Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:51:10
|
|
|
|
_ancica_
|
no to je pa super! bom jaz z mojim kr prsla enkrat malo na obisk!!! Zdaj ko je zima bi bilo idealno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:52:54
|
|
|
|
tany83
|
ja, ja ... tukaj pri nas je super zdaj, ko je drugod zima... imamo soncek in toplo... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:54:30
|
|
|
|
_ancica_
|
ene 5 uric z avijonom in sem tam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
joj tany sam lušte nam delaš...rabim kr sončna očala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
in kam grejo ljudje iz dominikanske na poročna potovanja??? v hribe???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:55:59
|
|
|
|
_ancica_
|
kaj pa tvoj dragi...ima kaj izkusenj s snegom?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:56:51
|
|
|
|
tany83
|
5 urc pa ni dosti.... jaz, ce hocem v slovenijo jih rabim 10, pa se v munchnu pristanem ... Majch potem pa kar soncna ocala gor, na letalo in sem prileti.. bom skuhala... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:57:08
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch in kam grejo ljudje iz dominikanske na poročna potovanja??? v hribe??? ta je pa dobra!!! Jim nic lepsega ne preostane kot to!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
joj tany te bom za besedo držala!!! takoj pridem na to kavico... ...smisel življenja je ležanje na plaži...z možgani na off...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 16:59:49
|
|
|
|
tany83
|
Moj dragi NE.. in jih tudi noce imet, ker ko sva bila septembra na dopustu na enem rancu v Constanzi (to je tudi tukaj v Dominikanski, vendar bolj v notranjosti) je bilo kar mrzlo (tam okrog 15 stopinj)... in seveda ker ni navajen, je skoz jokal da mu je mraz... jaz pa sem se ... in je rekel, da nikol ne gre v slovenijo ko bo mraz... ne hvala, raje ima toplo...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:00:08
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 5 urc pa ni dosti.... jaz, ce hocem v slovenijo jih rabim 10, pa se v munchnu pristanem ... Majch potem pa kar soncna ocala gor, na letalo in sem prileti.. bom skuhala... ... ne ne, 5 uric (mogoce vec, kaj pa vem ) pa pridem k tebi na kosilo drugace pa tudi okoli 10 ur do Slovenije (jaz grem ponavadi v Budimpesto, od tam je pa ene 45 minutk do Brnika)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
a pri 100 postih dobiš ? Ker danes sem pa nenavadno pridna...s tipkanjem, saj drugo mi lih ne gre po glavi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:02:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch in kam grejo ljudje iz dominikanske na poročna potovanja??? v hribe??? odvsno, ce si zelis mira gres... in vrjemi ni lepsega kot to... je vse tako lepo zeleno, cisto, reke kot biser... se splaca, jaz sem bila ocarana,.. nobenih turistev... sicer pa tisti, ki imajo denar gredo potovat po evropi ali amerika....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no, punce, zdej je pa moj klicu, da pride domov. Bo treba neki za jest uštimat...da ne bo lacen...pridno čvekajte in bom mal kasnej najbrž prišla pogledat kako ste pridne...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:04:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Moj dragi NE.. in jih tudi noce imet, ker ko sva bila septembra na dopustu na enem rancu v Constanzi (to je tudi tukaj v Dominikanski, vendar bolj v notranjosti) je bilo kar mrzlo (tam okrog 15 stopinj)... in seveda ker ni navajen, je skoz jokal da mu je mraz... jaz pa sem se ... in je rekel, da nikol ne gre v slovenijo ko bo mraz... ne hvala, raje ima toplo... moj ma pa kr rad sneg in mraz...bolj kot jaz, ampak je res da ga je navajen, ker se je rodil tukaj. Za tiste , ki pa niso se nikoli bili v kontaktu s snegom in mrazom, pa verjamem da je kar hudo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:05:12
|
|
|
|
tany83
|
jaz vedno v nemcijo letim, ker je najbolj poceni karta... itak, ti kar, saj danes bom jedla sama... ti juko pripravim... eno tako dominikansko kosilce ... tle okol mene ze vse disi po kuhi.. moje sosedje zgleda so pridni in ze veselo kuhajo...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ej, tany, mislim da si za turizem kr prava...take lušte znaš nardit...ta država bo še zarad tebe poplavljena s turisti, k tako lepo o njej govoriš...hja, punca se je pametno poročila...hihihi..ajde, grem zdej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:05:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch no, punce, zdej je pa moj klicu, da pride domov. Bo treba neki za jest uštimat...da ne bo lacen...pridno čvekajte in bom mal kasnej najbrž prišla pogledat kako ste pridne... no, pa kaj dobrega mu pripravi pa se kasneje se tipkamo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:07:53
|
|
|
|
tany83
|
ja moj ga ne mara in tud mraz mu ni vesc.. eni je drugim ne.. meni osebno tud mraz prav nic ne pase... tako, da ko grem na obisk v slovenijo bo to sigurno poleti, ker se mi pra nic po snegu ne tozi... Majch pridno kuhaj.... cav, cav...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:09:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz vedno v nemcijo letim, ker je najbolj poceni karta... itak, ti kar, saj danes bom jedla sama... ti juko pripravim... eno tako dominikansko kosilce ... tle okol mene ze vse disi po kuhi.. moje sosedje zgleda so pridni in ze veselo kuhajo... super...JUKA najm!!! sem jo lih dva dni nazaj jedla! Se pravi okoli 5ih? Pozno kosilo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:09:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ej, tany, mislim da si za turizem kr prava...take lušte znaš nardit...ta država bo še zarad tebe poplavljena s turisti, k tako lepo o njej govoriš...hja, punca se je pametno poročila...hihihi..ajde, grem zdej ja to je pa vpliv mojega moza name... on je v tem poklicu in mu vcasih pomagam in mi o vsem pravi in uci, tko da potem kar se mene noter povlece....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:11:54
|
|
|
|
tany83
|
midva sva jo mislila vceraj, pa sva ugotovila, da ni vec dobra, potem pa se nama ni dalo v trgovino in sva kar ono drugo vrsto banan nardila... bo pa vecerja, ce bo za kosilo prepozno...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:12:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja moj ga ne mara in tud mraz mu ni vesc.. eni je drugim ne.. meni osebno tud mraz prav nic ne pase... tako, da ko grem na obisk v slovenijo bo to sigurno poleti, ker se mi pra nic po snegu ne tozi... Majch pridno kuhaj.... cav, cav... ja ssej jaz sem tud bolj za v tople kraje...me rado zebe in zime ne maram prevec! Tukaj je pa tako kot v Sloveniji (vcasih se malo hladneje, ker je ful vetra) upam, da bom lahko obiskala slovenijo enkrat konec poletja :) kdaj pa ti kaj nameravas obiskat domace?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:16:25
|
|
|
|
_ancica_
|
aha , se pravi se tvoj s turizmom ukvarja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 17:16:46
|
|
|
|
tany83
|
midva se razmisljava... imava v planu avgust, maja verjetno pride moja mami sem na obisk... bova videla, prav velikih planov kdaj se nimava... odvisno, kako bo on lahko iz sluzbe pobegnil ... upam, da bo imel kaj dopusta ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.