mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib Mojčca! včeraj zvečewr ti nisem mogla napisat (ker se je Zala zbudilas), da drugič ne namakaj tampona v jogurt ampak svojemu reč, da ga naj v jogurt namoč, pol pša v kanal, je boljš kot tampon (matr sem se te pokvarjenosti od ene nalezla ). Ne bo šlo. Jaz imam potem celo noč tampon noter, da zadeva deluje tako, kot je treba. Da bi pa celo noč imela mojega na sebi al pa kontra, ne hvala, ponoči bi rada spala. matr sem se te pokvarjenosti od ene nalezla - še dobro, da mene ni bilo zraven . Mojca B, meni je ful všeč, če ima ženska v popku uhan. Samo pri meni ta možnost odpade, ker se uhana ne bi sploh vidlo. Bo treba najprej par mesecev delati , potem pa si podobnega lahko omislim tudi jaz. Thumbelina, tale vaša Jerca je pa taprava. NO, saj kako ti ne pade na misel, če zvoni zjutraj pri njej v sobi budilka, da jo ne ugasneš??? A veš, da jo zvonenje lahko zbudi . Valika, tebi danes tudi ne bo dolgčas. No, pri dveh otrokih ti je že težko . Tinkibinki, si si pa danes privoščila res dolgi spanec . Pri nas se je Matic zbudil ob 7.20, pa sem ga iz postelje dvignila malo po 8 uri. Ponavadi, ko se zbudi leži v postelji, da jaz oblečem in umijem taveliko, pa velikokrat zaspi nazaj za kakšno 15 minut ali pa tudi več. Potem pa ima v postelji še samogovore in nato končno zajtrk. Piškotek, tebi pa hvala za zajtrk in lepo zapravljaj. Če ti bo pa dolgčas, pa se zapelji še na Gorenjsko in letiva na kakšno . Ne vem, katera je zadnjič spraševala, če otročki že jedo palačinke. Naš jih je včeraj imel za kosilo (najprej zelenjavna juha in potem palačinke s skuto). Ne boste verjele, kako jih je jedel. Juhe je pojedel več kot sestrica, potem pa še palačinke. Se mu je moj tako smejal, pa tašča tudi. Matic je pa grizel kot en tavelk.