Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:09:33
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Pupi call me weird, ampak meni se dude po dveh mesecih tudi po 15 minutnem namakanju v vroči vodi zdijo umazane Vsak ima pač svoje ,jaz sem pač mnenja da je prekuhavanje dovolj in da je treba čim prej otroka na svinjarijo navadit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:10:19
|
|
|
|
Freycha
|
Kapica, tako je pač pisalo v navodilih, da je treba dude menjati in jaz se tega držim... ampak če misliš, da je duda ok, potem je ne kar menjat... da ne bom jaz kriva, da boste vi bankrotiral Ulla kar tolaži se ja realnost je pa čisto drugačna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:11:17
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Sma bla 4 leta na "pazi" varjanti, pa ne da bo zdaj, ko jo najbolj rabim, zatajila Sva bla midva na tej varjanti 9 let in tudi po rojstvu Maruše in glej ti to,naša druga punca je skoraj stara že 7 mesecev ....tolko za tolažbo . Psiha zelo vpliva na to,zato še jaz vedno upam,da je zamuda zaradi selitve ipd.Sej si niti ne upam it delat testa ,ker potem vse gumice šibajo v kanto za biološke odpadke .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:11:18
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jaz mam tud mireno na nočni omarci, misliš da nebo zagrabla , moja bi mogla iz drogerije al pa lekarne primit.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:12:25
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Vsak ima pač svoje ,jaz sem pač mnenja da je prekuhavanje dovolj in da je treba čim prej otroka na svinjarijo navadit se zlo strinjam s tabo... ampak pri flašah (ki jih še vedno steriliziram pred VSAKO uporabo) in dudah pa meni malo zamegli razum in full pazim kako in kaj....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:12:54
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 joj, kok se režim ( sam da maš v omarci v kopalnici ) jaz mam tud mireno na nočni omarci, misliš da nebo zagrabla zelo zanesljiva zaščita
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:12:54
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer Samo da se javim. Če se spomnite že par dni težim, da sem tečna in me vse vrže iz tira in bi se , pa da ne vem kaj naj z Živo. No danes sem ugotovila zakaj tako nemirno stanje. Že 2,3 dni globoko v sebi čutim da pa verjetno ni z Živo vse bp. In ker mi ni dalo mira, sma jo danes popoldne le peljala k dohtarju. In kaj ugotovi, da so moje slutnje upravičene in da ima Živa bronhitis in malo vnete uhice. Boga moja putka-trutka mala, tak se mi smili. Se ful sekiram ker je nisem že prej peljala . Pa še z mojim sma se kregala glede tega, pa sem bla pametna. Si lahko mislite, kak se počutim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Ulla kar tolaži se ja realnost je pa čisto drugačna a pol bo to njen moto : sicer nisem lepa, sem pa neumna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sanek glavo gor, to pa še ni tahujš čez en cajt se bota smejala temu ma sej ne morš vse vedet. no
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:16:17
|
|
|
|
pupi
|
Mi je znano, da psiha prestavi menzes. Ko sem jaz začela študirat tri mesec nisem bla bolana tako je delalao z mano. Samo zdaj pas em popolnoma mirna, razen ko me Naja razkuri . SANEK, boga Živa. Še dobro da ti sama sebe poslušaš. Nekaj da bo Živa čim prej zdrava
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:16:32
|
|
|
|
Freycha
|
Sanekova wellcome to the real world. Če te kaj potolaži, se bo to verjetno še vsem nam zgodilo. Jaz bi bila bolj vesela, da si vseeno šla in da se ni kaj resnega zgodilo Res, ne se sekirati babika zdej bo vse ok!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:17:11
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a pol bo to njen moto : sicer nisem lepa, sem pa neumna ne, mojega mota ji pa ne dam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:18:11
|
|
|
|
NRMM
|
Sanek1 za tvojo pupiko.Vse bo ok,kar je glavno,tako da so vsi očitki do sebe odveč.Pri nas je bilo pri veliki enako.Po 4 dneh sem jo peljala k dežurnemu,ker se mi je res zdela čudna in je tudi imela bronhitis,kateri se nam je v 3 dneh čisto izboljšal in na kontroli pediater ni več slišal ničesar .Ste dobili pumpico za domov ali hodite na inhalacije?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, ko smo pri zaščiti - najboljši je aspirin se vležeš na hrbet, ga daš med kolena in paziš da ven ne pade
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:18:48
|
|
|
|
pupi
|
Čigav, njen
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha se zlo strinjam s tabo... ampak pri flašah (ki jih še vedno steriliziram pred VSAKO uporabo) in dudah pa meni malo zamegli razum in full pazim kako in kaj.... Evo... iz otrokovega koledarčka kopirano.... zadnji stavek... Hranjenje po steklenički Če dojenje ni mogoče ali ste se odločili, da ne želite dojiti, je najboljše nadomestilo vašega mleka tovarniško izdelano prilagojeno mleko za dojenčke. Zdaj lahko uporabljate že nadaljevalne mlečne mešanice (označene s številko 2), ki so malo gostejše in bolj sitostne; ni pa nič narobe, tudi če nadaljujete z začetno mlečno mešanico (označeno s številko 1). Dojenček v sedmem mesecu potrebuje ob mešani prehrani vsaj še 2 mlečna obroka dnevno (če je njegova glavna prehrana še vedno mleko, pa 4 do 5 mlečnih obrokov). Po dopolnjenem šestem mesecu ni več potrebna sterilizacija stekleničk.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:19:41
|
|
|
|
Freycha
|
Ulla ta sistem je pameten, sam če ga dam globoko v mednožje, ga bom še vedno v sebi držala, pa noge bom tut lahko narazen dala sicer pa, če si malo iznajdliva, nog sploh ni treba dati narazen
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a pol bo to njen moto : sicer nisem lepa, sem pa neumna ne, mojega mota ji pa ne dam tko se je moj kolega ene bejbe znebu, k se ni hotla nikakor odstranit ( no, bolj kot on jo je zanimal njegov motor)sem crknila od smeha skor
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:20:15
|
|
|
|
Freycha
|
aja ups.... piše med kolena, jaz sem prebrala med noge
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:21:12
|
|
|
|
tinispela
|
Jaz sem kupla lonček od Tomee Tipee 4+ in že ful lepo pije iz njega. Danes je spila 1dcl čez cel dan. Špela tud dela svašta pri dojenju, prijema za nos, ustnice, majico, verižico,...Kar ji pride blizu. Glede zaščite...mi smo kar pri kondomih al pa vzdržnosti...kar prej pride Sanek, saj se bo pozdravila, še dobro da ti ni dalo miru. Lep većer še naprej...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:21:15
|
|
|
|
pupi
|
Ja, jaz jih sploh nisem nikoli sterilizirala, samo prekuhavala ( tu in tam), to pa ni sterilizacija in je pregrala do 6 mesečev, no bo pregurala čez en teden
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Ulla ta sistem je pameten, sam če ga dam globoko v mednožje, ga bom še vedno v sebi držala, pa noge bom tut lahko narazen dala sicer pa, če si malo iznajdliva, nog sploh ni treba dati narazen ne ne, si slabo rebrala, ne mi o variacijah zdaj - na hrbet pa med kolena
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:22:07
|
|
|
|
SANEK1
|
Hvala babike Se jaz tudi tolažim z rekom: bolje ikad, nego nikad. Vsaj 2 dni nisma bli zunaj, nekak mi ni blo za it Ne moreš verjet kak dela intuicija Sem pa seveda srečna da ni kaj hujšega in da se bo hitro pozdravla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Ja, jaz jih sploh nisem nikoli sterilizirala, samo prekuhavala ( tu in tam), to pa ni sterilizacija in je pregrala do 6 mesečev, no bo pregurala čez en teden jaz flašo uporabljam samo da mlek notri napumpam, pa tud ne steriliziram, tud prekuham ne....je pa res, da to šele zdaj praktisiram, ko uvajam Gh, prej se je pa na flaši prah nabiral ma jaz sem bol svine čistoča škoduje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 22:25:58
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ma jaz sem bol svine čistoča škoduje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?