|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
15.1.2008 14:15:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ne, en voziček jeuser posted image . Samo na sliki je prikazan športni del, del s košaro in lupinica, ki tudi paše na voziček.

user posted image user posted image user posted image  jaz buhtel mislila,da sta 2. Upam, da moj ne bo bral tega zdaj.user posted image  Me bo po buči.user posted image

Ajme ajme. Ja no, kaj čemo. Tudi to se zgodi.

sem se vsaj malo nasmejalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
15.1.2008 14:16:35   
Anonimen
Na Quinnya vem da gre lupinica Maxi cosi.

http://www.soncek.si/si/quinny-3xl-comfort-navy-avtosedez-cabriofix-po-izbiri-i4755.shtml

user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
15.1.2008 14:19:20   
Anonimen
Sam, da ne bo res kakšna mislila, da jih dobivam po buči. user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je na tisti lupinici, kjer sem prilepila link tudi možnost , da hrbet podložiš, da ni preveč trpeče za otroka. Moram it pogledat. Ja, mam tolko odprih oken na namizju, pa ne najdem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
15.1.2008 14:24:58   
Anonimen
Eno vprašanje:vam je  taleeeeee voziček všeč  ???

Ker meni osebno se kar obrača že od cene.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3979
15.1.2008 14:26:52   
Anonimen
meni ni všečuser posted image -so mi všeč bolj klasičniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
15.1.2008 14:28:14   
Anonimen
No, vsaj edina nisem. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
15.1.2008 14:29:10   
Anonimen
Brez skrbi, verjetno se še katera z nama strinja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
15.1.2008 14:30:55   
Anonimen

Brez skrbi, verjetno se še katera z nama strinja

Upam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
15.1.2008 14:34:25   
Anonimen
A sva spet same midve ostale?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
15.1.2008 14:36:52   
Anonimen
Imava gledalce. user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
15.1.2008 14:39:17   
Anonimen
uh, pa res. Pozdravljeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
15.1.2008 14:43:08   
Anonimen
Kaja08, lumpi1, rouzi, alea01, Mojca78, cv3rklic4

No, tole so trenutne gledalke. user posted image  Dober dan punce?

Evo, user posted image  za vse. Ena taka, popoldanska lagana. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
15.1.2008 14:43:53   
Anonimen
verjetno še prebirajo za nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
15.1.2008 14:45:57   
Anonimen

verjetno še prebirajo za nazaj

Ja, to bo to. user posted image Smo pa res naklofale. kao....user posted image

Nič, grem jaz zdaj domov, se tipkamo od tam. Samo malo kasneje. user posted image Pridne bodite in čvekajte še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
15.1.2008 14:48:29   
Anonimen
čavči

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
15.1.2008 14:53:55   
aleksandra silvija
Didlina, tisti voziček se mi ne zdi praktičen, ker nima košare za stvari. user posted image  Cena pauser posted image .

Trde košare poletni dojenčki ne rabijo zaradi varovanja pred mrazom, ampak zaradi ležišča.user posted image

Športni so uporabni šele od 4. ali 6. meseca, v lupinici pa tudi ne more preživeti ur in ur na sprehodih.

Po mojih izkušnjahuser posted image user posted image user posted image  je ta kombinacija 3 kosi v kompletu prav praktična. Če pa so zraven še velika kolesa,...user posted image , pa pod vozičkom čim večja košara za stvariuser posted image , pa morda za kakšno malenkost iz trgovine, da ne nosimo vse v nahrbtnikih, torbah,,,,user posted image user posted image user posted image .

Kile pa     user posted image . Dopoldne sem se pregrešila s taveliko Gorenjko s celimi lešniki--je mož prinesel 3, češ--da bo zvečer ostalo še kaj zanj...user posted image user posted image user posted image .

Pa čist nora sem na nezdravo hrano. Pizze, ocvrt krompirček, sladoled,....se moram vsake toliko kar okregatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
15.1.2008 14:59:01   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 69 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    MORFO: 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image  P 17.1. / MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image     MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 30.1. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny P 17.1.  / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
nInAzWeRiNa MORFO 15.1.
kleopatra28 MORFO 16.1.
tteeaa P 16.1.
kodrana MORFO 17.1.
pikica_30 MORFO 17.1.
Eva2008 MORFO 17.1.
ninny P 17.1.

Anja PH P 17.1.
alea01  P 17.1.
Kaja08 MORFO 18.1.
Mojca78 P 18.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
15.1.2008 15:02:23   
Kaja08
Živijo! No glede telovadbe - z Mojco hodiva v ljubljansko porodnišnico, oziroma zadi za njo je ena lesena baraka. Prou fino je bilo! Aneda, Mojca....Ampak včeri še nisi bila bolna - te je očitno vožnja s kolesom prehladila user posted image  Drži se in se čimprej pozdravi!!
V materinsko šolo bova pa midva začela hodit že 5. februarja, ker moj marca in aprila nima časa (ima v službi ful gužvo), maja je pa že prepozno.
Ja nč...grem zdej počas pisarni pospravit in potem kuči pjevajuči!
Aja, sej res - a katera pije mogoče čaj plahtico? Baje je dobra za hormonsko ravnovesje?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
15.1.2008 15:14:36   
Anonimen
Kaj je to čaj plahtica?user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
15.1.2008 15:16:14   
alea01
No,, cveke cvekaste!
Ve kar cvekajte o vozickih, ker jaz nimam pojma o pojmu in zdaj sam informacije pobiram. Gledat jih pa se tudi nisem se sla. Bo ze.
Didlina- tisti vozicek je pa vesolski. Ne vem no, ampak koliko je to prakticno oz. udobno za user posted image user posted image user posted image .
Kaja- plahtica je ful zdravilna rastlina in pomaga pri zenskih tezavah (boleci menstruaciji). Jaz sem jo zelo veliko pila in pol sem zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image , ko pa drugace ni ratalouser posted image . Ti kar pij, ker ti lahko naredi samo dobro
Punce, upam da nimate tezav pri branju mojih postov, ker ni sumnikov. Ta prenosnik sva kupila v Nemciji in ne podpira sumnikovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
15.1.2008 15:17:16   
alea01
Plahtico moja tasca nabira na Visevniku

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
15.1.2008 15:17:42   
Kaja08
Ja plahtica je čaj, ki ga kupiš pri raznih zeliščarjih - jaz sem ga pri eni tetki na tržnici. In baje da pomaga pri hormonskem ravnovesju in da ga je pametno pit user posted image  Okusa ni ravno prijetnega, ampak sej tisto eno šalco na dan pa že pogoltnem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
15.1.2008 15:20:13   
Anonimen
http://www.trebnik.com/zelisca/plahtica.php

Aha, mi je znana tale rožica.user posted image Hvala za info. user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
15.1.2008 15:59:38   
Tina 28
No, danes sem mela pregled in mi je opravila morfologija.
Naredila je ultrazvočni pregled (aja...prej me je okregala za prehiter poskok teže v tem mesecu 3,5...in mi pripisala DIETA- pa sploh tolk ne pojem, sploh pa ne sladkarij).
Sem mislila, da bom več zvedla...tko pa ne vem niti teže, niti velikosti malega, meritve so baje v redu, čeprav jih je le nekaj. ne vem ali je velik al premajhen....je pa ž zaključevala in je zglda bolj na hitro povedal.
je pa komentirala, da ima glavico iztegnjeno (meni se je zdelo kar malo nazaj, kot bi oblake gledal) vendar pa da ne more reči, kaj naj bi to pomenilo (no jaz vem posledico...sprožen strah, ki ni bil obrazložen)...kao, da mu tko paše.
V materinsko knjižico je zapisala v defluksu (no nekaj takega).

Drugače mi je pa zapisala še ostale podatke v materinsko knjižico
tedni 19-20
GV/TT/BPD (4.9)
PSU/GIBI  + +
HC - obseg glaice  14,3
obseg trebuha AC   isto
FL femur 3,4
Glava: v defleksu
naprej pa nič konkretnega, samo čez štiri polja čačka, ki zgleda ne opozarja na nepravilnosti
Posteljica: spredaj

vesela bom vseh komentarjev glede mojih meritev in da mal primerjam z vašimi, ker mi nič velik ne povejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
15.1.2008 16:01:53   
babysolza
Živjo sotrpinke user posted image ,

ja jst bom za moment mal zamenjala temo - meni je uspelo zelo poceni dobiti voziček od Peg Perega in sicer takšen, ki se spusti v popolnoma vodoraven položaj. Lupinico sem podedovala po nečakih in sem nepričakovano prišparala vsaj enih 300 ojrou, ker sem sicer imela ogledan Peg Perego komplet (voziček+košara+lupinica) za enih 480 euričev. Pa bomo lohk drgje mal bl zapravli - ostalo zihr ne bo... user posted image
Tako da - moj nasvet (pa čeprav sem 1. noseča in še ne vem, če bo res tako - sm pač ful rada ful pametna user posted image   user posted image  user posted image ), podkrepljen z mnenjem s forumov, ki sem ga upoštevala - košare se poleti res ne rabi. Pa baje se jo itak nuca sam ene tri mesece...

Glede čajčkov pa - jaz sem kljub temu, da se super počutim in mi res nič ne fali, začela piti tiste šumeče tablete - kalcij in železo. Vsak dan al pa vsak drug dan je popijem pol - okus sicer zanič, ma se tolažim, da pikici dobr dene...

Zdejle pa grem - najprej na telovadbo, nato pa še k zobarju. Držite pesti, da preživim!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?