|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
11.1.2008 10:07:27   
emaa
po moje, da ja. Mi smo z zamašenimi nosi hodili ven, kaj pa naj, če  nima vročine, brez problema.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 526
11.1.2008 10:30:11   
Natali07
Napisala sem cel romana, pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image .

Malo kasneje ponovim vajo.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.1.2008 10:35:49   
Naja30
Ok, pol pa greva počasi. Uh, bo pasal svež zrak user posted image

Je ful mrzlo v vaših koncih?

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 528
11.1.2008 10:49:25   
emaa
Ne vem, samo žalostno, megleno. Sonca letos še nisem videla. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 529
11.1.2008 10:56:10   
Natali07
Kaj se je včeraj dogajalo še nisem 100%. Vem samo da tista gospa h kateri so prišli policisti, da jih sama pokliče nato pa jih ne spusti v stanovanje ampak jih obmetava z različnimi predmeti. Zakaj so bili pa še gasilci mi pa ni jasno, mogoče je kaj grozila in so se pripravili, da bi prišli k njej čez balkon. Skartka včeraj so jo potem odpeljali z rešilcem, ampak ob 17:00 je bila že doma. jaz ne vem zakaj otroci kaj ne ukrenejo, če rabi zdravljenje, ker policaji so rekli, da ne morejo nič dokler kaj ne ušpiči. zadržat pa je tudi ne smejo na zdravljenju proti njeni volji. ampak to je men že mal preveč, ker se je zgodilo že ene 4x v zadnjem času. nazadnje za kar jaz vem, je bilo v ponedeljek ko sva morala z Urbanom v posvetovalnico ob 9:00 zjutraj. Ko sva prišla v prtličje sem zagledala policiste in cel kup stvari pometanih pred blokom. Ko me je policist zagledal je rekel, da je ni in da naj hitro greva. takrat se mi ni niti sanjalo zakaj se gre. Pa saj mi še sedaj ni. Skratka danes ponoči, ko že tako in tako nisem spala, ker smrkam in ker se Urban kar naprej jokca je bil pa spet kažin, ko sem za kako uro zatisnila oko. Ravno zaspim pa slišim grozen ropot - kot bi kdo nekaj metal po tleh in nato navjanje glasbe do fulla.

Mislim, da je to že mal preveč in me je kar strah, ker sva z Urbanom vsako dopoldne sama v bloku poleg tiste gospe.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 530
11.1.2008 11:01:19   
emaa
Imate pa res pestro, kaj naredit ti pa ne znam svetovat.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 531
11.1.2008 11:04:56   
Natali07
ally1 - tud sama sem razmišlala o krajšem delavniku, ampak sem prišla do enakega zaključka kot TanjaS, da bom plačana za manj ur, delala pa še več kot 8. Kajti v času moje porodniške odsotnosti so moji sodelavci odšli drugam in me že nestrpno pričakujejo.

shorty- tud sama sem ubrala tak način učenja s slamico, pa je pri nas neuspešen. Kar ne ve kaj naj počne z njo. Bo treba še vstrajat.

Vilma - saj vem, da Urban je zdravo samo včasih imam občutek, da enolično. Po drugi strani se mu pa tako ne mudi, da bi spoznal vse dobrote sveta: čokolade, bonbone, bobi palčke... bo tudi za to še čas.

R1ta - tud pri nas je dragi pameten. Ko Urbanu čistim nosek pride zraven in pravi, da je to največje mučenje otrokauser posted image  Ko se pa ponoči zbuja in joka ga mora pa mami tolažit, ker očka ima zjutraj službo.

Včeraj zveče je kolegica rodila punčko. Tako, da očitno so sedaj punčke na pohodu. Še dobro, saj morajo biti malo mlajše od naših fantov user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 532
11.1.2008 11:24:52   
emaa
Natali a misliš, da ostali ne jejo enolično, ker pač jejo, kar jim je všeč, kar pa zdaleč ni vse. Naša dva bonbonov nista jedla, lizik tudi ne, bobi palčk tudi ne, oreške pa lešnik v čokolešniku, pa zadnjič sta probala smoki, da vidimo ali je reakcija, dobila ga pa doma ne bosta (ga nimam namena kupit)

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 533
11.1.2008 11:40:44   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: Natali07

ally1 - tud sama sem razmišlala o krajšem delavniku, ampak sem prišla do enakega zaključka kot TanjaS, da bom plačana za manj ur, delala pa še več kot 8. Kajti v času moje porodniške odsotnosti so moji sodelavci odšli drugam in me že nestrpno pričakujejo.

se strinjam s tabo popolnoma, ampak jaz bom še vedno imela fizioterapijo2x na teden, ure pa ne morem dajati nonstop, ker potem mi pa dopusta zmanjka; že tako bom imela gotovo še kakšne preglede ni bo takrat dopust kar splahnel.

ja pri nas je enako glede mojega pri pucanju noska; pa ne ga "mučit" a ne vidiš da se jokauser posted image , pa naj on kaj pogrunta da bo lažje dihal, ma sej drugač je ok, sam včasih pa mal pretirava no user posted image .

Tudi pri nas Matic jé enolično, saj se v moji kuhi jedi ponavljajo, jaz nimam 30različnih jedi na mesecuser posted image . Še vedno pa ugotavljam kaj mu je všeč in kaj ne, večinoma mu je vse všeč user posted image .

Pri nas na našem koncu so sami fantje se rodili zadnje čase. Najini prijatelji so v zadnjih 3 letih dobivali samme fante, tako da ko se kdaj dobimo na kakšnem pikniku, ni nobene punčkeuser posted image , bo treba res kam drugam iti v vasuser posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 534
11.1.2008 11:51:29   
r1ta
Daaan!

Hja, sinoči jo je dragi uspešno nahranil in uspaval, čez eno urco je pa začela pokašljevat in se je zbudila. Uspavala sva jo nazaj, nakar se je čez pol urce spet zbudila s kašljem in nato jokala. Grem pogledat in cela posteljica pobrugana. Še po steni je tekel bruhec. Potem sma jo parkirala v ta veliko posteljo in je trajalo kakšno urco, da je zaspala. Potem pa je spala do šestih zjutraj in nato še do pol devetih. Zjutraj pa sva šli k zdravnici. Hja, kašelj je suh, zato tisti sirup za izkašljevanje ni naredil nič dobrega, le slabo, ker ni bilo ničesar za izkašljat. Zdaj imava timijanov sirup, ki bo pomagal omiliti ta dražeči suh kašelj. In dobili sva še dodatni sprej za nosek in moramo sprejat vsaj 3x na dan, tako da leži na strani in da se ji bo nosek odprl, saj ima desni ušesek rahlo vnet. V ponedeljek pa nazaj na kontrolo. Šment!

Toliko o mučenju otroka. Namesto da bi zarenčala sinoči, da je to samo dobro za njo sem bila raje tiho, ker očitno bolj zaleže zdravnikova beseda, poanta je pa itak ista - nosek je treba špricat!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
11.1.2008 11:57:05   
emaa
ally1 do kdaj pa imaš FTH. Verjetno do takrat, ko bo shodil. A vstane že sam? Mi imamo FTh so rekli sigurno do konca marca, kak mesec vsaj še ne bosta shodila, je hipotonija trupa preveč itražena, pa prstke na stopalih še vedno krčita.
r1ta in ostale 'mučiteljice' mi čistimo nos dosledno, tako da tisto vnetje ušesa, ni bilo vnetje, ampak rota virus, ker je z njim izzvenelo. Moja tašča pravi, da je to mučenje otroka, pa cel kup stvari je zanjo mučenjeuser posted image , halo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 536
11.1.2008 12:37:49   
TanjaS
Ally, sem verjetno spregledala - če ni odveč, zakaj pa imata tako pogosto fizioterapije?

Nč, jaz sem v službi, danes je petek - se ga po dolgem času spet veselim (haha).

R1ta, ja, vem za tist zmazek od slikice, samo nimam časa zamenjati - saj bom user posted image user posted image user posted image user posted image

Naja3 - je bilo lušno zunaj? Mi gremo tudi ven kljub prehladu - samo če ima otrok vročino se naj ne bi šlo ven, ali pa, če je prehlajen in je zunaj res ZELO mrzlo. Ampak jaz mu dam kar dudo v usta, da ne diha skozi usta in gremo.

Nč, še malo delat...

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 537
11.1.2008 12:41:54   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

ally1 do kdaj pa imaš FTH. Verjetno do takrat, ko bo shodil. A vstane že sam? Mi imamo FTh so rekli sigurno do konca marca, kak mesec vsaj še ne bosta shodila, je hipotonija trupa preveč itražena, pa prstke na stopalih še vedno krčita.

ja nam je decembra rekla terapevtka, da nas čaka še kakšno leto. Ne vstane še ne in niti vsede se še ne sam, se trudi pa mu na sredini zmanjka, tako da mu je treba čist mejčken pomagat potem pa se pa zmore vsest. Tudi pri nas je hipotonija v trupu zelo izražena, ampak smo prišli že kar lepo naprej. Ko bo shodil bova gotovo nehala z fizioterapijo, potem bova šla pa še na delovno terapijo (no tako so nama rekli).
Jaz pa upam, da bo čez kak mesec začel kobacat, veš se noče postavljat na vse 4in pika, on bi rad bil na nogicah, samo kaj ko ima prešvohne in tudi naš še vedno krči prstke.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.1.2008 12:44:10   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Ally, sem verjetno spregledala - če ni odveč, zakaj pa imata tako pogosto fizioterapije?

Naš je bil ob rojstvu ful ful hipoton in zahiran. In sedaj ko je star že 13mesecev še ne kobaca, tako da ga moramo spodbujat iz vseh strani. FTH mu ful pomaga, jaz doma pa saj veste, večinoma mu pomagam z igro in pravilniim spodbujanjem.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 539
11.1.2008 13:42:29   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: ally1

Pri nas na našem koncu so sami fantje se rodili zadnje čase. Najini prijatelji so v zadnjih 3 letih dobivali samme fante, tako da ko se kdaj dobimo na kakšnem pikniku, ni nobene punčkeuser posted image , bo treba res kam drugam iti v vasuser posted image .

Mogoče pa vam bomo mi lahko v kratkem tudi ponudili še eno punčaro user posted image   user posted image  Pustite se presenetiti.

Glede hrane, ja pri nas tudi bolj enolično jemo. Je pač tako.

r1ta, boga Ana, naj se čim prej pozdravi.user posted image

Tanja, vzunaj je bilo lepo, ja user posted image  Začelo je deževat in sva bile malo mokre. Ma, naj gre vse nekam, ravno danes imam en kup dela, ko sem cel dan sama user posted image  Tamala pa še spat noče. Ne vem kaj je to, ali ne rabi več spanja podnevi? Zdajle ima veliko dela s prenašanjem svojih cotk sem in tja in ne kaže nobenih znakov utrujenosti. Jaz bi pa takoooo zadremala user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.1.2008 14:19:10   
crci06
spet sem brala po diagonali user posted image

s tisto gospo se mi zdi, da ni nič hujšega, razen, da ima demenco.
O tem se zdaj na dolgo in široko govori. Obstajajo zdravila in ko jih jejo, so boljši.
Drugače pa so en moment čisto brihtni, enkrat drugič pa se jim odtrena, pa nič se ne spomnijo, pozabijo kdo so svojci ipd...

Nejc pije iz magičnega lončka.
Zadnji mesec šele dobro to obvlada in zdaj zelo rad pije.
Če se mu ustavi, mu podturim fruktalov gosti sok, to vedno pali.
Valda, če je pa dober.

Danes smo bili pa sedmič letos pri zdravniku.
Zdaj je fasal še vnete očke.

S_C, Ema in ostale, ki ste to že imeli, a ste dobili kakšen nasvet?
Midva imava kapljice in nasvet, da naj menjamo prevleko za povštre ipd, ker je gor umazanija.
Ker povštra še nimamo, bom pogosto menjala njegovo rjuhico, čeprav bo to bolj filmsko, saj itak spi NA meni.
Problem je le, ker ima obvezano rokico in ga srbi rana, ki se zdravi in vneti očki in si seveda menca oči in se drgne.
Verjento bom čez malo filmsko povijala in tisto "nad-prevezo" user posted image  pogosto menjala.

Zdaj se grem pa pogajat, če bi gospodič imel kapljice v očkih.
Danes sva sicer neverjento sveža, saj sva spala do 9h. Bogve kolikokrat se je prej že zbudil. Jaz se nisem in iz postelje ni padel user posted image
Zjutraj je imel tolk zalimane učke, da je bil že par minut buden, govoril, sedel, učk pa še ni odprl.
5 minut matranja na previjalni, preden sva se uspela dokopat do učkov.

raje kar neham, saj me je še samo jamranje.

Edino še nasvet za Emo:
Če še nisi videla sonca, se kdaj odpeljite kam višje ali pa v druge kraje.
Pri nas je ta teden 2 dni bil, medtem ko mi je zdravnica rekla, naj ga raje ne vozim ven v te meglene dni. Smo se hitro zmenili, da če je sonček pa lahko, samo, da ni prepiha.

Če nimajo vročine, pomoje lahko gredo tudi otroci vedno ven.
Edini problem se mi zdi veter, sicer pa zame "ni ovir".

the end.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.1.2008 14:24:13   
emaa
Moj_moj splakovat s fiziološko pa redno kapljice, se spuca zelo hitro. Jaz imam raje mazilo, ga lažje nanesem v oko, samo razpre, pa malo večji zmazek dam, pa vsaj noter ostane. Luka je bil ponavadi naslednji dan že dober, moraš pa kak dan dalj jemat.

Ja, da bi šla kam višje se mi mora dat, mogoče pa pridem do Loke, če mi boš 1x blagovolila dat GSM, pa te pridemo mal pogledat, ko boš rekla, da maš cajt (med prevezami v LJ).

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.1.2008 14:25:33   
Vilma
Naja se mi smiliš. Mislim glede tega, da ne moreš niti počivat. Dominik pa kot da bi zastopil, da je mamica noseča. Zadnji teden ga non stop budim. Zjutraj za vrtec (morava vstat ob 7.15, če hoče prit v vrtec pravočasno na zajtrk), čez dan pa se tudi zgodi, da ga zbudim, sploh ko spi po tri ure in več. user posted image  Je ratal pravi mali zaspanček, zgleda da raste. user posted image  Nikoli ni toliko spal kot zdaj, ko je star eno leto.
Shorty sprobala slamca sistem -deluje! user posted image  Sicer ko sem mu sok prvič stisnila, malček ni vedel kaj dogaja in se mu je ves sok polil ven. No ko je začutil okus, pa je potegnil. user posted image  Sicer sem poskusla ta sistem kak mesec nazaj, pa ni palilo, očitno je bilo prezgodaj.
Nataly tudi jaz ti ne znam svetovat glede gospe v bloku. user posted image  Bi pa bilo tudi mene strah.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.1.2008 15:36:59   
Natali07
ally1 - veš to pa tudi mene muči. Ker mi bomo najmanj še 4 mesece na fizoterapiji vsaj tako je rekla v ponedeljek, ko sva imela pregled. Je bila zelo navdušena nad njegovim hitrim napredkom, vendar se pri vsaki stvari malo šverca (naredi po svoje, si išče lažje variante) - je prebrisanček user posted image .
Mogoče bo pa tudi pri vas nenaden preobrat - meni je pred tem hitrim napredkom tudi fizoterapevtka govorila, da bomo še dolgo hodili na fizoterapijo - dokler ne shodi. Sedaj pa upam, da bo to res samo še 4 mesece.
Jaz načeloma računam, da bom dneve ko bomo hodili na fizoterapijo nekako koristila stari dopust. Sam ga bo pa hitro konec. Saj a si zasledila, da lahko tisti ki majo dodatek za nego dobijo dodatnih 3 do 5 dni dopusta in to oba starša. Se moram mal pozanimat pri nas v službi. To je pa tud nekaj 10 dni.
Drugače pa jaz močno upam, da nam bo fizoterapevtka dala tako uro, da bo čim kasneje popoldan oz zgodaj dopoldan, da bi mogoče hodila tiste dni tudi v službo.

Naja 3 - še dobro da vsaj pri nekaterih ratajo punčke. Sam ne vem , če ne bosta z dragim preveč zgubljala živcev, ko bodo naši v puberteti in boste imeli vsak dan cel kup snubcev. Le kako se jih bosta otepala.

moj_moj - mislim da je najbolje čim večkrat spirat s fizološko raztopino. Naš ima že od rojstva neprehoden kanal in se mu vsake toliko časa zagnoji - ima popolnoma rumen izcedek. Sva bila pri okolistki in je dala kaplice samo jih je odsvetovala jemati, če oko ni rdeče, naj bi bile primerne šele po otrokovem 2 letu. Naročila pa nam je naj čimvečkrat spiramo, spiramo. Pa moram rečt da nikoli ne traja več kot kak dan ali dva. Čeprav ko ima zjutraj čisto zapacano in zalimano oko pa ponavadi nisem prepričana, da je samo spiranje dovolj, ampak očitno je.  Pa brez kakih kamelic in podobnih zadev.

ally1- saj res a bosta šla kaj na plavanje? Jaz sem se v torek pogovarjala z našo fizoterapevtko in je rekla, da sedaj bi pa lahko kdaj šla, da bi bilo fino za njegov razvoj. pa tudi večjih težav nismo imeli, ko smo se šli kopat v Snovik, tako, da upam, da ne bo v tistem bazenu kake reakcije. Urban se mora samo prehlada znebit in greva pogledat, kako se učijo plavat brez pripomočkov.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.1.2008 15:46:45   
Naja30
Natali, s tem kako se bo fantov losal, se moj že zdaj obremenjuje. Puško nabavt, pa bo user posted image

So vaši kaj trmasti? Spet sprašujem user posted image
No, Tija je neverjetno trmasta zadnje dneve. Kot da bo neki user posted image  prime in se dere in zvija... Prej se je pokakala in ne in ne previt.user posted image  Komaj sem ji zamenjala plenico. Ko sem ji malo bolj oštro rekla, da tako pa ne gre, me je pa samo gledala in začela nekaj po svoje brundat.
Pa kje lih danes? Spala očitno ne bo do večera. Jaz bom  ležala na kavču, ona pa bo zraven razmetavala user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.1.2008 15:49:42   
emaa
Natali ja pripada ti minimalno 3 dni dodatnega dopusta, če neguješ družinskega člana s posebnimi potrebami, jaz midva sva to že lani zrihtala. Obema so v službi dali minimalno dodatnega dopusta.

Glede kopanja, nam ga je skoz priporočala, mi imamo dovolj velik bazen doma in se ful pozna, hitreje napredujeta (poleti). 

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.1.2008 17:30:26   
Natali07
emamair - saj bom mogla zrihtat. Jaz šele sedaj postopno ugotavljam katere olajšave oz. ugodnosti imajo naši otroci.
ma ko pa to ni nikjer zbrano.

Imate pa luksuz, kar svoj bazen. Pa sta uživala v vodi? Seveda sta, kajs ploh sprašujem, če samo pogledam Urbana kake zganja, ko greva v kjopanico in če teče voda user posted image

Naja3 - pa ne kar puško. Se bodo naši že takoj ustrašel user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.1.2008 17:54:54   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Natali07
Naja3 - pa ne kar puško. Se bodo naši že takoj ustrašel user posted image

To velja za tujce. Vi ste vip user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 548
11.1.2008 18:29:56   
Natali07
No danes je pa ponovno Urban bruhal po daljšem času user posted image . Seveda ko pa nismo probaval nobenih novih žit.

Se pa sprašujem ali je imel napihnjen trebuščekuser posted image user posted image user posted image

Zanima me kako se ve kdaj ima otrok napihnjen trebušček. Nazadnje ko smo bili v bolnici me je zdravnica spraševala, če ima kaj bolj napihnen trebušček kot običajno, pa se mi ni zdelo.

Danes sem ponovno probavala in mu zjutraj dala prekuhane ovsene kosmiče. Do 16:00 je bilo vse v redu, sem bila že vsela, da mogoče bomo pa kaj novega jedli, pa sem se očitno motila. Najprej je bil že to čudež, da je dvakrat v dnevu spal, ko se je pa zbudil je neutolažljivo jokal oz kričal.  Najprej je pojedel jogurt in zmiksano jabolko (mislim, da to mu ni škodovalo) pa še kar ni nehal jokat. Potem sem ga pa nesla v kopalnico, da bi ga previla, pa je mahal in krili z rokami in nogami in nakoncu čisto pobruhal sebe in mene. Mi je šlo ponovno kar na jok. user posted image

Ko sem mu potipala trebušček je bil popolnoma trd, kot skala. Tako trdnih mišic pa nima. No pol sem ga mal masirala po trebuščku in se je umiril, ter tudi trebušček ni bil več tako trd.

A to pomeni, da je imel zaradi alergije napihnjen trebušček ali je bilo kaj drugega? user posted image user posted image   a ima katera s tem izkušnje?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 549
11.1.2008 18:38:40   
emaa
Lahko mu pa samo ni pasalo, se zgodi. 

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?