Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 14:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo tany, dobro jutro! spet na forumu kofetkaš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 14:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, Metulj1...kako se počutiš? Delajo kaj živčki??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 14:52:53
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Živjo tany, dobro jutro! spet na forumu kofetkaš? Pozdravljena Majch... ja jaz sem tukaj, pridno ... sem mislila, da bom imela veliko za brat... pa nic
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
hja tud js sem se pripravla na branje, ampak že od včeraj ni nič aktivnosti.. Vse punce pridno al kaj in nimajo časa???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:02:04
|
|
|
|
METULJ1
|
Majch hoj, sem ful utrujena k mamo v službi ful gužvo. Drugač pa živčki nč preveč ne delajo, ker mislim, da se bo hitr pojavla. Me že cel dan neki šraufa, tko da sam še čakam, kdaj se prikaže. Kako si pa ti kej? Jaz ti želim in stiskam pesti, da zagledaš . Pri sebi sem namreč že kr obupala. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:04:25
|
|
|
|
tany83
|
Zgleda, da so vse punce zelo pridne in pridno delajo..... ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, metulj...ne obupat... mogoče pa se bo vse še dobro izšlo, saj nekatere ful jamrajo da so se točno tako počutile kot ti, pa so pol črtice dočakale. Js pa po drugi strani boljš kot pred vsako M. NIČ mi ni, razen majčkene napetosti v prsih, sem že hujše doživela, tak da...pa tud jutri ni 100% datum in bom najbrž še kr malo počakala s testom...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
tany..a ti si se že med februarske borke bolj kot ne preselila? Al pridno vztrajaš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:11:18
|
|
|
|
tany83
|
Ne.. jaz sem pri februarkah (zaenkrat) samo navijacica ... borka sem pa se vedno v januarju... glede na to, da imam komaj O, se se ne mislim selit v februar, kot borka... bo treba se doooolgo cakati...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ok ..sam preverjam... ...potem moraš bit kar pridna, da bo že zdaj kaj ratalo...in kaj imaš danes v planu?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:20:58
|
|
|
|
tany83
|
Saj sva pridna ... se posebaj ker me ze dva dni posteno spika tam odspodaj, prejsni mesec tega nisem cutila tako, da res upam, da bo kaj... Drugace pa nevem, kaj bom pocela, pospravila po staovanju, skuhala kosilo... itd... malo se z domacimi povezala... nic posebnega... saj ves, obicajna gospodinjska opravila... kaj pa ti???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:23:06
|
|
|
|
naja22
|
Hej hoj. Najprej čestitke vsem nosečkam. Vsem tistim z pa en velik, topel . Že cel teden vas nisem nič brala, ker nisem imela časa in vidim, da ste pridno tipkale. Sem samo seznam nosečk preletela. Še enrkat čestitam.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ja..gospodinjstvo...ti vsak dan rečeš, da pospravljaš...po moje nimaš niti enega prahu in tega, ko si tako zelo pridna....men pa to sploh ne sede preveč...včasih kako stvar kar pustim...na žalost me potem vse počaka...Ni mi jasno, kako nekatere vse sfolgajo: službo in doma in čiščenje in potem še otroke...kapo dol! Js se bom orala krepko v roke vzet! V kratkem!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:27:52
|
|
|
|
freha
|
pozdravček vsem puncam! vsem nam želim da bi nam končno ratalo zanosit zelo, zelo si že želim bebico, sicer se ne vpisujem na listo čakajočih, vendar vam takoj povem ko nama uspe če bo ta mesec ratalo bo tehnica, naslednji pa škorpijonček!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:31:24
|
|
|
|
tany83
|
Ja majch, jaz sem vcasih ze malo prevec obsedena s tem pospravljanjem... moram skoz neki delat, sam glede na to, da sva sama in ne mazeva potem itak vse hitro naredim... imam rada red in pospravljeno... saj jaz komi cakam, da bom imela , ker potem bom vsaj malo bolj zaposelna, se posebno, ker zaenkrat ne delam... tko, da nekako se moram zaposlit... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ehm...ja super...hehe ampak bebica ti bo pa nardila dela in umazanije in tud za pospravljat bo velik. Po moje boš dvakrat uživala. Z otročkom in ob veliko pospravljanja... kako boš šele pridna, ko te bo zagrabilo gnezdenje. Mislim, da boš super mami. No, sej še malo se bom pogovarjala s tabo, pa bom tud js dobila te gospodinjske popadke....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
freha...držimo pesti, da bo čimprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
tany, kaj pa si drugač po profesiji? Kaj si želiš delat v službi?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:41:35
|
|
|
|
Colicka
|
Samo še 6 dni do NEPRIČAKOVANE ! Kakšen dan kasneje pa upamo na !!!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:41:36
|
|
|
|
tany83
|
ha.. to je res.. bo prinesel veliko dela ... moj zmeri rece, ti kar pospravljaj zdaj, ko bos ne bos vec smela tako zelo...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
colicka : drzim pesti...ziher bo ratalo...uiiii Tany: tale tvoj pa že zdaj lepo misli nate, potem bo prevzel vsa tvoja težka opravila in te skoz masiral in cartal in pazil nate...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:44:25
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch tany, kaj pa si drugač po profesiji? Kaj si želiš delat v službi? [/quote hm, ja to kar sem studirala sigurno tukaj ne bom pocel (Slovenistika)... drugace pa tukaj predvsem v kakem hotelu lahko kaj najdem, pisarni.. itd... zaenkrat se ne iscem... bomo videli, kaj nam cas prinese...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:46:15
|
|
|
|
tany83
|
Colicka ... drzim pesti, da kmalu ugledas ... Ja, ja on lepo skrbi zame.. ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
a ti si tud slovenistka??? hehe..lepo lepo...pol ti jezik dobro laufa in zagotovo ne boš mela večjih težav pri kakršnem koli delu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.1.2008 15:55:47
|
|
|
|
tany83
|
ja jezik tece ja... vendar ne tapravi... tle bi mogla bit bolj kak diplomant iz spanscine ...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.