crci06
|
spet sem brala po diagonali s tisto gospo se mi zdi, da ni nič hujšega, razen, da ima demenco. O tem se zdaj na dolgo in široko govori. Obstajajo zdravila in ko jih jejo, so boljši. Drugače pa so en moment čisto brihtni, enkrat drugič pa se jim odtrena, pa nič se ne spomnijo, pozabijo kdo so svojci ipd... Nejc pije iz magičnega lončka. Zadnji mesec šele dobro to obvlada in zdaj zelo rad pije. Če se mu ustavi, mu podturim fruktalov gosti sok, to vedno pali. Valda, če je pa dober. Danes smo bili pa sedmič letos pri zdravniku. Zdaj je fasal še vnete očke. S_C, Ema in ostale, ki ste to že imeli, a ste dobili kakšen nasvet? Midva imava kapljice in nasvet, da naj menjamo prevleko za povštre ipd, ker je gor umazanija. Ker povštra še nimamo, bom pogosto menjala njegovo rjuhico, čeprav bo to bolj filmsko, saj itak spi NA meni. Problem je le, ker ima obvezano rokico in ga srbi rana, ki se zdravi in vneti očki in si seveda menca oči in se drgne. Verjento bom čez malo filmsko povijala in tisto "nad-prevezo" pogosto menjala. Zdaj se grem pa pogajat, če bi gospodič imel kapljice v očkih. Danes sva sicer neverjento sveža, saj sva spala do 9h. Bogve kolikokrat se je prej že zbudil. Jaz se nisem in iz postelje ni padel Zjutraj je imel tolk zalimane učke, da je bil že par minut buden, govoril, sedel, učk pa še ni odprl. 5 minut matranja na previjalni, preden sva se uspela dokopat do učkov. raje kar neham, saj me je še samo jamranje. Edino še nasvet za Emo: Če še nisi videla sonca, se kdaj odpeljite kam višje ali pa v druge kraje. Pri nas je ta teden 2 dni bil, medtem ko mi je zdravnica rekla, naj ga raje ne vozim ven v te meglene dni. Smo se hitro zmenili, da če je sonček pa lahko, samo, da ni prepiha. Če nimajo vročine, pomoje lahko gredo tudi otroci vedno ven. Edini problem se mi zdi veter, sicer pa zame "ni ovir". the end.
|