|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
12.1.2008 23:13:25   
shooo
pikica!
lepo da si se oglasila! se mi zdi da vam lepo gre!!
ker tako naprej.

renan: eto vidis kako mi je muz neozbiljan.covjek u godinama a izlazi gdje i tvoj najmladji -kako se kaže- od muža bratuser posted image user posted image user posted image .

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.1.2008 14:57:18   
alenkica
Pikica: kako lepo je brat, da se imate lepo, in da Zoja ni ljubosumna. super! Komaj čakam vaše slikice. Pa naj bosta pridna še naprej!! Ime pa je zelo lepo. user posted image user posted image

ČESTITKE ANI IN NINOTU ZA 2 ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image

Jure pa je 10 zvečer zakuhal na skoraj 39, drugi dan zjutraj spet vročina, ampak manj, pa stalno si je srbel uhcce, zato sem ga peljala k P. je dobil antibiotik, ker ima vneto levo uhce. Baje da je to od prehlada, ker ne znajo še pihat skozi nos. Dva dni je bil prav bogi, danes pa je že dobre volje. Je lepo spal, je' pa zelo malo. Upam, da bo kmalu bolje. Na splošno je veliko otrok bolnih v našem koncu, tako da bomo imeli zelo skromno zabavico za rojstni dan. Torto bo pa spekla kar nona, ker peče zeeelo dobre.

Lepo se imejte!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 752
13.1.2008 18:13:24   
Rahelca
Pikica: lepo da si se oglasila. Sem že mislila nate. Veseli me, da je Zoja lepo sprejela bratca. Upam, da bo tako tudi s Saro. Vidim, da vam dobro gre. Pojamraj pa le, če bo treba. Saj zato smo tukaj....

Rija: hvala za želje za AC. A si ti imela tako slab rezultat pri nuhalni? Ker še nisi toliko stara....Jaz imam pri enemu 1:749 pri drugem pa 1:758 (nekaj takšnega). Rezultat ni drastičen, ampak vseeno grem na AC. No, 14 dni bom še z vami, potem me pa kakšen teden ne bo. Bom res počivala.

Mi smo že dva dni doma. vreme je takšno, da ne moremo nikamor, pri sestri driskajo, drugam pa nismo šli. Komaj čakam, da bomo imeli večje stanovanje.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.1.2008 18:14:56   
rija
ja, slab....1:297

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.1.2008 23:12:43   
liju
Alo babike!
Da se vam malo javim po dolgem času. Najprej hvala za čestitke. Tudi mi voščimo vse najboljše vsem slavljenčkom za naprej in nazaj. user posted image user posted image user posted image
Da vam povem, da je praznovanje za nami, prav tako pospravljanje.user posted image user posted image user posted image
V torek sem imela pregled in je z našo pikico vse ok, velik-a je 3,7 cm. Zdaj 22 imam pa NS, tako da še damo to skozi.
Slabosti so se ta teden malo oblažile, tako da upam, da počasi izginejo.
Rahelca:Držim pesti za AC, samo da bosta tvoji pikici ok.
Nič, grem spet nazaj ležečki, saj mi spanje full diši.user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem, da kaj komentiram pa nima smisla, ker preberem sproti, samo za pisat mi ni in ko se končno spravim, pa več ne vem, kaj ste vse predebatirale.user posted image user posted image  

Dijo in se še kaj oglasim.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.1.2008 9:10:25   
tinkamiška
TIJAN, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (malo z zamudo)

Pikica* lepo, da si se oglasilauser posted image

Rahelca, pestke za ACuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.1.2008 11:34:36   
Rahelca
Evo mene spet v službi. A ste opazile, da sem že dolgo v službi? da nisem nič na bolniški?
Mi v sredo praznujemo, najprej v ožjem družinskem krogu, v nedeljo pa pri sestri v širšem družinskem krogu. Pri njej je več prostora, da bomo lahko vsi hkrati.
Naročit moram še torto. Če nima žurke, naj ima vsaj Nodijevo torto.

Drugače sem OK, sem že v 13. tednu. Še malo, pa bom šla rodituser posted image .
Zdaj pa šibam domov, ker sem na bolniški, ne smem imeti višek ur.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.1.2008 20:22:47   
orka**
Najprev SLAVLJENČKOM VSE NAJBOLJŠE (za nazaj in za naprej)

pikica lepo, da si se oglasila

vsem, ki ste bolni user posted image , da se čim prej pocajtate

Pri našem Aneju pa so končno minili krčki user posted image user posted image , in zdaj spi celo noč, kar 9 - 10 ur skupaj.

Še nekaj naših slikic
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.1.2008 20:28:24   
orka**
A sta si kaj podobna?

user posted image

user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.1.2008 22:50:05   
Anonimen
VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKOM ZA NAZAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem jih kar nekaj zamudila, pa ne bi zdaj poimensko naštevala, da koga ne izpustim.

KatjaD
, redkobesedna sem ja, ker nimam skoraj nič časa. V Brežicah smo bili, je bilo fino, sem preživela. Sem pa upala, da boš ti tud tam.
Sožalje za izpit.

Puri, sem ful vesela, da si se malo javila! Joj, kako te jaz občudujem, ko si tako pogumna!user posted image
Špela še ni brez plenic, pa se mi tud ne ljubi ubadat s tem, ker imam s tamalim dovolj dela. Kadar prosi za na wc (kahlice ne mara), jo dam, razen, če imam preveč gužve.

Srečica
, jaz nimam namena vse v enem dnevu speljat. Pa še najmanj zaradi prostora, čeprav tudi ta veliko vlogo igra, ker ga imamo zelo malo. Ampak ne glede na to, koliko prostora bi imela na voljo, ne bi mešala prijateljev in družine, predvsem imam pa toliko rada sebe in otroka, da nas ne bi v tako gužvo spravljala.
Torto sem pa najprej mislila naročit, pa jo bom verjetno kar sama spekla oz. bolje rečeno sestavila, ker oblate bom kupila. Ostalo bojo pa narezki in slano pecivo.

Tinka, upam, da bo možek kmalu bolje!user posted image Kako smo, lahko pa na blogu bereš.user posted image No, o Špelini trmi še nisem pisala. Tamala je vedno bolj obupna, podobno kot ti opisuješ Izo. Danes se je celo popoldne in večer tako obupno drla, da sem mislila, da se mi bo zrolalo!user posted image

Bobika
, user posted image user posted image user posted image za Manco!

Rija
, ti posodim svojo denarnico, pa se boš komot brzdala, da ne pokupiš vsega.user posted image No resno, jaz sem tudi, dokler sem imela dovolj denarja, pokupila vse, kar se mi je zdelo lepo za Špelo, zdaj smo pa v krizi in nisem kupila ničesar že celo večnost.user posted image

Pikica, super, da si se oglasila! Mene zanima tvoja porodna zgodba. Če jo boš kam napisala, mi povej, kje jo lahko preberem.user posted image

Orka, lepe slikice!user posted image Pa sta si res podobna!user posted image

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
15.1.2008 8:28:51   
srečica
Halo punce

Tašonka hvala ti za komentar. Smo se tudi  mi odločili, da bomo praznovali 2 dni.
Torto bom tudi delala sama. Bom kar knjigico naredila, ker naš anže obožuje knjige. Za darilo pa bo dobil knjigico in en mali sintisajzer. Kaj ste kupile ve?

Rija a veš kako sem jaz kontroliram? Ker bi tako kot ti vse pokupila. Ne grem v trgovino dokler ne rabi. Prej sem hodla v H&M mesečno 2 krat in kupila za okrog 100 Eur potem pa je nosil enkrat pa konec. Zdaj tega ne delam več.

Bobika kako boš naredila pujso pepo?

Čestitke vsem ki praznujete.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
15.1.2008 11:07:54   
KatjaD
Taši - sej sem jaz tudi mislila, da bomo lahko, pa so me potem za oba dneva na razstavi ponucali za delat. Najprej je bila v planu samo nedelja.
Pa glede na to, da vsak dinarček prav pride, v dveh dneh dela pa sem zaslužila 140 EUR...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 762
15.1.2008 11:25:51   
Anonimen
Ja, saj mi je Tina povedala, zakaj te ni.

Srečica, mi bomo za Špelo kupili sesalec, kovček z orodjem, pa verjetno še en otroški CD player. No, ne vse to mi sami, ampak bojo nekaj tudi babice.

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
15.1.2008 12:06:55   
pikica*
Tašonka, glede na to, da porodne zgodbe nisem nikjer opisovala in niti nimam namena, da bi jo kam posebej lepila, jo lahko napišem kar tukaj. Saj ne bo predolga, ker tudi porod ni bil dolguser posted image .

V petek, 21.12. sem imela pregled pri svoji g., ki me je za v soboto napotila na sprožitev v P (tako kot v prvi user posted image ). Tako sta v soboto zjutraj moja starša prišla po Zojo, midva pa sva se odpravila v P. Tam so me pregledali, potrdili, da sem cca. 3cm odprta, vendar popadkov še ni. Pritisk je bil sicer povišan, vendar se je user posted image  še dobro godilo, zato so rekli, da mi lahko porod sprožijo, ali pa grem domov in počakam na svoje popadke. Odločila sem se za drugo varianto. Tako sva z user posted image  izkoristila fraj dan in sva šla nekaj pojest, potem malo po trgovinah, zvečer pa še v mesto. Domov sva prišla okoli 21h. Potem sem samo padla dol, ker sem bila totalno utrujena. Tako sva se izležavala na kavču, okoli pol enajstih pa me je začelo malo ščipat. Ampak sem bila prepričana, da to še ni to. Ob polnoči sem imela popadke že na 3 minute, vendar sem moža še vedno prepričevala, da to ni to. Potem pa je rekel, da se imava več kaj hecat, ker mu bom drugače rodila na poti v P. Tako sva se ob pol enih zjutraj odpravila. Potem so sledile vse standardne procedure, ob 2h pa sem prišla v porodno. V bistvu je šlo potem vse samo od sebe, samo na koncu (zadnjih 15 minut) so mi dodali malo umetnih popadkov, vendar ničesar proti bolečinam, tako da je bolelo ko user posted image  (precej bolj kot pri Zoji). No, ob 4.11 pa sem že dobila v naročje našega Lovra. Po porodu se je sicer malo zakompliciralo, ker sem izgubila precej krvi in so me že mislili dat pod narkozo in poslati na iztipanje, potem pa so se odločili, da tega ne naredijo. Na koncu se je vse dobro končalo.

Evo, to je to.....pa le nisem bila tako kratkauser posted image .

Za pokušino pa še ena slikica (če mi jo rata prilepit)

user posted image

< Sporočilo je popravil pikica* -- 15.1.2008 12:16:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
15.1.2008 12:33:13   
Anonimen
Hvala pikica*!user posted image Lovro je pa čudovit!user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
15.1.2008 12:36:16   
renan
Pozdravljene!

Vladimir je dobil od naju black&decker orodje in kolo od babice. dedkovo darilo žal ni omembe vredno-pa nisem materialist.user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 766
15.1.2008 13:00:49   
srečica
Ta glavno pa sem spustila user posted image

PIKICA čestitke še iz moje strani. Čudovitega sinčka imaš.

Dajte še ostale prilepit kake slikice iz rojstnih dnevov pa tudi druge. A boste? Bom jaz tudi obljubim.

Darja

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 767
15.1.2008 19:52:06   
shooo
ojla,
pikica, čudovito dete, lep porod.user posted image user posted image user posted image

renan , a to vas jezi dedel v zg? hudič.user posted image user posted image
naš tudi v mo. nekaj štrajka da on pa že ne bo hodil na nežin rd. lani ga tudi ni bilo. no lani tudi moja mati ni prišla.letos sem pa le upala..
rahelca , držim pestke za dober AC rezultat.daj nalepi kakšno slikico z uz, še nism nikoli videla dvojčkovuser posted image . a že veš za spola?
kaj dopisati...
RD bomo imeli v dveh delih tako kot lani. v sredo (pozno kosilo+torta) za omo, starše, "odrasle "prijatelje  v soboto pa otroški prijatelji in straši (narezki, torta)
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 768
16.1.2008 9:00:22   
tinkamiška
SARA IN JURE, VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem šemalo gledala na seznam in ugotovila, da je res veliko januark kr mrknilouser posted image

vseeno, če katera mogoče še kaj pokuka sem...

ČESTITKE ŠE LANI, TINKARI, MATICU IN PATRICKU!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 769
16.1.2008 13:00:57   
Anonimen
Vse najboljše, Sara in Jure!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
16.1.2008 14:35:02   
orka**
SARA in JURE VSE NAJBOLJŠE

Tiste ki hodite v Toys'r'us ali ste kaj porajtale če imajo takele prenosne postelje
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
16.1.2008 19:33:28   
alenkica
Vsem najlepša hvala za čestitke!

Z Juretom smo se imeli lepo, čeprav smo bili samo mi, ker je Jure bolan in veliko njegovih prijateljčkov.

Je že malo bolje. Apetita še vedno nima. Smo bili na pregledu. Uhice se lepo zdravijo, ampak mora piti antibiotik še tri dni.

Še slikice z današnjega praznovanja:

Torta, ki jo je spekla moja nona. 

user posted image

To sem jaz z nekaj darili za roj. dan
user posted image

< Sporočilo je popravil alenkica -- 16.1.2008 19:34:35 >

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 772
16.1.2008 19:49:55   
rija
Vsem slavljenčkom za nazaj in danes VSE NAJBOLJŠE.....user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 773
16.1.2008 20:52:24   
tinkamiška
Alenkica, tvoja nona je pa spekla res krasno tortouser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še Jure je tako navdušen nad ovčkamiuser posted image , sigruno je bil torte zelo veseluser posted image

Pozdravček vsem

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 774
16.1.2008 22:21:15   
shooo
 da se še jaz pridružim čestitkamuser posted image user posted image SARA, JURE vse najboljše!!

tinka, sori za dva mailauser posted image user posted image .je pa grozna situacija, ne.

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.