|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
12.1.2008 8:49:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

eno kruto ...

*I was depressed last night so I called Lifeline.

Got a call center in Pakistan.

I told them I was suicidal.

They got all excited and asked if I could drive a truck. *

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
12.1.2008 8:51:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mi pa že morje planiramo user posted image
A smo kaj čudni? Mene ponavadi vedno že po novem letu zagrabi. Ko je pa tak bedno vreme. Danes smo po dolgem času imeli sonček, je bilo tako lepo.

mi imamo že vse splanirano:

14 dni pade kakšna Grčija, Turčija, Tunizija...takšna last minute hotelska varianta
1 teden pa Francija in  Paris za otroke - Disneyland

ta enkrat aprila, maja pa standarr- 5 dni Portoroža

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
12.1.2008 9:00:21   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Muki, a koze so tako kot norice? KO jih preboliš jih ne dobip nikoli več?

Jaz jih nisem imela!

koze=norice

me štajerke temu rečemo vodene koze, ostala slovenija pa menda noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To sem ti brihtna ja!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
12.1.2008 9:02:55   
Clody

A smo kaj čudni? Mene ponavadi vedno že po novem letu zagrabi. Ko je pa tak bedno vreme. Danes smo po dolgem času imeli sonček, je bilo tako lepo.

14 dni pade kakšna Grčija, Turčija, Tunizija...takšna last minute hotelska varianta

Hud plan, madonca!!!!
Mate to že vse rezervirano??

Tud jest gruntam v smeri Grčije, Tunizije, Turčije ali Egipta. Hitro si tam, pa še ugodne variante dobiš, ki ti nudijo velikooo več kot pri nas alai na Hrvaškem.
Čeprou moji tastari nekaj težijo da si takoooo želijo da gremo vsi skupej, še moja sestra, da celo častijo, če najdemo kako hiš ali 3 apartmaje!!! Hhmmmm!!! Bomo vidli!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
12.1.2008 9:04:17   
Arabela
Jutro!

Jaz saem se odločila, da mojega otroka ne bom več silila spat!!!! Včeraj je bil ob osmih spet jok in stok in ipika v postelji, pa sem jo dala ven, se je še dve uri lepo igrala v dnevni sobi, malo papala z mamo kruh z maslom, potem sem jo dala v posteljo, se je obrnila na bok in zaspala... in lepo spala do pol osmih zjutraj.. Basta....

Večerja: čokolino, keksolino, grisolino...

Kg: mi jih imamo 11.800g... sva se včeraj vagali in imava skupaj 92kg..user posted image user posted image user posted image ...user posted image .. toliko sem jih imela tik preden sem rodila malecko... tak da zdaj sploh še ni hudo...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
12.1.2008 9:33:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Hud plan, madonca!!!!
Mate to že vse rezervirano??

Tud jest gruntam v smeri Grčije, Tunizije, Turčije ali Egipta. Hitro si tam, pa še ugodne variante dobiš, ki ti nudijo velikooo več kot pri nas alai na Hrvaškem.
Čeprou moji tastari nekaj težijo da si takoooo želijo da gremo vsi skupej, še moja sestra, da celo častijo, če najdemo kako hiš ali 3 apartmaje!!! Hhmmmm!!! Bomo vidli!!

ne, nimamo rezervirano.
za grčijo, tunizijo,...bomo udarili last minute varianto.
Za Francijo bomo šli pa itak v lastni režiji in imamo že spisek hotelov oz. motel za nočitve narejen. Edino disneyland morava zdaj rezervirati, ker bomo eno ali dve noči prespali v disney hotelu.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
12.1.2008 11:26:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

frrr - kaj ste spet bolni? joj, pa ne no...
hvala za skrb... zgleda, da gre na bolje... trenutno je okrog 38 stopinj telesna temperatura... ponoči je pa do 40 zakuhal user posted image

in kaj je mami med tem počela? grozna mati... bla je na ženskem žuru user posted image sicer na umirjenem s telefonom pri roki, ker sva se z možem zmenila, da me pokliče, če bo panika. telefonsko metelkove sva pripravila na vidno mesto... čajček, mleko, paracetamol... vse blo pripravljeno in je mož rekel, naj vseeno grem... pol sem pa s težkim srcem šla, a se imela vseeno fajn. Jaša je pa tudi preživel in ni blo neke panike. ko sem prišla domov, sem se še spravila za v pižamo in prišla spat... šele potem se je zbudil in podojil... mu je bilo pa menda kr všeč alkoholno mleko, ker je do 8:30 joškal vsako uro user posted image spala sem bolj malo... od 4:30 do 8:30 s presledki... abom šla danes zvečer s tamaučkom spat... tolk da veste zakaj me neu na RR user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
12.1.2008 11:57:50   
frrrr

martin spi ... za en drek user posted image . edino tisti dan ko je dobil inhalacije je komiral. mi imamo tam nekje okoli 10kg. prav veliko vec ne. tudi jaša spi tk tk... js se s tem ne obremenjujem, ker drgač se bi mi scotalo user posted image od 3-6x na noč se zbudi, pojamra .... kile okrog 10kg

mene pa zanima kaj jim dajete za vecerjo? mi smo se vedno pri milupa kasicah. a je to uredu, al jim ze narezke dajete pa jajca cvrete? večinoma kašica... včasih  kruh s kakšnim mlečnim namazom, včasih tudi piščančja prsa v ovitku zraven... če ima za malico kruh s čim, pol je večerja zihr kašica

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
12.1.2008 12:46:01   
Anonimen
dobro jutro ženske....

danes smo pa še mi zgodnji....se odpravljamo proti Filadelfiji, pa moramo kar zgodaj vstati...

Sivkamivka - tudi jaz komaj čakam slikice in bravo za šoping...

Frrr - nisi slaba mati, če si se šla malo oddahnit.......in bravo za Jaša in očija, da ni bilo nič hudega...

Morje - Havaji, Karibi,....ni še čisto jasno a nekam kjer se bo ležalo in sončilo.....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
12.1.2008 13:51:45   
piskot
dan.

evo, mi smo na vcerajsnjem nogometu dobili zacasnega invalida. moz ima poceno kost na nartu. 5 tednov bolniske in ne sme hodit. za nujne primere so mu dali bergle. super ane user posted image
sem mu danes rekla, da bi bilo mogoce boljse, ce se ne bi sel skupinskih sportov. potem sem pa ugotovila, kakor je bad luck, ce bi sel tect, bi ga verjetno avto zbil na cesti.

a kje v sloveniji danes pada sneg? upam da vsaj na pokljuki. clody?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
12.1.2008 14:43:38   
Arabela
ati spi, mal,a, ,s,pala le slabo urco, zdaj s
e

i
se igrava, nato pa gre mami na babji žur, da si malo živčke spočijem... ati pa bo s Katico....ltiltzltlt

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
12.1.2008 15:54:08   
*anč*
oj! 

pri nas je kr nekaj novosti ...
končno je tudi naš fant shodil user posted image , včeraj je naredil 12 samostojnih korakov. hodi pa ko pijanček in se razjezi,ko pade na tla user posted image .

že več kot kak mesec nazaj sm začela mal razmišljat in ugotovila,da ni šans,da nardim izpite,če mam malega doma 24/7. najprej sem ga mislila dat v privat varstvo,ker pa nisem nič pametnega najdla(beri nobena od poznanih varušk več ne pazi al pa ma preveč otrok), sem se odločla,da ga dam v vrtec. ta teden torej urejava vpis v vrtec in vse ostalo.  upam,da bo mali zadovoljen in bo rad hodil in nama ne bo preveč hudo,ko bova narazen user posted image .  ampak mislim,da mu bo ok,ker obožuje otroke in je nasploh zelo družaben,jst bom pa končno kej za fax nardila.

mislm,da je to to in nisem kej pozablauser posted image , sem pa  full u zaostanku z branjem,mogoče zvečer pridem na tekoče, zdej pa kosilo kuhat!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 17:56:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 17:57:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 17:59:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2565
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 18:01:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 18:03:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2567
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 18:04:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 18:06:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 18:11:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 18:13:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 18:22:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2572
12.1.2008 21:25:03   
moci
sivkamivka, sem se nasmejala, ampak vrat me pa res boli. bom raje računalnik obračalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2573
12.1.2008 21:26:24   
moci

dan.

evo, mi smo na vcerajsnjem nogometu dobili zacasnega invalida. moz ima poceno kost na nartu. 5 tednov bolniske in ne sme hodit. za nujne primere so mu dali bergle. super ane user posted image
sem mu danes rekla, da bi bilo mogoce boljse, ce se ne bi sel skupinskih sportov. potem sem pa ugotovila, kakor je bad luck, ce bi sel tect, bi ga verjetno avto zbil na cesti.

a kje v sloveniji danes pada sneg? upam da vsaj na pokljuki. clody?

ojoj, zdaj se mi pa kar smilišuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
12.1.2008 21:31:26   
moci
kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?