|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.1.2008 18:12:37   
Dinki
San, imaš prav...Azzurro tudi jaz pogrešam že kar nekaj časa. Upam, da je z njo vse OK in da uživa na svojem dopustu. Je pa prav zanimivo brati vas že izkušene mamice, sploh take kot si ti...nič ti ni težko napisati in razložiti. Meni ste nekatere tu na forumu prava zakladnica dobrih predlogov. Je ni knjige, ki bi mi dala toliko dobrih nasvetov kot jih znam dobiti tukaj. Hvala. user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
11.1.2008 18:12:59   
san
jaz bi pa vsak prosti dan naokol letala....groza!

jaz imam podobne težaveuser posted image , ampak se še nazaj držim. sva bila pa z mojim zmenjena, da bova šla še enkrat v ikeo po novem letu, ampak mislim, da je do sedaj že pozabil in se ga ne bo dalo prepričat - ker to mu je res muka, men se pa sami ne da.

kompletek je pa pri meni sestavljen iz: bodija na preklop in zg. majčke št. 56, žabice bombažne št. 56 ali 62 cm (še ne vem), jopica in zgornje hlače iz pliša št 62, pliš copatki, kapica bombažna tanka za spodaj in kapica bombažna debelejša za zgoraj. pol pa še dekca, pa se mi zdi, da je to vse. mogoče še nogavičke tanke bombažne čisto spodaj - ker noge sta mela mojedva ledene. zdej odvisno kdaj bom res rodila in od vremena tisti dan. za zgornjo jaknico se bomo pa takrat tudi odločili, ali bo samo debelejša jaknica ali pajacek.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
11.1.2008 18:21:35   
san
ja, jaz tudi veliko novega zvemuser posted image , pa bo to že tretjiuser posted image . prav super je tkole mal čvekat in si izmenjat izkušnjeuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
11.1.2008 18:24:53   
Katy13
Sonnja- nisem iz Sg- ja, vendar bom tam rodila. Drugače sem iz Mežice.

mergetka - sploh ni problema, da si prekopirala članek sem, sama se nisem spomnila, da bi to bilo dobro. user posted image

Danes se pa res pozna, da je zunaj bolj mrkasto vreme, ker če bomo tako nadaljevale, bomo v nekaj dneh na 200. strani. Če te le nekaj časa ni za računalnikom, potrebuješ potem kar nekaj časa, da vse to prebereš.

Zofy - tudi sama ne mislim komplicirat in bom kupila le tisto kar je najnujnejše, ostalo pa potem, če bo potreba.

Glede plenic za enkratno uporabo, sama bom uporabljala plenice Pampers, sicer ne vem zakaj, mogoče zaradi tega, ker sem slišala veliko pohval. Bomo videli, če ne bodo ustrezale, bomo pa prešaltali na druge. user posted image

Taaja - dobrodošla med marčevkami.

Ursi84 - pohvale tudi iz moje strani, res lepo skrbiš za tale naš seznam.

San - škoda da nisi prej omenila, da bi imela ta košek. Sem 2 dni nazaj opazila, da ga ena iz Lj podarja. Če bi sama bila bližje, bi šla po njega. Tebi bi bilo to blizu. Sicer si ga bom jaz izposodila.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
11.1.2008 18:25:22   
Dinki
sva bila pa z mojim zmenjena, da bova šla še enkrat v ikeo po novem letu, ampak mislim, da je do sedaj že pozabil in se ga ne bo dalo prepričat - ker to mu je res muka, men se pa sami ne da

Tudi mojemu je to cela muka in podvig, men pa ni noben problem, mam pol še dovolj energije še za H&M pa še v Toysa bi znala it, ampak to mu je pa že čist preveč user posted image .
No, jaz tudi vem kateri kompletek bo imel za iz porodnišnice, nisem pa še razmišljala o tem kateri body ali pa majčko na preklop bo imel spodaj. Mamo pa že vse, sam še odločit se je treba.....tudi kapico čez katero bo imel kapuco od kompletka. Je pa res še vse odvisno od vremena in temperatur. Ah, komi čakam, da ga vidim pa sam da bo zdrav pa priden! user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
11.1.2008 18:28:14   
san
pa še glede trebuškov sem hotla neki napisatuser posted image . sem hčeri pokazala vaše bušije in je madam rekla, o sej tvoj pa ni nič večji od tehuser posted image user posted image , ampak po OT, pa kar jeuser posted image . s tem, da ona pravi meni, da je moj velik - meni se pa vaši sploh ne zdijo veliki, ampak kvečjemu majhni. tko, da na slikah lahko zgleda trebuh malček večji, v resnici pa ni tako in obratno. morm pa rečt, da men margetkin zgleda majnši, ker je ravno katy zadnjič omenila. kako različno ljudje vidimouser posted image .
no, ampak lepi so pa vsi!!!! pa naj so veliki ali majhniuser posted image , še lepše bodo pa potem naše štručke, ko bodo pokukale na svetuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
11.1.2008 18:34:37   
san
o katy, ja to bi ga pa po moje res vzela, če bi vedela, ker bi mi res prišlo prav nekaj majhnega za prve pol leta, pa da ga lohka iz otroške v spalnico vlečem, ker otroc hočjo na vsak način da spi tam, jaz bi pa seveda rada, da bi bil v spalnici, ker mi je lažje za ponočiuser posted image . in zdej bom spet delala tako kot pri hčeri, čez dan bo tam, pol ko bosta pa zaspala, ga bom pa k seb vlekla in zjutri spet nazajuser posted image . to je edina stvar pri kateri bom kompliciralauser posted image , ampak res samo zaradi otrok, ker si res tako goreče želita dojenčka v sobi. no, seveda v primeru, da bi bil kateri bolan to odpade in to tudi že vesta, takrat bo dojenček spal samo v spalnici.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
11.1.2008 18:41:41   
Taaja
U, pa res veliko pišete. :)

Glede teh bodijev na preklop - jaz sem šla malo pred novim letom v Celovec in so jih imeli povsod: v C&A, H&M in v Kiku. Pa še par žabic sem kupila, to je pa tudi vse, kar imam do sedaj, hehe.

Ko ste govorile o čebričkih - zakaj so toliko boljši?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
11.1.2008 18:54:22   
san
Ko ste govorile o čebričkih - zakaj so toliko boljši?

ne vem sicer če so boljši, je pa moj sine v tistem vedru neizmerno bolj užival, ker je bilo ožje pa pod pazduhami sem ga držala in je bil čist navdušen in se razmigoval. to je bilo za vsak dan, tolk da se je mal osvežil, ker mu je ful pasalo bit v vodi, sploh ko je imel krče. za kopanje sem jaz vseeno imela banjco oz. kar umivalnik, ker sem ga prej namilila in sem ga v banjci in umivalniku lažje splaknila.

(odgovor članu Taaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
11.1.2008 19:13:44   
Nasy
Kako smo pridneuser posted image user posted image user posted image s pisanjem. Jaz v bistvu sploh ne vem, koliko in kaj imam od teh cunjic, ker sem samo na hitro pregledala, da ni kaj od kakih mišk pojedeno in če je uporabno, jutri bom probala začet malo zlagat skupaj in prat, peglat. Vem, da je en kup teh majč na preklop pa tudi nekaj bodijev. Škoda, da je vreme tako zoprnouser posted image

Nekaj me hoče zdravje hecat, malo me glava boli, zamašen nos..ma bo že. Po Tv je bilo rečeno, da še ni epidemije gripe ampak s komer govorim, povsod je vsaj en bolan doma. Kolegica pravi, da jih skoraj 3/4 manjka v službiuser posted image

Zanimivo, kako bo vsaka imela kaj drugače. Še dobro, da imamo to RR, drugače bi jaz ne vedela čisto nič. Moram dat čez zapiske iz MŠ, ker sem že vse pozabilauser posted image

Jaz kaj veliko ne bom rabila kupovat, vsaj upam. No, te reči bo treba nabavit, kozmetiko, pleničke, vse te reči. Sploh morava it malo v akcijo, ker nimam pojma, kaj vse imajo.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
11.1.2008 19:13:45   
Alina975
San jz sem tud slišala, da je čebriček bolj primeren, ker je lega za otročka primernejša. Me pa zanima, če si čebriček uporabljala že od vsega začetka, al mora otrok malce zrasti najprej?

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
11.1.2008 19:14:53   
Nasy
Taaja, dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.1.2008 19:29:13   
san
alina jaz nisem imela čebrička, jaz sem imela kar eno navadno lepo svetlo plavo vedrouser posted image . je bilo tko zaobljeno zgoraj kot čebriček, roč sem pa snela. ker takrat je bil čebriček ravno zelo ”in”, pač nekaj novega na tržišču in temu primerna je bila tudi cena. se mi pa zdi, da so sedaj cenejši, zato razmišljam, da bi tokrat prav ”original” kupila. se je pa to z vedrom hči spomnila, ker sem jaz takrat o tem čebričku govorila in mislim, da je imel sine okoli mesec in pol, ko sem ga začela uporabljat. je pa ena prej napisala, da ga je uporabljala od enega meseca naprej in da je bila zelo zadovoljna s čebričkom.
aja, takrat se spomnim, da sem slišala, da je bilo tudi tako, da je patronažna rekla, da tistim, ki imajo samo čebričke, ne skopa otrok, ne vem pa kako je sedaj s tem. vem samo to, da sedaj baje kopajo že 2 do 3 dni po prihodu iz P, prej je pa moja patronažna vedno 1 mesec čakala (sina sem kar sama okopala prvič, ker je ni bilo toliko časa).

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.1.2008 19:43:09   
Alina975
No pa sem našla gradivo o kopanju v čebričku user posted image v knjigi Velika knjiga o dojenčku (izd. v Slo. 2007). Citiram: "Varno kot v maminem trebuhu" se glasi slogan preproste revolucionarne metode kopanja, ki se je z Nizozemske kmalu razširila tudi v druge evropske države, tudi v Slovenijo. Gre za čebriček iz prozorne plastike, v katerem dojenček sedi s prekrižanimi nogami, kar naj bi ga spominjalo na čas v maternici. Uporaba čebrička se zdi sprva nekoliko nenavadna (za pomoč prosite patronažno sestro...ne vem, če ta čebriček patronažne sploh poznajo user posted image ), ko pa se ga otrok privadi, v kopanju neznansko uživa. Prednost v primerjavi s klasično kadjo je ta, da voda sega otroku do vratu in se ne ohladi tako hitro. Čebriček zasede malo prostora, postavite ga lahko kamorkoli in z lahkoto prenašate, tudi kadar je napolnjen z vodo. Stane okrog 20 evrov.
No, kdaj bi blo primerno začet kopanje v takem čebričku ne piše, piše pa, da otroka ne kopamo dokler mu ne odpade popkovni krn. Razlog: vlaga naj bi povzročila okužbo.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.1.2008 20:08:13   
max81
evo naše dete je zrihtano...po tv-ju itak kot ponavadi nič pametnegauser posted image

pa celo ratal mi je zmert našega buhija, ki meri 103cm, na teži sem pa +8kg...še mam dobre šanse, da ne pridem na +17 kot v prviuser posted image

pri čebričku je pa zaželjeno, da se uporablja po 1m starosti, ker takrat dete že malo bolj uporablja mišice na vratu...itak mu je še kr en čas potrebno podpirati glavico

drugače sem pa še kr sama, moj pride šele ob 23h....a se bo danes še kej čvekal, al boste vse od otrujenosti od tipkanja popadale doluser posted image

mene tudi danes neki po grlu praska, tko, da upam, da ne zbolim...zaenkrat mi je dobro šlo

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.1.2008 20:42:07   
san
no jaz sem se zdele igrala eno igro ala človek ne jezi se s sinom, hči je pa violino vadla, pa flavto, zdej se gremo pa za pol ure še mal igrat skupi, ker je petek, pa lohka podlajšamo, pol pa jih v posteljo dam. tko, da bom mogoče pol kej pršla gor pogledat. če bo pa dragi že iz službe, pol pa verjetno ne bo časa.
lep večer vam želim

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.1.2008 20:56:44   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image
user posted image Taaja 1.user posted image , 27 let , Jesenice, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:99 cm, + 10 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +10kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 100 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

73 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.1.2008 20:58:40   
ursi84
Punce lepo še čvekajte naprej, jst grem spat! Sem tako zaspana, saj vsako noč spim od 00 do 4 in od 8 do... Ko grem na WC se razčujem in ne morem takoj nazaj zaspat, pol je pa mal hudo.

Lahko noč, se tipkamo jutri

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.1.2008 21:08:17   
Sonnja
js sem bla v H&M in C&A in sem nekaj nakupovala za bejbija ste se pa res razpisale,zdaj grem pa malo počivat,se tipkamo jutri.nočko

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.1.2008 21:26:21   
Alina975
Urši tud jz malo spim, 2-3 ure skupaj pol na wc, pol spet 2 uri, če je sreča...po mojem se telo potihem pripravlja na nočno bedenje user posted image , da nam potem ne bo težko preklopit na tak urnik...no, upam, da bomo dobre mamice, ne, čeprav rahlo neprespaneuser posted image ?
Lahko noč vsem skupaj in čimveč počitka vam želim user posted image .

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.1.2008 21:49:00   
Nasy
Tudi jaz hodim na 2-3 ure na wc, edino to noč sem šla rekordno samo 2x, pa še zjutraj sem spnec potegnila rekordno dolgo v dopoldan.
Meni se zdi noč tako dolga, če grem prehitro spatuser posted image ponavadi ne grem pred polnočjo.

Lepo počivajte, lepo se naspite čvekice, upam, da bo jutri kakšna za čvek. Nočko!

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.1.2008 22:31:01   
Azzurra
Ciao vsem.

Mi smo še v enem kosu, od zadnjega mojega posta se ni kaj dosti spremenilo. Sem doma, na dopustu pred porodniško, zrihtala sem papirje na CSD, no, še očetovstvo morava zrihtat, ker nisva poročena. V mojem trebuhu se dogajauser posted image  Brca in ruka in kolca in me boža, vse živo! Sem celo uspela it malo pofirbcat na razprodaje in sem seveda nabavila nekaj malega, za domov iz bolnice, glede na to, da imam res polno oblekic in pajackov že od tamalega in bomo to sigurno ponucali, niti ne potrebujem kaj novega, bolj gre za dušo user posted image  Tako sem kupila ene žabice, ene lepe žametne hlače, majčko z ovratnikom in eno ful ful lepo podloženo jaknico, tako pleteno na preklop in s kapuco, pa eno luštno kapico.
Potem bomo še pokrili z dekico. Me je moja mama vprašala s katero dekico, pa sem jim kar lepo povedala, da za eno dekico bojo pa ja babice poskrbele, ko bom rodila! Saj bom nekaj dni v porodnišnici, naj se kar odpravita v nakupe! user posted image user posted image user posted image  No, malo za šalo, ma malo pa tudi zares user posted image user posted image user posted image

Drugače pa trebuh raste, ga moram slikat, res...prvič sem imela tolko slikic, zdaj pa nič. Ni časa za nič. Moj dragi je CELE LJUBE DNEVE V SLUŽBI, gre ob 7., pride po 19., po 20. in tudi po 21. uri, no comment, jaz pa tačas sama s tamalim, ki je resnično hiper...hiper...ma ne vem no, poln je energije, stalno je v muvingu, samo se obrnem proč, že je ****rija, ali mi kaj zabriše v školjko, ali pleza na stole in mize, igrače razmeče po celem stanovanju, vsak dan greva tudi ven, pa mi je zdaj kar težko z njim, jaz hočem desno, on seveda levo, jaz ga usmerjam na pločnik, on drvi v travnik in blato, čim vidi kak pesek, se vrže vanj, jaz pa ga pobirat, sto in stokrat na dan...ma ne vem no, malo sem obupana in tega ne skrivam, ker ne vem, kaj je narobe, če je narobe - vse, ki jh poznam in ki imajo otroke, mi namreč zatrjujejo, da saj njihovi so tudi živi - a ne tako kot naš. Občasno še dobim kak "dobrodušen" komentar v stilu: ČE BI BIL MOJ SE SIGURNO NEBI TAKO OBNAŠAL....tako da te je dotolče.
ma ne vem, no, se mi zdi, da mu stalno nekaj dopovedujem, da ne tako, pa ne tako, pa ne smeš tako...stalno tečem za njim s tem trebuhom in stalno sama in sem crknjena!!!! Zvečer ko moj pride domov mene ni volja niti govorit in sem večkrat slabše kot dobre volje.
Res pa je, da mali govori kot toča, da razume marsikaj, da zna že odgovorit na vprašanje, da je zdrav, da se normalno prehranjuje, da ima rad kar mu skuham in da včasih prosi za repete user posted image , da spi od 21. do 8.30 in da je lep kot sonce.
Evo, malo sem se izpovedala. Vsi me strašijo, da kako bo šele hudo, ko bom rodila in bosta dva, in to celo taki, ki imajo samo enega otroka.

Mah. Ne dajmo se! user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.1.2008 23:18:48   
san
o azzurra, ma glavno da se ne daš takim, ki ti te neumnosti kavsijo.
mah, meni so tudi pamet solili vsi povrsti, da je hči nemogoča, hiperaktivna in še in še. je bila pač malo bolj svojeglav in naporen otrok in je šeuser posted image , ampak gre, pač tak karakter. se pa namatraš. pa za sina mi tud vsak prav, joj kako boš pa ko bo tretji na svetu, to bo štala. še tovarišica v vrtcu je rekla, da si ne predstavlja kako bom z njim, ko bo še dojenček prišel, pa je pol mirnejši od hčereuser posted image . zadnjič me je en oče htu potolažit, ko je opazil trebuh, sej zdej se je pa en mal umiril ta vaš poba, ampak res sam en maluser posted image . tko kot si napisala v predzadnjem odstavku, ma so eni veliki cukri. jaz mam mogoče mal več sreče, ker sta starejša od tvojga pobalinčka.
ti pa nič ne zavidam, jaz sm tud doma zdej, pa mam malega kar v vrtcu, že popoldne je dovolj hudo in napornouser posted image . skoz akcija. sam tvoj je pa res v takih letih, da je skoz v akciji in men se zdi to za njegova leta čist normalno, to je pač zdrav, radoveden otrok. od raznih takih komentarjev: MOJ PA NE BI, PA BLA, BLA, BLA pa jaz kar pikce dobim, sam sem se jih naučila preslišatuser posted image

sam teli naši dragci... pišuka moj tudi cele dneve v službi visi... ma se vsega privadiš, ni kaj.

v glavnem, sem vesela, da si še v enem kosu user posted image user posted image user posted image in da imaš toliko energije user posted image user posted image user posted image , ker meni bi je verjetno zmanjkalo. zdej vsaj vemo, da nimaš časa za javljanje, da nas ne skrbi prevečuser posted image . drži seuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
12.1.2008 7:16:36   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega? Včeraj ste bile pa res nenormalno pridne... user posted image
Azzurra, lepo da si se oglasila, da vemo, da je vse vredu! Za tiste "ta pametne", pa tole: skozi eno uho not in skozi drugo ven! Moja svakinja ima 4 otroke, pa se je pri vsaki nosečnosti našel kakšen s "koristnimi" nasveti, ker meni se zdi kot, da so vsi hiperaktivni user posted image ... s tem, da je tudi moj brat čisto cele dneve v službi, tudi sobote in včasih celo nedelje... pa še vedno zmore in še vedno ni brez volje. Vsekakor pa vsa čast njej, jaz res ne vem, če bi mi uspelo user posted image user posted image user posted image
Jaz grem počasi na sprehod, vi pa pridne bodite, božajte bejbije in javite se tudi danes kaj, čeprev je sobota! user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
12.1.2008 8:48:54   
Sonnja
js sem tud že pokonc! me je tk brcal da sm morala ustat,zdaj pa je mir.user posted image
zdaj pa kofetkam moj pa še spi,sej prav je cel tedn delal.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......