|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
11.1.2008 10:24:42   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: lonib

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Ne bo šlo. Jaz imam potem celo noč tampon noter, da zadeva deluje tako, kot je treba. Da bi pa celo noč imela mojega na sebi al pa kontra, ne hvala, ponoči bi rada spala.

KVA PA VIBRATORuser posted image ?

Ne, ker ne maram umetnih materialov. Jaz imam rada naravne stvari.

moj bog ženske, da vaju ne bojo na forum "spolnost" prestavil user posted image  

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
11.1.2008 10:28:48   
aischa
punce zakon steuser posted image

kaj ne spravite vse skupajuser posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
11.1.2008 10:30:53   
lilka
Evo mene še enkrat, sem vam skoraj pozabila povedat.....

Danes grem na pevske vaje, prvič, ker ima mož vsako sredo babinton, sem si jaz, ki nisem za šport umislila, petje pri mešanem zboru. Jaz, ki sem pela pri punk skupini, zdej pri mešanem zboruuser posted image , madona se stram, samo se pa veselim, da bom vsak teden nekam šla in se malo sprostila, za šport nisem, pojem pa rada, mož me tako podpira pri moji ideji, da bo danes prišel pravi čas iz službe, ker imam jaz ob petih vaje. Bravo jazuser posted image user posted image

Poroka: pač vsak po svoje, jaz sem bla na maturanskem plesu tudi v črni obleki in bularjih(trda punkerica sem bla takrat), škoda da nismo meli takrat digitalcev bi vam pokazala, mami je skor kap. Poročit sem se pa hotla v beli klasični obleki in sem se dobro počutila v njej, sem jo mela celo noč, samo spodaj sem all-starke obula. Jaz sem si skos želela, da bi lahko mojega klicala mož, pa ful sem hotla met žurko in sem jo mela, celo porko sem bla ful vesela nisem potočila niti ene solzice. V glavem jaz sem uživala, priimka imam oba, da imam lahko daljši napis na vratih pisarneuser posted image

GH: joj sem vam fauš ko vaši take stvari jejo, jaz morem pa moji še vedno pasirat, kakšne palačinke prosim a naj jih spasiramuser posted image , jaz ne vem kdaj se bo to navadila....

Jaz bi pa imela "uhan" na zobu, na sprednji dvojiki....pa ne bom ker ga imata v službi že dve, ne bom ponavljala. če bi ga dala v popek se nebi videl, je preveč špeha...user posted image

user posted image user posted image user posted image ...včeraj zvečer, v dnevni na tleh kot ponavadi......madona, že dolgo nismo tako......user posted image

Kotracepcijske: jaz sem jemala Tristederil, zdej jih mislim da ni več, kako so pa tiste redile, joj, joj, sem se zredila in dobila obline, ker prej sem bla bolj deskasta, pol se je pa ustavlo.Te novejše mislim da sploh ne redijo.

Takooe zdej pa morem res it, nekaj za Tinko skuhat, danes bo teletina, brokoli in prepečenec za zgostit, vse zmiksano seveda, čeprav teletina ne gre čisto zimiksat pa jo vseeno je, se priajamo na vsaj malo večje koščke....

lep sončen dan punce!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
11.1.2008 10:39:19   
hariba

pa saj tampon je tudi umeten material aneuser posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
11.1.2008 10:42:47   
katja pv
Noč je pa danes neverjetno mirna, brez budnic okrog 5h. Se vidi, da sta oba slutila, da morata mami in ati k zobarju in da jih bom zjutraj zbudila, da gredo vsi z nama. Seveda so ob 6:30 vsi mrtvo spali, tako da se je mož odpovedal zobarju (kakšen napor user posted image ) in je raje spal dalje in pazil na otroke. Sem bila pa že ob 8:20 nazaj in so me vsi pričakali še v pižamah.

Srečanje: Trenutno prednjači TOREK: hariba, katja pv, aischa, *piškotek*
Počakajmo, kaj bodo še druge rekle.

Pri nas se skozi meglo kaže sonce, vendar je še vedno tako vse belo, da mi ravno ni z Ano za hodit z vozičkom naokoli. Že tri dni imamo tako, da se megla lahko reže in to po cel dan. user posted image

Hrana: jaz pa Ani že dajem kar koščke mesa in ribo. Zraven pa dam kakšno polento, paštico, krompir, zelenjavo. Se pa moram spraviti zraven in narediti tudi kus kus, pa ajdovo kašo z jabolki tudi. Pretlačim ji pa sedaj stvari minimalno. Pijemo tudi iz aventovega magičnega lončka user posted image
Še vedno spi 2x dnevno, sin 0x tako, da je kar pestro in zadnjim mu med branjem pravljice popoldan kar zaspim na kavču. On pa prstek v moje oko in: Mama, odpri oči! Ne spat! Zbudi se! user posted image Sem bila pa tako utrujena - se je pripravljala user posted image in me je zdelovala še preden se je prikazala.

Zdaj pa grem možeka gledat, ker bo kuhal kitajsko. user posted image user posted image

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
11.1.2008 10:45:12   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Hariba imaš prav, tud tampon je umetenuser posted image . mislim, da je bolj, da ga tvoj, da ene 10-krat ven pa not, kot pa umeten tampon celo noč notr.user posted image user posted image
bolj da nehamo, če ne bo kakšna mislila, da sam na to mislimo.

pri vseh teh podražitvah, se pač moramo malo pohecati, da se vsaj malo nasmejimo.

zdej je pa _Zala na moji rami zaspala in grem sarmo delat.

čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
11.1.2008 10:49:28   
hariba
Joj mulca še zmeraj ni iz šole, bom popenila. Ja sicer pa itak ne vem, zakaj sploh to preisakvo imamo. Menda zato, da bo 2 uri v šoli mnakal in da sme jaz čisto živčna ob oknu.
Zoja tuid že lepo grize. Ima 6 zob. Sem ji danes za malico dala 2 rezini prepečenca, je lepo pojedla. Preventivno, ker je že 2 krat kakala tekoče.
Lilka poskusi najprej dat čim bolj gosto nato seklano in potem čedalje večje koščke, ker bo v vrtcu tudi tako dobila. Jaz sem pri Zoji tudi tako dealaa je tudi ko je že 4 zobe imela htela le tekoče zmiksano. Koliko zob pa že ima?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
11.1.2008 10:51:05   
mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Hariba imaš prav, tud tampon je umetenuser posted image . mislim, da je bolj, da ga tvoj, da ene 10-krat ven pa not, kot pa umeten tampon celo noč notr.user posted image user posted image
bolj da nehamo, če ne bo kakšna mislila, da sam na to mislimo.

pri vseh teh podražitvah, se pač moramo malo pohecati, da se vsaj malo nasmejimo.

zdej je pa _Zala na moji rami zaspala in grem sarmo delat.

čao!

Zdej se bom pa komentarja kar vzdržala.

Se grem igrati z Maticem. Tale pameten kuža je pa ful dobra zadeva. No, vsaj jaz sem nad njim ful navdušena, pa še ena pesmica mi je ful dobra.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
11.1.2008 11:25:28   
Mojca B
pr nas pa pametni kuža sploh ni zanimiv. je pa zanimiv dojenček, ki joka.. kr naprej ga v oči žoka...

Joj, joj.. tale s tamponi, vnetji, umetnimi in naravnimi.. najbolje, da vse sprobamo potem se bo pa videlo...:)

Sem šla zaston po uhan, ker odprejo popoldan. Sranje na kvadrat. zdaj bom mogla pa še enkrat popoldan s telih hribov dol.. ma se mi ne da..

Naša tud že mal po koščkih je, čeprav zob pa še ni.. zadnjič sem mislila, da sta dve špički.. pa zdaj ni ne duha ne sluha o njih. Pa vseeno že lepo žveči žemljo al pa kakšen piškotek...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
11.1.2008 11:26:17   
Mojca B
 Bojano1 pogrešam. Punca kje si? Njo pozam v živo.. poleg Taške pa Sabri...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
11.1.2008 11:42:33   
Mojca B
na zdaj mam pa jaz monolog.... še glede tablet. Jaz ima že kar dolgo časa Yarino pa sem čist zadovoljna. Nič na težo ne seka.. me pa zato nese čoko, čoko - lada.....Ej pr telih vnetjih cuker sam še pospešuje vse skupaj a ne?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
11.1.2008 11:43:10   
taška30
Dan,
spet mi je nekaj štrajkal net.user posted image  Vidim, da ste kavico že popile in pojedle zajtr, jaz imam danes beljakovinski dan in sem že spila en jogurt.
Noč je bila mirna, zdaj kuham juho, pridem še potem nazaj.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
11.1.2008 11:43:55   
thumbelina
Hej punce.
Pri nas je taaaako sonce, da sva bili do zdajle s hčerko zunaj, ko se Matevž zbudi in poje kosilo, greva pa še midva ven.

Mi tudi pijemo iz Magičnega lončka. Se mu tok dopade da še malo gricka in potem je itak ves moker, ker mu nekaj vod epa le priteče v gofljico in mu ni več za pit, se pravi da je to treba ven pljunit.

Hčerka je res pravi patron. Jaz Matevžu pred vsakim spanjem zapojem enokratko pesmico in ponavadi traja d avse zaroletam in mu jo zapojem 2x. In včeraj pre opoldanskim spancem še hčerki zapojem isto samo 1x, in me takoj opozori"Zakaj pa Metvžu 2x zapoješ?"user posted image user posted image user posted image user posted image A zdaj se bo pa začelo očitanje, koga imam rajši al kaj. Mislim svašta...

Punce tolk ste čvekale o teh umetnih in naravnih materialih, da meje prav prijelo, Tukajle zdajle, naravni material seveda. Sam je problem ker je mož na šihtu. Sem mu že nekaj težila po MSn-ju, naj se pazi, ko gredo otroci spat zvečer...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
11.1.2008 11:48:17   
Mojca B
haha thumbelina. do večera boš že tko zmozgana, da boš sam še postlo vidla...user posted image

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
11.1.2008 11:50:26   
smotka lonib
hojla!

jest sem že nazaj. Zala je spala 45 minut, jest sem pa v tem času sarmo naredila in zdejle se že kuha.
mi je včeraj moj vprašal, kaj bo dons za kosilo, pa sem mu rekla da bo sarma. je reku, da bo on rajši segedin. sem ga skoraj user posted image . če bi mu pa rekla, da bo segedin, bi pa reku, da bi raje sarmouser posted image .

grem še malo po ta zgornjem štuku popsesat, ker spodaj sem že.

Neposredna povezava do sporočila: 4215
11.1.2008 11:52:10   
smotka lonib
valika!
a si ti kakšne tri mesece nazaj napisala, da imaš UNO-ta? kakšen sedež imaš pa zdej notr? jest bi enga bolj ta pocen kupila, pa ne vem, če vsak paše notr.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
11.1.2008 11:55:29   
taška30
Joj, Thumbelina, jaz nisem sonca videla že.....user posted image  po moje več kot en teden. danes je vsaj oblačno, do včeraj je bila v Lj taka megla od jutra do večera, da te je kar na kašelj sililo. Tako da smo sprehode zreducirali na do trgovine in nazaj ter v vrtec in nazaj.user posted image

Ampak vas pa razmetava, vidim.user posted image Se že pomlad bliža al kaj?user posted image  No, mene ne.user posted image  Midva imava itak neke čudne intervale, pride teden ko sva ko zajca po 3x na dan, potem pa 10 dni nič, ampak se obema ne da. No, pomladi in poleti se stanje izboljša ne vem zakaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4217
11.1.2008 12:15:52   
Anonimen
na brzino!
ja, mojčca - in vse ostale, ki iamte po najmanj dva - enkrat eden bolan drugič drugi, tako da nam nikoli ni dolgčas...
sicer pa je eva prejle nekaj bruhala - sicer same sline - vročina ji je zaenkrat padla, pojedla je malo prepečenca, drugo ji ne paše. k P ne vem če bi šle. jaz bi še malo počakala, da vidimo kaj se bo iz tega razvilo....
lara zaenkrat v redu. po včerajšnji vročini je šla spat, potem pa s eje po 2 urah zbudila čist prešvicana, tako da sem jo morala preoblečt. pozneje pa ni imela več vročineuser posted image . ne vem, al nas malo ta prehlad daje al kaj. pa ponavadi ne kompliciram nekaj... pustimo času čas, da vidimo, kaj bo...

lilka - vedno ko vidim tisto tvojo tini mini slikico se moram prav nasmejat. ker si jaz te slikice tudi ne vem gor pripopat, pa vidim kaj je tebi gratalo, raje nem več sprobavala. ali pa si bom mogla enkrat oring cajt za to vzet - pa se mi ne ljubi....
mogla pa sem se prav nasmejat - prej pankpevka sedaj pa zboruser posted image - kako se časi spreminjajouser posted image

moram končat, je moj prišel na kosilo

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
11.1.2008 12:39:19   
zoom zoom
Tudi pri nas je vreme katastrofa. Če se parkrat ne bi zapeljali kam v višje kraje ali pa na morje, ne bi sonca videla aže več kot 1 mesec.  Zato imam en predlog za vse Lj-čanke. Za naslednje srečanje, ko bo v Lj megla bi se lahko dobile na Rakitni. Res da je malo bolj ovinkasta cesta da se pride gor, samo ni pa megle, pa še bolj evež zrak. Če bi bilo mrzlo, bi se lahko ljubiteljice drsanja tudi drsale ali sankale po ledu. Je tudi zelo lušno za sprehajat, na koncu se pa lahko tudi malo okrepča ali pogreje v gostilnici zraven jezera.

Drugače pa naša zdej spi prvo rundo, za kosilo pa ne morem ne vem kaj kuhat, ker smo spet brez vode. Še dobro, da sem imela v Briti še ene 2 deci vode, da sem lahko dala vsaj za tamalo osilo kuhat. Bo pa danes imela purana, krompir in bučke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
11.1.2008 12:44:10   
zoom zoom
Še to. Sem danes klicala v 3 različne uprave vrtcev (za 7 enot), pa nimajo čist nobenega prostega mesta v jaslični skupini. Pa še v vrcu kjer je starejši baje da septembra ne bo dobila (je zelo malo možnosti - baje). Sem tako jezna. tako da sedaj pa res upam, da bom dobila porodniško podaljšano, ker privat varstvo skoraj da ne pride v poštev, ker bi potem za oba dala skoraj 400€ oz. sigurno vel kot 350€, kar pa je občutno preveč. Ampak če bo treba bo pač treba, druge ne bo. Za september pa verjetno v 7 enotah bo dobila mesto. Vsaj upam lahko.

Je pa baje ful povpraševanja.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
11.1.2008 12:56:28   
aischa
tehnična pomoč

moj profil ....avatar.... prebrskaj pa saj to znate
ko izberete slikico na njo stisnete z desnim gumbom miške in tam izberete urejanje  odpre se vam slikar
potem greste na ikono slika in izbereta raztegni in nagni

in potem tam ko so procenti vpišete raztegovanje vodoravno navpično 4 procente

in to je to

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
11.1.2008 13:00:51   
aischa
limanje slikic na forum

user posted image

user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
11.1.2008 13:09:20   
aischa
sem mogla prvo probat če postopek res deluje

toraj

greš enako na urejanje in daš tam raztegni in nagni 10procentov

sliko shraniš in odpreš www.shrani.si
prebrskaj .....shrani.....

dobiš slikice in zraven 5 kod za kopiranje

prekopiraš ono za forume v odgovor

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
11.1.2008 13:10:48   
gaja*
Hej, se javim za sekundo. MOj net spet dela  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se slišimo zvečer  user posted image
Zdaj ne morem, mam polno obiskov (je prišel popravit povezavo)

Lp

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
11.1.2008 13:13:41   
Anonimen

valika!
a si ti kakšne tri mesece nazaj napisala, da imaš UNO-ta? kakšen sedež imaš pa zdej notr? jest bi enga bolj ta pocen kupila, pa ne vem, če vsak paše notr.

ja, jaz sem tista, ki je tako uletela na ta vaš forumuser posted image  - se opravičujem za nazajuser posted image
jaz imam starega, ki sem ga dobila od ene kolegice, in sem ga uporabljala že za evo. ampak je kar malo že zdelan, in nekako razmišljam, da bi kupila kaj lepšega. po drugi strani pa ne vem, če se mi splača za tak kratek čas.
za evo imam concorda - že za ta večje (ne vem če še kaj zraven piše), na tem, ki ga sedaj imam za laro pa mislim da piše gor renolux ali nekaj takega. sem pa gledala in primerjala z drugimi (prek neta) in je ta renolux ali kaj že je malo tako - no, nima neke velike zaščite na strani za glavico - to se mi tudi ne dopadeuser posted image .
sicer pa mislim, da v unota paše vse, saj je pripenjanje odzadi...

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?