tasyo
|
Dobro jutro še od mene! Ne boste verjele, pri nas izgleda, da se bo celo malo sončka pokazalo, za vzorec! Je dan takoj lepši... Zdaj že razmišljam, kaj bi očetu podarila za RD, eno malenkost, ki ne zahteva prevelikega letanja po trgovinah, ker tega pač ne smem. Ideje? Kekec in Mojca, tole od tvoje sodelavke res ni bilo lepo! In ti čist verjamem, da te je zabolelo, bi mene ravno tako. Ampak, odmisli šolo in raje pomisli, da to pomeni, da se ti bo zakladek tako hitro pridružil! Kar se tiče pa refluksa in zgage - poskusi tako, da ješ vsaj 2 uri, preden greš v posteljo, pa imej nekoliko dvignjen zgornji del telesa, meni to kar fajn pomaga. Aja, pa jej več manjših obrokov hrane, izogibaj se pravemu čaju in kavi ter gaziranim pijačam, pomaga tudi, da ne ješ preveč pikantno. Res pa najbolj pomaga dvignjeno vzglavje. Poskusi z dodatnim povštrom, če pa imaš možnost nagiba postelje, pa še toliko bolje. Tosja, že komaj čakam, da vidim, kaj si ustvarila! Moje štrikanje se konča pri kakšnem šalu, pa še tega se mi glih ne da delat, sicer je pa moj itak alergičen na volno in vse, pa čeprav je bombaž, kar je pleteno doma, poveže s tem in noče nosit, tako da nima smisla. Naša previjalna je tudi damo še za sestavit in namontirat, tako da vam v kratkem pokažem rezultat. Mislim, da bo kar lepo pasala v sobo, čeprav barvni odtenek ni čist isti, ampak to sem pričakovala. Papirje za ureditev porodniške dobim na naslednjem pregledu, 21.1., tako mi je prejšnjič rekla G, pol pa čimprej v akcijo, da se mi bo štelo čim manj bolniške v kvoto, ker je razlika v evrih velika! NiLe, ti se bolj spoznaš na to - solidarnostna pomoč se ne šteje zraven, kajne? Big mama - super, da ti pripada porodniška! Madona, saj si jo res zaslužiš, ko imaš toliko bambinotov doma... Na srečanju pa se bo lahko pojedla kakšna tortica, če se prav spomnim, vseeno pa ne hodit s praznim želodčkom! A to pomeni, da boš najbrž prišla? Super! Verjetno pridem tudi sama, se je moj že malo omehčal, pa imam še več kot teden dni, da ga dokončno prepričam. Uf, sem bila dolga... Zdaj grem pa malo brkljat po hiši! Lep dan vsem in ja, ne pozabite božati trebuščkov!
|