arneja
|
Uf, čveke moje, koliko bom morala prebrati . Linda, jaz naj bi tudi zdajle enkrat M dobila, pa je ni. Sem pa čisto čudna danes, me malo glava boli, pa nekoliko depresije se je spet prikradlo vame (tole vreme pa tudi niti malo ne pomaga ) tako da mislim, da bo M kmalu tu. Transfer bi pa jaz morala imeti 8. 12. pa ga ravno tako ni bilo, M pa je prišla 17. 12., kar je bil šele 27. dan cikla. Danes je pa že 30. dan. Sem pa še vsa driskasta danes, pa tudi včeraj sem bila, pa ne vem, ali preveč vitaminov s tistim ogabnim sokom dobim ali pa se me je kakšna viroza spet lotila . Linda, tebe tudi kaj na WC žene po soku? Dejzi, pa tebe?? Mogoče bi bilo bolje, da ga bi vseeno enkrat popoldne si ga delala. Saj ne vem. Linda, ti ješ še kakšne vitamine? Jaz še Centramed mami, pa je potem mogoče res veliko vsega . Gloria, . Niti malo se nismo motile v svojih predvidevanjih . Abra, saj se spomniš, kako sem jaz tudi kakšen dan že mislila, da sem se izkopala iz vsega skupaj, potem me je pa kakšen dan spet čisto podrlo. Isto se zdaj dogaja tebi. Ti, ko boš privolji, samo piši in piši, ko ne boš, se pa malo skrij pred nami . Ampak kam drugam sploh lahko človek ob vsej svoji žalosti sploh gre, če ne med svoje IVF-jevke ? In smo te zeeelo vesele, ko prideš .