|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
15.1.2008 23:11:18   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Nič babike mor  it spat, ker sem lačna ko volk, jest pa ne grem zdajuser posted image

LN

Jaz sem si ravnokar dala gret govejo juho, pa bo kaj bo.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.1.2008 23:12:42   
Anonimen
češnca ajauser posted image jaz pa ful iskala, kaj je zdaj blo touser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
15.1.2008 23:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

da pač znajo včesih bit ninici samotolažba otroka.

Kaj pa je to slabega? A ni fajn, da se lahko otrok sam potolaži z ninico, če slučajno tebe ni zraven, da bi ga lahko? Meni je s tega vidika kar malo hudo, da moja dva ničesar ne sprejmeta za ninico.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
15.1.2008 23:15:22   
rumba
pupi, kaj samotolažba ni v redu?user posted image  Ja, če Hano kaj razpali, se včasih samo stisne k ninici, pa je. Jaz sem mislila, da je to ok. Pa sploh v vrtcu prav pride. No, ne vem....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.1.2008 23:16:03   
rumba
Tašonka, user posted image user posted image user posted image  isto razmišljava.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.1.2008 23:16:53   
krkatja
Iiii, kak se mate fajn. To pa je luštno, ko se poznate, pa še mate dodatno veselje it na plavanje.

Likanje...lahko k meni prinesete cote. To še je edino, kar rada delam. Ampak (ta čudežna beseda), vmes mi naj ena posodo umije, druga okna, tretja tla. Če bo katera hitro fertig, pa še prah čaka na policah (ga veter noče odnest user posted image )

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.1.2008 23:17:20   
madejka
Babike še to sem hotla vprašat.
Mi smo dans zvečer po dojenju dali malemu še bananino kašico od Milupe. Pa sem misla da bo šlo na flašo pa se je preveč zgostila in pol se je meli skor davil tam zravn in sem mu mogla dat na žlico. Ampak ker je bil preveč zaspan, ni mogo jest tak, kaj šele zaspat. Pa sem mu dala še malo mleka čez da je lepo zaspal. Kak kombinirate tele večerne kašice? Naš samo s flašo zaspi, pa bi mu rada dala nekaj, kar ga bo bolj nasitilo, ker tud po adaptiranem mleku se hitro zbudi.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.1.2008 23:18:07   
Anonimen
jaz tud nebi mela nič proti, če bi se ula bol za samotolažbo navdušlauser posted image pa ji ni....sam dons pa kr spi, mogoč k je kakalauser posted image jo je mogl vse to tiščat notr, pa je bla zato mogoč tak tečna zadnje dniuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
15.1.2008 23:18:58   
krkatja
Aja, mojemu tud želim "prodat" kakšnega plišeka za ninico, ker mi je to ful sladko. In srce se mi trga, ko misli da je ninica enako kot wrestling partner.

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.1.2008 23:19:13   
SANEK1
Dober večer!
Moja 2 spita.user posted image  Meni pa še nekak ni.

Pupi, saj čez 2 meseca pa boš ti meni fauš, ko bomo čofotali v Čatežuuser posted image user posted image user posted image

Rumba, ti si nardila tako rekalmo za to ajdovo kašo, da sem jo komaj dobla.user posted image user posted image user posted image  Upam, da sem kupla pravouser posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.1.2008 23:19:38   
Anonimen
madejka jaz vse po žlici, flaše itak noče, niti ne ve kaj bi z njo počela, pa se mi ne zdi smiselno jo zdaj navadit...ji pa sama delam kašice, kot smo se že menleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
15.1.2008 23:20:11   
madejka
Bom jutri prebrala če mi bo kera odgovorilauser posted image Grem res spat!
NOČKO BABIKE!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.1.2008 23:20:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja

Aja, mojemu tud želim "prodat" kakšnega plišeka za ninico, ker mi je to ful sladko. In srce se mi trga, ko misli da je ninica enako kot wrestling partner.

user posted image user posted image user posted image ja to...boga ona miš, ma jaz bi jo stiskala in cartala,tak mi je specialna,  ula pa jo sam mlatiuser posted image

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
15.1.2008 23:20:57   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1
Rumba, ti si nardila tako rekalmo za to ajdovo kašo, da sem jo komaj dobla.user posted image user posted image user posted image  Upam, da sem kupla pravouser posted image  

user posted image user posted image user posted image
No, poročaj, če je bila v redu, prav?
Juliji še ne dajem večernega obroka gh, tako da še ni okusila tega čuda.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
15.1.2008 23:21:08   
SANEK1
Madejka, jaz ji dam vse te kašice kar na žlico, pač bolj gosto naredim. Mislim, da celo piše v navodilih, da niso primerne za flaše. Grem pogledatuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.1.2008 23:21:49   
madejka
Ja Ulla samo tebi na joški zaspi, meni pa samo ponoči, zvečer pa ni šanse! Samo flaša... V joški že dolgo ni dovolj zvečer za našega požeruha.
Jaz čez dan tud sama delam kašice... ne vem zakaj sem to kupla... menda zato ker sem jo misla po flaši datuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.1.2008 23:23:00   
madejka
Sanek na moji nič ne pišeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.1.2008 23:23:22   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

da pač znajo včesih bit ninici samotolažba otroka.

Kaj pa je to slabega? A ni fajn, da se lahko otrok sam potolaži z ninico, če slučajno tebe ni zraven, da bi ga lahko? Meni je s tega vidika kar malo hudo, da moja dva ničesar ne sprejmeta za ninico.

Jaz sem razumela tam omenjene samotolažilne navade kot negativne, ne bom dvomila v vas izkušene mameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
15.1.2008 23:23:37   
Anonimen
ja madejka, to pa je resuser posted image sam jo pa zgleda to kar ji dam za jest, tolk  nasiti, da dostkrat sploh noče joške...sam udobno se namesti v naročju in zaspiuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
15.1.2008 23:25:04   
SANEK1
Madejka, sorry. user posted image user posted image user posted image
Piše samo, da naj jo otrok je vedno z žlico ( verjetno mišljeno, da mu ne bi dali vilce, al kajuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 345
15.1.2008 23:26:05   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja

Likanje...lahko k meni prinesete cote. To še je edino, kar rada delam. Ampak (ta čudežna beseda), vmes mi naj ena posodo umije, druga okna, tretja tla. Če bo katera hitro fertig, pa še prah čaka na policah (ga veter noče odnest user posted image )

Zmenjeno! Raje cel stanovanje popucam, kot likam!

Man se tud fajn zdi, ker ima mali rad tega pliškota. user posted image  Tko cortkano zgleda.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.1.2008 23:27:07   
SANEK1
Rumba, jutri ti raportiram, kak nam jo je uspelo po gurglu dol spravit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.1.2008 23:28:29   
pupi
Madejka počakaj!

Jaz sem ji dala danes prvič na flašo zjutraj, v upanju da bo na plavanju zdržala in sem jo po občutku nardila pač bolj redko in povečala lukno na flaši in je šlo. Drugače pa midve jema kašice samo na žličko, če pa je tak sladka, ko dela njam,njam, njam poleg. no pa v vsakem primeru bi ji dala na žlico

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
15.1.2008 23:30:38   
Češnca
LN
sem mojmu oblubla, da pridem pred 1 zjutraj, pa se moram že zdej prpravlat začet! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.1.2008 23:31:02   
pupi
Ne vem pa zakaj ji nisem dala kaše kar na žlico zjutrajuser posted image  Zdaj mi je komaj potegnilouser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?