|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
11.1.2008 22:09:33   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Pupi call me weird, ampak meni se dude po dveh mesecih tudi po 15 minutnem namakanju v vroči vodi zdijo umazane user posted image user posted image  

Vsak ima pač svojeuser posted image ,jaz sem pač mnenja da je prekuhavanje dovolj in da je treba čim prej otroka na svinjarijo navadit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
11.1.2008 22:10:19   
Freycha
Kapica, tako je pač pisalo v navodilih, da je treba dude menjati in jaz se tega držim... ampak če misliš, da je duda ok, potem je ne kar menjat... da ne bom jaz kriva, da boste vi bankrotiral user posted image user posted image

Ulla kar tolaži se ja user posted image  realnost je pa čisto drugačna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
11.1.2008 22:11:17   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Sma bla 4 leta na "pazi" varjanti, pa ne da bo zdaj, ko jo najbolj rabim, zatajila user posted image

Sva bla midva na tej varjanti 9 let in tudi po rojstvu Maruše in glej ti to,naša druga punca je skoraj stara že 7 mesecev user posted image ....tolko za tolažbo user posted image .
Psiha zelo vpliva na to,zato še jaz vedno upam,da je zamuda zaradi selitve ipd.Sej si niti ne upam it delat testa user posted image ,ker potem vse gumice šibajo v kanto za biološke odpadke user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
11.1.2008 22:11:18   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
user posted image jaz mam tud mireno na nočni omarci, misliš da nebo zagrablauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja bi mogla iz drogerije al pa lekarne primit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
11.1.2008 22:12:25   
Freycha

Vsak ima pač svojeuser posted image ,jaz sem pač mnenja da je prekuhavanje dovolj in da je treba čim prej otroka na svinjarijo navadit user posted image user posted image user posted image user posted image

se zlo strinjam s tabo... ampak pri flašah (ki jih še vedno steriliziram pred VSAKO uporabo) in dudah pa meni malo zamegli razum in full pazim kako in kaj....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
11.1.2008 22:12:54   
NRMM

user posted image user posted image user posted image joj, kok se režim ( sam da maš v omarci v kopalniciuser posted image )user posted image jaz mam tud mireno na nočni omarci, misliš da nebo zagrablauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zelo zanesljiva zaščitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
11.1.2008 22:12:54   
SANEK1
Dober večeruser posted image

Samo da se javim. Če se spomnite že par dni težim, da sem tečna in me vse vrže iz tira in bi se user posted image , pa da ne vem kaj naj z Živo.
No danes sem ugotovila zakaj tako nemirno stanje. Že 2,3 dni globoko v sebi čutim da pa verjetno ni z Živo vse bp. In ker mi ni dalo mira, sma jo danes popoldne le peljala k dohtarju.
In kaj ugotovi, da so moje slutnje upravičene in da ima Živa bronhitis in malo vnete uhice.user posted image user posted image user posted image
Boga moja putka-trutka mala, tak se mi smili. Se ful sekiram ker je nisem že prej peljalauser posted image user posted image user posted image . Pa še z mojim sma se kregala glede tega, pa sem bla pametna. user posted image user posted image user posted image
Si lahko mislite, kak se počutimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
11.1.2008 22:13:36   
Anonimen

Ulla kar tolaži se ja user posted image  realnost je pa čisto drugačna user posted image

user posted image a pol bo to njen moto : sicer nisem lepa, sem pa neumnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
11.1.2008 22:15:25   
Anonimen
sanek glavo gor, to pa še ni tahujšuser posted image čez en cajt se bota smejala temuuser posted image ma sej ne morš vse vedet. nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
11.1.2008 22:16:17   
pupi
Mi je znano, da psiha prestavi menzes. Ko sem jaz začela študirat tri mesec nisem bla bolana tako je delalao z mano.
Samo zdaj pas em popolnoma mirna, razen ko me Naja razkuriuser posted image .

SANEK, boga Živa. Še dobro da ti sama sebe poslušaš. Nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo Živa čim prej zdrava

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
11.1.2008 22:16:32   
Freycha
Sanekova wellcome to the real world. Če te kaj potolaži, se bo to verjetno še vsem nam zgodilo. Jaz bi bila bolj vesela, da si vseeno šla in da se ni kaj resnega zgodilouser posted image  Res, ne se sekirati babika user posted image  zdej bo vse ok!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
11.1.2008 22:17:11   
Freycha

user posted image a pol bo to njen moto : sicer nisem lepa, sem pa neumnauser posted image user posted image user posted image

ne, mojega mota ji pa ne dam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
11.1.2008 22:18:11   
NRMM
Sanek1 user posted image user posted image user posted image za tvojo pupiko.Vse bo ok,kar je glavno,tako da so vsi očitki do sebe odveč.Pri nas je bilo pri veliki enako.Po 4 dneh sem jo peljala k dežurnemu,ker se mi je res zdela čudna in je tudi imela bronhitis,kateri se nam je v 3 dneh čisto izboljšal in na kontroli pediater ni več slišal ničesar user posted image .Ste dobili pumpico za domov ali hodite na inhalacije?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
11.1.2008 22:18:13   
Anonimen
aja, ko smo pri zaščiti - najboljši je aspirinuser posted image user posted image user posted image se vležeš na hrbet, ga daš med kolena in paziš da ven ne padeuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
11.1.2008 22:18:48   
pupi
Čigav, njen user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
11.1.2008 22:19:17   
Anonimen

se zlo strinjam s tabo... ampak pri flašah (ki jih še vedno steriliziram pred VSAKO uporabo) in dudah pa meni malo zamegli razum in full pazim kako in kaj....

Evo... iz otrokovega koledarčka kopirano.... zadnji stavek...

Hranjenje po steklenički
Če dojenje ni mogoče ali ste se odločili, da ne želite dojiti, je najboljše nadomestilo vašega mleka tovarniško izdelano prilagojeno mleko za dojenčke. Zdaj lahko uporabljate že nadaljevalne mlečne mešanice (označene s številko 2), ki so malo gostejše in bolj sitostne; ni pa nič narobe, tudi če nadaljujete z začetno mlečno mešanico (označeno s številko 1).
Dojenček v sedmem mesecu potrebuje ob mešani prehrani vsaj še 2 mlečna obroka dnevno (če je njegova glavna prehrana še vedno mleko, pa 4 do 5 mlečnih obrokov). Po dopolnjenem šestem mesecu ni več potrebna sterilizacija stekleničk.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
11.1.2008 22:19:41   
Freycha
Ulla ta sistem je pameten, sam če ga dam globoko v mednožje, ga bom še vedno v sebi držala, pa noge bom tut lahko narazen dala user posted image
sicer pa, če si malo iznajdliva, nog sploh ni treba dati narazen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
11.1.2008 22:20:06   
Anonimen

ne, mojega mota ji pa ne dam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tko se je moj kolega ene bejbe znebu, k se ni hotla nikakor odstranit ( no, bolj kot on jo je zanimal njegov motor)sem crknila od smeha skoruser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4768
11.1.2008 22:20:15   
Freycha
aja ups.... piše med kolena, jaz sem prebrala med noge user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
11.1.2008 22:21:12   
tinispela
Jaz sem kupla lonček od Tomee Tipee 4+ in že ful lepo pije iz njega. Danes je spila 1dcl čez cel dan. Špela tud dela svašta pri dojenju, prijema za nos, ustnice, majico, verižico,...Kar ji pride blizu.
Glede zaščite...mi smo kar pri kondomih al pa vzdržnosti...kar prej prideuser posted image
Sanek, saj se bo pozdravila, še dobro da ti ni dalo miru.

Lep većer še naprej...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
11.1.2008 22:21:15   
pupi
Ja, jaz jih sploh nisem nikoli sterilizirala, samo prekuhavala ( tu in tam), to pa ni sterilizacija in je pregrala do 6 mesečev, no bo pregurala čez en teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
11.1.2008 22:21:26   
Anonimen

Ulla ta sistem je pameten, sam če ga dam globoko v mednožje, ga bom še vedno v sebi držala, pa noge bom tut lahko narazen dala user posted image
sicer pa, če si malo iznajdliva, nog sploh ni treba dati narazen user posted image user posted image user posted image

ne ne, si slabo rebrala, ne mi o variacijah zdaj - na hrbet pa med kolenauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
11.1.2008 22:22:07   
SANEK1
Hvala babikeuser posted image user posted image user posted image
Se jaz tudi tolažim z rekom: bolje ikad, nego nikad.
Vsaj 2 dni nisma bli zunaj, nekak mi ni blo za ituser posted image user posted image user posted image
Ne moreš verjet kak dela intuicijauser posted image
Sem pa seveda srečna da ni kaj hujšega in da se bo hitro pozdravlauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
11.1.2008 22:24:09   
Anonimen

Ja, jaz jih sploh nisem nikoli sterilizirala, samo prekuhavala ( tu in tam), to pa ni sterilizacija in je pregrala do 6 mesečev, no bo pregurala čez en teden

jaz flašo uporabljam samo da mlek notri napumpam, pa tud ne steriliziram, tud prekuham ne....je pa res, da to šele zdaj praktisiram, ko uvajam Gh, prej se je pa na flaši prah nabiraluser posted image ma jaz sem bol svineuser posted image čistoča škodujeuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
11.1.2008 22:25:58   
pupi

ma jaz sem bol svineuser posted image čistoča škodujeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?