|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.1.2008 0:10:25   
san
jagoga, res moje iskreno sožaljeuser posted image
je pa res, da takšna je naša usoda, žal. ampak, res ob najbolj neprimernem času, se zgodi kaj takega, čeprav je čas verjetno vedno neprimeren.

vem, da ni tolažba, ampak, ko sem bila jaz noseča s hčero, je en mesec predno se je rodila, umrl njen pradedek in meni je bilo takrat izredno hudo in žal, da je ni uspel dočakat in videt.

drži seuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
14.1.2008 0:17:53   
max81
draga jagoga, moje iskreno, iskreno sožalje, vem, da ti je hudo in vem , kaj prestajaš, saj sem tudi sama pred 4 leti in pol izgubila očeta, tudi čisto nepričakovano in vem kako hudooo boli...moja bolečina še vedno ni izginila, še toliko bolj pa mi je hudo, ker moji otroci nikoli ne bodo poznali svojega ata, ki je bil res eno zelo zlato bitje, kar jih premore ta svetuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače ste pa spet veliko načvekale..meni od včeraj zvečer sploh ni delal netuser posted image user posted image , tko, da sem bila čisto odrezana od svetauser posted image

ja naši maliuser posted image  so včasih tudi zelo mirni, sploh na tole turobno, deževno vreme, ki je res namenjeno samo počivanju, sam kaj ko mi naš veliki nagajivček..starejši ne pusti spatiuser posted image

aja, pa da ne pozabim, dobrodošle nove marčevkeuser posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
14.1.2008 0:21:51   
max81
san, kaj ne moreš spat...sem pa mislila, da samo jest ob takih čudnih urah strašim tuki goruser posted image

ne vem več koliko časa govorim, da bom začela hodit z malo spat, pa mi do danes še ni uspelouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
14.1.2008 6:04:37   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako smo kaj danes? Upam, da ste pripravljene na novo partijo čveka! user posted image
jagoga moje iskreno sožaljeuser posted image ! Je pa očitno res tako kot pravijo, eden se poslovi, drugi se rodi, na žalost. user posted image  Ko je bila noseča bratova žena, nam je zelo nepričakovano umrla naša nonica... zdaj, ko sem noseča jaz, pa je še dedija doletela zelo huda možganska kap in v bistvu samo čakamo na najhuje, ker zdravniki pravijo, da ni pomoči... Je pa res, da ti nobene besede zdaj ne bodo kaj veliko pomagale... s časom pa ostanejo samo lepi spomini... boš videla!
Drugače smo mi danes spet dobro spali... zdaj si grem, standardno skuhat kavico, potem pa na sprehod.
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
14.1.2008 6:24:22   
Katy13
Dobro jutro vsem user posted image !

Jagoga - moje iskreno sožalje. Verjetno je sedaj vsaka beseda odveč, vendar boš videla, da čas zaceli rane. Verjamem pa, da ljudje potrebujemo kar nekaj časa, da prebolimo smrt najbližjih. Prav pa je, da si to delila z nami in vedi, da ti stojimo ob strani. user posted image

Gaja24 in katj - dobrodošli med nami, četudi sta se oglasili bolj pozno. user posted image   Bosta pa sedaj vse nadoknadili. user posted image

Verjetno se sprašujete kaj strašim tako zgodaj na netu, ker se ponavadi oglašam bolj pozno. No, danes sem imela jaz bolj svetlo noč, in sicer sem pokonci že od 2.00. Trudila sem se, da bi zaspala nazaj, pa ni šlo. user posted image

MIdva bova imela posteljico v najini sobi, previjalno pa v sosednji sobi, vendar sta ti dve sobi povezani tako, da ne bom imela daleč do previjalne. user posted image  Sem pa kupila lučko z v vtičnico in jo bom uporabljala ponoči, da ne bo preveč svetlo.  

Me pa nekaj zanima, zakaj se pri dojenčkih uporabljata mandljevo in olivno olje? user posted image  Sem zasledila na nekateriih seznamih.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
14.1.2008 6:26:26   
Katy13
Ravnokar so povedali, da sta se v porodnišnici SG rodila fantek in deklica. Malo še pa bodo povedali tudi za naše user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
14.1.2008 6:29:50   
Katy13
Danes ponoči je pa naš user posted image  precej aktiven. user posted image  Verjetno ve, da greva čez nekaj ur na pregled. Verjetno pa ne ve, da bo njegova mamica dobila inekcijo. user posted image  

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
14.1.2008 7:16:41   
Katiandi
Ojla!
Tudi jaz sem že pokonc. Moram it danes na zovod, pa še sosedov pes se dere, ker je sam doma in je razvajen. Drugače pa midva nimava takih dilem, kje bo previjalna, ker imava samo eno sobo, tako da bomo kar si v tej - s previjalno. le da bomo mi trije spali zgoraj na galeriji in upam, da mi ne bo treba velikokrat ga previjat ponoči (da ne bom hodila po stopnicah). Pa da bo čimprej dlje noči prespal, da se bomo vsi fajn naspali.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
14.1.2008 8:01:43   
eva78
Jagoga, moje iskreno sožalje!user posted image  Samo čas bo zacelil rane. Žal je na tem svetu tako,da eden se rodi,drugi umre.

Gaya24,Katj- pozdravljene med nami!

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
14.1.2008 8:15:33   
Dinki
Dobro jutro punce,
pa smo spet v službi user posted image ....

Jagoga - tudi iz moje strani prejmi iskreno sožalje. Res je, da je to edina stvar proti kateri nimamo ljudje nobene moči niti nobenega vpliva, lahko le uživamo v življenju čim več...jaz pravm, da dokler gre po vrst je še vse dobr. Drži se in ne pozabi - čas celi rane user posted image

Gaya24 in Katj - dobrodošli med nami marčevkami user posted image . Kako pa pri vama poteka user posted image ? je vse OK?

Punce, hvala vsem za mnenja o previjalnih mizah, torej kje jo imeti. Jaz jo bom verjetno imela tudi kar v sosednji sobi, ki bo verjetno bolj topla kot najina spalnica, moram edino še kakšno bolj diskretno lučko si omisliti, v spalnici jo imam že. Verjetno je fajn tista solna lučka?

Katy13, kolikor je meni jasno se olje (mandljevo ali olivno) uporablja za mazanje lasišča zaradi tega ker se jim lahko glavica tudi lupi, in pa namažemo ga na vsem pregibih, da ne prihaja do vnetij....verjetno je tudi kaj zaradi občutljivosti njihove kože user posted image ..... 

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
14.1.2008 8:30:40   
Sonnja
dobro jutro!
jagoga moje sožalje! meni je umrla babica 6 dni po tem ko sem ugotovila da sem nosečauser posted image niti tega ni uspela zvedet bilo mi je zelo hudo ker je bila prezlata in daleč najboljša. danes bi praznovala 70 rojstni dan.

nove marčevke dobrodošle!

js sem slišala da je porod oz. rojstvo naših otrok potem vedno nek v časopisu objavljeno mene zanima v katerem,našem krajevnem?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
14.1.2008 8:40:45   
jagoga
Hvala punce za izrečene sožalje in dobre besede. Saj tudi jaz se tolažim s tem, da je življenje pač tako začrtano. Vsak od nas si bi želel takšen način smrti (ker je neizbežna), umrl je brez kakšnih muk in trpljenja in s tem tudi nam prikrajšal, kakšno sekiranje in mučno čakanje- strah pred telefonskim klicem. V pričakovanju veselega dogodka pa se nam bodo zacelile tudi te rane. Hvala

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
14.1.2008 8:43:35   
jagoga
Sonnja, v porodni sobi, ko te sprašujejo tudi za ostale podatke, te vprašajo če želiš, da se rojstvo otroka objavi v lokalnem časopisju in radiskih postajah oz. če kdo pokliče v porodniđšnico, ali lahko podajo podatke o tvojem rojstvu otroka. Zaradi varovanja osebnih podatkov, moraš podati dovoljenje za izdajo  oz. objavo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
14.1.2008 8:44:25   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Sem vas želela vprašati še nekaj....
kako boste imele pri vas rešen problem posteljica - previjalna....namreč midva bova imela user posted image  na začetku v najini spalnici, v posteljici, previjalno mizo pa v njegovi, sosednji sobi. Zdej pa študiram ko se bo user posted image  ponoči zbudil, ga bom mogla it najprej v sosednjo sobo previti (kako tu glede luči?) in nato podojiti nazaj v spalnico in ga dati nazaj ležat....kako boste ve to prakticirale ponoči? oz. kako ste mamice, ki imate že s tem izkušnje to izvajale? A je bolje, da imam na začetku tudi previjalno v spalnici? Verjetno je fajn imeti kakšno bolj diskretno luč za ponoči, da ne prižgeš glih tiste najbolj močne?

Upam, da zastopite moj problem....
Hvala vam za vaša mnenja in predloge....

se tipkamo, pa, pa user posted image

Jutro.. da ti najprej odgovorim na vprašanje... mi imamo posteljo v spalnici, previjalno v kopalnici...je pa skoraj od začetka bilo tako, da malecke ni bilo potrebno ponoči previjati... razen če je bila plenička fejst fejst mokra.. pa tudi takrat sem jo nesla v kopalnico pa ni bilo neke panike... mala se še zdaj čisto ne prebudi ko jo je treba ponoči previti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
14.1.2008 8:48:47   
Sonnja
jagoga hvala za odgovor.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
14.1.2008 8:53:19   
Arabela
Jagoga, iskreno sožalje tudi z moje strani..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
14.1.2008 8:54:50   
Arabela
naša 16mesečnica pa je danes tako navihana, da ji komaj sledim... pa nič ne smem biti za rač. ker me ves čas stran  vleče in moram z njo Telebajske gledat...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
14.1.2008 9:04:08   
max81
madona, ste zgodnje...ja drugače pa dobro jutrouser posted image

spali smo fajn, sam kaj ko sem šla spet spat ob enihuser posted image  in je bila spet noč prekratkauser posted image

evo sva z mojim zamenjala, jest pokonc, on pa spat..pa bo mir do južne...mala se trenutno igra, včeraj zvečer je padla dol iz kavčauser posted image , ampak je ok

mi2 sva imela posteljico pri nama v spalnici, po pol leta sva jo pa selila v svojo sobo, ker smo v bistvu skoraj od začetka prespali celo noč..previjalno imamo pa v kopalnici, ker imamo veliko...tko, da punce, če imate kje malo več prostora, dejte si kupit tavelko previjalno, ker tista k je banjica zraven ni fajn in kamlu ne bo več funkcionalna
v spalnici, pa nisva imela neke posebne luči, pač pa tisto, ki jo imava na stropu, je pa res, da sva namesto normalnega šaltarja, dala tistega, ki luč lahko prižgeš čisto malo...kupila v merkurjuuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
14.1.2008 9:20:16   
Dinki
v spalnici, pa nisva imela neke posebne luči, pač pa tisto, ki jo imava na stropu, je pa res, da sva namesto normalnega šaltarja, dala tistega, ki luč lahko prižgeš čisto malo...kupila v merkurju

No, hvala vam vsem za info, tudi tebi Arabela.
Sej mene najbolj ta luč matra, ker verjetno če se user posted image  ponoči zbudi mu glih ne paše, da mu "nažgeš" navadno luč...če je pa previjalna v spalnici, bom pa pri vsakem vstajanju mojega zbudila....ma sej jaz računam, da bo naš tudi prespal brez kakcev celo noč user posted image
Drugače pa se strinjam o čim večji previjalni mizi, če je le mogoče. Pri meni bo user posted image , so mi vse tako svetovale, tudi v MŠ. 

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
14.1.2008 9:29:35   
max81
in bejbe, bomo danes kej čvekale, jest še par minutk počakam, pol greva pa z malo na malico, pol pa mal počit...jest pa za kosilo prštimat..sicer še točno ne vem, kaj bomo danes za kosilo

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
14.1.2008 9:40:09   
Arabela
Za kosilo še ne vem, si bom pa sedaj za malico naredila  šmorn (carski praženec)..user posted image .. samo da pride dedek po malecko pa papat in se učit...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
14.1.2008 9:48:39   
max81
naša je pa čist nora na Wernerja..na ta nov komad...čist not pade, pleše že cel komad, pa kr cepetat začne k ga slišuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mislm, da bo sam še dol padla počas, ker tahinira po cel dnev gor in doluser posted image

kosilo, moj je pečenico dam pruleku, pa bomo kr to, pa kisu krompir pa bo...za malo pa kšno juhco pa bo.....učer se je napokala krompirjeve juhe, pa palačinkuser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
14.1.2008 10:12:39   
Pingvinčica
Jagoga iskrene sožalje tudi iz moje strani. 

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
14.1.2008 10:51:40   
Dinki
Sem ravnokar klicala mojo G kakšni so bili rezultati na testu za cukr in je vse OK...rezultat je bil 5,8 user posted image .

Juupiiiii!!!! Sem rekla sestri od G, da zdej pa lahk še naprej cukr jem user posted image  pa se je smejala in rekla, da lahko ampak po pameti user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
14.1.2008 10:52:26   
ursi84
Jagoga sožalje tudi iz najine strani user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš tudi midva, ko sva izvedela, da bova zibale, je potem v 2 tednih umrl od user posted image stari ata. Izvedel je prvi, da bomo imeli user posted image in bil zelo vesel. Sam kaj ko je usoda hotela tako, da ne bo videl svojega prvega pravnuka user posted image user posted image

Tudi mi smo danes kar solidno spali, do 9.30 sem potegnila. Sedaj pa se že kosilo kuha. Imeli bomo musako s krompirjem in zeleno solato zraven user posted image .
Ko se pogovarjate o previjalni: mi2 jo bova imela v drugi sobi, kot pa bomo imeli posteljico.

Po kosilu grem pa v trgovino po še ostale stvari za našega user posted image , juhuhu... Smo si včeraj z nekaterimi puncami na RR dopisovale za pleničke Fixies. So full zadovoljne z njimi in mene so prepričale. Baje imajo take trakove ob straneh, da ne puščajo urina in tudi kakeca ne, so full mehke in nasplošno so zelo dobre.user posted image user posted image

Grem pogledat, kako se kuha kosilo......čao

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......