Clody
|
Peeeetteeeekkk jeeee!!!! Se jih vedno veselim, da smo lahko vsi skupej, pa četud samo poležavamo. Čeprou sem na desca jezna kot hudič. Da vam povem zakaj: Včeraj sem popoldne in zvečer delala kot nora. Nevem, ponavad nimam tazga zagona, sem bolj pri lenih sortah. Ob 22:00 grem pod tuš, res dobre volje in potem v dnevno v spodnem delu pižame. Sem šla do mojga, če bi mi namazal hrbet s kitajsko, ker me hoče neki zagrabt. On pa mene gleda, pa me prime za trebuh: "Lubica, a si ti še enkrat noseča?" "Glej kak trebuh imaš, dej se mal u roke uzem!" WTF!!!!!!!!! GLBB!!!!! Totaln šok, nism izustila besede, po nekaj minutah sem rekla, ja, saj vem, bom shujšala in šla ven. Priznam, da me je zadel v srce ko strela. Jao!!!! Sem celo noč razglablala kako in kaj in da bi jest verjetn tud njemu kej omenila, samo na bolj človeški in prijazen način. Sej ni pikolovski al pa kaj, v nosečnosti sem dubla 30 kg, ampak vseeno no!!!!! Ah, ti desci!!!!!! Zdej pa grem na zaslužen kofetek. Nejc bo spal pri tašči, jest grem pa mirit prijateljico, ki je ravno dobila odpoved. Doma ima tud 15 mesečnika, ki je v vrtcu in posledično skoooooz bolan, tako da v bistvu dela 2 tedna, 2 pa doma, no, je delala. Pravjo, da tko ne morjo delat, razlog za odpoved so pa navedli ukinitev delovnega mesta, katerega naziv bodo samo malo preimenovali! Revco je čist sesul!!!! Važno, da je peeteeeeeeeekkkkk!!!!!!Še snegec nej zapade, pa bo še boljš!!!