Kety
|
Pozdravljene punce! Nekako vam ne sledim več in potem se težko uklopim v debato! Zasledila sem, da Vijolinski in Jankobananko praznujeta!!! VSE NAJ NAJ, čim več veselja v družini in v življenju nasploh....pa sreče in ljubezni, da se vama uresniči čim več želja! Ja, stanje pri nas je malo boljše. Še vedno se ubadam z neješčnostjo otrok, ampak gre na bolje. Timon je fuuul shujšan in nasplošno švoh, sistem se mu še vedno ni "postavil". Črevesno floro ima čist sesuto in 1x driska, drugič je zaprt. Filipu gre na bolje. Sem pa danes dobila izvid iz infekcijske in je imel Filip ROTAVIRUS. Nimam pojma kje ga je dobil, očitno ga je imel tudi Timon in verjetno tudi midva, čeprav sva ga malo bolje prenesla kot otroka. Meni se je mleko vrnilo, tko, da se vsaj normalno dojiva. Zdej moram Filipa naročit za cepljenje pri 6m in kar odlašam, saj smo se komaj pozdravili in se bojim, da še ni čisto pri močeh. Se je pa malo poredil in sedaj tehta nekje 7.200g. Seveda sem se obremenjevala, da Filip ni jedel ne pil, saj je namesto, da bi pridobival na teži, izgubil dobrih 300g, kar se mi zdi pa kar veliko pri tako majhnem otroku. Sploh pa pri Filipu, ker bolj počasi pridobiva na teži. Petri, vem, da si me hotela malo potolažit, oz. opomnit da pretiravam, ampak vsak svoje otroke najbolj pozna in vem kako je bilo hudo. Počasi je tudi mene začelo vreme moriti, ker smo skoz notri. V to megleno nesnago otrok ne peljem ven, ker jima naredim več škode kot koristi. Včeraj sem jih peljala na sonce, sem se zapeljala na Vrhniko in na Ulovko. Tam je bil sonček, nebo brez oblačka in 6 stopinj. Smo se za kako urico nadihali in šli domov. Smo bili vsi utrujeni od svežega zraka. Do konca marca bom pa še itak ful zasedena, ker je konec poslovnega leta in imam cel kup bilanc za zrihtat....jaz pa takoooo utrujena. Ponoči se Filip ful zbuja, spi po 2 uri skupaj, potem se zbudi in joka in to se ponavlja do jutra. Vmes ene 2x je! Aja, Tina, moje sožalje za strica! Punce, tole vreme malo depresivno vpliva na nas! Komaj čakam, da bodo dnevi daljši in da ne bo več megle!!!!
|