolj pa uživa, če me lahko po trebuhu maže s kremo proti strijam.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
15.1.2008 15:50:25   
Meceno
Še jaz izgubljena.....

Nimam časa, se učim. Danes bila v MB ( Eca če boš imela v petek čas, se lahko vidiva )

Bobek, a letos bošuser posted image , ja super nouser posted image . Jaz sem se premislila in mislim da bom raje decembra 2009 rodilauser posted image
Uhh... ne vem no, se zna zgodit da bom po tej šoli ob delu šla še nekam v šolo oz faks in eh,..( ta eh sem se od naše Tare navadilauser posted image )

Pokica še ne govori čisto, kakšno črko še zacumpra...

Eh, babe grem kosilo skuhat za lakotnike, da imam potem mir, ko jo bodo čuvali.........bobek, te razumem, da nimaš časa za sebe....

Še to ja, ni več pri varuški, čakamo da pride v vrtec in lahko samo upam da bo to kmalu oz govori se za februar. Če nouser posted image , ker morajo imeti plac oz en gre mogoče ven...

PBJ kako je tebi faj....mala je pa res luškano bitje...

Iiii ,danes sem enega atija videla, je imel dvojčka v vozeku in touser posted image user posted image  inuser posted image user posted image . To sem si jaz vedno želela, enkrat rodiš ( namreč imela bom samo dva otrokauser posted image  ) in še spola sta različnauser posted image . Pa, ko sem videla v trgovini to mlado, suho mamico ( dober mesec po porodu oz vem , ker je ati povedal ), ostaneš brez beseduser posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 15.1.2008 16:02:58 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.1.2008 19:42:54   
Meceno
Oj Eca, imam odmor oz si nohte pilimuser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.1.2008 19:44:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Oj Eca, imam odmor oz si nohte pilimuser posted image

user posted image user posted image

Sem te samo pozdravit prišla :).

In povedat, da mi novoletna jelkica še vedno drži user posted image .

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.1.2008 19:48:00   
Meceno
Oj Mič a tebi tudi ? Čak mal.. a si ti Mič, Eca al obojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
15.1.2008 19:50:57   
Anonimen
Težko bom dvoje, k še sama sebe komaj dohajam...user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
15.1.2008 19:51:29   
Meceno
Nevem kaj je danes meni, ampak pri vseh sporočilih nekaj vzklikamuser posted image  Eh, oh, iii, oj user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
15.1.2008 19:52:09   
Anonimen
Pazi na nohte....user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
15.1.2008 19:55:48   
Meceno
Čuj čopka, zakaj si ti vedno odsotna, ko pa prej odgovoriš kakor jaz.user posted image ...O tem kdo kaj dohaja...kadar morem hitro odpisatuser posted image ....nebi, Ma, vedno me rač. je...sej niti smeškote noče odpret hit...

Bi mogla očitno recitirat...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
15.1.2008 19:56:53   
Anonimen
Aha, čaki,bom spremenila profil, da bom prisotna.

Ti ti računalnik, smeške bi lahko risal :).

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
15.1.2008 20:13:18   
Anonimen
Kam si se zdaj skrila?

Meni tudi čudno dela danes. Mi kaže, da je tvoje sporočilo zadnje user posted image , pa je bilo moje. So res eni škrati na obisku...user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
15.1.2008 22:45:27   
Meceno
Men je prejle računalnik crknu oz je fit ven vrglo user posted image , potem pa se vžgal ni...... Mislimuser posted image  ...krivo je pomojem to vodno hlajenje.
   Je moj prejle prišel in ga vžgal in ja no, mora ga mal servisirat,...ker mu že pol leta sporoča za viruse, so posodobljeni ampak ..... in še par piratskihuser posted image
 Zdaj pa dela......user posted image , sm jaz nimam časauser posted image

Lepo spite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
16.1.2008 12:53:23   
Anonimen
Julke,
midva sva zbolela. Gašper je danes bolje, edino še kašlja. Jaz imam pa ful vročino in kašljam za znoret.

Fazo KJE, ZAKAJ; KAKO IN KAJ smo pri nas dali že skozi.

Danes sem mu rekla, naj reče R. Pa mi reče:
"Nisem še tako velik, da bi bekel b"
"Ja, kdaj pa boš tako velik?
"Bom se še naučil."
"Ja, kdaj pa?"
"Ko bom šel v šolo, me bodo tam naučili."

Zadnjič mi je rekel, da ima lulčka, in da bo našel eno luliko in dal lulčka notri. Videl je pa to v tisti knjigi user posted image

na tole sem pa ekstremno ponosna: "Mami, lej čevelj in kača"
user posted image

< Sporočilo je popravil sunqueen -- 16.1.2008 13:04:30 >

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
16.1.2008 12:55:53   
Eca
Meceno - za v petek se še slišiva prej, ker ne vem kdaj pridejo moji starši, pa še keramičarja imam domauser posted image , tak da sem bolj v gužvi.

Ostale (PBJ, Pravljica, Bobek, Meceno in še katera), ki ste iz mojega konca pa sprašujem in se priporočam za informacije, če poznate kakega mojstra za parket (dobava in/ali polaganje, brušenje in lakiranje)  in kakega za kamine - kaminske vložke (dobava in/ali vzidava). Iščem in zbiram predračune.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
16.1.2008 13:48:20   
mayci
Lep pozdravček, julčice!

Pri nas je bruhalni krožek počasi končan, zdaj se naš mali spravlja k sebi. Smo morali v ponedeljek potem na infuzijo na infekcijsko, ker je bil dehidriran...user posted image
No, danes že počasi postaja podoben zdravemu Lanu, je pa še utrujen in malo manj je. Važno, da gre na bolje!user posted image

Lona, ste pri vas že zdravi?

Sunqueen, a je tole res tvoj mali narisal? Vau!user posted image  Je pa talent!
Pa kakšne strokovne debate ima, pa lulika pa touser posted image , a pri vas ste to temo že obdelali?

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
16.1.2008 19:34:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

user posted image

Dobra user posted image

Kača ima oko in jezik :)=)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
16.1.2008 20:56:29   
mayci
Aja, pa še to: tudi naš je še veselo v plenicah in nič ne kaže, da bo kaj kmalu drugače...
Torej nas je nekaj pleničarjev le še ostalo!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
16.1.2008 21:29:27   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Julke,
midva sva zbolela. Gašper je danes bolje, edino še kašlja. Jaz imam pa ful vročino in kašljam za znoret.

Fazo KJE, ZAKAJ; KAKO IN KAJ smo pri nas dali že skozi.

Danes sem mu rekla, naj reče R. Pa mi reče:
"Nisem še tako velik, da bi bekel b"
"Ja, kdaj pa boš tako velik?
"Bom se še naučil."
"Ja, kdaj pa?"
"Ko bom šel v šolo, me bodo tam naučili."

Zadnjič mi je rekel, da ima lulčka, in da bo našel eno luliko in dal lulčka notri. Videl je pa to v tisti knjigi user posted image

na tole sem pa ekstremno ponosna: "Mami, lej čevelj in kača"
user posted image

Dober je tole narisu. Pri nas pa nariše korenček in bibo tako, da je vidt kaj je. Drugega mu zaenkrat še ni uspelo.
Na stranišču pa teče debata takole. Jaz sem fantek in imam lulčka, ti mami si pa punca in maš luliko user posted image ...
In ja, to je prvleku iz vrtca, prej nismo mel te debate...

T. in Gašper čimprej se pozdravita user posted image  user posted image  user posted image  BTW pogrešam tvoj blog. A da se tja prijaviš morš glih svoj blog odprt? Nisem jst neki za pisat....
Mayci super da ste že zdravi user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
16.1.2008 21:59:27   
PBJ
T, kača je prav posrečenauser posted image  Jure tudi izjemno rad riše, predvem vse, kar ima kolesa. V prihodnje bom prilepila kakšen njegov izdelek.

Z Juretom tudi večkrat obdelujeva temo o dojenčkih; me je vprašal, kako sta z Ano prišla v moj trebuh ... in sem morala povedat pravljicouser posted image user posted image user posted image .

V nekaterih besedah mu zadnje čase uspe izgovoriti R in ga še tako povdari, da se sliši kot da izgovori dva r-ja: TRAKTOR, STROJEVODJA, najlepše pa izgovori moje ime, zares s čistim r-jem. Ko pe reče svoje ime, je pa JULEuser posted image user posted image user posted image .

Zelo težko pa izgovori glas H, če je na začetku besede, tako je HOFER za njega KOFERuser posted image

Mayci, potem ste pa imeli rota virus ali kaj drugega?

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
16.1.2008 22:36:32   
anckabancka
Mayci, jaz se najbolj bojim ravno raznih rota virusov... Upam, da se nas ne loti kaj takega.

Aljaž je tudi še 100% pleničar. Ampak mulc dobro zna lulat na kahlico. Malo smo ga razvadili. Kadar se je polulal na kahlico, je dobil "bončka". Zdaj pa gre kar sam po kahlico, ko si zaželi "bončka"user posted image In tudi vedno lula, čeprav včasih samo za eno žličko ven stisne. Tako, da se bomo proti poletju lotili projekta "odvajanje od plenic", da ne bom imela treh v plenicah.user posted image

Smo pa še v fazi kje, kaj je to, zakaj, kaj dela...

Ja pa tudi Aljaž bolan. Ima neko virozo. Mi je ful zanimivo ko vozim zdaj Gašperja v vrtec, doma imam pa Aljaža. Nama je prav luštno, ko pol dneva prespiva.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
17.1.2008 10:46:50   
Anonimen
da ne bom imela treh v plenicah.

user posted image user posted image user posted image user posted image  si hotla kaj povedat med vrsticami? Ti si noraaaaaaaaa user posted image

Mi smo tudi 300% pleničarji. Sicer se spomni pa gre na kahlo, ampak samo takrat, ko mu preoblačimo plenico. Jaz se sploh ne sekiram. Tja do poletja bomo že.

Pri nas je lulček skoz na sceni....lulček gor, lulček dol user posted image

Antigona, na ednevniku se lahko samo registriraš, pa nič ne pišeš.....ampak je pa res, da moraš kao odpret blog...

Gašper je že zdrav, ampak ga imam vseeno doma. Danes ga bo celo moja mama vzela za ene tri ure. mene še kar kuha user posted image  se mi zdi, da mi sploh ne rata, da bi se pozdravila user posted image  pa še mož dela od 9h do 20h, ker še vedno nimamo nikogar, ki bi delal....

Ampak, saj bo bolje....anča, a res al kaj? Ne morem verjet....ne gre mi iz glave user posted image  wau....svaka ti čast user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

nuhalna svetlina

če bi imele samo ta dva G na izbiro, kam bi se odločile da bi šle na pregled za nuhalno svetlino?

dr. Strah Darja (51%)

dr. Pušenjak Stanko (49%)

Število vseh glasov: 263

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!