|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
11.1.2008 16:00:49   
Anonimen
sej nekaj znaš...to je jasno..a si hodila na tečaj al si "telenovelas" gledala?

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
11.1.2008 16:04:22   
_ancica_
Dobro jutro punce moje...kako ste kaj??? sem se kr tukaj oglasila, ker je februar tako nedejaven user posted image bo treba se dobra dva tedna pocakat , da se bo zacelo barvati tudi tam...upam,da na roza user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.1.2008 16:05:35   
tany83
"El mundo de telenovelas" ni zame... sem imela na faksu eno leto spanscine, tako, da sem se malo sprakticirala, drugace pa knjige brala, ter veliko spanske oz. dominikanske glasbe poslusala...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
11.1.2008 16:06:54   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Dobro jutro punce moje...kako ste kaj??? sem se kr tukaj oglasila, ker je februar tako nedejaven user posted image bo treba se dobra dva tedna pocakat , da se bo zacelo barvati tudi tam...upam,da na roza user posted image

Dobro jutro ancica... ja tukaj je bolj veselo user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
11.1.2008 16:09:23   
Anonimen
zivjo Canada...lepo da si se oglasila...sej tukaj pa bolj ali manj samo dve čvakama...

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
11.1.2008 16:14:04   
_ancica_
no smo ze tri user posted image user posted image user posted image Vidim, da je o telenovelah govora user posted image moja tasca, tast in vsi strici od mojga user posted image so cist nori na te zadeve , men se pa kr obraca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
11.1.2008 16:16:40   
Anonimen
uh ja...pa da vidiš mularijo, ko zdej gleda Rebelde, eno mladinsko zadevo...ne morem verjete, da so se spustili še na ta nivo...otroke so zasvojili s tem!!user posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.1.2008 16:17:30   
tany83
user posted image ... jaz tud ne maram tega gledat.. sploh pa jaz nisem dosti za TV, raje knjige berem in na RR-ju visim...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.1.2008 16:23:48   
Anonimen
je pa res, da se da špansko ful dobr naučit na ta način...jih nekaj poznam ko sam od tega kr dobr govorijo...še js sm par besed pobrala, ko je babi to gledala...ne moreš da ne bi..naučiš se pa dejansko samo take fore kot ljubim te, sovražim te, ubil to bom, coprnica in podobne čustvene izbruhe...lol

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.1.2008 16:24:16   
_ancica_
tile spanci nas bojo cist prevzel...jst osebno si nikol nisem milila, da bom spanca (spansko govorecega) vzela za moza user posted image user posted image user posted image ...tudi jezik mi ni nikoli bil posebaj vsec (se mi zdi da zaradi vseh tistih limonad na tv-ju), ampak ko pa poslusam mojega user posted image ko govori spansko, se pa kr topim user posted image

jaz pa tv rada gledam...ampak v glavnem kaksen dober film, knjige so pa tudi super zadeva!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
11.1.2008 16:25:38   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

je pa res, da se da špansko ful dobr naučit na ta način...jih nekaj poznam ko sam od tega kr dobr govorijo...še js sm par besed pobrala, ko je babi to gledala...ne moreš da ne bi..naučiš se pa dejansko samo take fore kot ljubim te, sovražim te, ubil to bom, coprnica in podobne čustvene izbruhe...lol

ja imas prav...jaz sem se naucila vseh ''ta lepih'' besed in izrazov, samo ob poslusanju njegove druzine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
11.1.2008 16:31:14   
tany83
Meni pa je bila spanscina vedno zelo dober jezik, vendar mi je bolj vsec spanscina, ki jo govorijo v latinski ameriki, kot pa v spaniji...
je pa res, da se preko tv-ja lahko veliko naucis, vendar ne iz telenovel, ker tam tako kot si rekla Majch mas samo neke ljubezenske itd... izraze, je boljse, da si kak dober film v spanscini pogledas... najprej se naucis, ce veliko spansko poslusas... jaz sicer neki fuuul ne obvladam za govorit, razumem pa kar veliko.... vendar mi je spanscina veliko boljsa od anglscine... in mojega  user posted image  raje po spansko poslusam... jaz mu pa po anglesko odgovarjamuser posted image user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
11.1.2008 16:36:00   
Anonimen
hihihi...imaš pa res zanimiv tečaj španščine....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
11.1.2008 16:37:39   
_ancica_
imam obcutek, da se ni tako tezko nauciti spanscine...kaj pa vem,sem tukaj dobro leto in ze kar razumem oz cem se pogovarjajo (tam okoli 50%), tako da ce bi se jo zacela uciti, bi verjetno kar slo. Ti jo bos tam v Dominikanski malo vec rabila kot jaz tukaj, je pa res, da je tudi tukaj veliko spansko govorecih. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
11.1.2008 16:37:51   
Anonimen
ah..punce..kaka latino romantika...čist noro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
11.1.2008 16:38:50   
Anonimen
anci...ti si v angleško govorečem delu kanade, kajne? da se ne mučiš s kako francoščino?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
11.1.2008 16:40:41   
_ancica_
ja...se sreca, drugace bi se mogla pa se francosko ucit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
11.1.2008 16:42:17   
tany83
Jaz tukaj vecinoma spansko z drugimi govorim... z mozem pa nevem, sem tako navajena na anglescino, da kar ne morem preklopit, ker pa tudi on v sluzbi anglesko govori, potem  pa itak, da se navadis in kar anglesko govoris... se pa trudim, da cim vec po spansko, ker tukaj je spanscina uradni jezik in ce ze tukaj zivim, se je treba prilagodituser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
11.1.2008 16:42:49   
_ancica_
ceprav moram priznat, da je v Montrealu in V Quebeck city-ju ful lepo...meni je lepse kot tukaj v Torontu. Tam je bolj evropejsko user posted image  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
11.1.2008 16:44:03   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja...se sreca, drugace bi se mogla pa se francosko ucit user posted image

To je pa fajn, da si v tem delu... tukaj zivi ena punca, ki je iz kanade, ona pa francosko govori, ker je iz tistega dela kanade...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
11.1.2008 16:45:04   
_ancica_
se sreca da ze nekaj znas, da se ti ni treba jezika od zacetka ucit...sva tudi midva malo razmisljala, da bi sla v Kolumbijo, ampak potem sva se odlocila, da je bolje ostati v Kanadi (ne vem kako bi jaz prezivela tam user posted image )

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
11.1.2008 16:46:17   
_ancica_
sej francoscina pa spanscina sta si pa tud kar mal podobni, a ni tko? 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
11.1.2008 16:48:07   
tany83
jaz sem ze ko sva se spoznala zacela se mal ucituser posted image ... tako, da gre sedaj lazje.. bi prezivela tudi v Kolumbiji, saj tudi tam verjetno govorijo dosti anglesko, tukaj jih kar vecina, ker je fuuuul turizma, midva pa ziviva v enem izmed vecjih turisticnih krajev....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
11.1.2008 16:50:03   
tany83
sta si ja,.. spadata nekako v isto skupinouser posted image ... pa brazilscina, itd.... tako, da ce znas spansko bi se tud francosko naucila.... sicer pa pravijo, da ni nic tezko, ce si le zelis, se vse naucisuser posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
11.1.2008 16:50:06   
Anonimen
hja...na momente sta kar podobna jezika, tako da bi po moje kar se dalo naučit...sicer pa se vsi vsega navadijo...moja sošolka se je še kitajsko naučila ko je dol bla...

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.