|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
14.1.2008 14:10:23   
lonapo
Babysolza in aleksandra silvija lepo pozdravljeni, dobrodošliuser posted image user posted image .

Ja moje bruhanje se je res ustavilo-zaradi cedevite (kdo bi si mislil), upam da je res samo trebušni virus, ki izgine v 1-3 dni; ker če je rota virus ne bo dobro.user posted image .

A boste šle tam proti koncu nosečnosti (7 -8 mesec) na 3d Uz?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
14.1.2008 14:12:19   
Anonimen
prejšnji teden se mi je prvič zgodilo, da sem se skoraj brez veze kar na lepem razjokala. Zdej pa res razumem tiste hipoteze o nosečniških hormonih in podobno. Kr nisem mogla verjet, da se meni to dogaja!!!

Nosečniški hormoni- meni gre pored tv skoraj vedno na jok, če gledam kakšen film-jokam, če gledam šport in kakšen naš dobro nastopi- jaz imam že solze v očehuser posted image , še kakšne reklame me ganejouser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
14.1.2008 14:12:49   
Anonimen
A boste šle tam proti koncu nosečnosti (7 -8 mesec) na 3d Uz?

jaz ne bom šla

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.1.2008 14:17:20   
lonapo
joj, men gre tud skoz na jok in sicer ob najbolj banalnih zadevah. Katastrofa.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
14.1.2008 14:19:49   
alea01
user posted image Ola!

Babysolza in aleksandrasilvija- dobrodosli
Lonapo- jaz grem na 3D UZ v 25tuser posted image  k dr.Strah v Domzale. Placala bom pa 110 eur. Ona dela 3D UZ okoli 25t. V Dravljah pa delajo med 25t in 30t

Ja, tudi pri nas so te brcike ze kontrektne in me ze mal trebuh boli. Ko pa skoz brca. Pa na levi, pa na desni, pa pri popku.... Pa kako to krozi. Enkrat je glavica na levi strani, ze v naslednjem trenutku na desni. Kolk imajo to nase user posted image  enega dela. Saj ne bo dolgo, ker ne bodo imeli prostora. Zdaj so pa frajerji, ko pa je tolk enga prostora v maternici

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
14.1.2008 14:22:47   
willma
Ojla punce!
Kako ste?

Pri nas sije sonček user posted image
Moja mala miš je danes po 3. tednih "dopusta" spet šel v vrtec in to brez jutranih izgredov user posted image user posted image
Mama pa si je privoščila majhen počitek, sem se ulegla nazaj v posteljo in ležala do 11huser posted image

Upam, da ste že vse čisto zdrave. Jaz moram bit jutri že ob 7h v bolnici za odvzem krvi, za pregled imunosti na norice (vodene koze). Jih je mišek iz vrtca prinesel.

Vidim, da je dosti govora na temo voziček, moj nasvet: naj bo praktičnost pred lepoto.
Glede na moje izkušnje in izkušnje ostalih mamic, smo videle, da je najbolje upoštevat teren, po katerem se boste večinoma vozile, mobilnost, kompetabilnost voziček-avto, ker če je voziček velik kot naš, potem težko prideš skozi z kakšnim manjšim avtom...
Jaz bom dala našega "terenca" (kupljen v toys'r'us 2004) preoblečt, ker sem z njim bila zelo zelo zadovljna.
Vse nam je zelo prav prišlo, tudi košarica.

ps: Tako lepo mi je vsak večer z AS poslušat user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.1.2008 15:01:06   
pikica_30
Pozdravljene nove user posted image !!! user posted image user posted image user posted image
Evo, končno sem vas prebrala za nazaj od 144 strani! Čveke čvekaste! user posted image  Pa da malo odgovorim:
- brce: jaz jih noro čutim skoraj ves čas, tudi v službi, pa tudi moj dragi jih je včeraj končno "ujel" ko je dal roko gor na trebuh
- jokanje: obup, se lahko jokam na veliko, že če mi nekdo en prst pokaže, so solzice že tuki
- trebušni virus: sem ga tud jaz imela in to v 2. mesecu (bruhala en dan, pa driska 5 dni, pa vročina), sem letela h ginekologu pa mi je naredila UZ in je bilo vse ok, tud kasneje na NS
- midva pa nimava še čisto nič za user posted image , ker sem 1. user posted image . Nimam pojma kdaj bova šla v nakup opreme, ampak trenutno sva pri izbiri kavča in omar za dnevno, ker imava trenutno "provizoriš" dnevno v tisti sobi, ki bo od junija otroška soba. Upam, da bo uspelo do junija. user posted image
- test za glukozo??? jaz o tem nič ne vem, do sedaj mi ga ni bilo treba iti delat. a to mora it opravit vsaka user posted image  ali je po potrebi?
- ja, jaz sedaj čakam morfo v četrtek in me kljub vsemu malo skrbi, saj user posted image  nisem videla po UZ že od NS (8 tednov nazaj). Ga pa slišim po AS (srček dela že ful močno, pred 14 dnevi je bilo še takšno "šumeče" bitje, sedaj je pa že čisto razločno). in čutim vsak dan. user posted image

Pridne bodite! Papa!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 14.1.2008 15:02:36 >

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.1.2008 15:08:18   
zp
Halo čvekice user posted image ,

najprej za 3D UZ pri Strahovi- sem jaz tudi razmišljala o tem, potem sem se pa pogovarjala z enim parom, ki je bil pri njej, pa sta bila zelo razočarana..v bistvu je bila pa kriva user posted image , ker se ni postavila v pozicijo, da bi se videl obrazek, pri 25t se pa baje tudi noče več obračat kot prej, ker ima manj prostora.... Strahova je samo komentirala po 5 minutah, da obrazka očitno do poroda ne bosta videla  in ju poslala ven... nekje sem slišala, da če se ne vidi dobro, da te naročijo še 1x zastonj...

drugače pa hura za nakupe vozičkovuser posted image .. mi imamo od prej trikolesnika Speedya od Quinny-a, ki je super tudi za manj stabilne terene, da se pa tudi rolat z njim po mestuuser posted image .. ima pa najmanj eno pomanjkljivost- ne spusti se do ravnega... prvič smo potem nekaj kombinirali z neko zimsko košaro od Haucka s trdim dnom, ki smo jo položili direkt v voziček, tokrat pa si bomo sposodili kar original košaro, ker bo za zimsko varianto pretoplo... pa še namesto posteljice bo služila do septembra, ko bomo šli kam potovat..

tudi jaz nestrpno čakam brce in ugibam ali deluje prebava ali se kaj drugega dogaja v trebuhu, ki se mi zdi ogromen.....drugače pa vse tiste, ki greste danes pridno telovadit- napišite kako je bilo, pa če se vam ljubi kakšno fajn vajo napisat, bi bila ful vesela! user posted image uživajteuser posted image ,

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.1.2008 15:16:28   
pikica_30
Ja za vaje se tudi jaz priporočam, ker imam občutek, da sem že čisto zarjavela...user posted image

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
14.1.2008 15:19:38   
Anonimen
test za glukozo??? jaz o tem nič ne vem, do sedaj mi ga ni bilo treba iti delat. a to mora it opravit vsaka ali je po potrebi?

po potrebi se dela

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
14.1.2008 15:38:30   
nInAzWeRiNa
po potrebi se dela tega pa nisem vedla? jst sem dobila en kup napotnic, za kri, vodo ,glukozo, mogoče je še kejuser posted image nevem, me bojo sčekiral v nulouser posted image -no ja sej še bolš... 

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
14.1.2008 17:20:51   
Noni
Lep pozdrav vsem!

Naj se vam še jaz pridružim... To je moja druga nosečnost, pri prvi je bilo vse narobe in se je žal končala z UPN v 16. tednu, zdaj so pa rezutati NS več kot fantastični!!! Test morfo imam pa 24.1., PDP 6.6., G je pa 90% da bo user posted image . In upam, da se ni zmotila, ker imam vse cotke nakupljene v svetlo modri barvi... user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
14.1.2008 17:46:42   
Anonimen
Noni dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Noni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
14.1.2008 18:26:47   
Anonimen
Jaz sem tudi še živa.user posted image  samo hitim zdaj v trgovino.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
14.1.2008 19:01:28   
Tina 28
Oj

Ko vas berem sem kar slabe volje...zakaj?
Sama sem brcike že vsak dančutila od 17. tedna naprej...zdaj pa že en teden nič, pa bi moral zdaj že pošteno brcat, ko sem že v 20. tednu. Prav mori me.

Men pa ne gre tko zlo na jok, samo skoz sem brezvoljna...težko me je razveseliti, hitro pa sem razburjena in jezna...skoz eni cmoki v glavnem.

No jutri bom končno dočakala pregled, da vidim kaj dogaja...upam da bom imela kaj za bit vesela. Zarad brcik me kar malo skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
14.1.2008 19:17:16   
uvuv
Pozdrav,

Berem vas sicer ze precej casa, pa se doslej se nisem pofockala. Danes so me aleksandra silvija, babysolza in Noni opogumile, da se vam se jaz pridruzim.

Stara sem 29 let, sem prvic noseca in 22.6. pricakujeva user posted image . NS je bila odlicna 13.12., se je ves cas obracal in brcal, morfologija bo pa 28.1., ko bova upam koncno izvedela ali bo user posted image ali user posted image . Me res ze prav firbec matra. Doslej sem pridobila cele 2,5 kg ... bi bila kaksna vec, pa sem ravno prebolela angino, tako da se je pridobivanje teze ustavilo pri 2,5 kg.

Sicer zivim cez luzo in bom tudi rodila tu (zal zato tudi manjkajo vse stresice, saj jih moj racunalnik ne zna pisati).

Ursa

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
14.1.2008 19:38:36   
lunca14
En lep pozdrav novim nosečkamuser posted image ,no sedaj nas je pa že kar lepo število,mogoče se še kaka opogumi,da se nam pridruži.
Midve z nayo sva bili danes na telovadbi,je prav fino se spet malo pretegnit,aja naya še enkrat hvala za darilce,in te v bodoče prosim da ,brez darilc,pa čeprav imam otroke.......Drugače pa sem takoj ko sem prispela domov,šla spet objemat školjko in mislim ,da grem spet,tako,da mejte se lepo.Jaz grem pa pozdravit svojo zvesto prijateljicouser posted image .

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
14.1.2008 20:12:43   
tteeaa
Pozdravljene nove sonosečkeuser posted image ! Želim vam čim manj nevšečnosti med nosečnostjo in pridružite se nam večkrat na klepetu. pa seveda čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

...glede brcik....jaz jih prejšnji teden cel teden nisem niti enkrat čutila, pa sem v 19. tednu, tako da mislim, da je to normalno. včeraj sem jih pa spet in danes tudi  -ampak jih čutim ob strani in ne spredaj - očitno bolj zadaj nosim.

Tweetek, upam, da je bilo na izpitu uspešno - sem držala pesti.user posted image

Za jutri se pa jaz priporočam za držanje pesti, ker grem na izpit. bom spet Lj videla po dolgem časuuser posted image . Ja, no, zdaj v nosečnosti se mi zdi iz Štajerske na Ljubljanski konec celo popotovanjeuser posted image .

lepo klepetajte..... 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
14.1.2008 20:34:32   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Midve z nayo sva bili danes na telovadbi,je prav fino se spet malo pretegnit,aja naya še enkrat hvala za darilce,in te v bodoče prosim da ,brez darilc,pa čeprav imam otroke.......

Joj sej to je blo malenkostno še mal za novo leto, ponavadi vedno klaj sestavim, tko za dušo. Obljubim, da ne bom večuser posted image user posted image user posted image .

Telovadba je bla supr, čeprav me še kr boli spodaj. Upam, da mine.

Pozdravljene vse nove, lepo da nas je čedalje več.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
14.1.2008 20:36:56   
Anonimen
tteeaa - bomo držali pesti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.1.2008 20:41:08   
uvuv
Jah, kar zadeva brcike ... jih se vedno ne cutim, pa sem med suhimi. Izgleda, da imam zelo neznega otrocka. Saj vem, da naj jih kot prvonosecka ne bi cutila tja do 18.-20. tedna, pa bi bilo vseeno fino cutiti, da nosim user posted image naokrog in ne samo vecji trebuh. Konec koncev sem ze v 18. tednu (17t1d).

Meni sprehodi zelo dobro denejo, pa tiste od pilates vaj, ki se ne izvajajajo na trebuhu. Sem se pa, odkar sem user posted image , zelo polenila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.1.2008 21:18:21   
lunca14
Ah Naya...hvala za pozornost,res sem ena kr.....va.Se bom poboljšala.Upam ,da te neha bolet buši,samo pij,veliko pij,potem bo pa šlo vse s....e iz tebe ven,bo pa ok.Drugače pa pejt v lekarno po kake svečke,mislim,da se dobijo tud take na zeliščni bazi pa bo šlo.Mej se.

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.1.2008 22:16:36   
tweetek
Oj! jaz se spet malo javljam zdaj ko je izpit za mano. Ttea, hvala za pestkeuser posted image , bom vrnila uslugo jutri pa dobro piši! user posted image ... Je bil pa kar težak izpit, tako da ne vem če bo...

Ja, pozdravljene vse nove nosečke, moram it za nazaj prebrat katere točno to ste...Lepo čvekanje vam želimuser posted image

Drugače sem pa danes utrujna od živčkov in učenja,tko da nimam kaj veliko za poročat, razen da se je moj dragi odločil dapremalo jem in me zdaj kliče in opozarja da moram jest.... Sem namreč včeraj skor poročni prstan zgubila s prsta, samo kile so šle pa gor za 2kg od začetka nosečnosti, ampak v obraz sem pa res malo suhauser posted image . No ja, se vsaj ne počutim krivo ko sem danes pokedla velik nutelleuser posted image

Lepo pančkajte, pazite bušije, jaz grem pa brat kaj ste načvekale....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.1.2008 22:33:38   
tweetek
No, sem prebrala, in zdaj pa mislim da moram res narest ko vas je tolko navijalo zame.... Hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... Sem dobila kar solzne učke (saj veste hormončki pa to...).

Tele brcike so kar intenzivne že, ampa če jih ni jih pa jaz tud pogrešam - pol se pa spomnim, da je kaja mela tud tako situacijo ko jih ni čutla pol je blo pa vse OK, a ne kajauser posted image ... Tko da Tina, nič se bat...Pa uvuv, saj bojo prišle, boš vidla. Jaz sem jih ta prvič v 17. tednu začutla pa sem bla pri ta zgodnjih, tako da je še čas...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
14.1.2008 22:37:53   
tweetek
aja, pa Mojca in kaja dobro telovadita! Pa jaz se tud za kakšno vajo priporočam, sem si sveto obljubila da bom vsaj 2 krat na teden doma telovadla in šla vsaj enkrat na teden ven... Upam, da bom res! Nya, upam da boš kmalu boljše. A si kak hecen gib naredila pri telovadbi?user posted image .... Ojej kolk sem že načvekala, pol se bojo pa name jezile punce da  morajo vse to bratuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?