gruška
|
Ojla! PLAVANJE: 1. Vidim, da bi večina raje od 11-12ih ....... o.k., velja potem ponedeljek od 11:00-12:00! Vodo sicer naj bi menjali vsak dan, ampak čez vikend čistilke verjetno bolj očistijo garderobo in tuše, zato sem predlagala ponedeljek! 2. Pod neoprenskimi kopalkami otroček nima plenice! Če se polula, se pač polula, vodo tako menjajo vsak dan. Pokaka se pa redko, redko kdaj, ker dobi dojenček nekakšno blokado v vodi in se ne pokaka kar tako........ 3. Martita, sem te kar dala na seznam. Še vedno se lahko tik pred zdajci premisliš, ko bo pa polna skupina te pa ne bi mogla dopisat, veš! 4. Ajtak, na tisti spletni strani, ki jo včeraj Scuba napisala, je opisana tudi oprema (so zraven fotke) - kopalke, fredov obroč ... 5. Sonchek, plavanje se začne konec marca, takrat bo Neli stara že 4 mesece! Te dodam na seznam, ni več veliko prostih mest?! 6. NanaLiza in ostale: če na plavanju manjkaš, lahko nadoknadiš v drugi skupini, ponavadi pa na koncu tečaja organizirajo dodatno uro prav za nadomeščanje......... 7. Mamathea, ne skrbi, da bi Tijan tulil, boš videla, da iz vode ne bo hotel, tako bo užival 8. Dajica, jaz sem te kar dala na seznam. Kaja bo takrat stara par dni manj kot 4 mesece. Ravno prav...... 9. Nayya, ostajaš na seznamu!!!!!! Ti lahko te še vedno tik pred zdajci odpoveš (tako kot sem napisala Martiti), dopisat te pa ne bom mogla, ko bo polna skupina!!!! Gruška, Jooly, Nayya, Scuba, Mama11, NanaLiza, Mamathea, Anit28, Martita, Sonchek, Dajica .... Še 1 ........ BrinaS - upam, da boš razumela, da imajo naše "redne levinje" na tem seznamu prednost. Še vedno nas lahko spremljaš in če bo kakšno prosto mesto, te z veseljem sprejmemo zraven. Do takrat pa (po posvetu z eno od naših novembrk) ne bi želela, da katera od aktivnih čvek izpade. Pa resnično brez zamere. Mest je le 12, nas pa veliko, veliko več. Upam, da nas boš spremljala in se oglasila, če boš videla, da je še kakšno prosto mesto!