|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
11.1.2008 17:17:59   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

aha , se pravi se tvoj s turizmom ukvarja? user posted image  

ja moj je predstavnik ene izmed angleske in ameriske agencije tukaj v dominikanski...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
11.1.2008 17:23:53   
_ancica_
ja sej midva imava enka problem. Najprej itak rabim papirje, potem pa odvisno od njega...je pa mozno da bo dobil samo en teden ali dva, pa se bo moral vrnit pred mano. Jaz bi rada ostala vsaj 3 tedne ali vec. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
11.1.2008 17:26:31   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

aha , se pravi se tvoj s turizmom ukvarja? user posted image  

ja moj je predstavnik ene izmed angleske in ameriske agencije tukaj v dominikanski...user posted image

user posted image opa! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
11.1.2008 17:28:13   
tany83
Ja tezko je s temi dopustiuser posted image .. jaz upam, da bodo moji papirji urejeni hmalu... drugace, sem jaz tud razmisljala, da bi sama sla malo domov pogledat... sam je rekle moj... aaa.. nevem, ce se ti vrnes pol nazaj smuser posted image .... ne hecam se... jaz upam, da nama rata se to leto obem obiskat domaci kraj...user posted image .. se bolj pa si zelim, da postanemuser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
11.1.2008 17:31:56   
_ancica_
ja upam, da nama rata obema...oboje...da obisceva svoje in da postaneva user posted image . Sem ugotovila, da se ful prevec sekiram glede user posted image in da bi bilo mogoce dobro se malo oddahnit od tega, samo ne vem kako. Se mi zdi da so mi hormoni podivjali user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
11.1.2008 17:34:52   
tany83
Vem, vem kako je to... se mi zdi, da je se tezje, ker sem doma... in to sama... nevem.. jaz se poskusam cim manj obremenjevat... vendar, ce mi ne rata ta mesec drug mesec greva na kak pregled in to OBA!!!!!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
11.1.2008 17:43:41   
_ancica_
aja? sta se ze kr odlocila?
Jaz sem zadnjic ko sem sla k zdravniku omenila, da si zeliva otrocicka in potem me je vprasal koliko casa ze delava na temu in sem mu rekla 4 mesece (ceprav bo 4. sele februarja), pa je rekel, da ponavadi naj bi se cakalo od enega leta do enega in pol in ce do takrat ne rata potem pa sele k zdravniku po pomoc user posted image samo kdo bo cakal toliko casa! user posted image Tako da ne vem...je pa res da je bil to splosni zdravnik. Mi je pa rekel, da se ne smem sekirat in mi je predpisal neke vitamine in minerale ki naj bi preprecevali stres...eh kaj pa vem...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
11.1.2008 17:48:09   
tany83
ja sm tko bla sitna, da sm ga prepricalauser posted image  (se hecam)... tle je tako, njegova sestra pozna zelo dobrega G, ki je njej tud pomagal, in itak ga placas tako, da ne komplicirajo, ce se odlocis ti vse preiskava naredijo... je pa res, da naj bi se cakalo do 1 leta... sam jaz se vprasam, kaj pa ce imava probleme in cakava??? se mi zdi malo smotano tako cakat... saj vem, da ne gr tko hitro.. sam na zalost je zelja po user posted image  prevelika...

meni pa danes ne bo treba kuhat, me je moj dragi klical, da mi neki prnese in lahko skupi jevauser posted image user posted image ... sm lih razmisljala, kaj bi nardila...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
11.1.2008 17:52:38   
_ancica_
ja imas prav...kaj ce je res kaj narobe, leta pa tako hitro minevajo in na koncu se zaves da si pa ze prestar za karkoli. user posted image user posted image Jaz bom verjetno se pocakala nekaj mesecev, potem pa ce se ne bo nic, pa k zdravniku.

se pravi ne bo nic z mojo juko danes? user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
11.1.2008 17:53:28   
Anonimen
la.. spet js...dragi se je napapcal in zdej ma malo relax time s časopisi in reklamami...

vidve pa vidim da sta blazno pridne...vsekakor držim pesti, da bosta zagledale črtice brez kakih posegov in velikih zdravljenj...najbrž pa zna biti velika želja prej ovira kot pomoč...
js uradno jutri ne čakam...neuradno pa si dam časa še fuuul

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
11.1.2008 17:55:43   
murkica
No vidim, da sta naši zamejski Slovenki precej pridni. Je kar lepo videti, da se nekdo malo razčveka, glede na to, da je sedaj že ene dva dni na forumu bolj ali manj mrtvo. Mogoče pa res vse user posted image , tako, da bo do konca januarja še čist roza seznam.

Tany jaz tebi tako zavidam. Če bi meni dragi danes rekele, če se preseliva nekam v tople kraje, letim kupit avionski karti, poljubčkam domače in letim soncu na proti. Jaz sovražim zimo in mraz. No luštno mi je, ko zapade prvi sneg, da naredimo kakšnega snežaka in se malo zabavamo na snegu, potem pa bi bilo meni čisto ok, če bi izginil in ostal samo v gorah, da se lahko kdaj pa kdaj odpraviš smučat in bi pri nas zopet postalo toplo.

Jaz sem človek, ki uživa v vročini, soncu, morju in plaži. Komot bi se preselila  recimo na Bali, tam pa bi na plaži prodajala sokove in sveže sadje, v enem takšem mini lokalčkuuser posted image , tako kot na hrvaškem prodajajo krofeuser posted image . Ker namreč pri nas je že cel teden takšno vreme, da človeka mine, da bi odšel ven iz hiše. V LJ. je melga, zaradi katere je kar vse mokro po tleh, mraz, sonček pa tudi nič ne zmoti in ne pokuka na plano. user posted image

_ancica_-Aja kar se pa tiče tega, da ti je zdravnik rekel, da se gre na preglede šele po enem oziroma enem letu in pol. To je tudi v Sloveniji tako. Ker namreč imaš vsak mesec nekje 25 procentov možnosti, da zanosiš. Tako, da potem, se kakšen mesec zgodi, da še nisi najbolj priden v tistih dneh, si takoj na tem, da se malo zavleče, tudi če je vse v najlepšem redu z vama. Tako, da dejansko daj možgane na off, uživajta en z drugim, pridno user posted image  takrat ko vama zapaše, ne nekaj na silo, ker stres  ti ne bo nič dobrega naredil in ni vrag, da ne boš takoj zagledala user posted image !!!

No seveda držim pesti.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
11.1.2008 17:56:46   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

la.. spet js...dragi se je napapcal in zdej ma malo relax time s časopisi in reklamami...

vidve pa vidim da sta blazno pridne...vsekakor držim pesti, da bosta zagledale črtice brez kakih posegov in velikih zdravljenj...najbrž pa zna biti velika želja prej ovira kot pomoč...
js uradno jutri ne čakam...neuradno pa si dam časa še fuuul

hvala user posted image jaz pa upam, da tvoje coprnice ne bo ta mesec!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Drzim pesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
11.1.2008 17:56:55   
tany83
hm ja... nevem saj mene je po eni strani strah kakrsnekoli preiskava zacet, sam nevem se sama kaj bi vecuser posted image ... pa da nekateri veliko casa cakajo in se trudijo preden ugledajo user posted image , zato pa je veslje se vecje....

ja saj mogoce bo pa juko prnesuuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
11.1.2008 17:57:36   
snežinka7
Jaz je tudi ne pričakujem jutri. Se mi je pa danes pokazal svetlo rjav izcedek in seveda ko sem se zbrisala, drugače pa ne. Če bo prišla pa začnem s Klomifenom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
11.1.2008 18:00:07   
_ancica_
murkica...hvala za vzpodbudne besede user posted image res je da stres ne bo nic dobrega prinesel...imam problem s tem, sem namrec na splosno zelo obcutljiva in me vsaka malenkost vrze iz tira user posted image Ampak se vseeno ne dam!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
11.1.2008 18:01:11   
_ancica_
snezinka7...mogoce pa bo kaj !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
11.1.2008 18:03:56   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

hm ja... nevem saj mene je po eni strani strah kakrsnekoli preiskava zacet, sam nevem se sama kaj bi vecuser posted image ... pa da nekateri veliko casa cakajo in se trudijo preden ugledajo user posted image , zato pa je veslje se vecje....

ja saj mogoce bo pa juko prnesuuser posted image ...

ja mene je tud strah preiskav...ampak ce je res kaj narobe, je verjetno bolje cimpreje vedt na cem si.

jaaaaa...ce bo juka me kr poklic!!!!! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
11.1.2008 18:05:59   
tany83
Murkica  jaz sem tud ena izmed tistih, ki jim mraz ni vsec in nisem prevec za sneg.... mene sonce zelo napolni z enegijo in lazje prenasam toploto kot pa mraz...

hvala za vse spodbudne besede... vem, da je zelo majhen procent med vsako O...  saj, bo... ne smemo obupat... upam, da bom tudi jaz kmalu user posted image ..
lp...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
11.1.2008 18:12:33   
_ancica_
Drage moje cvekice...jaz se bom za kratek cas poslovila. Mogoce se pa se kasneje tipkamo user posted image ce pa ne vam pa zelim lep dan (vecer). user posted image Pridne bodite!!! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
11.1.2008 18:20:31   
murkica
Jst pa šibam delat, tako da bodite pridne in še kaj napišite, da bom lahko jutri kaj prebrala, ko bom pila kavico...

PAPA

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
11.1.2008 18:25:07   
tany83
Ni juka... je pa piscanec in ocvrte banane...njamiii...user posted image
nc jaz bom tud sla pocasi... se malo mojemu dragemu posvetit in se kaj bolj potem oglasim... ce bo katera tu...
lep vecer se naprej...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
11.1.2008 20:30:25   
stunfek
Ojla čveke! Danes pa ste naštepale enih postov user posted image ! No, saj je prav tako.

Petek je! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Tok sem bila že sita delovnega tedna, da sem čisto blažena in petkovsko razpoložena.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
11.1.2008 21:12:39   
metir
sončnica24, metulj1... hvala.user posted image res bi rada, da se enkrat ves ta seznam obarva roza.user posted image bomo videli kdaj. za vse pa držim ene velike pesti.user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
11.1.2008 23:41:11   
Anonimen
No, dejmo rozikeuser posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metir)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
11.1.2008 23:55:44   
Athina
Bi blo lepo, ane, če bi bile od zdaj naprej same rozike ... še jst pristanem, čeprav načeloma nisem fenica roza barve user posted image .  No, dejmo, dejmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do konca mesca ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.