marita
|
jaz imam prvi pregled za cukr v četrtek, pa me je glede na to kar ste do sedaj napisale na to temo, kar malo strah, kaj bo pokazalo. Drugače sem se pa jaz tud danes spravla v šoping, sem v drogerijah in lekarni pustila 100 eur, tako da imam zdj vse nakupljeno od plenic, vate, vložkov, alkohola, fiziološke... Tud cunje sem začela rihtat, moj del cunj, ki jih imam doma, sem že vse oprala in zlikala, ta vikend sem zmenjena še z eno kolegico, da mi posodi nekaj cunj. Tako da računam, da bom do konca januarja imela vse tipi topi. Edin še nekaj cincamo al bo imel dojenček na začetku košek al gre direkt v posteljico. Zdj če se bomo odločil za košek, ga je treba še zrihtat, jogi, obloga... mi je pa ful simpatičen, tak pleten, pa na lesenih kolescih, pa si že kr predstavljam kakšno lepo oblogo okrog...he, he, he. Posteljici imam kar dve, tko da tud tukaj se še odločamo katera bo prišla v ožji izbor, bolj je problem prostor, oz. bo šlo na mm notr v spalnico, zato mi je trenutno bolj všeč košek. Danes sem bila tud pr frizerju, v četrtek grem na masažo, pol se bom pa naročla še h kozmetičarki na depilacijo nog in bikini predela kakšne 14 dni pred rokom. No v prvo sem šla rodit brez urejene frizure spodaj, pa mi je babca rekla, da tako zaraščene pa že dolgo ni blo nobene, me je skor kap. Tko da, zdj bom pa lepa spodaj. Ha, ha, ha.
|