|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
8.1.2008 10:36:33   
Nončika
Hja Tiamo in Pikaču, ve o cvetkah na delovnem mestu. jaz pa nimam z niti eno cvetko problemov. sem namreč sama, sem med samimi dedi. user posted image

no eno sodelavko man, ampak je na porodniškem.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
8.1.2008 11:23:08   
violinski
Evo, Tia, k si že v šunku kupovanja daril, še eno meni, danes pa jaz praznujem!!!!

Za majice te moram razočarat - Lana je sicer že na 110 in 116, ampak Aljoša tudi tam 92 in 98, tako da smo kar zaporedni. Bom pa preverila, kaj imam rožnatega user posted image , tega sigurno Aljoša ne bo nosil user posted image .

Pa še to, Tia je prav napisala, kako je to naše vsakodnevno dopisovanje hudo terapevtsko in za to sem hvaležna vsaki od vas posebej da prebere, kar napišem, pa tudi če ne, samo to, da imam kam napisat vse, kar me tare.

Spet imam gužvo, tako da spet računam, da bom šele zvečer kaj napisala. Aja, ne, zvečer bom imela obiske. Pa en drug dan.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
8.1.2008 11:27:27   
violinski
Pa še: jankobanako, če nas bereš, vse najboljše tudi tebi - prosi Tio, da še tebi kupi eno darilo!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
8.1.2008 11:46:20   
Nončika
VIOLINSKI, vse naj naj. user posted image  moje darilce!!!

sem lahko malo nesramna? keri roj. dan? če že nočeš povedat kolko let šteješ, mi vsaj zaupaj letnico rojstva. bom že jaz zračunala!!!user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 4379
8.1.2008 12:35:36   
Tiamo
violinski nisem nate pozabila, samo nisem hotela napisati, da te ne bi izdala. A lahk povem kok si stara, prosim, prosim user posted image user posted image

Darilo, ok zate vedno. Samo povej kaj bi imela, zate oz. za vse avgustovke mi ni škoda €. Saj ste moje (kot je violinski napisala) terapevtke in to iz področja psihiatrije, zdravstva, pediatrije, osebnih odnosov, itd...več kok € bi zapravla, če bi privat hodila k takim terapevtom.

Danes se mi ne da pogledat v Mano, mah sem imela tok dela, da zdaj počivam....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
8.1.2008 12:36:46   
Tiamo
sem namreč sama, sem med samimi dedi.
jaz tudi med deci najdem cvetove, uglavnem je samo en tak, pa sem ga spravila že na realna tla, da pač z mano ne more češnje zobat

sem lahko malo nesramna? keri roj. dan? če že nočeš povedat kolko let šteješ, mi vsaj zaupaj letnico rojstva. bom že jaz zračunala!!!user posted image  

sej smo se že pogovarjale o tem, da sem jaz stara 3ahm in potem dolgo nič, pol je pa violinski...no pol se je pa neki bunila, da sva isto stare 5 mesecev

A mi lah poveste, zakaj ste tok navalile na naše letnice in naše mladosti...a ne veste, da sem jaz čist v depro zaradi moje letnice in pol vas berem kake mladinke, pionirke ste in samo tonem in tonem...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tiamo -- 8.1.2008 12:39:53 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
8.1.2008 12:48:31   
nanka
Violinski, vse naj, naj, naj naj boljše in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo praznuj in se zabavaj.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
8.1.2008 12:54:27   
violinski
Ah mene leta nič ne sekirajo. Imam jih toliko, kolikor sem jih doživela in če bi mi katero manjkalo, bi mi manjkalo za eno celo leto izkušenj. In to je 34. Ve ste proti meni mladenke, ampak z nanko in Tio pa še kar skupaj maširamo user posted image . Dokler se ne pogovarjamo o kilah, vse povem. user posted image

Pa hvala za vse lepe želje!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
8.1.2008 13:16:27   
Pikaču
Violinski, vse naj, naj, naj in lepo praznovanje ti želim.

Omenjale ste neko srečanje, kdaj ste se pa že srečale? Upam, da se bomo me tud kje kmal!
Danes se spet telovadba začne, gremo z Emo in očka gre tud. Dons je rihtal papirje, sedaj je pa priden, sem ga malo zaposlila in čisti stanovanje, me je ravno prej klical in pravi, da je v kopalnici. Priden, priden.

V službi mam gužvo, sej veste, med prazniki se je kar nabralo zadev, tko da jih bo treba počasi reševati. Se pozna, da sem bila doma, pa čeprav so bili prazniki.

Tiamo, ne se sekirat zaradi let, sej kot so že predhodnice napisale, star si toliko, kolikor se počutiš in verjamem, da se ti ob mali nagajivki in možku počutiš zelo mlado. Saj tudi si, navsezadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 4384
8.1.2008 13:27:56   
Tiamo
Violinski, a mi ne daš duška, da povem kok si stara user posted image user posted image user posted image

A gremo zdaj o kg? Joj, kak sem nesramna...moram te malo violinski k imaš lih rojstni dan. Veš kaj ti povem, da se te sploh ne predstavljam suhe, tebi paše taka k si..itak pa nisi debela, lepo zaobljena tam k je treba. Poglej mene kr neki, samo rit zaobljena, drugje pa kosti. Zdajle k sem malo nahodna, sem šla spet s kg dol, vidim po kavbojkah, ampak samo v pasu. Sej sem sama kriva, včeraj sem pojedla 10dag lahke solate, doma dva krožnika juhe in se ob 22:30 spomnim, da nisem konkretnega jedla, sem bila pa tok lena, da sem šla s krulečim želodcem spat.

Tudi mene leta ne sekirajo, samo EMSO me daje user posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
8.1.2008 20:55:19   
jankobananko
Violinski, najprej nama želim vse najboljše, veliko zdravja, sreče in ljubezni, vsaj do naslednjega leta!
Vsem ostalim sem dolžna še srečnga pa zdravga (tale je predvsem za kety).

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
8.1.2008 21:00:46   
Jessy
Prej sem vas na hitrco prebrala in sem upala, da se nobena še ni spomnila na rojstni dan od violinski, ampak samo zato, da bi bila vsaj enkrat prva pri izrekanju voščila. Običajno sem pri ta zadnjih, ali pa celo za kak dan zamudim! Ker ste se že spomnile nanj, takrat nisem hitela s tipkanjem, ker se mi je že mudilo na telovadbo z Nejo.

Torej, Violinski....želim ti veliko, veliko lepega, veliko medsebojnega razumevanja, veselja in sreče v družini, ogromno zdravja ter uspehov!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
9.1.2008 6:59:51   
Tiamo
Dobro jutro,

jankobananko še tebi en velik naj naj naj ob rojstem dnevu.

Ja, Jessy ob 21 je že konec dneva, ti pa si mislila, da smo pozabila na našo mamico Violinski.

Kaj naj napišem nič dobrega, sem včeraj zvedela od prijateljice, da se je njen sosed 25 letnik vrgel čez balkon. Matr a so res tele božični in novoletni prazniki čist depresivni in silijo ljudi v take stvari.

Grem pogledat, če je katera skuhala kavo in če se spet kaj kregajo in če kaj brišejo poste na RR.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
9.1.2008 8:22:52   
Pikaču
No, sem tudi sama neki forume čekirala, pa sem zasledila, da naj bi se dva zakonca neki kregala user posted image user posted image Ali sta se pod nicki najdla ali kaj je bilo. Kaj je pa to z brisanjem postov? Dej, Tiamo, kej poročaj! Prosim!!!

Drgač je pa Ema danes dvakrat ponoči zajokala, prvič ob enih, k jo je lulat, drugič pa ob 6, ampak je takoj nazaj zaspala. Mogoče je kaj takega sanjala.

Grem delat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
9.1.2008 8:24:47   
Tiamo
Pikaču, veš nebi o tem tukaj, ker nas lahko brišejo. Uglavnem je santabarbara ratala na RR ....

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
9.1.2008 9:04:00   
tina104
Violinski in jankobananko, vse, res ve najboljše ob rojstnem dnevu! Želim vama veliko zdravja sreče, ljubezni, uspehov, čim manj sekiranja ... pač vse lepo!

Pikaču, me smo se srečale maja 2006, če me spomin ne vara. Nas je bilo kakih 10. Smo imele slike na moj album.com. Še to obstaja? Jaz sem si samo eno sliko takrat uspela dol potegnit, fotoaparata pa nismo imeli zraven.

Pa res, kje je Kety????? Kety, javi se!

Tiamo, res bi rada kaj več izvedela o tej santabarbari. Lahko daš kak link ali kaj malega o tem napišeš?

Tudi meni ste agstovke prave terapevtke! Hvala vsem, da berete moje pisanje!

Klarika, ja jaz sem isti letnik.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
9.1.2008 9:06:52   
ery
Ojla....

Joj ste se razpisale..sem vas koamj prebrala dans. Včeraj sem bila doma, ker je Nika zbolela, je bila že med vikendom slaba, v ponedeljek jo je imel še moj ati, ker je bil doma, včeraj sem jo pa peljala k zdravniku, samo ni nič sirupa dobila, ker je bris v grlu negativen in to je virus, se samo pozdravi, če bi bil pa pozitiven, pa bi dobila antibiotik.

Dans sem v službi, ker ni imela vročine, jutri imam pa spet dopust in to zaradi UZ. Seveda mi teče še vedno, in me je kar starh kaj bo.. Upam samo to, da ne bo potreben kak poseg. Tega se pa res najbolj bojim.

Violinski, malo z zamudo ti voščim vse najboljše! Veiko sončkov in smeha, pa veselja in igranja....user posted image

Toliko na hitro...

Tiamo in Pikaču jaz pa o kreganju nič ne vem.. Kaj je pa blo ? Sem firbec...user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
9.1.2008 9:08:21   
ery
Joj Jankobanko sem te zgrešila.. Tudi tebi voščim vse naj , naj za rojstni dan! Bodi vesela, nasemjana, zdrava, uspešna in nasploh naj se ti uresniči kar si želiš... user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
9.1.2008 9:12:18   
Tiamo
ne da se mi pisat...dej Pikaču pošlji moje z.s. še tini in ery, hvala. Radovednost je lepa čednost user posted image user posted image user posted image

kety javi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
9.1.2008 10:25:43   
Tiamo
Slike iz srečanja avgustovk maja 2006 še obstajajo, tukaj. Geslo in upr. ime na z.s.

ena za pokušino, kok so bili coooooooooottt
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
9.1.2008 10:53:17   
nanka
Dan,
jaz sem tudi firbec in bi rada zvedela kaj so se šli, še meni zs, prosim.

Jankobananko vsenajboljše za rojstni dan. Še Jessy je jenuarska, še katera?

Midve sva doma, bolniška zaradi roke, i uživava, prekladava se po stanovanju, igrava in gledava TV, edino ven se nama ne da, čakava toplejših dni.

Ery, jutri greš na pogled, no poročaj.

Zoya, malo se javi, da vidimo, če si še doma, čeprav vem, da je imaš še kakšen mesec, samo nikoli ne veš, kdaj te preseneti.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.1.2008 10:55:43   
Tiamo
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Slike iz srečanja avgustovk maja 2006 še obstajajo, tukaj. Geslo in upr. ime na z.s.

ena za pokušino, kok so bili coooooooooottt

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:11:57 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
9.1.2008 12:13:14   
Kety
Pozdravljene punce!

Nekako vam ne sledim več in potem se težko uklopim v debato!

Zasledila sem, da Vijolinski in Jankobananko praznujeta!!! VSE NAJ NAJ, čim več veselja v družini in v življenju nasploh....pa sreče in ljubezni, da se vama uresniči čim več želja!

Ja, stanje pri nas je malo boljše. Še vedno se ubadam z neješčnostjo otrok, ampak gre na bolje. Timon je fuuul shujšan in nasplošno švoh, sistem se mu še vedno ni  "postavil". Črevesno floro ima čist sesuto in 1x driska, drugič je zaprt. Filipu gre na bolje. Sem pa danes dobila izvid iz infekcijske in je imel Filip ROTAVIRUS. Nimam pojma kje ga je dobil, očitno ga je imel tudi Timon in verjetno tudi midva, čeprav sva ga malo bolje prenesla kot otroka. Meni se je mleko vrnilo, tko, da se vsaj normalno dojiva.

Zdej moram Filipa naročit za cepljenje pri 6m in kar odlašam, saj smo se komaj pozdravili in se bojim, da še ni čisto pri močeh. Se je pa malo poredil in sedaj tehta nekje 7.200g. Seveda sem se obremenjevala, da Filip ni jedel ne pil, saj je namesto, da bi pridobival na teži, izgubil dobrih 300g, kar se mi zdi pa kar veliko pri tako majhnem otroku. Sploh pa pri Filipu, ker bolj počasi pridobiva na teži. Petri, vem, da si me hotela malo potolažit, oz. opomnit da pretiravam, ampak vsak svoje otroke najbolj pozna in vem  kako je bilo hudo.

Počasi  je tudi mene začelo vreme moriti, ker smo skoz notri. V to megleno nesnago otrok ne peljem ven, ker jima naredim več škode kot koristi. Včeraj sem jih peljala na sonce, sem se zapeljala na Vrhniko in na Ulovko. Tam je bil sonček, nebo brez oblačka in 6 stopinj. Smo se za kako urico nadihali in šli domov. Smo bili vsi utrujeni od svežega zraka.

Do konca marca bom pa še itak ful zasedena, ker je konec poslovnega leta in imam cel kup bilanc za zrihtat....jaz pa takoooo utrujena. Ponoči se Filip ful zbuja, spi po 2 uri skupaj, potem se zbudi in joka in to se ponavlja do jutra. Vmes ene 2x je!

Aja, Tina, moje sožalje za strica!

Punce, tole vreme malo depresivno vpliva na nas! Komaj čakam, da bodo dnevi daljši in da ne bo več megle!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
9.1.2008 13:52:58   
zoya24
Pozdravljene,

Kety lepo da si se javila in da ste boljše. Timon bo tudi počasi začel bolje jesti, pri nas ponavadi traja po kaki hujši bolezni do tri tedne, da se Žiga vsaj malo nagliha glede hrane, itak pa nasplošno od enega leta naprej je kot piščanček in sem se že nehala sekirati. Še vedno je večinoma juhe, pa krompir in špinačo, pa makarone (10 max) bognedaj, da imamo meso, v glavenem kosila so kriza.

Vsem slavljenkam sve najbojše!

Jaz še vedno v enem kosu, Nanka rok imam 1. februarja, upam, še vedno, da bo kaj prej. Čeprav zdaj mi manj otrdeva trebuh, kot pred 14 dnevi, kdo bi vedel zakaj. Upam, da se ne ponovi zgodba iz prve nosečnosti. Drugače imam pa zdaj res že vse pripravljeno in več ali manj čakam. No danes sem za službo še nekaj delala, skoraj pol dopoldneva, pa sej mi kar paše, se malo zamotim.
Če se ne motim bo zdajle v Domžalah posijalo sonce, sej kar verjet ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jp, sonček je!!!!!!

Nič grem sem malo še po stanovanju prekladat, lepo se imejte!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.1.2008 14:21:53   
Pikaču
Jankobananko, vse najboljše tudi tebi!!!!

Moram vam povedati, da sem pogledala slike iz vašega srečanja 2006. Super, super, otroci luštni in cartkani za pojest, ve pa itak, da sploh ne zgubljam besed. Zelo dobrodošli so bili komentarji pri nekaterih slikcah, da sem vedla, katera kermu otročku spada. Malo sem pa ugibala iz vaših avatarjev.

No, k je glih violinski začela temo o kg user posted image user posted image user posted image , naj povem, da bom jaz prvakinja med vami, saj ste na slikah same suhiiiiiccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ampak, vseeno, naj vam povem, da sem sama pred petimi leti shujšala 27 kg v pol leta in sem bila kot štapič, pol so se pa inekcije začele in hormonske terapije, sem začela pa hajati .
Smo pa v naši družini bolj močne konstrukcije in vsi bolj močni, tko da.... Vem pa sama pri sebi, da moram shujšati in da je za to potrebna volja in moč. Moram se odločiti in iti v to, pa vem da bom zmogla in bom shujšala.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?