violinski
|
Dan, vas pozdravljam iz KP, kjer sem si privoščila daljši jutranji spanec, saj sem zadnje dni kar utrujena in imam očitno manko spanja - že v četrtek sem zaspala na kavču tik pred 9.uro zvečer, včeraj smo se pripeljali dol in seveda klepetali z mojimi starši do poznega, pa še eno NL darilo sem morala dokončati - za teto, ki jo bom ta vikend videla prvič letos . Pa je bila ura 1, ko sem šla. Grem malo po vrsti proti nazaj: Pikaču, to kar se je tvojemu bratu zgodilo je živa groza. Ne morem verjeti, da se toliko ljudi zadnje čase pelje v napačno smer po avtocesti - ravno včeraj sem tudi poslušala prometne informacije in pravi radijec, da se na gorenjski avtocesti pelje en avto v napačni smeri in prosi za previdnost, potem je spustil v eter dve pesmi in se kmalu spet javil, da se JE na gorenjski avtocesti peljal avto v napačni smeri in da je že prišlo do nesreče in je nevarnost naleta, kmalu zatem pa je sporočil še, da je bila nesreča tako obsežna, da so zaprli avtocesto v tisto smer. Žal res ne vem, kaj narediti, če ti storilec zbeži s kraja nesreče, vsekakor je fajn, če mu takrat tablica z avta pade na tla, kot se je enkrat zgodilo moji sestri - ampak o tem sem že pisala tule. Nanka, imaš prav, srečanja bo treba za naše malčke in predvsem za njihove mamice. Lana je drugače tudi taka afna kot praviš, da je Zoja - ful se rada maže z labello pa pri frizerju se rada striže pa nohte tudi ni problem - ko jih strižemo, jih je treba vseh 20, ... Po drugi strani se veliko z avtomobilčki igra. Za darilo je dobila tudi tisto punčkino glavo, ki se jo potem frizira in maže in vse, in ji je trenutno največja zabava. Jaz upam, da jo bo minilo, ker so te 'glave' kar malo srhljive , zraven je ena šminka in ena mala paleta z lipglosi, ampak jaz sem ji rekla, da je tisto za punčko, ker če bi ji povedala, da je za otroke, bi imela že povsod. No, saj tudi tako je namalala že povsod po punčki, tudi po laseh. Večerne "lulat in kakat" imamo tudi mi, zadnje čase trajajo vedno manj, tako da se vedno manj sekiram. PRi nas je potem še to, da se tamaladva začneta pogovarjat in pogovor gre v smeh in histerijo in popolno zabavo, pol ko se jaz jezim nanju, je pa jok. Klasika. Jessy, jaz sem ugotovila, da moram vzeti Lekadol takoj, ko se mi pojavi najmanjši znak glavobola in deluje. Če čakam predolgo, mi nobena stvar ne pomaga. Poskusi tudi ti. Za bunde ti žal ne znam pomagati, meni je k sreči tašča kupila dve, ko je bila nazadnje v Bruslju in sicer v C&A - eno športno in eno bolj 'žensko'. Obe sta dolgi čez rit, ta športna ima še kapuco z umetnim krznom. Ful ju imam rada, vem pa, da je za obe skupaj dala nekaj malega čez 100€. Poleg tega imam še eno črno, dolgo skoraj do tal, elegantno, ki jo imam ful rada sedaj, ko je v Ljubljani zjutraj pod ničlo, ker mi ni treba obuti hlačnih nogavic. V pisarni imamo namreč nagnusno vroče (26, 27°C popoldne) in bi v hlačnih nogavicah lahko crknila. Moderna nisem, ker so pač moderne tiste bunde ali do pasu ali do kolen, ampak me vsaj ne zebe. Kety, sem vesela, da vam gre očitno na bolje, Timon bo kmalu spet prišel v svoj ritem, zdaj se prav gotovo tudi on še sestavlja, saj pravijo, da vsakokrat, ko so otroci bolni, malo izgubijo ritem, malo nazadujejo, ampak potem, ko se spet najdejo, hitro spet napredujejo in se vrnejo v svojo staro rutino. Timon verjetno hoče nadoknadit sedaj, vse kar je zamudil med boleznijo, in zato se mu zdi, da mu ni treba spati več kot toliko. Sigurno bo spet kmalu tako, kot je bilo. Pa spet boste veliko zunaj, ko ne bo več takega mraza in bo bolj utrujen od divjanja na svežem zraku pa bo še lepše spal. Mogoče bi bilo fajn, da pridete spet malo v Ankaran, tu je ves čas nad nulo, edino danes in jutri bo padal dež, kako bo kasneje pa še ne vem. Jessy, fino kuhaj. JAz se ti moram tule prav posebej zahvalit, si mi rešila nedeljo - sem namreč pripravljala mojo famozno šarloto in se enega dela recepta nikakor nisem mogla spomnit. Potem sem se spomnila, da si me enkrat vprašala, kako jo naredim in sem ti napisala recept. Sem šla brskat po starih postih in sem ga našla. Šarlota popolnoma uspela, slikica tukaj: http://tamala0801.moj-album.com/album/1540924/?os=10613436 Zdaj pa naj poljubčkam za srečo še ery - žal mi je, nisem niti vedela, kaj prestajaš, vedela sem, da po malem krvaviš, ampak nisem si mislila, da tako hudo, da si bila že v strahu, da je šlo vse naprej. No, očitno se plod trdno drži, zato ti tudi jaz svetujem vse, kar so ti že druge prijateljice - veliko počivaj in se drži tega, kar reče zdravnik - če reče da je treba bolniško, naj bo bolniška!!! Čestitam za živahen plod . Pa nič , v sanjah pa lahko. S komerkoli, saj ni treba, da tvojemu poveš (šalim se). Mislim, da sem s pisanjem nadoknadila za nazaj . Mi je žal, ker se ne uspem več javljati tako pogosto kot prej, ampak je pri nas v službi končno tako, da imam tudi nonstop delo in nekaj pripravljam (do sedaj sem še vedno bila "nova" in mi niso toliko zaupali, čeprav sem že veliko znala), tako da se mi malokrat uspe prikrasti do RR. Si bom poskusila vzeti vsaj kakšno minuto na dan - pametno bi bilo, da grem na RR namesto na malico v duhu tega, kar je rekla Petri, da najbrž hujšam. V resnici ne, bom pa absolutno poskusila zmanjšat vnos ogljikovih hidratov v svoj organizem. Ker mislim, da sem odvisnik od OH. Zdaj pa grem pogledat, če me kdo od mojih kaj rabi. Otroka se nekaj kregata, verjetno sta že zmatrana, ker sta se zbudila ob 6:30. Jih bo treba nagnat spat.
|