Anonimen
|
Čao punce! Evo, na hitrco eno javljanje, pol mam pa tolk opravkov, da se vn ne vidim do večera! (položnice, fasunga, plenice, CSD, zavod...) P.S. - Atena včeraj sem izpolnjevala vlogo za otrošli in sem se spomnila na tebe. Kaj pa če bi to leto vseeno dala vlogo, ker David sedaj hodi v vrtec. Tudi to je važen podatek. Probaj, sej nimaš nič zgubit (razen 50 centov za vlogo in časa da jo neseš na CSD ) Mogoče pa dobiš, jaz ti vsekakor držim pesti Mi smo tudi spali slabo! Alen se je zbuju na 2 uri in bi se samo cartu. A to zato, ker me ni zraven? Se mi zdi, da je v spalnici bolje spal. Pa sej ne letim k njemu takoj, samo tedaj, ko je "že skor kriza" In našla sem ga kontra obrnjenega v kinderpetu (noge-glava), enkrat si je nogico vn čez rešetke porinu... Js pa nič - sem mislila, da samo trmari Bomo videli, kako bo danes. Par dni bom vstrajala, pa če se bo skoz zbuju, ni poante. Glede prehlada - tudi mi imamo Rijino pumpico+fiziološka+nisita, in je super. No, sicer ne tako zelo super, kot če so zdravi, ampak nuca nam pa! Za vse bolančke - ta velike in micene da se čimprej pozdravite. Punce mi smo ob zadnjem prehladu nabavli Echinax bimbi in se mi zdi, da je prehlad hitreje šel mimo. Zvečer mu dam 2 žlički sirupa, zjutraj pa obvezno spijemo actimel - zdej ga že obožuje in kr z rokicami maha, ko vidi kaj imam v roki. Najprej se z njim igra, pol mu ga odprem in kr iz embalaže spije Aja - nova pogruntavščina je iz ležečega položaja se usesti, potem pa mamo za lase in hop na nogice Jooooj kok je fajn!!! Mateja - za Tjašo!!! Mater vam vsem fajn gre tole uvajanje! Sej je prav, upam, da bo pri vseh gladko šlo in da bojo otročki zeloooo veseli družbe! Capo di banda pa res šprica RR! Nč, grem zdej zamesit za kruh, kosilo mam tudi pripravljeno skor, samo spečem ga še - testenine+pišč. prsa z zelenjavo in omakca. Pa svež kruh seveda! Se slišimo zvečer, če ne bom preveč utrujena! Adijo!
|