|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
15.1.2008 6:06:56   
lucalu
Dobro jutro srečke nosečke! Kaj bo dobrega?
Katy tisti novi komplet bonov, ki ga dobiš, je verjetno za običajne (ne nosečniške) prodajne artikle v DM-u. Jaz te nalepkice lepim v navadni zbirni kartonček (ki ga dobiš pri blagajni) in, ko jih imaš 10, dobiš 10% popusta na naslednji nakup in to knjižico bonov... lahko pa blagajničarki pokažeš že, ko jih imaš 5 in dobiš te bone... uh, kako sem zakomplicirala, upam, da boš razumela... user posted image
Drugače smo mi vredu spali, zdaj grem na sprehod, potem pa zajtrk... mi je kar čudno jest ob taki zgodnji uri... ampak imam potem kontrolo za sladkor (priti moram 1,5 ure po zajtrku). No, upajmo, da bo vse vredu, ker, če bo, mi potem ne bo treba več hodit.
Po pregledu, gremo pa še v akcijo za drobnarijami, ki še manjkajo... no ja, upam, da bom razpoložena... user posted image
Pridne bodite punce, božajte bejbije in javljajte se, da bom imela kaj brati, ko pridem nazaj! user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.1.2008 6:45:16   
Sonnja
dobro jutro. moj je šel delat js sm se zbudla in nism mogla več spat tak da zdaj že pijem kavico zgleda se res telo pripravlja na vse možne oblike spanja. en aje uprašala glede robe za dojenčka. js sm tud misla kupovat po novem letu vse pa sem kak body kupla že prej.
drugače sva bila v H&M kupla sma dvojne kavbojke, kompletek za iz  bolnice,majčko ima pa še eno majčko od prej,5 bodyev in 4 plišaste kompletke. mislim še kupit kake nogavičke pa kapico.tudi odejco sva kupla.psteljico ma ostalo pa bova nabavala februarja (kozmetika in ostalo da ne naštevam). sva že spisek naredla tak da se ne bi kaj pozablo.
full je fajn kupovat za otročke.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.1.2008 7:16:30   
Sonnja
vau sem pridna,sm opazla da sm že drugo zvezdico prislužlauser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
15.1.2008 7:31:05   
san
no, pridne, vse že veliko nabavljate, jaz pa še čakam, da bom lahko, ker ne vem kaj mi manjka. po moje sploh ne bo tereba nič več, razen kozmetike, no pa posteljco tudi.

v glavnem zdele se letim rihtat za mš, pa otroke spravim v šolo in vrtec. sem hotela napisat to, da je dragi včeri poročal, da se je veliko stvari spremenilo od takrat, ko je bil prvič. no, se mi je zdelo zanimivo, da je tudi sam to opazil.

pridne bodite, se slišimo pozneje

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.1.2008 7:58:51   
Dinki
Dobro jutro drage moje,
ste že pridne in zgodnje danes.

Tejka387 hvala za info o cenah iz Tosame....meni še to vse manjka, tko da se bom pomojem kar zapeljala do tja. Pa še dobro prijateljico imam tam blizu (Škrjančevo) pa bom zavila še k njej malo user posted image .

Taaja, tudi jaz se spravljam k frizerju že kar nekaj časa. No kaj, mormo bit lepe kljub temu, da smo user posted image  user posted image

Katy13, glede knjižice od DM-a....pomojem je tako kot je napisala Lucalu, da je tisti list na koncu enak navadni knjižici ali pa dobiš še eno enako bonus knjižico, mislim pa da druge ni.

Vidim, da ste mal debatirale o tem koliko dni še do PDPja...jaz imam še 74 dni pa moram priznati, da se mi zdi kar blizu. Zaenkrat se najbolj veselim tega, da neham hodit v službo (sem grem samo še 20-krat user posted image ).....že brojim sitno user posted image ....
Tudi jaz sem drugače OK. Včeraj sem moj dosedanji povšter, ki sem ga imela za spanje, zamenjala z mnogo večjim in ga sedaj objamem ali pa vržem nogo čez. Je kar v redu, sam zmer manj prostora je v najini pojstli user posted image ....nimamo kaj, zmeraj bolj okorne smo....jaz svoje ženskosti več ne vidim user posted image .....pa sej bo kmalu spet na vidnem polju user posted image
Zdej pa že nakladam.....

gremo mal delat pa se tipkamo kaj...
Uživajte in pozdravite vaše user posted image  pod vašimi user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
15.1.2008 8:01:17   
Dinki
Aja, še to....Lucalu, držim pesti, da bo na kontroli vse OK...dobro opravi!!!

San, a je šel tvoj na tisto predavanje, ki je namenjeno le očetom? kako je kaj komentiral, je bilo fajn?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
15.1.2008 9:11:49   
Arabela
Jutro!

Nabiram si energije, mala že nori....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
15.1.2008 10:07:06   
Nasy
Živjo bejbe! Moj spi-po nočni, jaz pa kuham kosilo-danes segedinuser posted image Popoldan naju verjetno čaka spet obisk pri tašči in nakupi za njuborna, ne vem, kaj se je zmenil moj, ker je nekam siten zadnje 2 dni-se vidi, da je krajecuser posted image

A boste kupile uni koš za plenice? Jaz se bolj nagibam, da ne, da bo kar en navaden koš in bomo bolj sproti nosili, 1x na dan, nosili v kontejner. Morda se bomo poslužili kar une tehnike z navadnimi vrečkami, da zaviješ plenico not pa v koš. To že ne more smrdet ven, kaj? Mnenja prosim, sploh od ta izkušenih!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
15.1.2008 10:18:14   
Katy13
Hojla,

danes sem tudi jaz vredu spala. Mi je kar pasalo glede na to, da sem včerajšnjo noč prebedela in spala slabe 4 ure.

Lucalu in Dinki - ja po moje dobiš komplet novih bonov, ki pa so za nenosečnice.

Lucalu  - držim pesti, da bo vse O.K. na pregledu za cuker. user posted image user posted image

Sonnja- kakšno odejico sta kupila. Sama moram kupit eno koco (po domače) oz. dve ena bo iz flisa, druga pa navadna, debelejša. A to sta kupila v H&M-u? Kakšne so cene? A imajo veliko izbiro kompletkov za iz porodnišnice?

Tudi midva morava kupiti še kozmetiko in mogoče še kakšno drobnarijo. Ta eden bom šla k bratovi punci, da mi bo dala oblačilca. Že komaj čakam. user posted image  Potem pa bom pogledala, če še kaj rabim in da dokupim. Seveda, pa komplet za iz porodnišnice je še potrebno kupit.

Nasy - midva sva kupila koš za plenice, in sicer tistega na kasete, ker se mi zdi bolj sigurno, da ne bo kaj ven smrdelo.    

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
15.1.2008 10:26:50   
katj
Živijo!

Jagoga, iskreno sožalje!

Vsem hvala za dobrodošlico!

Mi smo ok, edin zadnje čase me pod prsam, tam kjer se trebuh začenja, ful neki peče. Zoprn občutek, kot da se mi bo notr neki pretrgal.
Naš 14 mesečnik je v vrtcu, moj ga zjutri pelje in jaz ga hodim iskat. Nisem ne vem kok utrujena, no, zvečer sem včasih kr zmahana, čeprav zadnje dni velik počivam (lenarim).

Midva sva mela previjalno v isti sobi kot posteljico, v spalnici.
Ko je bil mali 10 mescev star, sva se midva izselila ven. Problem sem mela zdej, k nisem vedla kje met previjalno. Dojenček bo spal pri nama, Mark pa v svoji sobi, kjer bo tudi previjalna. Se mi zdi, da bo lažje tisto malo štruco previt na sedežni al postli, po potrebi, kot pa velikega razgrajača. Čez dan je pa itak v vrtcu.
Jaz mam tud veliko previjalno in si ne predstavljam da bi bla taozka.
Za ponoč pa majhno nočno lučko.

V petek mam pregled in v pondelk končno UZ, ga nisem mela od morfologije in to mi ni všeč.

Jaz bom tud šla v Tosamo, se mi zdi da se splača. Sem na poti iz porodnišnice kar dost nabavla, pa sem ful hitr vse ponucala, tko da si bom zdej nardila večjo zalogo.

Ste pa zelo pridne klepetulje.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
15.1.2008 10:35:54   
max81
jutro...no sej ne,da sem šele zdej vstala....sva z malo kr že od 8h pokoncuser posted image ...me je mala že eno rundo zmatrala, sem že čist hin.....še par minutk počakam, pomalcava in jo dam spat...da mati tud mal počije, za kosilo mam že prpravljeno, tako, da dam mal kasnej samo še kuhat..bomo mel pa pire krompir, šinačo in sojine polpetke

mene so pa napadli mazolji, jest butec si jih pa še praskam, sploh se ne morem odvadit, da ne tacam z rokami po faciuser posted image user posted image

drugače je moje počutje kr ok, razen tega, da sekr hitro utrudim, pa bel tok se mi je ful pojaviluser posted image

vreme spet čisto depresivno, jest sploh ne vem, al bomo še kdaj kej sonca al ne...pred bajto je vse čoftasto, tko, da bomo kr lepo notr na suhem

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
15.1.2008 10:46:32   
Špela100

Ojla ženske, ne me kregat, ker se nič ne oglašam, ampak berem pa vas redno, sam se mi toliko dogaja, da če bi hotela vse napisat, bi morala še ponoči sedeti za računalnikom.user posted image user posted image

Danes sem imela pregled, vse je ok, smo 32t, g. je vse pregledal, težki smo 1750 gr, zdaj je rekel, da naj se 4 tedne umirim, da speljemo te 4 tedne, pol pa tudi če rodim...v glavnem moram počivat...to bo težko.

Maternični vrat je zmehčan, skrajšan, ampak sem še zaprta...tako, da zdaj moram ubogati in bit pridna, ne smem več toliko laufat okrog.

Vidim, da se pridno pripravljate, jaz sem še vedno čist out, kot da se meni to ne dogaja, počasi oz. kar na hitro bom morala tudi jaz začeti stvari zbirati na kup.

To je od mene, eno brzinsko javljanje zdaj pa počasi šibam naprej...ha, ha...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
15.1.2008 11:30:34   
florc
Evo punce tudi jaz sem bila v Tosami. Cene baje da ok, samo vložki vir 80 sem potem opazila da so dražji kot v Mercatorju, ostalo pa je ceneje.
Drugače mi je pa teta od mojega povedala da imajo v porodnišnici plenice od Tosame in to je potem tudi ena kolegica k je 2 meseca nazaj rodila potrdila. Te plenice so neke francoske in baje da super, da mali nima potem vnete ritke. ko sem bila v trgovini jih je ena mamica tudi kupila in mi iz izkušenj povedala da po teh plenicah njihov malček še ni imel vnete ritke po vseh ostalih pa ja. Tako da sem jaz nabavila da bom stestirala in da vidim. Cenovno niso najbolj ugodne, so kar taka cena kot nemške Pamperske. Če boste že šle v Tosamo jih nabavite, ker se samo tam dobijo...ali so res tako dobre bomo pa potem videle.

Dugače pa še to, da baje da tukaj gor na ringaraja ena rija prodaja pumpico za nosek, ki se pliklopi na sesalec in baje da malčku očisti nos tako kot je treba. A katera kaj ve o tem? Baje da je to nekaj najboljšega kar odstaja, samo se ne da dobiti pri nas.Kaj več informacij je dobrodošlih.

Pridne bodite, uspešno opravite vse preglede....Jaz grem jutri pogledat kakšno je kaj stanje in baje da naj bi imela UZ...upam da res, da vidim našega malega....

A imena imate že zbrana! Midva sedaj zbirava, pa se mi zdi da bo težko. Sva nekje za user posted image na ZARI in HANI ali pa PINI, za user posted image  pa pri TITU, JANŽETU in PINU...

Sej enkrat smo že to nekaj pisale, samo so bili sami NIKI, kaj pa sedaj, a je že kaj več predlogov????

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
15.1.2008 11:31:18   
Katy13
To sem vas hotela še vprašat (tiste, ki ste že enkrat rodile). Kakšno zalogo ste si naredile vložkov, blazinic za dojenje, fiziološke,...?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
15.1.2008 11:42:56   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

To sem vas hotela še vprašat (tiste, ki ste že enkrat rodile). Kakšno zalogo ste si naredile vložkov, blazinic za dojenje, fiziološke,...?

jest si neke strašne zaloge, razen vložkov nisem delala, saj nikoli ne veš, al boš lahko dojil ali ne
mela sem doma eno škatlo blazinic za prsi, pol mi jih je šel pa moj iskat, ko mi jih je zmanjkalo, fizioliško sem mela samo eno, pa še to tamalo, čisto zadosti za spucat popek, za nos smo jo pa itak rabil prvič šele pri pol leta...pumpo za dojenje smo pa tudi kasneje kupili, ker sem dobila tak mastitis, da sem vidla vse zvezde in drugače kot s pumpo tega problema ne bi rešila, ker me je bolelo za znoret...to gre itak lahko vse drgai na knadno kupit

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
15.1.2008 11:56:17   
Dinki
Špela100, user posted image  za pregled....

Katj....tudi jaz upam, da mi bo G na naslednjem pregledu naredila UZ, ker ga tudi od morfologije nisem imela user posted image ...je pa res, da sem našega user posted image  videla še enkrat vmes na 3D UZ.

Florc....tudi midva imava še zmeraj v ožjem izboru 3 imena in med njimi je za user posted image , kar naj bi najin tudi bil, ime TIT user posted image . Ni pa še 100%, se bo odločil moj ko bo zagledal najinega user posted image ...maš pa prav glede Nika, se mi zdi, da s komer koli se pogovarjam imajo Nika...je čist popularno ime....So mi pa všeč tvoji predlogi user posted image

Max81, po kolikem času dojenja si fasala mastitis? sem že ful slišala o tem....a si po tem še dojila al je bilo potem to konec dojenja? Hvala za info.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
15.1.2008 11:57:12   
katj
moje mnenje, glede na moje izkušnje;

1 škatla blazinic, edine ki meni niso premočile so od Chiccota
pumpico za prsa jaz ne bi kupovala
fiziološka, kupiš eno tako malo k potem lahko notr nalivaš in še eno večjo dozo, ne vem 2 dcl ali več.
sterilni zloženci za popek in še za marsikaj se jih uporabi tud kasneje, 40x
vir 80, jaz zihr 4 pakete.
plenične predloge, 5 škatel.

za nosek pumpico za na sesalec je ena omenjala.
jaz mam čist navadno, k se stisne z roko in mi je ok.
imata pa dve znanki tisto na sesalec in sta zadovoljni.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
15.1.2008 12:08:51   
max81
Max81, po kolikem času dojenja si fasala mastitis? sem že ful slišala o tem....a si po tem še dojila al je bilo potem to konec dojenja? Hvala za info.

fasala sem ga, mastitis, da ne bo pomote....user posted image .ta prvi teden ko sva z malo prišle iz bolnice...na začetku sva  imele ful težave z dojenjem, 2 dni mi je v bolnici skoz spala, jest sm si pa mleko črpala že v bolnici in mi je ful mleko teklo non stop ven..mala pa spala spala in še enkrat spala....za gratis sem imela še ful vdrte bradavice in sva se matrali z nastavki....no doma nama je dojenje nekak steklo, dojili sva se na tri ure, pol je pa mala mal potegnila s spanjem in je blo več kot tri ure od zadnjega dojenja sploh ponoči, ker je mala že skoraj od začetka prespala celo noč ..pol se je pa začelo, bolečine v prsih, vroče prsi, zatrdline in ni bilo druge da smo kupili črpalko in sem si vsakič, ko je mala malo dlje spala vmes mleko izčrpala in je bila stvar rešena, pumpo sem kr redno uporabljala, tko, da če je ne bi šel moj naknadno iskat bi verjetno najino dojenje kmalu prenehalo, ker bi obupala...glavna zahvala gre pa mojmu srčku, ker me je ful vzpodbujaluser posted image user posted image user posted image  in sva se res matrale...dojile sva se pa do 7m, pol sm pa dobila user posted image   menstruacijo in zgleda mali okus mleka ni bil več všeč, zato se je kr sama odstavila...je pa res, da smo kr veliko obrokov vmes imeli že na žlico, tko, da nam je tole odstavljanje super uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
15.1.2008 12:51:52   
gaya24
Zgoraj sem vidla, da bote kupovale v Tosami. Kje pa je ta trgovina?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
15.1.2008 13:04:52   
Tejka.387
Zgoraj sem vidla, da bote kupovale v Tosami. Kje pa je ta trgovina?

TOSAMA se nahaja na Viru pri  Domžalah, 15 km od Ljubljane v smeri proti Mariboru.
user posted image

user posted image

user posted image

Z avtoceste Ljubljana - Maribor zapeljete na izvoz za  Domžale  in nato proti Viru.

user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
15.1.2008 13:26:03   
Sonnja
ja odejico mam eno iz pliša eno pa tako navadno(moj je kupoval nisem sigurna ki) eno sem dobla zraven postelje sta jo moja starša kupla pa posteljnino tud.zdle sm šele domov prišla pa ste se tak razpisale. zdj pa dam cote prat pa mal pospravim.ne vem kaj bi kosilalauser posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
15.1.2008 13:29:25   
Katiandi
Ojla!
Jaz pa čakam, da se posuši posteljnina za našega težkopričakovanega user posted image , da bom polikala pa spravila v omaro. Sem si kupila persil sensitive pa bomo videli, kako bo, upam pa, da naš lump ne bo alergičen in bomo lahko kmalu uporablat navadne praške z mehčalcem.
Glede plenic: moja kolegica se je spraševala, kje dobijo bolnice te planice, baje so ful v redu, pa še indikatorje imajo - se črte na plenici obarvajo z drugačno barvo in takoj veš, da je dojenček polulan. Ji bom povedala, da jih imajo v Tosami pa naj gre preverit.
Tudi to pumpico za nosek, ki se priklopi na sesalec ima: sicer ne vem, kje jo je kupila, bom pa vprašala. Sem pa se sama prepričala, da je kar fina stvar, še posebej, če je otrok bolan - je spravila veliko smrklja iz noska, samo malo daljše priprave so kot pa pri navadni pumpici.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
15.1.2008 13:33:38   
florc
Sonja jaz jem ravno sedaj v svoji pisarni makarovov narastek z zelenjavo in sirom, mogoče kot ideja.user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
15.1.2008 13:35:31   
lucalu
Špela100 user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!
Drugače sem ša jaz danes full slabe volje... kr ne morem verjet... namreč zadnji test za sladkor je bil negativen in je zdravnica rekla, da naj danes pač pridem na kontrolo 1,5 ure po zajtrku in če bo vse vredu, mi ne bo treba več hodit... no pa sem šla, test negativen (4,01), je bla pa ena nova zdravnica, čist mlada in polna entuziazma, pa mi je vseen dala napravo za testirat - sestre se kar niso mogle načudit. No in zdej se morem testirat po vsakem obroku, čeprav nimam sladkorne user posted image user posted image user posted image  - GROZA!!! Zdej pa eva, ko se kej oglasiš, mam eno vprašanje za tebe: rekli so mi, da lahko imam eno iglo za 3x (mam ono napravico, ko je kao 6 igel not), pa me zanima kak pol zamenjam iglo... a sam obrnem tist zadnji del, ko je puščica gor al kako??? Sej so mi vse razložli kak tisto plastiko pol ven vzamem pa vse... to mi pa niso povedal...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
15.1.2008 13:38:12   
san
San, a je šel tvoj na tisto predavanje, ki je namenjeno le očetom? kako je kaj komentiral, je bilo fajn?

ja, je rekel, da mu je bilo ok. da je bilo sicer nekaj neumesnih pripomb že izkušenih očetov na katere on sploh pomislu ni med porodoma, pa na začetku se mu je zdel predolg uvod glede nekih malenkosti, ampak drugače pa se mu je dopadlo. ja pa ugotovil je, da se je dosti zadev sedaj spremenilo. drugače so pa vzeli previjanje, kopanje in si ogledali potek poroda, pa povedala jim je kaj moramo imeti me s seboj in kaj potem prinesejo v porodnišnico, pa da je več načinov poroda in da naj si naredimo porodni načrt in zdej me že zeza s temuser posted image . trajalo je pa tri ure in prav zanimive zapiske si je narediluser posted image .

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......