frrrr
|
@lina, men se zdi, da se je Jaša iz počepa dvignil brez opore prej kot pa naredil prvi korak... vsak verjetno po svoje... ojej, Clody... pozdravite se! piskot, tudi Martinu naj se kašelj končno umiri! naš mali pa daljinec uporablja kot telefon reče babi in prisloni k ušesu, ter se pogovarja moci, me veseli, da so te priklopili... lepo te je brat hrana v vrtcu je tudi mene presenetila... nimajo razlik med enoletniki in 4letniki... pol pa vsi vse dobijo. ampak pri nas jih nič ne silijo. če nočejo jest, jim pa kruh ponudijo. super, da vama gre z Zojo fajn. Maxica, naš mali tudi z rokami krili, z nogicami malo prestopica, pa v kolenih se giblje... v bistvu je bolj reper kot rejver Remy - vzgojiteljica v vrtcu je tut ugotovila, da je izven kategorije. je danes spraševala enega 2 meseca starejšega od Jaše kje ima uho in se je Jaša 2 metra stran od nje začel za uho vlečt. pol ji je pa še pokazal, da ima še eno na drugi strani ob odhodu domov ji je povedal kje ima očko bundo in kje je njegova - to zgleda tako, da pokaže na moževo in reče ata, pol pa na svojo in reče bunda res full ponavlja... in VSE pobere. malo nerodno je bilo v ponedeljek, ko j vzgojiteljici rekel babi ni nam dolgčas drgač pa je pa že muki prejšnjič govorila, da je Neža v Ivinih mesecih (o letih še ne moremo govorit ) tudi več govorila... očitno res vsak po svoje. te bom čez pol leta, ko bo blebetala non-stop, opomnila na to, da si jamrala kolk malo govori ko bo enkrat začela, bo vsak dan kej novega... Clody "duda, kje si?" kaka faca je vaš Nejc bravo za prvi stavek pikapolona, naš si kr sam napiše listek, če more kakšne opravke spedenat pa tut z listkom vleti na občino, v vrtec, k zdravniku... bolje tako kot pa da pol pozabi js imam na hladilniku listek za pediatrinjo, pa za patronažno sem tudi imela in potem sproti pišem, kar se spomnem mis, js bi sama doma zdržala en dan... mogoče... bi se naspala, RR prebrala, mogoče na hitr zglancala stanovanje, pol se bi mi začelo pa trgat muki - js bi si predstavljala to kot nočitve 1 dan = 1 nočitev
|