Anonimen
|
VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKOM ZA NAZAJ! Sem jih kar nekaj zamudila, pa ne bi zdaj poimensko naštevala, da koga ne izpustim. KatjaD, redkobesedna sem ja, ker nimam skoraj nič časa. V Brežicah smo bili, je bilo fino, sem preživela. Sem pa upala, da boš ti tud tam. Sožalje za izpit. Puri, sem ful vesela, da si se malo javila! Joj, kako te jaz občudujem, ko si tako pogumna! Špela še ni brez plenic, pa se mi tud ne ljubi ubadat s tem, ker imam s tamalim dovolj dela. Kadar prosi za na wc (kahlice ne mara), jo dam, razen, če imam preveč gužve. Srečica, jaz nimam namena vse v enem dnevu speljat. Pa še najmanj zaradi prostora, čeprav tudi ta veliko vlogo igra, ker ga imamo zelo malo. Ampak ne glede na to, koliko prostora bi imela na voljo, ne bi mešala prijateljev in družine, predvsem imam pa toliko rada sebe in otroka, da nas ne bi v tako gužvo spravljala. Torto sem pa najprej mislila naročit, pa jo bom verjetno kar sama spekla oz. bolje rečeno sestavila, ker oblate bom kupila. Ostalo bojo pa narezki in slano pecivo. Tinka, upam, da bo možek kmalu bolje! Kako smo, lahko pa na blogu bereš. No, o Špelini trmi še nisem pisala. Tamala je vedno bolj obupna, podobno kot ti opisuješ Izo. Danes se je celo popoldne in večer tako obupno drla, da sem mislila, da se mi bo zrolalo! Bobika, za Manco! Rija, ti posodim svojo denarnico, pa se boš komot brzdala, da ne pokupiš vsega. No resno, jaz sem tudi, dokler sem imela dovolj denarja, pokupila vse, kar se mi je zdelo lepo za Špelo, zdaj smo pa v krizi in nisem kupila ničesar že celo večnost. Pikica, super, da si se oglasila! Mene zanima tvoja porodna zgodba. Če jo boš kam napisala, mi povej, kje jo lahko preberem. Orka, lepe slikice! Pa sta si res podobna!
|