lilka
|
Evo mene še enkrat, sem vam skoraj pozabila povedat..... Danes grem na pevske vaje, prvič, ker ima mož vsako sredo babinton, sem si jaz, ki nisem za šport umislila, petje pri mešanem zboru. Jaz, ki sem pela pri punk skupini, zdej pri mešanem zboru , madona se stram, samo se pa veselim, da bom vsak teden nekam šla in se malo sprostila, za šport nisem, pojem pa rada, mož me tako podpira pri moji ideji, da bo danes prišel pravi čas iz službe, ker imam jaz ob petih vaje. Bravo jaz Poroka: pač vsak po svoje, jaz sem bla na maturanskem plesu tudi v črni obleki in bularjih(trda punkerica sem bla takrat), škoda da nismo meli takrat digitalcev bi vam pokazala, mami je skor kap. Poročit sem se pa hotla v beli klasični obleki in sem se dobro počutila v njej, sem jo mela celo noč, samo spodaj sem all-starke obula. Jaz sem si skos želela, da bi lahko mojega klicala mož, pa ful sem hotla met žurko in sem jo mela, celo porko sem bla ful vesela nisem potočila niti ene solzice. V glavem jaz sem uživala, priimka imam oba, da imam lahko daljši napis na vratih pisarne GH: joj sem vam fauš ko vaši take stvari jejo, jaz morem pa moji še vedno pasirat, kakšne palačinke prosim a naj jih spasiram , jaz ne vem kdaj se bo to navadila.... Jaz bi pa imela "uhan" na zobu, na sprednji dvojiki....pa ne bom ker ga imata v službi že dve, ne bom ponavljala. če bi ga dala v popek se nebi videl, je preveč špeha... ...včeraj zvečer, v dnevni na tleh kot ponavadi......madona, že dolgo nismo tako...... Kotracepcijske: jaz sem jemala Tristederil, zdej jih mislim da ni več, kako so pa tiste redile, joj, joj, sem se zredila in dobila obline, ker prej sem bla bolj deskasta, pol se je pa ustavlo.Te novejše mislim da sploh ne redijo. Takooe zdej pa morem res it, nekaj za Tinko skuhat, danes bo teletina, brokoli in prepečenec za zgostit, vse zmiksano seveda, čeprav teletina ne gre čisto zimiksat pa jo vseeno je, se priajamo na vsaj malo večje koščke.... lep sončen dan punce!