Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:19:37
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! naš kričač mali se je pa odločil, da bo samo do 7h spala in jo je težko prepričati, da bi še malo potegnila hvala bogu samo, da potem zdrži v posteljici še kar nekaj časa in se malo igra in gleda naokoli itd.... Danes pa oddamo tamalo v varstvo tašče in tasta za par urc in upam, da se bo dobro obneslo, da bova še v bližnji prihodnosti tamalo tam pustila..... nič, malo moram zrihtati, ker že tečnari.... se še beremo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:20:52
|
|
|
|
Freycha
|
aja še to: Manca in Žana vse naj naj naj Tašonke pa res kar ni... upam, da je ok?!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:24:44
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro! Ajvy, Živi je v ponedeljek začelo tečt iz nosu in malo je pokašljevala. Sem ji ful z fiziološko pucala, v spalnici smo izklopili radiator, pod posteljo sem ji dala pisker z vročimi kamiliicami. Čez dan skoraj ni nič kašljala le nos zabasan. V sredo ponoči je mela malo vročine, ki pa je hitro padla. No zadnja 2 dni pa sem opažala da je zelo malo, ampak res zelo malo jedla. Vse kar sem ji skuhala, je zavračala, se je celo davla. Sem ji ful različnih stvari ponudla pa nič Prej pa je že jedla kot vlka. Čeprav sem sprva mislila da so zobki, mi vseeno ni dalo mira. Čeprav je bla včeraj že skoraj čist OK, no edino po domači inhalaciji, ji je začelo kar fejst hropet v prsih. Zato sma jo hvala bogu, končno peljala pokazat. Zanimivo pa je to, da je v torek dala kri in urin in se je že tam vidlo, pa ni noben nič javil
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:30:52
|
|
|
|
bojana2
|
Sanek... za Živo. Freycha jaz bi bla pa takoooo vesela, če bi mali ninal do 7... ...al pa sej do pol 7... Grem zdej likat, sem tud jaz mela včer dan za pospravljanje, tko da so mi sam še cote ostale...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:36:01
|
|
|
|
SANEK1
|
Aja, včeraj sem vam pozabla napisat. Tiste, ki uporabljate Nukove dude, no vaši bejbiji, v Baby centru jih imajo, mislim da do 14.1. na akciji, nekaj ćez 2 ojra Pa ful so lepe
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:41:48
|
|
|
|
Freycha
|
Dita ima samo rumene Nukove dude .... A te imajo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Zvesta, si danes kaj lutala pred City-jem? Se mi je zdelo, da sem te videla, si mi prepoznavna po čupici Ja, sem bla ja... samo mimo sem letela na NFT... kaj se pa nisi drla? Bi te vsaj pozdravla....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tašonka je v redu, le časa ji malo primanjkuje....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 8:51:10
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, ne rumenih nimajo, majo pa take lepe rozaste. Saj veš take ko so tebi ful všeč.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 9:00:30
|
|
|
|
SANEK1
|
Žana in Manca, vse najboljše še za vajin 6 mesec
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 9:01:53
|
|
|
|
Freycha
|
Čeprav pa moram kar javno priznati, da ima Dita vedno več majčk, bodijev in puloverčkov, kjer je kaj roza notri Mi gre na živce, da jo vsi za fanta mešajo, pa sem malo roza vključila.... In ne boste verjeli, sej ne boli toliko. Ampak čisto v roza pa pomoje nikoli ne bo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 9:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Zvesta, si danes kaj lutala pred City-jem? Se mi je zdelo, da sem te videla, si mi prepoznavna po čupici Ja, sem bla ja... samo mimo sem letela na NFT... kaj se pa nisi drla? Bi te vsaj pozdravla.... Nisem bila ziher, če si to ti res... Za drugič vem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 9:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.. Noč - katastrofa.. Posledica utrujenosti, ker sem lutala po MB-ju, malček pa ni mogo spati.. Bo pa danes nadoknadil.. Sem bila včeraj v Mullerju, pa sem nakupila hrane in plenice samo za 70 €, nosila sem pa 4 vrečke - težke.. Sem že padla doma, ko sem iz avta nesla... Glede flašk, jaz jih tudi že dolgo ne stelirizam, mali včasih pije našo vodo iz pipe.. Ne zganjam panike za to.. Pa upam, da ne bom sedaj napadena zaradi tega, vsaka po svoje... Tašonka piše na blogu, mogoče ji časa primankuje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 10:26:04
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 duda ono navadno obliko ( kot aventova ) in ne anatomsko ( recimo nuk), ker problem je potem, ko si otrok zna sam dat dudo v usta in pri aventovi je vseeno kak je obrnjena, pri nukovi pa niit slučajno... naša si zanalašč narobe obrne, da si masira dlesni. Dudo drži v roki in jo premika levo in desno. dudo in flaške še vedno prekuhavam...sicer bolj poredko , pa vendarle. Dude hitro izgubimo , tako da ima nove sigurno vsak mesec. Imam dve lateksove, pa jih še nisem odprla, do sedaj je vedno imela silikonaste. Kakšne ve uporabljate?
< Sporočilo je popravil Ronči -- 12.1.2008 10:31:21 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 10:56:52
|
|
|
|
SANEK1
|
Ronči, Živa duda silikonske dude Prej smo imeli 3, pa sem samo še eno najdla Zdaj sem ji zaenkrat dve novi, od 6 mesecev dalje kupla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 12:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Toliko, da nas dvignem gor
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 12:54:41
|
|
|
|
Freycha
|
Da sva hotela spitati Diti špinačo in purana, sva ji mogla vsako drugo žličko dajati kašico marelice in hruške. Na koncu sva kar skupaj zmešala in je odpirala usta ko mali piščanček Raje nisem hotela probati, kako mora biti ti nagravžno, ampak samo tako sva ji hrano dol spravila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 13:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Da sva hotela spitati Diti špinačo in purana, sva ji mogla vsako drugo žličko dajati kašico marelice in hruške. Na koncu sva kar skupaj zmešala in je odpirala usta ko mali piščanček Raje nisem hotela probati, kako mora biti ti nagravžno, ampak samo tako sva ji hrano dol spravila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 13:52:01
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 NRMM, nič od tega nismo dobili. Bi morali Dobila je le Hiconcil in Bisolvan, za lažje izkašlevanje. Ima mogoče katera izkušnje z tem Bisolvanom Mi je malo sumljiv, ker ji ga ne smem dat po 17 uri, če se spomnim ko sem jaz 1x dobila nekaj za izkašljevanje sem misla da se bom zadavla, vse mi je gor vrglo, kašljala pa ko . Maruša je dobila Berodual na vsakih 4-6 ur 2 vpiha,takoj pri zdravniku pa inhalacije tega in fiziološke.Najprej jo je pediatrinja pregledala brez inhalacij,potem je dobila inhalacije in jo je še enkrat pregledala ozr.ji poslušala pljuča.Smo pa res bili v parih dneh ok in v tem je finta teh inhalacij,da se pljuča hitro ščistijo.Samo kot predlog.....izogibaj se meglenim dnevom,boljše da sta doma,ker to je po bronhitisu največji strup in bronhitisi se znajo ponavljati .Mraz ni problem.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 13:59:55
|
|
|
|
Freycha
|
evo, deteta sem ravnokar oddala (moj dragi jo pelje k tašči in tastu) in držte pesti, da bo šlo vse ok, da naj se bo čez eno uro že klicala, naj prideva ponjo Občutek, da bova pa malo sama, je pa fenomenalen!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 14:01:15
|
|
|
|
SANEK1
|
NRMM, hvala za odgovor. Jaz upam , da bo Živa tudi hitro bolje. To za meglo, sem že slišala in za ponavljajoče se bronhitise tudi . Sem ji pa zdaj htela naredit paro v kopalnici, da bi malo inhalirala, pa mi nekak ni uspelo. Včasih ko pa se samo tuširam pa je tako, da vun ne vidim Ma katera kak predlog kak naj paro ustvarim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 14:07:05
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz skuham velik pisker kamilic,vzamem malo v naročje,naju pokrijem s brisačo ali pa rjuho in vdihavama.Zgleda čudno, ampak pomaga pa zeeelo.Je pa potrebno pazit,da se mala ne opeče.navadno jo kar primem za rokice,da ne krili preveč. Freycha vaaav sem ti fauš .Jaz bi tudi dala,ampak vse tri k tašči,da bi bila vsaj urca miru .Lepo preživita ta čas.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 14:07:32
|
|
|
|
Freycha
|
vodo zavri, pa v en lonec, pa coto nad loncem, pa glavo zraven... samo tu moraš paziti, da ni prevroče za tamalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 15:48:31
|
|
|
|
pupi
|
Helo ženske! Vse naj, naj Živa in Manca !! Sma mele z malo zdaj spet vojne. Je okrog dveh zaspala (bla tečna ko ) za pet minut, jo je moj zbudil, je nekaj ropotal, ker sestavlja postlo. Spet tečna ji naredim za jest. Danes sma jedle pišeka s poletno pa je kar šlo dokler spet ni začela kričat. Se dere, dere, jo le uspem uspavat. Upam da bo zdaj mir. Je začela že prav izkoroščat, če mi to katera pritrdi al pa ne. Si je htela med hranjenjem pas s katerim je pripasana v usta stlačit in ji ga vstran vzamem, ker je vse namazala s hrano, se je začela tak dret kot da jo s kože vlečem jaz pa valda spet bulim v njo ko trot . Ne vem, saj pa te v takem primeru je ne morem vzet iz stolčka in delat boga boga Al kaj naj naredim Mi mamo silikonske Aventove dude (aja pa saj oni nimajo drugih ) sem ji pa tudi dve večji kupla in jih dudla zadovoljno kot tastare. Po bajti mam tako da semi meša, še je stara postla sredi hodnika, cote vsepovsod , mala tečna, z dedom vred
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 12.1.2008 17:22:45
|
|
|
|
madejka
|
Pupi saj boš hitro mogl spet vse pospravljat Živa in Manca VSE NAJBOLJŠE!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?