Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ula kr iz navadnega kozarčka že ful lepo pije ji pa morm kak oni lonček nabavit z nastavkom, pa da ne poliva zato da bo lahko sama se fintirala, ker se kr trese ko vidi šalco al pa kozarc, pa kr sama bi primla ( in si seveda za vrat vse zlije)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:26:17
|
|
|
|
Freycha
|
Ulla ti si men tolk zanimiva..... fuuulll paziš na zdravo prehrano in vse naravno itd.. po drugi strani pa ne steriliziraš flašk pa ne to slabo vzet... res si mi zanimiva oseba
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:27:11
|
|
|
|
pupi
|
Nič mi že buta z nogo po stropu oz. njegovem podu naj se spokam malo gor. Lepo čvekajte še naprej, LN
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:28:44
|
|
|
|
Freycha
|
pupi se v torek vidimo! lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:29:16
|
|
|
|
pupi
|
Moram še vskočit, pa ne da bi koga zagovarjala al pa bla na čigavi strani. To se meni ne zdi enako, zdrava prehrana in neprekuhavanje flašk.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:29:48
|
|
|
|
SANEK1
|
NRMM, nič od tega nismo dobili. Bi morali Dobila je le Hiconcil in Bisolvan, za lažje izkašlevanje. Ima mogoče katera izkušnje z tem Bisolvanom Mi je malo sumljiv, ker ji ga ne smem dat po 17 uri, če se spomnim ko sem jaz 1x dobila nekaj za izkašljevanje sem misla da se bom zadavla, vse mi je gor vrglo, kašljala pa ko .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Ulla ti si men tolk zanimiva..... fuuulll paziš na zdravo prehrano in vse naravno itd.. po drugi strani pa ne steriliziraš flašk pa ne to slabo vzet... res si mi zanimiva oseba ma u bistvu ne pazim tolk na zdravo prehrano, bi lahko bolj samo sem mnenja da vsega sranja mi pa ni treba pojest....in med sranje zame spada vse, kar je industrijsko pripravljeno vem, da je to moja kaprica, samo tak je...ne morm iz svoje kože če bi flaške uporabljala od začetka prov za hranjenje, bi jih tud vsaj prekuhala, no....tko pa se mi ne zdi potrebno tud vodo ji dam za pit neprekuhano, iz pipe, je pa res da mamo odlično vodo....vsak ma svoje fore, ja.... vzamem pa to kot kompliment
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:30:17
|
|
|
|
kapica
|
Freycha,brez skrbi, zaradi dud ne bomo bankrotirali, ker imamo one najcenejse . Sanek, jooj, uboga ziva no, pa cist verjamem da sta se vidva skregala. Ker jaz sem tud taka, da do zadnjega cakam z dohtarjem, moj pa bi kr takoj letel. Tako da ce je pol kaj res narobe, je situacija kot pri vama. Ampak dobro da sta sla, bodi vesela, da si sploh sla, pa to se bo pozdravilo in Ziva bo spet prava pupa . Zdaj grem pa spat, upam, da bo nocka normalna .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:30:49
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pupi se v torek vidimo! lahko noč! Joj, kak bomo plavale, se že veselim (kaj naj vstavim za veselje, če slonček pomeni nekaj druga ). Saj pa se še tipkamo kaj do takrat, al ne
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Joj, kak bomo plavale, se že veselim (kaj naj vstavim za veselje, če slonček pomeni nekaj druga ). Saj pa se še tipkamo kaj do takrat, al ne pupi ti kr slončka vstavi, bo tvoj vesel
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:32:36
|
|
|
|
Freycha
|
itak pupi jaz sem že šla po elocom, da si vsaj približno kožo k sebi spravim, da ne bom preveč trpela v vodi zaradi alergije in ranic, ki jih imam od praskanja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:34:35
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Ulla ta sistem je pameten, sam če ga dam globoko v mednožje, ga bom še vedno v sebi držala, pa noge bom tut lahko narazen dala sicer pa, če si malo iznajdliva, nog sploh ni treba dati narazen ne ne, si slabo rebrala, ne mi o variacijah zdaj - na hrbet pa med kolena _________________ Jooj, punce, vas mece. Pejte raje mal seksat, ne pa tu tecnarit noo .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:35:49
|
|
|
|
Freycha
|
kapica me kolegialno tebi tu družbo delamo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:37:24
|
|
|
|
kapica
|
kapica me kolegialno tebi tu družbo delamo A ja? A zdaj bo ap se kapica zato kriva, da tud ve ne seksate.... c c c c c Rumba, kje si, pomaaagaaaajjjj
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:38:55
|
|
|
|
Freycha
|
nič kriva, samo tebe imamo za izgovor
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:39:16
|
|
|
|
krkatja
|
Ojla, no vsaj s sterilizacijo stekleničk in dud nimam problemov. Samo tuširat se moram redno in tako ohranjati dostavni sistem za hrano neoporečen. Naš pač ne ve kaj bi si začel s flašo in dudo. Pije pa tudi kar iz kozarčka. Sanek Bisolvon ima zato, da lažje izkašljuje sluz, ker ta postane s pomočjo Bisolvana redkejša. Po 17 uri pa naj ne bi jemala, ker potem bi celo noč izkašljevala sluz. Če se še prav spomnim je v tem fora.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:53:36
|
|
|
|
Freycha
|
evo kapica je vse nagnala babike jaz tut grem... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:56:38
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica kapica me kolegialno tebi tu družbo delamo A ja? A zdaj bo ap se kapica zato kriva, da tud ve ne seksate.... c c c c c Rumba, kje si, pomaaagaaaajjjj Seksam.Kaj je?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 23:05:17
|
|
|
|
rumba
|
Pa to ni res. Moj otrok (najmlajši ) še vedno ne spi. Danes je spala le 1x opoldne in je še vedno čisto pisane volje. Kaj ste že pisale? Aja, čajčki....... Julija ne ve, kaj početi s čajem, niti z vodo. Ji je smešno, vlači po ustih sem in tja, nazadnje pa izpljune. Pa je cela mokra.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 23:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
kam ste zdaj vse mrknile
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 23:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvesta, si danes kaj lutala pred City-jem? Se mi je zdelo, da sem te videla, si mi prepoznavna po čupici Mali je bil tečen danes, no dopoldne je bil priden, je lepo spal, kasneje pa... Jao, dretje, bruhanje vsega... Jao... Glavno, da zdaj spi ko topek.. Jaz sem pa orto tečna, grrr..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 23:48:13
|
|
|
|
Češnca
|
Sem vas še jest pršla mal pozdravt! Sanek Ne se sekirat, važno, da si ukrepala!!! Kar se tiče, je pri naju kot pred nosečnostjo, samo časovno sva omejena na Anžejevo spanje! Aja, pa mene je treba odtrgat od rr! Dude ma Anžej vedno 2 v uporabi (spalno in potovalno); cuclja samo tik preden zaspi in v vožičku. Jih pa kar menjam, mu je važno sam, da so iste vrste.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 23:59:17
|
|
|
|
Češnca
|
Itak že vse spite... Oh, ja, grem pa še jest, če že moram. Lahko noč, prijetne sanje, mal crklanja in pridne miškote!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:08:56
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.. Sanek , kakšne znake je pa imela tvoja pupa??? da se hitro pozdravi..... Steriliziramo mi še vedno vse, dude prekuhavamo in menjamo.....
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:15:04
|
|
|
|
bojana2
|
Dobro jutro... Dans sem pa med prvimi...no sej če bi prišla sem ko sva z malim ustala, ne bi vedle al sem lih ustala, al še spat nisem šla... Je kar lepo spal, sam zbudu se je prekmal, je pa tko jokal, ni nič pomagalo, ko se je pa zbudu pa nasmeh na obraz...jaz pa cela... Manca in Žana vse naj naj... Kje si Tašonka...?? Dans grem pa mal v lj s kolegico za 2 urci..na en čvek in šoping... A katera ve če je muller v lj že kaj napolnil police...a že majo aptamil????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?