|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
12.1.2008 8:19:37   
Freycha
Dobro jutro!

naš kričač mali se je pa odločil, da bo samo do 7h spala user posted image  in jo je težko prepričati, da bi še malo potegnilauser posted image

hvala bogu samo, da potem zdrži v posteljici še kar nekaj časa in se malo igra in gleda naokoli itd....

Danes pa oddamo tamalo v varstvo tašče in tasta za par urc in upam, da se bo dobro obneslo, da bova še v bližnji prihodnosti tamalo tam pustila.....user posted image

nič, malo moram zrihtati, ker že tečnari.... se še beremo!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
12.1.2008 8:20:52   
Freycha
aja še to: Manca in Žana vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonke pa res kar ni... upam, da je ok?!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
12.1.2008 8:24:44   
SANEK1
Dobro jutro!

Ajvy, Živi je v ponedeljek začelo tečt iz nosu in malo je pokašljevala. Sem ji ful z fiziološko pucala, v spalnici smo izklopili radiator, pod posteljo sem ji dala pisker z vročimi kamiliicami. Čez dan skoraj ni nič kašljala le nos zabasan. V sredo ponoči je mela malo vročine, ki pa je hitro padla.user posted image

No zadnja 2 dni pa sem opažala da je zelo malo, ampak res zelo malo jedla.user posted image  Vse kar sem ji skuhala, je zavračala, se je celo davla. Sem ji ful različnih stvari ponudla pa ničuser posted image
Prej pa je že jedla kot vlka.
Čeprav sem sprva mislila da so zobki, mi vseeno ni dalo mira. Čeprav je bla včeraj že skoraj čist OK, no edino po domači inhalaciji, ji je začelo kar fejst hropet v prsih. Zato sma jo hvala bogu, končno peljala pokazat.

Zanimivo pa je to, da je v torek dala kri in urin in se je že tam vidlo, pa ni nobenuser posted image  nič javiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
12.1.2008 8:30:52   
bojana2
Sanek...user posted image user posted image user posted image  za Živo.

Freycha jaz bi bla pa takoooo vesela, če bi mali ninal do 7...user posted image ...al pa sej do pol 7...

Grem zdej likat, sem tud jaz mela včer dan za pospravljanje, tko da so mi sam še cote ostale...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
12.1.2008 8:36:01   
SANEK1
Aja, včeraj sem vam pozabla napisat.
Tiste, ki uporabljate Nukove dude, no vaši bejbiji, v Baby centru jih imajo, mislim da do 14.1. na akciji, nekaj ćez 2 ojrauser posted image user posted image user posted image
Pa ful so lepeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
12.1.2008 8:41:48   
Freycha
Dita ima samo rumene Nukove dude user posted image .... A te imajo?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
12.1.2008 8:47:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zvesta, si danes kaj lutala pred City-jem? Se mi je zdelo, da sem te videla, si mi prepoznavna po čupici user posted image

Ja, sem bla ja... samo mimo sem letela na NFT... kaj se pa nisi drla? Bi te vsaj pozdravla....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
12.1.2008 8:49:40   
Anonimen
Tašonka je v redu, le časa ji malo primanjkuje....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
12.1.2008 8:51:10   
SANEK1
Freycha, ne rumenih nimajo, majo pa take lepe rozaste.user posted image Saj veš take ko so tebi ful všeč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
12.1.2008 9:00:30   
SANEK1
Žana in Manca, vse najboljše še za vajin 6 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
12.1.2008 9:01:53   
Freycha
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav pa moram kar javno priznati, da ima Dita vedno več majčk, bodijev in puloverčkov, kjer je kaj roza notri user posted image  Mi gre na živce, da jo vsi za fanta mešajo, pa sem malo roza vključila.... In ne boste verjeli, sej ne boli toliko. Ampak čisto v roza pa pomoje nikoli ne bouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
12.1.2008 9:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zvesta, si danes kaj lutala pred City-jem? Se mi je zdelo, da sem te videla, si mi prepoznavna po čupici user posted image

Ja, sem bla ja... samo mimo sem letela na NFT... kaj se pa nisi drla? Bi te vsaj pozdravla....

Nisem bila ziher, če si to ti res... Za drugič vem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
12.1.2008 9:09:03   
Anonimen
Jutro..

Noč - katastrofa.. Posledica utrujenosti, ker sem lutala po MB-ju, malček pa ni mogo spati.. Bo pa danes nadoknadil.. Sem bila včeraj v Mullerju, pa sem nakupila hrane in plenice samo za 70 €, nosila sem pa 4 vrečke - težke.. Sem že padla doma, ko sem iz avta nesla...

Glede flašk, jaz jih tudi že dolgo ne stelirizam, mali včasih pije našo vodo iz pipe.. Ne zganjam panike za to.. Pa upam, da ne bom sedaj napadena zaradi tega, vsaka po svoje...

Tašonka piše na blogu, mogoče ji časa primankuje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4813
12.1.2008 10:26:04   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

duda ono navadno obliko ( kot aventova ) in ne anatomsko ( recimo nuk), ker problem je potem, ko si otrok zna sam dat dudo v usta in pri aventovi je vseeno kak je obrnjena, pri nukovi pa niit slučajno...

naša si zanalašč narobe obrne, da si masira dlesni. Dudo drži v roki in jo premika levo in desno.

dudo in flaške še vedno prekuhavam...sicer bolj poredko , pa vendarle. Dude hitro izgubimo user posted image , tako da ima nove sigurno vsak mesec.
Imam dve lateksove, pa jih še nisem odprla, do sedaj je vedno imela silikonaste. Kakšne ve uporabljate?

< Sporočilo je popravil Ronči -- 12.1.2008 10:31:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
12.1.2008 10:56:52   
SANEK1
Ronči, Živa duda silikonske dudeuser posted image  
Prej smo imeli 3, pa sem samo še eno najdlauser posted image   Zdaj sem ji zaenkrat dve novi, od 6 mesecev dalje kupla.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
12.1.2008 12:53:45   
Anonimen
Toliko, da nas dvignem gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
12.1.2008 12:54:41   
Freycha
Da sva hotela spitati Diti špinačo in purana, sva ji mogla vsako drugo žličko dajati kašico marelice in hruške. Na koncu sva kar skupaj zmešala in je odpirala usta ko mali piščanček user posted image  Raje nisem hotela probati, kako mora biti ti nagravžno, ampak samo tako sva ji hrano dol spravila user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
12.1.2008 13:07:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Da sva hotela spitati Diti špinačo in purana, sva ji mogla vsako drugo žličko dajati kašico marelice in hruške. Na koncu sva kar skupaj zmešala in je odpirala usta ko mali piščanček user posted image  Raje nisem hotela probati, kako mora biti ti nagravžno, ampak samo tako sva ji hrano dol spravila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
12.1.2008 13:52:01   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

NRMM, nič od tega nismo dobili. Bi moraliuser posted image user posted image user posted image
Dobila je le Hiconcil in Bisolvan, za lažje izkašlevanje.
Ima mogoče katera izkušnje z tem Bisolvanomuser posted image
Mi je malo sumljiv, ker ji ga ne smem dat po 17 uri, če se spomnim ko sem jaz 1x dobila nekaj za izkašljevanje sem misla da se bom zadavla, vse mi je gor vrglo, kašljala pa ko user posted image .

Maruša je dobila Berodual na vsakih 4-6 ur 2 vpiha,takoj pri zdravniku pa inhalacije tega in fiziološke.Najprej jo je pediatrinja pregledala brez inhalacij,potem je dobila inhalacije in jo je še enkrat pregledala ozr.ji poslušala pljuča.Smo pa res bili v parih dneh ok in v tem je finta teh inhalacij,da se pljuča hitro ščistijo.Samo kot predlog.....izogibaj se meglenim dnevom,boljše da sta doma,ker to je po bronhitisu največji strup in bronhitisi se znajo ponavljatiuser posted image .Mraz ni problem.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.1.2008 13:59:55   
Freycha
evo, deteta sem ravnokar oddala (moj dragi jo pelje k tašči in tastu) in držte pesti, da bo šlo vse ok, da naj se bo čez eno uro že klicala, naj prideva ponjo user posted image

Občutek, da bova pa malo sama, je pa fenomenalen!user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.1.2008 14:01:15   
SANEK1
NRMM, hvala za odgovor. Jaz upam , da bo Živa tudi hitro bolje. To za meglo, sem že slišala in za ponavljajoče se bronhitise tudiuser posted image user posted image user posted image .
Sem ji pa zdaj htela naredit paro v kopalnici, da bi malo inhalirala, pa mi nekak ni uspelo.user posted image  Včasih ko pa se samo tuširam pa je tako, da vun ne vidimuser posted image user posted image user posted image

Ma katera kak predlog kak naj paro ustvarimuser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.1.2008 14:07:05   
NRMM
Jaz skuham velik pisker kamilic,vzamem malo v naročje,naju pokrijem s brisačo ali pa rjuho in vdihavama.Zgleda čudno, ampak pomaga pa zeeelo.Je pa potrebno pazit,da se mala ne opeče.navadno jo kar primem za rokice,da ne krili preveč.

Freycha vaaav sem ti fauš user posted image user posted image .Jaz bi tudi dala,ampak vse tri k tašči,da bi bila vsaj urca miru user posted image .Lepo preživita ta čas.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.1.2008 14:07:32   
Freycha
vodo zavri, pa v en lonec, pa coto nad loncem, pa glavo zraven... samo tu moraš paziti, da ni prevroče za tamalo

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.1.2008 15:48:31   
pupi
Helo ženske!

Vse naj, naj Živa in Manca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Sma mele z malo zdaj spet vojne. Je okrog dveh zaspala (bla tečna ko user posted image ) za pet minut, jo je moj zbudil, je nekaj ropotal, ker sestavlja postlo. Spet tečna ji naredim za jest. Danes sma jedle pišeka s poletno pa je kar šlo dokler spet ni začela kričat. Se dere, dere, jo le uspem uspavat. Upam da bo zdaj mir. Je začela že prav izkoroščat, če mi to katera pritrdi al pa ne. Si je htela med hranjenjem pas s katerim je pripasana v usta stlačit in ji ga vstran vzamem, ker je vse namazala s hrano, se je začela tak dret kot da jo s kože vlečem jaz pa valda spet bulim v njo ko trotuser posted image . Ne vem, saj pa te v takem primeru je ne morem vzet iz stolčka in delat boga bogauser posted image Al kaj naj naredimuser posted image

Mi mamo silikonske Aventove dude (aja pa saj oni nimajo drugihuser posted image ) sem ji pa tudi dve večji kupla in jih dudla zadovoljno kot tastare.

Po bajti mam tako da semi meša, še je stara postla sredi hodnika, cote vsepovsoduser posted image , mala tečna, z dedom vred user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.1.2008 17:22:45   
madejka
Pupi user posted image saj boš hitro mogl spet vse pospravljatuser posted image user posted image user posted image

Živa in Manca VSE NAJBOLJŠE!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?